PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Ha azt kiírja már félig jó jel, mert azt jelenti van neted, különben nem érzékelné a patchet. Következõ lépésben le kéne neki töltenie.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Vki lécci segítsen. ZSír úja ps3mam rá akartma kötni a netet vezeték nélküli routerral meg is találta a jelet kb 87%osan fogta na mindegy is de nem nagyonvágom wep key meg stb azé probáltma beállitgatni leteszteltme de nem votl jó utána megitn akkor se de akkor nem akart reagálni a ps csak joyon a ps gombra avval me gkikapcsoltama ps-t bekapcsoltam megint majd betettem a gta4et és eddig rendesne elindította de most kiírt vmit hoyg instal version 1.02 vagy ilyesmi mondom OK de aztán fekete képernyõ smemit se csinált és nem regált smemiylne gombra még a égpen lévõ kiakpcsolóra sem.....rem ez enm nagy baj vki segítsen
HUNMarcus
de jo csak ne legyen sok a postaköltség, lökheted azt is , kösz

PS3 ID: marcogi zsírkutya

EmThor
szerintem 1., 1.5 hét.

de angliából fontért nem jó?!

HUNMarcus
és itt kb mennyi idõ alatt szállítják ki?

Nexxuss
hát ez a lényege a leáldozott topicnak. anyázni kell oszt jóvan😄 itt meg kultúrálódni postásokkal 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Alien!
"A szándékot, hogy valami egyedit fogalmazz meg, -értékelem- bár kimunkáltsága bõven hagy maga után kívánnivalót. Ebben a topikban persze már ez is kisebb csoda."

Hátez óriási....Egyébként az igazán minõségi színvonalat a Pc-s játékoknak leáldozott topic képviseli...Anno 2001-ben csocsóékkal,pyrex-el,és már nemistudom kivel,még napi szinten kentük arról amit a címe sugallt....Most,hogy az egész kezd tényleg idõszerû lenni,már teljesen másról szól....Flame hegyek,senkinek nemtetszik semmi.semmi nem jó,minden szar..mindenki ilyen(állítólag jópofa)angol-magyar fonetikus mondatokban beszél....pffffffffffff.....atomdurva.... ahhoz képest ez a topic elég kutúrált.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Resi 2 multidemo október.

EmThor
videogameplus.ca?

HUNMarcus
dobna nekem valaki egy olyan weboldalt ahonnan $-ban lehet játékokat rendelni és magyarországra is szállítanak, köszönöm és megéri <#rolleyes>

antgecc
Tud vki eladó Soul Calibur 4-et?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

EmThor
mindenkit figyel :] Dexter ownz!

Szegény Doakes 😄

EmThor
<#zavart1>

Uhh, ha ezt a nyelvtan tanárod látta volna... Amúgy ez kérdés vagy kijelentés?

predator0
Nem szükséges, de jó ha van, ha akarsz demokat letölteni. Néha a játékokhoz is jönnek ki patchek. Firmware frissítéshez is jól jön, bár ahhoz azért nem fontos, mert az mehet pendrive-ról is.

predator0
Szeptember 5-ei indulást áttolták 12-re.

a géphez kel netes kapcsolat
hy én még ternezem hogy veszek egy ps3 at és ahoz kel netes kapcsolat
EmThor
SOCOM: szept. 12 Qore tulajoknak, október 5ig asszem

Elméletileg szept 8 körül indul a beta.

EmThor
EU, úgyhogy esélyes. Német guitar hero III-am van, angol store-ból vennék hozzá számot, de oda nem jó a kártyám

HAF Rigel
SOCOM: Confrontation betaról nem hallotatok semmit ? Az elsõ quorban volt benne , de még mindig nincs béta teszt .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Minden piacra jön. Amúgy nekem is tettszik csak amiket láttam videókat abban zavart ez a mûvi akrobatikázás amit a jármûveken csináltak a pilóták. Motorstorm 2-t jobban várom, az valahogy brutálisabbnak, agresszívabnak és dinamikusabbnak hatott az eddig látottak alapján.

