89387
PlayStation3
-
Geeb #57564 valószinü -
Norbi7 #57563 nekem most mindegyik DNS error-t ír ki (80710102). ez mit jelent, nálam van probléma? -
#57562 :D:D:D:D:D:D:D:D
Jó játékot! :D -
Geeb #57561 Hy all.
Magyar account-al nem tudok be loginolni...karbantartás hiba üzivel. A többi UK, USA simán megy. Ez csak nem azt jelenti........:o) -
#57560 Bocs cloud hogy ma nem mondtam a jelszót,annyira beparáztam hogy nem kapok már a KZ-ből,elfelejtettem a nicked hirtelen -
#57559 GOW3 képek
tényleg szép lesz. -
#57558 Isten a Flower.... :D Magic Ball-t nézted? Én megvettem, van benne online is, HS kommunitivel, beszás jó!!! :D -
#57557 nemvagyunk egyformák.....a cod széria,egy könnyen és jól játszható hent,ami ezek miatt borzasztó népszerü.....mi is rákattantunk a 4-re,az 5-öt pedig első naptól toltuk,de az utóbbi olyan hibás,annyira szétcsalt játék,hogy mindenki eladta...van aki visszahúzott a 4-re,én maradok a kicsit komolyabb kz2 vonalon....cod6-rs kiváncsi leszek,az IW elég profi,de a lecke fel van adva. -
Dix #57556 Lehet ez nem is Fps? Az is lehet, hogy mindenki aki itt van, és tetszik neki a játék, azok vakon születtek? A hangok azok jók? Mert sajnos süket is vagyok... -
Jimanszky #57555 Csak nem egy Philips 7-es vagy 9-es széria? -
#57554 szép! -
Chris Lowe #57553 -
jocco #57552 küldtem privátot is! -
#57551 Délelőtt gyere.... sok az előrendelt! -
#57550 Nem ezt mondtam :) -
jocco #57549 Köszi az infot :) Hétfön, lehet meglátogaltlak benneteket....csak kine fogyatok addig a készletböl :) -
Silverford #57548 Talán mert megunták, megunjuk a cheater majmokat akik abban a játékban vannak a multiban...Nálam ez is egy érv, hogy várjam a Killzone 2-t.
Cloud ugye megkapom hétfőn? -
#57547 Jogos!
Teljesen igazad van, én most találkoztam Cartmennel, aki most jött vissza 2050-ől, ahol mindenféle csúcsszuper gémék voltak, de azt mondta, hogy akkor is a COD5 az etalon, a KZ2-re már a kutya sem emléxik!
-
#57546 A demóban is azzal szórakoztam miután elfogytak az ellenfelek, hogy a gázpalackokat egymás mellé raktam végig a raktárban, aztán csak egy lövés és röpült az egész mindenség a levegőbe!;)))
Egy pillanatra nem akadt meg!!!
Pedig olyannal még sehol nem találkoztam, hogy valamilyen gép igazán bírta volna a robbanási effektet, pláne ilyen szinten. Az amúgy szupergyors COD is marhára meg tud állni ha jelentősen növexik a levegő fémtartalma.;)))
-
#57545 Semmi se, egy rakás szar az egész..... :D Prevgen grafika... -
#57544 Igen van! -
jocco #57543 Nállatok (a miskolci konzol boltban) lehet kapni már KZ2 vagy ez még csak privát beszerzés volt? -
#57542 Nem értem mit esztek a KZ2 őn ....
Nem rossz de van tőle jobb FPS.
Itt a lemez de inkább COD5 el multizom, az jobban leköt. -
#57541 a töltésnél tényleg meg meg akad egy pillanatra,de az már a demóban is volt,pedig ott vinyóról megy....de az egyébként látszik,hogy a Guerrilla azt csinál a fényekkel amit akar,és azt pakol ki a képernyőre amit nem szégyel...és ez tényleg harc,hiteles,kemény,soxor kaotikus...
