PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
Akkor buktam a mentést. Kár! Mindegy, majd megcsinálom valamikor megint. És az miért van, hogy a 298 Gb-bõl máris foglalt 35 Gb úgy, hogy szinte semmi nincs a gépen?! Most azon agyalok, hogy leformázom teljesen és megnézem, hogy restore nélkül mennyi hely lesz rajta!

PS3 ID: Csabesz82

8+2.50GBP ez kb 3300huf.

EmThor
grat, lehet mesélni 😊 tokyo game show-t lehet már home-on belül nézheted online, live!!

HUNMarcus
tuti h annyi elõrendelve? mert akkor meglépem

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Ne basszá!!! Shotokat de rögtön! 😄

EmThor
09.04 Store Update

JPN Store

- különbözõ videók kerültek fel eddig, a SC4 combo + Aquanaut's Holiday végleges videóját (szeptemberben jön ki asszem 6-7k yen lesz)

USA Store

- life with playstation majd egyszer :| ami lesz: Pure + Qore-ban elvileg motorstorm 2 demo

Qore tulajok: ne feledjétek, a letöltési listában kutakodjatok a Qore szeptemberi száma után. Addig is újra megnézem majd a SH5 videókat 😄

YIIIHHHAA!

Bekerültem a HOME bétába 😊
Most töltöm lefelé!

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

cloud.strife
ANgolok, mint ahogy a hong kongi is.

www.digimomentsvideography.com

predator0
"Természetes", hogy kisebbet lát. Nekem 250-bõl 205-t. Ha nem állította vissza az NFS mentéseket, akkor az valszeg azért van, mert le sem mentette õket. Vannak olyan save data-k, amiket nem lehet menteni. Eddig azt hittem, hogy backupnál vissza tudja állítani... akkor mégsem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

USA Amazonon van Resi CE. (ez persze nekünk nem jelent semmit, ide nem küldenek gémet)

Csabesz100
#49584-ben és #49595-ben nem tuna valaki segíteni? Köszi

EmThor
nagy doboz, be ne húzzák a postán 😞

predator0
Értem, logikus. Csak néha magyar fejjel gondolkodom <#hehe>

Addig van egy árban amíg ki nem pucolják a normál tokos verzát. Utána meg a piac határozza meg az árakat. Jobb minõségû játéknál általában drágább lesz a nem PL verza egy idõ után.

predator0
Lehet berendelem game-rõl. Aztán ha lesz idõm végignyomom. Milyen már, hogy a platinum változat egy árban van a normál tokos játékkal? 😄

Csabesz100
Most nézem a system info-ban, hogy mit ír ki a vinyóra! 263 Gb/298 Gb. Mi foglal ezen 35 Gb-t? Nincs rajta semmi, csak a baráti lista (még az üzeneteim is eltûntek) és a mentéseim, de az max.15 Mb. Nem tudja valaki a választ? Vagy akinek 320-as vinyója van, megnézhetné, hogy neki is ekkora a mérete! Elõre is köszi!

Nem tudok róla.

Game-rõl 3300huf környéke szállításal most az elsõ része (pre owned). lehet érdemes lenne emlékeztetõül beszerezni...

HUNMarcus
elõ lehet már valahol rendelni?

Akkor most imádnád az elsõ részét!!!Nem tudtam letenni anno.Kölcsön kaptam és egyhuzamban végig is vittem😄.Nekem is nehezen állt rá a kezem,de most nem lenne gond😉

2.35ös fw-n jól fut a gta 4? nem fogja szté cseszni a ps3at?
predator0
Elsõ résznek csak a demojával játszottam, de nem tetszett (valószínû azért, mert akkor még nem állt rá a kezem a kontrolleres FPS-re). Viszont már így is van kilenc játék, amit még idén meg szeretnék venni... Ez a kettõ benne sincs 😄

Nagyon impozáns darab<#eljen>

Addig végig kéne vinnem még az elsõ részt ^^

Megvan a doboz!

