PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rövid lesz , vagy meg sem jelenik dologban ne legyen igazad, aztán szépen a többiben sem lesz igazad . Tudod ez már egy rés a pajzson. Én meg csak szurkolok ellened , néha csendben néha írogatok is .
Na szép napod neked .
ui: Lehet hogy taktikát váltok és szeretni foglak , mert akkor nem okozok neked örömet . Ezaz ez fogom csinálni .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
MO ir.számát???
Segítsen valaki.
kösz
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Szerintem meg az lesz az epikus esemény, ha az Insomniacos gyerekek, mint ahogy alant is írták, életükben elõször vállaják, a csúszást, vagy a gagyi munkát.
Ha rövid lesz, akkor legfeljebb multizunk.😉)) Amúgy szerintem inkább az elsõ rész volt túl hosszú.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Reward Membership is available to Customers in the UK and ROI for £3 for life, and you can sign up online right here. "
Enyhe ellentmondás, de biztos úgy van ahogy mondjátok. Ezesetben csöppet bosszant, hogy mennyi pontot tékozoltam el...
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
You can track your orders by using the link below:
To track Order Number XXXXXXXX/X:
You can sign up for a Reward Card by clicking on the link below:
ezekhez, valamit kell-e még jóváhagyni, vagy már felvették a rendelést és küldik?
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Killzone, ami csak 2009-ben valamikor jelenik meg, futott agy tonna PS3-on, tök hosszú demóban, iszonyatosan kidolgozottan.
A Resistance egy 3 perces, egyetlen utcás demóval volt kint ami mégcsak nem is PS3-on, hanem devkiten futott.
Ebbõl vontam le a következtetést, hogy igencsak rá kell gyúrni, ha idén meg akar jelenni.
Imádom, hogy gyûlölsz és minden áron belém akarsz kötni. De szó szerint. Örömmel tölt el.
Erröl semmi infom nincs.
De tuti még õsszel szerintem, báár =P
Elég sokszor ledob 😞
Nemtudom mekkora lessz a bejárható terület, de már most megjósolom
párszor tuti összesz.rja magát a server..
Mozi még nincs, illetve pár játék elõzetest nyomatnak.
A plaza fele még nincs megtöltve boltokkal.
A játékterem szuper, de elég kicsi..mármint mostmég király..de ha beszabadul jópár ezer ember oda..
Minden ingyé van..eggyenlõre.
Félek, hogy ezek sem gondoltak a server(ek) kapacítására..kezdetkor majd tuti pár hónap kell majd hogy stabilizálódjanak.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Fikusz, ha van ps eye kamerád elvileg tudsz a falra saját képeket rakni. de legalább is ezt ígérték, szóval lehet csak majd.
PS3 ID: Csabesz82
Röviden:
Le lehetett tölteni a HOME theme-t, s irták, hogy ha használod/aktiválod.
Akkor esélyed van bekerülni a hamarossan (most) bõvülõ closed HOME bétába.
Bõvülõt úgy értem, hogy az user számot bõvítik.
Node sebaj! Gyorsan megleptem magam egy hétvégi házzal, új ruhákkal, nomeg
némi bútorral 😄
Jut eszembe.:
Kinek van 320gigás vinyó a PS3-ban?
Milyen tipus? pontossan pls.
Kb hogyéadták?
Last Guy bemutató volt csak, a fõtéren KZ2..
Ahogy nézem mikor elõször bemész valahova, letölti a teruletet.
Most megyek ép a játékterembe.
Amugy besza.ás!
"A Resistance 2 még devkiten futott, se nem csúnya se nem szép, se nem semmi, NAGYON rövid, értsd kb 3 perces volt a kirakott demó, EGYETLEN utca és pár szaladó szörny. Ennyi. Ez ha kijön idén vagy nagyon rövid lesz, vagy csúszik, vagy csoda történik. Videózni sem lehetett."
Better luck next time!
Most kreálom magam..