89387
PlayStation3
-
#57604 Na most frankón besz@rtam... Megevettem a flowert és nem engedi letölteni mert error van.. Mi lehet ez? -
#57603 Jól mondod "régen". -
#57602 Tapsi hapsi?
Én régen imádtam nintendón a Looney Toons-t!!!!! -
#57601 Én igen! Nagyon jó ! -
#57600 én sima meda playert használom, hogy ps3-on tudjak zenét hallgatni -
p00h #57599 használja vmelyikőtök a ps3 media server nevü progit? -
#57598 Ne viccelj, tapsi-hapsi val már senki sem játszik! -
Foxhound1980 #57597 Értem. Köszi. Kb ezt vártam. -
#57596 Jaaaa, hogy néha megáll egy pill-ra tölteniii!!!???
És ez benn van a fullgaméban is?
Apszolútigazadvan!
Sőt:
szerintem ez egy 4.8 pontos gáme: az irányíítással ugye gondok vannak, pláne, hogy bizonyos helyeken már megint a mozgásérzékelést eröltetik (amihez béna vagyok). FPS létére nincs benne bill+ egér támogatás, de legalább az X-box kontrollerét rá lehetne kötni, ami százezerszer tutikúlabb, mint a PS görénysége. A pályák túl nagyok, csak rohangál sz ember, nem átlátható a helyzet, Túl sok az effekt, csillogás, füst, meg por. Hangos a zene/effektek. (Igaz csak le kéne tekerni a hangerőt, de most lusta vagyok). Egy PC-s játékhoz képest fele felbontáson megy. Ráadásul csak és kizárólag a Sony gépén elérhető.
Ez egy okádék!
-
#57595 ja 18+ van a dobozon , hááát az messze van a 7 évtől . DE te tudod és a te lurkód . Már most KOCKÁT nevelsz belőle :) :) -
#57594 Persze hogy nem jó, én sem örülök hogy ezzel játszik!
De ez van, ezt szereti. Na persze nem mindig ezt nyomja....a rachet-et is szereti.
-
#57593 Én nem vettem észre külöbséget a Full és a demo között . legalábbis az elején , aztán vannak "szebb" pályák is . De az elsőn én nem éreztem hogy jobb lenne mint a Demo . Viszont a Füst-köd -por az nagyon kemény + az árnyék fény efektek . Nekem bejön a KZ2 , a COD5 elvből nem vettem meg ww2 már PC meguntam , nem is az IW csinálta szóval nekem a Cod 5 az a 6 lesz majd . -
#57592 Elhiszem, nálunk ilyen cartoon faszságok sem mennek, meggyőződésem hogy ezek nem tesznek jót a gyerek lelki fejlődésének, hozzáteszem egy szokásos mindennapi esti híradó sem a tévében. Csak az erőszak és a szomorúság jön le onnan is 80-90%-ban na de ez már nagyon off.
Az én véleményem annyi, hogy a dobozra felírt korhatárt érdemes nagyjából komolyan venni, bármit mondasz egy 7 éves gyereknek nem való a killzone és társai szerintem. De természetesen tiszteletben tartom a véleményedet és felelős szülőként azt csinálsz amit jónak látsz. -
#57591 Az nem véres szerintem.
De multiban kemény ! Vannak akik annyira kenik hogy brutális! -
#57590 Tölt? 2-3 percenként?
Nem az első játék amivel nyomom, 100Db ps3 game van a boltban a polcon.
A nagy részét kipróbáltam már. Nem jellemző a töltés közbeni szaggatás pálya közben.
-
Foxhound1980 #57589 Mortalban kapcsold ki a vért (asszem ki lehet) Úgy már nem olyan durva. -
#57588 Legó? Azokat végig nyomta már. Van Ps2 ese és Psp je is.
A Ps3 apáé...de azzal is nyomul.
Narutó, GTA IV, Mortal....... hát nem lehet eltiltani ettől.
Mi a rossz egy eféle játékban ha nézi?
Láttál te már a Cartoon Network-ön rajzfilmet?
A manga harcos izéket?
Na ahhoz képest egy Killzone gyenge kezdő! -
Foxhound1980 #57587 Aki nyomja a fullt (Alien, Cloud, Jaszy) Legyenszíves írja le, hogy városi legenda volt-e, hogy a demónál sokkal!!!! szebb-e a full KZ2 Croatia (nem ugrik be mi is) :D pálya vagy sem nem? Mert olvasgattam a kommenteket de túl egyértelműen nem derült ki. Ha szebb, nüánszokkal éppenhogy vagy majd beszartatok a különbségen? Köszönöm -
#57586 Nem lehet, hogy akkor tölt a program? Egyébként 256mb rendszermemória sajnos eléggé kevéske ez világosan látszik. :( -
Grizzly4x4 #57585 Jah és nem kell lehurrogni mások az emberek igényei ez van. -
#57584 Játék közben..... meg-meg áll egy pillanatra. Baromi zavaró.
Én a demóban nem vettem észre a szaggatást, de a játékban ENGEM zavar.