Super DANTE
November 4. USA, 6. a kenguruk földje és a PAL régió.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Csabesz100
Kicseréltem a vinyót a ps-ben. Ellõtte letöröltem mindent, csak az NFS PS game data utility-t hagytam meg, meg persze az összes mentésemet. Csináltam back up-ot. Beraktam az új vinyót, megcsináltam a restore-t és az NFS-t nem állította vissza. Sem a game data utility-be, sem a mentésekhez. Szóval azt buktam és ki kell pörgetni megint? Ha jól tudom ilyenkor mindent vissza kellene állítani, nem? Ami viszont érdekes, hogy miután beraktam az új vinyót, leformázta és megmaradtak a baráti listámon szereplõ emberek és mind a 4 felhasználónevem! Ezeknek nem kellett volna szintén törlõdniük és csak a restore után helyreállniuk?

HAF Rigel
ha jol láttam akkor van mejelenési dátum a resit 2nek . Pedig mintha a nagy konolz fejlesztõ /kritizáló/ismerõ postás barátunk azt írta volna hogy szerinte nem jelenik meg idén ? Hogy is van ez DT ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HOME-ot inkább közösségi portál kategóriába sorolnám, mert nem lesznek benne küldetések, úgyhogy nem igazi mmo.

DC Online, The Agency, meg a Free Realms. Free Realms-nek ha jól tudom nem lesz havi díja, és 1 account kevesebb mint 10 dollár lesz. MMO a családnak típus. Gametrailersen van róla videó, szerintem tökéletes lesz vele játszani egy kicsit lefekvés elõtt, és elaludni rajta ^^

Super DANTE
FreeRealms, DC Universe Online, The Agency, Home, sõt szerintem tuti lesz új EverQuest és talán új Final Fantasy MMORPG (emóRPG LOL) is.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sippie
hö?! lesz olyan? 😄
Én meg éppen ilyenekre vágyom. Várom már az mmo-kat is ps3ra.

predator0
Elég gyorsan megunom a csak multis dolgokat, velem van a baj 😊 Biztos nincs meg a megfelelõ sikerélményem 😄

BT füles,ami usb-rõl tölthetõ!!!Vééégre.Tököm kivan,hogy tölteni kell állandóan hálozatiról a fülesemet<#levele>

Brútusz hedcet van hozzá, úgyhogy szerintem mehet. SOCOM-al mi a baj? Nem tûnik next gen-nek, de jó kis multi lövölde lehet attól még.

predator0
Ha megy telefonnal is, akkor kell nekem is olyan headset. A játék nem 😊

SOCOM-ot elõrendeli valaki? Én gondolkozom majd a Bundle verzión, elég frankó hozzá a ps headset.

Köszi<#eljen>Hát nem tudom,hogy be merjem e rendelni..<#confused>

HUNMarcus
7 dolcsi a postaköltség

bocsi..ha így nehézkes elolvasni begépelem kicsit át tekinthetõbben csak annyira rossz élményeket hagyott így bennem..második napja van meg a ps
predator0
Szerintem a többit privátba fogom írni 😄

na csináltma egy iylet is vmi nem volt jó ne hari enm emléxem mégecce rmeg nem merem mert az után hoyg elsõre nem volt jó megprobáltma mégececr és utána nem reagátl a ps..csak a joyon lévõ ps gombra és nyomtma egy gépkikapcsot...az a baj odáig jó mikor látja a 87% jelet de utána a security settingset nem vgáom... van jelszó a routeren de nem tom azt hova kell beínri wep meg waps:S am köszi hoyg így probálsz segíteni
<#wow3><#idiota>Valóóóban<#smile>

predator0
Akkor settings, network settings, Internet Connection Test, ide miket ír ki?

Alien!
némi kihívás elolvasni a mondataidat...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

de hanm jó a net.....me nem toma beállitásokat
predator0
Akkor frissíts rajta fw-t System Update-ot keress, azzal lehet.

Bazz,itt 34k egy PSP Slim Madden 09 Bundle!!!Mennyi lenne a postája?Érdemes kintrõl rendelni PSP-t?<#rolleyes>

kicsit beparátlam me nem reagátl utánan semmire cskla a cdkiadó goomb:S még akiakpcsológomb se...most 2.35ös fw van a psen de így nema akrom tolnia gat-t em azt olavstam egy csomó ps kifagyott tõle ink fw frissités után szeretném de hát nem értem mé nem volt jó anet....