DanielT
Remélem jön Live-ra is, mert nekem a legkellemesebb meglepetés volt a GC-n. Gyönyörû a cucc, az irányítása is rendben van, bár a quadok számomra a világ legérdektelenebb eszközei, egy jó karrier móddal tuti beszerzem.
predator0
Legalább egy embernek tetszik, az is valami 😊

Csütörtökön Pure demo.

aabelus
ilyeneken besz*rok <#taps><#taps>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

NEXUS6
Köszönöm dícsérõ szavaidat, de azért te is rendesen munkálkodsz azon, hogy ez a topik a jelenlegi színvonalával rendelkezzen!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Passz, a körül gondolom. De ha ott nem akkor itthoni maszek vagy ebay. Szép kiadás lesz, mképp kell.
Szerk: Gondolom Bioshock/MGS4 EU LE szerû dobozban lesz,.

NEXUS6
Egy darabig faltam az ilyen njúédzses irodalmat, de 1000 éve nem találtam igazán jót, pedig van egy csomó könyv, amit nem adtak még ki. Angolul meg lusta vagyok olvasgatni,<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Game-n még nincs fent, de olyan 50 font körül lesz majd az ára, nem?

Pre order

predator0
Végre van róla kép (aki nem tudná Resistance 2 Collector's Edition):

DanielT
Az Xbox topikba hetente 1x ha benézek.
na mondd, miket olvasol mostanában!<#vigyor3>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Sippie
bezzeg az xbox topikban minimum Nobel díjas szinten filozofáltok az élet értelmérõl <#bee1>
predator0
Szerintem max. olyan buherált driver lesz (ha lesz) hozzá, mint a joy-hoz.

JohnnySmith
Gyönyörû megfogalmazás <#eljen><#nyes> na ilyesmiket olvasnék itt a topikban amikor az idétlen felesleges flame megy..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
(na ja az nem lenne rosz ha lenne driver)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Amúgy azt nem tudja valaki hogy az Eye-hoz jött-e már ki valami szoftver, amivel pc-n is lehetne használni?

PSN ID: Zottyantas

Hûha, mi lesz itt még ma<#vigyor3><#gun><#buck>

PSN ID: Zottyantas

DanielT
A szándékot, hogy valami egyedit fogalmazz meg, -értékelem- bár kimunkáltsága bõven hagy maga után kívánnivalót. Ebben a topikban persze már ez is kisebb csoda.

NEXUS6
Ahhoz, hogy az LBP-t valaki értékelni tudja szükséges egy olyan dolog, ami neked sajnos nem jutott, amikor karmikus adósságainkat teljesítendõ, a Földre érkeztünk vala. Ez a dolog megnehezíti az életed azáltal, hogy így sokkal kevésbé tudod azt évezni, és ezért egy <#worship> jár neked, hiszen úgy vállatad az élet tövises útjain való haladást, hogy neked azt meziláb kell megtenned, míg mi cipõben mehetünk azokon végig.
Sajnos ez a hiány megakadályoz benne, hogy kitaláld mire gondolok, mi az ami neked nincs. Ezt barátom úgy hívják: fantázia.
😉

Ja, ...izé ... písz!😉

Grat, akkor már lehet költeni a pénzt ^^ Már csak azt kéne kitalálni, hogy a német store-ról a dlc jó-e az angol játékokhoz.

EmThor
ELFOGADTA ÚJ VISA ELECTRONOM USA STORE

(nagybátyám neve meg címe 😊 + legyen pénz a kártyán)

EmThor
amit Live Arcade címen nyomnak az no comment, hétvégén játszottam a Braid-el, kb. botrány, vmi pedó sünök jönnek Mario clone módban

EmThor
akkor most jön egy nagy \worship 😄

Sippie
háttõ... mgs4 fölé azé nem kéne sorolni a játékot... this year? na ne már... akkor a 2008 tényleg nem a sony éve <#zavart1>