PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Dani akar belét kötni a halál , remélem egy nagy kaszával . Egyszerûen csak szurkolok ellened , hogy az általad annyira lenézett /lesajnált ps3 érjen el sikereket , és a te prognozisod , hogy a Wii szar a Ps3 még szarabb csak az xbox360 a jó tipusú teoriádra a világ cáfoljon rá. Most is azért hoztam elõ a témát , mert annyira határozottan kijelentetted hogy nem lesz olyan a Resist 2 mint amilyennek várjuk , mert te kint egy dev kiten futó dologból leszürted.
Rövid lesz , vagy meg sem jelenik dologban ne legyen igazad, aztán szépen a többiben sem lesz igazad . Tudod ez már egy rés a pajzson. Én meg csak szurkolok ellened , néha csendben néha írogatok is .
Na szép napod neked .

ui: Lehet hogy taktikát váltok és szeretni foglak , mert akkor nem okozok neked örömet . Ezaz ez fogom csinálni .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Most már ok.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Rendelnék a sendit-rõl, de nem jó a postcode. Oda mit kell írni?
MO ir.számát???
Segítsen valaki.

kösz

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

NEXUS6
"Ez ha kijön idén vagy nagyon rövid lesz, vagy csúszik, vagy csoda történik."

Szerintem meg az lesz az epikus esemény, ha az Insomniacos gyerekek, mint ahogy alant is írták, életükben elõször vállaják, a csúszást, vagy a gagyi munkát.

Ha rövid lesz, akkor legfeljebb multizunk.😉)) Amúgy szerintem inkább az elsõ rész volt túl hosszú.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Nane. A pont tegnap olvastam el sokadszor, hogy még mindig csak UK és Írország.

"Reward Membership is available to Customers in the UK and ROI for £3 for life, and you can sign up online right here. "

Enyhe ellentmondás, de biztos úgy van ahogy mondjátok. Ezesetben csöppet bosszant, hogy mennyi pontot tékozoltam el...
Pont ezt akartam írni én is.3 font ellenében nekem is kiküldték a kártyát, szépen gyûlik rajta a pont, amit 1000 pontonként lehet elkölteni (2,50 Font).
zozo2001hu
Dani a reward card-os részt rosszul tudod, párszor már beszámítattam az összegyûjtött pontjaimat, simán tudtam kedvezményeket érvényesíteni egy egy játék kapcsán. Szóval mûködik a pontgyûjtés, különösen elõrendelések esetén kaphatunk több pontot. (game.co.uk-rõl beszéltem)

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

HUNMarcus
ok köszi

PS3 ID: marcogi zsírkutya

DanielT
jatekaim.hu -n van 3db
DanielT
Semmit nem kell csinálnod. Az egyik linken (tracking) nyomon tudod követni merre van a csomag, illetve milyen fázisban, a másik reward cardos link nem vonatkozik Európára.
antgecc
Vki tud eladó Soul Calibur 4-et?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HUNMarcus
kis segítség kéne srácok.. aki rendelt már game.co.uk-ról... megkaptam a mailt a rendelésról, kell még valamit csinálni, mert a levélben még van 3 link

You can track your orders by using the link below:
To track Order Number XXXXXXXX/X:
You can sign up for a Reward Card by clicking on the link below:

ezekhez, valamit kell-e még jóváhagyni, vagy már felvették a rendelést és küldik?

predator0
Savage Moon gameplay. Nem lesz rossz. Be is lehet ülni a tornyokba (hogy lehet-e közben irányítani is azt nem tudom) 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Home-nak idén ki kell jönnie, ezért a várható legkorábbi megjelenési idõpont: 2008.12.31. 23 óra 59 perc. Ha mégsem így lenne, akkor újfent Home-less-ek maradunk <#hehe>

Azonban figyelembe kell venni, hogy INSOMNIAC álltal készített játékok nem szoktak késni, hosszú játékidõvel rendelkeznek, és grafikailag is megálják a helyüket. Sok játékból nem készül demo sem, mert értékes idõt veszítenének vele fejlesztés közben.
Alien!
az elõzõ sem volt rövid....nemvágom a következtetést...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Super DANTE
Honnét lehet ilyet rendelni jó pénzért?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DanielT
Nem. Akkor csoda történt. Ahogy írtam. Egyszerû ez, bár látom nehéz felfognod.

A Killzone, ami csak 2009-ben valamikor jelenik meg, futott agy tonna PS3-on, tök hosszú demóban, iszonyatosan kidolgozottan.

A Resistance egy 3 perces, egyetlen utcás demóval volt kint ami mégcsak nem is PS3-on, hanem devkiten futott.