ésakkor erre leközli egy csomó írás,hogy a gow3 az eddigi legszebb ps3 gém....mi lesz ott?!?!? -
#57540 Akkor mar csak szifont kell hozza venned! :) Jah es nemcsak kepek, de a hangok is olyanok benne, mikor elhuzod a kepernyovedo csuszkat stb... :) -
#57539 Amúgy a multipályákat sem cacheli? Mert akkor blu-ray gyilkos játék lesz egyeseknek :) -
Foxhound1980 #57538 Pár GB-os installt azért beépíthettek volna, ha más nem opcionálisan. -
#57537 Ha se cache se install nincsen vagy bármi egyéb töltőképernyő, akkor ez az 1 másodperces megakadás igencsak baráti. -
zso04 #57536 Sziasztok! Szerintetek egy Samsung LE-32R71-es tv-hez érdemes ps3-at venni? Csak azért kérdem, mert pc-ről dvi-hdmi kábellel elég gyatra képe volt a tévének, viszont d-sub-al tökéletes.
Félek ps3-al is csak olyan lenne. -
#57535 "kz2-ben minden pálya kb 3-4x nagyobb mint a legnagyobb cod5-ös(outskirt)"
te jó ég... :) -
#57534 Tegnap este bele nyomtam 3 órát , második szinten , kb 3 pálya volt vagy 4. A játék tényleg etalon , bár a kukacoskodok biztos találnak benne hibát , én 1 dolgot vettem észre ( nálam) néha akad amikor új pálya rész jön , kb 1 másodpercre megmerevedik a kép . Mivel nem akció közben van annyira nem zavar . Hangok nagyon jók . Szoval az egész játék nagyon rendben van . Ja multit eddig nem játszottam mert nincsenek szerverek , de majd az is jön. Nála különösen ajánlott kategoria . -
Chris Lowe #57533 Látom Flower nem téma a mai videojátékoskörökben....pedig az is FPS.....biztos túl gyerekes egy killzone-hoz képest. LOL
Nah mindegy....annyit a killzone témához, hogy én eddig a játszott fps-ek közül(nem ma kezdtem) a legjobban a killzone1 offline multija tetszett. Rohadt jó volt, szívesebben játszottam a botokkal, mint online a sok-sok órát beletolt kockafejűvel. A többi fps játékhoz képest ebben úgy éreztem mintha emberek ellen játszanék, csak itt be tudtam lőni azt a szintet ami nekem megfelelő volt a kellemes játékhoz. Ezt várom a kettőtöl is, remélem megkapom.
Bár hihetetlen de egy flower, blowling, golf jobban leköt. -
qper #57532 Killzone 2 csodálatos, mennyei, maga a megtestesült manna és ambrózia. :)
Csak a hétvégén k.vára nincs időm vele játszani :S
-
#57531 Én ma adom el 8K-ba:)
Multija annyira nem fogott meg, bár kellemes időtöltésnek nem volt rossz a játék -
#57530 Valaki játszik COD 5 el multiba?
Felvehetne frends-nek. -
#57529 3310-re nem jó ez téma:) -
#57528 ez kell nekem is!!!! :)
-
#57527 Kicsit feldobom a hangulatot, my iPhone desktop theme! :)
-
#57526 ne hasonlítsd össze,a COD5 multival...teljesen más a sebesség,teljesen más a játékmenet,ráadásul a kz2-ben minden pálya kb 3-4x nagyobb mint a legnagyobb cod5-ös(outskirt)...Én bementem a sivatagos multipályára,31 bottal,de sztem még a negyedét sem rohangáltam körbe,akkora,és még mehetsz fölfelé is mindenhová ....és mindezt olyan minőségben,olyan látótávolsággal,hogy sztem erősen vakaróznak a Dice-nál vagy a Infinity Ward-nál....
éppen ezért nem lesz olyan hent mint a cod4/5-ben....ráadásul ott a hentet támogatja,hogy az egész pályakialakítás kevésbé nyitott,ergo bárki bárhol kavirnyászik,azt észreveszed....na itt nem...ez kb olyan mint a BF:BC.
-
HTB #57525 jó intenzív ez a kz2, bejövős =)
mondjuk gépi társ ai-ja eléggé hullámzó, nálam mindig lelöveti magát valami lehetetlen helyen, 3-4 ellenség gyűrűjében meg nagy móka a rezelés