89387
PlayStation3
-
#57644 Nagyon jó az a film:)
2méteres????:OOO
Mitől kerül az 35 millióba? -
#57643 Na ez enyhe csústatás!:)))
Mégha alapul vesszük, hogy a Sony által hirdetett 1.8 TFLOPS nem is helyes az RSX-re, akkor is a számított, és reálishoz közelebb álló érték olyan 300-400 GFLOPS lehet. Plusz a cell is olyan 200-300 között jön, szal a PS3 reális teljesítménye olyan 600-700 GFLOPS lehet (minimum). A 10 PS3-mal felérő videókarit el lehet felejteni ebben a fórumban szerintem, (de persze jól hangzik, és máshol még nyugodtan elsütheted!)
Megnyalnád a 21 újjadat, ha lenne olyan 720p-s nyamvadság a xuper PC-dre, mint a KZ2.
Szólj a gorilláéknak, talán belemennek, hogy átítportold, sok sikert kívánok, hozzá!
-
#57642 vers,8 éves fórumpályafutásom alatt,te már annyi szirszart hordtál itt össze,kezdve a majic12-től az állítólag általad realtime-ban renderelt különböző képekig,amik csak abban különböztek,hogy vagy kocsit,vagy egy csoffadt űrhajót vagy csak valami hightech k*rvát ábrázoltak,hogy az már fáj...ahelyett,hogy vmelyik fejlesztőbrigádba csinálnád a tutit,itt b*szod magad egy fórumon....hiteles. -
#57641 Mai nap James Button külünös élete mozifilm után eltévedtem a -média márktba- láttam 35 millió Ft értékben egy 2 méter átmérőjű tv-t.... komolyan mondom , hihetetlen ez a faxság... -
#57640 Mondjuk erre elég egyszerű a magyarázat, hogy miért van... :) -
#57639 looool
akkor mostmár kiböknéd végre, hogy melyik az a játék, amihez ilyen felbontás kell, is min jeleníted meg ezt a felbontást? -
#57638 Na 14 % vagyok trófeák tekintetében . Ja az Achi meg azért maradt meg mert a wowan is az van . -
#57637 Meglátom még :)
nekem az FPS irányítás baromi jó kontrollerrel.
Bár én Pc-n nem sokat játszottam!
Az nálam nem arra van. -
#57636 "Mert azért valjuk be nem ez az igazi platformja"
pedig a több mint 20 millió eladott Halo, a Resitence1-2, The Darkness, Condemned 2, KZ1-2, Bad Copmany nem ezt sugalja, továbbá a multicímek és lényegesen jobban fogynek konzolra, elég csak a codot megnézni sok sok millóval több megy el konzolra mint pécére... a krájzis meg elment 2 ( 3?) milla példányba? vicces:) -
Vers #57635 most 2 teraflopsos gpu-m van, kb 10 ps3-al egyenértékü
évvégén jönnek az ujak 5 teraflopsal, 25 ps3 erövel
ki nem szarja le a 720P-s nyamvadékokat -
jocco #57634 Ha tényleg eladod, én vevö vagyok rá hétfön :)
Amugy meg tényleg feleselges tul hypeolni egy FPS-t, föleg konzolon. Mert azért valjuk be nem ez az igazi platformja. Jó persze meglehet szokni a kontrollerres irányitást is, én is végig nyomtam már a Balck-et, meg a Resistant 2-t konzolon, s mondhatni még élvesztem is de nekem azért még mindig nagyobb kikapcsolódás, billel meg egérrel játszani ezt a stilust.
Amugy meg a Resistant 2 után álltam neki a Rachet-nek s azt kell mondjam sokkal de sokkal jobban élvesztem még igy 30-ho közeli fejjel is mint R2-t. -
#57633 Te biztos Paks mellett lax!!!
Ehhez már kell az erőmű.
Bár modjuk a WoW-ot is lehet ilyen felbontásban tolni, ami nem olyan erős grafikailag. De minek!?
-
#57632 Hagyjuk, ne vitázzunk!
Engem sem érdekel ki mivel játszik!
-
#57631 remek. és milyen játékkal játszol ilyen beállításon, milyen gép bírja ezt el (ha crysis-ra gondolsz, a nasa-nak nincs olyan gépe), és milyen monitor fogja neked ezt 2560*1600-ban megjeleníteni?
továbbra sem hallottunk egy darab példát sem. -
#57630 nem,te avval szakadtál be ide a fórumra már másodszor,hogy mit eszünk a KZ2-ön...én erre válaszoltam....rengeteg játékot toltam már ps3-on,én spec nem láttam még hasonlót,jópár játék bejött amit alább felsoroltál,de az én meglátásom szerint ilyen prezentáció egyikben sincs,legyen az MGS4,Dead Space(bár ez nagy kedvenc),Uncharted,stb....Mindegyiket csíptem,de a KZ2 a csúcs eddig.....Bad Company-t nem kellett volna odaírnod,mert az a legnagyobb technikai szemét...
de,hogy röviderzárjuk pont nemérdekel,hogy mivel játszol,mégcsak kicsit sem. -
#57629 most végeztem a 3. pályával, eddig 45-60 perc között voltak nekem 3. fokozaton, és csak egyik pályán tudtam 10 halálon belül maradni :D, nagyon csippázom -
Chris Lowe #57628 Jim: 47pfl9703 Abszolút bejön, szeretem.