Ha mást nem akkor elnézést ezért hogy szóvá tettem. -
Grizzly4x4 #57583 Nincs Ps3-am de a havernál már ott figyel a kz2 én meg egész délelőtt nála voltam és toltuk felváltva. A graf az tényleg kurvaszép ezen nincs mit vitatkozni. De mondjuk a fegyverek kidolgozottsága terén a Cod4 is tudja ezt pedig az nem mai játék. Néha tényleg elég durva ami a képernyőn lejátszódik, de azért a GOW 2 ben több durva jelenet van az eddig látottak alapján. Azért mindenesetre érdekes hogy a sok teszt szerint a kz2 csak 7 meg 8 pontot ér pedig szerintem lehetne rá adni kis jóindulattal 9-et is. Nekem nagyon bejön de ezért egyébként nem fogok ps3at venni, ahhoz kicsit több kéne meg a box még húzza egy jódarabig -
#57582 A külső nézetes katosás játékok elterjedtebbek, és keresettebbek.
Bár biztosan rétegeb egy Hack `n` Slash mint egy FPS , az igaz. -
#57581 Milyen szaggatás? Mint a demoban? -
#57580 Mondjuk ha az ismerőseimet nézem, és kivonom azokat, akiknél kb az aknakereső a max, akkor is marhára kisebbségben vagyok azokhoz képest akik nem igazán hajlandóak egy FPS-t a kezükbe venni, pedig kockák, mert wow-osként heti 169 órát ülnek a képernyő elött, vagy mással játszanak.
Mondom engem nem zavar, de tudom, hogy rétegműfaj. -
#57579 Én azért nem engedem hogy a 7 éves gyerekem a killzone2-őt, vagy hasonló nem neki való játékot nézze. Neki a lego játékok és a ratchet való mondjuk. -
Foxhound1980 #57578 Rétegjáték fogalmát nem ártana tisztázni. Egy FPS abszolut populáris, mainstream cucc. Rétegjáték egy Shadow Of The Colossus vagy egy Flower pl. -
#57577 Persze , hibás.
De ettől eltekintve nagyon jó game.
De nem kell azt megtámadni akinek ez tetszik.
A KZ2 nél a gyermekemet is (7éves) zavarta a szaggatás.
Pedig ő csak nézte.
Noo? Ez is egy szemét? Az NFS undercovert is ezért hagytam abba.
Nem vagyunk egyformák! Kinek a pap kinek a paplan!
-
#57576 Melyik irányzat nem rétegjáték? Valahol minden stílus egy egy réteg igényeit elégíti ki szvsz. -
#57575 Réteg ,hidd el. nem mondom hogy nem keresett, de nem a legnépszerűbb.
-
#57574 dehogy rétegjáték,nézd meg,tonnaszámra adják el a nagysikerű fps-eket(halo,cod4)...az a fajta játékstílus,amit divatból sokmindenki fikáz,mégis játsza...
-
#57573 Azért a multkor láttam hasonlót a KZ2 demójával kapcslatban is, szal a lehetőség sajna adott. Csak remélni lehet, hogy a Guerilla azért komolyabban veszi a dolgokat. -
#57572 Ez tényleg igaz, nem vagyunk egyformák és az FPS azért valójában nagyon is réteg műfaj. Nem is értem én sem miért pont ezt találják meg a cégek, mint amit annyira űberhájpolni kéne. (Lásd Halo, most meg a KZ2).
Én mondjuk szeretem az ilyenekt, de azért tudom, hogy nem mindenki az ilyen stílusú videojátékokért rajong.
Ráadásul van ugye 2 nagy stílusirányzat az FPS-en belül is, a hiperugribugriésznélkülrohangálósfraggyüjtős, meg a nyusziülafűbenszépenszétkempelveajátékot stílus.
Nekem mondjuk az utóbbi ami inkább bejön, a COD-ok is olyanok, ez a KZ2 meg valahol félúton van a kettő közt. -
#57571 hát azt nemmondhatnám,hogy nemtudok vele játszani,sőt...240+ órát toltam a cod4-be,volt egy két komolyabb meccsem...
ha kicsit jobban utánamész köztudott,hogy technikailag az 5 egy szemét,több pályán hibás a játék,ami azt eredményezi,hogy bizonyos pontokon bemehetsz a pálya alá,illetve olyan helyekre ami gyak elérhetetlen,és pályán kívüli....mivel egyre több pályán találkoztunk ilyen csalással,eladtuk a picsbe,mert a treyarch szemlátomást b*szik kijavítani,a sok takony meg avval szórakozik,hogy a pálya alól lövöldöz,gyakorlatilag láthatatlanul.....
élő példa -
Geeb #57570 De az jó volt eddig is csak a magyar nem........ -
Norbi7 #57569 na az is valami, akkor lehet lassan a többi is jó lesz. -
#57568 Nem azt írtam hogy rossz a Kz2 , hanem azt hogy nekem nem jött be.
2 órát játszottam vele és kivettem a gépből.
A resistace-el voltam így kezdetben, de abban kellemeset csalódtam 1-2 óra játék után.
Végig is nyomtam mindkét részt.
Vitáznék azzal hogy csalt a COD5 . Aki nem tud vele játszani az ezt hiszi.
Én is ezt mondtam 1-2 napig. nekem a Cod 4 nem jött be .
Nem vagyunk egyformák...ennyi.
Szerintem a KZ2 hétfőn eladósorba lesz a boltba :)
Majd beszerzek egyet ha már menni fog a multi! Arra kíváncsi vagyok. -
Geeb #57567 én online játszom, nekem megy az UK -
Norbi7 #57566 köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond. reméljük hamar helyreáll. -
#57565 Nem csak nálad nálam sem megy egyik sem, szintén DNS error van,nem tom mitől.