Előző is fullHD-s phlips(7642) volt, na az viszont nem jött be, tavaly nyáron eladtam és akkor vettem ezt.
Cloud: Nincs meg a magic ball nem is vágom milyen játék lehet.
Ezt a Killzone2 jó/nemjó témát nem lehetne hanyagolni? Kicsit uncsi 100hsz-en keresztül ezt olvasni....Egyébként meg ennyi teszt nem hazudhat, ergo egyértelmű milyen minőségi színvonalat képvisel a játék. -
Vers #57627 2560*1600 meg 16*AA, ez van most pc-n nem olyan matricákat gyárto foskonzol -
#57626 Saját engine-jére gondolt, szerintem. -
#57625 mi jobb pécén? Krájzis? másról nemtudok... de az sem igaz h jobb, mert mozgásokban aprólékosságban a KZ2 köröket ver rá, grafban 100%ban eltérőek.... -
#57624 jah és mondj már légyszi csak egy olyan pc-s játékot, ami "jobb jóval". csak egyet. -
#57623 hálóhármat -
#57622 senki nem tolja socom-ot? :D -
#57621 720P elég az -
#57620 aa nélkül? egy szemüveget javasolnék. -
Vers #57619 a kz2 ha nem is szar, de semmi különleges, pláne nem isten
pc-n jobbak vannak joval, és nem szaros 720P-ben futnak AA nélkül -
#57618 Nem értelek! Ki isteníti a COD-ot? Én annyit mondtam nekem az jobban tetszik.
(játékhangulat, világháború...stb)
De ezt nem értem.....mitöl ver köröket mindenre?
Devil My Cry 4
Metal Gear Solid 4
Afro Samurai
Naruto: Ultimate Ninja Storm
Bad Company
Dead space
Fallout 3
Star Wars The Force Unleashed Ps3
Uncharted
Stb
Ezek mind nagyon jó (kelendő) játékok!
Persze nem egy stílus de nem hinném hogy Pl: egy Metal Gear Solid 4 rosszabb lenne.
Rossz a fogalmazásod! Azoknak akik az FPS-t szeretik azoknak ez a legjobb!
Ez így igaz is. De mivel nem vagyunk egyformák van akinek a COD mérföldekkel jobb mint a KZ.
Ez így helyes! Ha mindenkinek ez tetszene a többit hogy adnák el?
Szaggatás? Basszus nekem ne szaggasson egy "isten" játék!
Grafika? Láttam már hasonlót!
De hagyjuk az egész vitát, nem ér ennyit!
Nyomjátok !!!
Nekem a tokban pihen :(
Hétfőn megy be a boltba eladásra :( -
#57617 achi?????????? Itt trófeák vannak kéremszépen!!! :D -
#57616 nem, mert én kitartok a shopto mellett, hogy fémdobozost kapjak ócsoért :)
cserébe még kb 13 napig szopok. -
#57615 Szerintem erről a szaggatásról , mind a 2öknek le kellene már szakadni .
Igen néha néha be be reccen egyet egyet , de nekem eddig mindig akkor csinálta mikor éppen mentem valahova , nem tüzpárbajban vagy nagy akció közben .
Ui : most lett meg az a achi ahol a repcsis robotot ATAC . 1-30 alartt kel kinyirni . :) -
#57614 hogy javult e a graf,nemtudom,nálam azok a hibák amik jimnél voltak nemjöttek elő....egyébként a corinth river az első pálya és az eddig látottak alapján(bridge) talán a legsivárabb is.... -
#57613 7 éves kissrácot zavarta a szaggatás,nekem meg a 30+-os barátaimat zavarta,hogy az elvileg továbbfejlesztett cod4 motor bugzik mint az állat,és emiatt a meccseink nagy része bukó....és míg az IW hamar lereagálta a hibákat,addig a treyarch b*szik rá.
A KZ2 szaggatásra visszatérve,engem is zavarna, ha nem lenne mellette ilyen szintű prezentáció,de mivel köröket ver mindenre a piacon,így elfogadom ilyennek...Ha esetleg kikötöd egy komolyabb hifire,rájössz miért ez a rengeteg adat,mert itt minden szirszarnak van hangja,sosincs üresjárat,sztem ez etalon.
btw volt már a játéktörténelem alatt egy-két olyan azóta halhatatlnanná avanzsált fps,ami hasonlóan töltögetett(half life,valaki?)... -
#57612 Szerintem aki tudta megvette
-
#57611 Médium vagy xD -
#57610 Na, mindenki megvette már a KZ2-t?
-
#57609 Nem, már működik és 15%-nál tartasz. Látom. -
#57608 Nekem is egésznap error-ozott! Most reseteltem a routert és megjavult! Feltudok lépni az USA és UK Store-ra is! Próbáld meg a routert resetelni hátha neked is megjavul utána! -
#57607 OMG Most már meg se tudom nézni mert a store-ra se enged fel. Lehet hogy kiszűrik a "kamu" regeket az USA store-on? -
#57606 Milyen error? -
#57605 ugyanmár, ha az mk vs dc universe-re gondolsz, semmi ilyesmi nem kell. nem méltó az igazi mk-khoz, rendes kivégzés sincs benne. nincs meg az a sötét mk hangulat, egy meseszerű fos. viszont nagyjából minden előtte lévő mk-ra valóban igaz, hogy sötét és véres kicsit, dehát én is nyomtam mk-t már 8-9 évesen, aztán mégsem lettem pszihopata, csak egy kicsit :)