Ebbõl vontam le a következtetést, hogy igencsak rá kell gyúrni, ha idén meg akar jelenni.

Imádom, hogy gyûlölsz és minden áron belém akarsz kötni. De szó szerint. Örömmel tölt el.
EmThor
kerületenként meg van határozva a létszám, no para. szóval te is a u.azon a téren vagy meg én is, csak a maradék 99 ember más nálad is és nálam is

EmThor
resistance 2 multi demo október

jó ha vége lesz a socomnak addigra! 😄

EmThor
azt mondták úgy adják ki, mint a gmail-t, arra is oda van írva, hogy béta, mégis tök jól megy

EmThor
idén lesz public béta ez 100%, ahogy a life with playstation is késik 😄

Hát ez még mindig vérszegénynek hangzik... Full üzem, jó ha jövõ év õszre beállhat szvsz.

passz 😞
Erröl semmi infom nincs.
De tuti még õsszel szerintem, báár =P
Elég sokszor ledob 😞
Nemtudom mekkora lessz a bejárható terület, de már most megjósolom
párszor tuti összesz.rja magát a server..
Mozi még nincs, illetve pár játék elõzetest nyomatnak.
A plaza fele még nincs megtöltve boltokkal.
A játékterem szuper, de elég kicsi..mármint mostmég király..de ha beszabadul jópár ezer ember oda..
Minden ingyé van..eggyenlõre.
Félek, hogy ezek sem gondoltak a server(ek) kapacítására..kezdetkor majd tuti pár hónap kell majd hogy stabilizálódjanak.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

HAF Rigel
És mi van ha Tévedsz ? Ha idén megjelenik , és nem lesz rövid ? Akkor végre elismered nem vagy mindenható aki mindenkinél jobban tud mindent ? Nem félsz ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
elvileg még idén!

Fikusz, ha van ps eye kamerád elvileg tudsz a falra saját képeket rakni. de legalább is ezt ígérték, szóval lehet csak majd.

Csabesz100
Én pont ma raktam bele. WD 320-as. SATA-s. Nagyon jó árban szereztem be! 17.5eFt

PS3 ID: Csabesz82

És ebbõl a Home-ból mikor lesz publik/nyílt beta?

Sokan kérdezték honnét van.
Röviden:
Le lehetett tölteni a HOME theme-t, s irták, hogy ha használod/aktiválod.
Akkor esélyed van bekerülni a hamarossan (most) bõvülõ closed HOME bétába.
Bõvülõt úgy értem, hogy az user számot bõvítik.
Node sebaj! Gyorsan megleptem magam egy hétvégi házzal, új ruhákkal, nomeg
némi bútorral 😄

Jut eszembe.:
Kinek van 320gigás vinyó a PS3-ban?
Milyen tipus? pontossan pls.
Kb hogyéadták?

Csabesz100
Na megcsináltam! :-) Visszaraktam a régi vinyót, újra csináltam egy backup-ot (egy másik pendrive-ra), új vinyó be, restore és minden jó! Most nem írt ki hibát a restore végén. A game data utility-ben ott van a NFS PS és a mentés is a helyén van!

EmThor
screenshot or it never happened 😄

EmThor
then it's a miracle <#vigyor2>

Jeah, köszi.

Nna..bekukkantottam a moziba.. 😄
Last Guy bemutató volt csak, a fõtéren KZ2..
Ahogy nézem mikor elõször bemész valahova, letölti a teruletet.
Most megyek ép a játékterembe.
Amugy besza.ás!

DanielT
Idézzek magamtól? OK.

"A Resistance 2 még devkiten futott, se nem csúnya se nem szép, se nem semmi, NAGYON rövid, értsd kb 3 perces volt a kirakott demó, EGYETLEN utca és pár szaladó szörny. Ennyi. Ez ha kijön idén vagy nagyon rövid lesz, vagy csúszik, vagy csoda történik. Videózni sem lehetett."

Better luck next time!
predator0
Nekem sem jut eszembe jobb...

Csabesz100
Na most mit csináljak?! Szedjem vissza szét a gépet, gyári vinnyó vissza és újra csináljam meg a backup-ot? Lehet ez lesz! :-(

predator0
Ettõl simán lehet.

Csabesz100
Formázás után megcsináltam megint a restore-t. Ezt írja ki, miután végez. "The restore operation could not be completed. The system will restart." Lehet emiatt nem ment vissza az NFS?! Azt olvastam, hogy a restore kb. annyi idõt vesz igénybe, mint a backup! Nálam ez nem így volt! A backup 9 perc volt a restore meg 3! Azért ez annyira nincs közel egymáshoz!

predator0
Nagyon sok topicban rakják fel ezt a kérdést, hogy hova tûnik x GB. Sose láttam még értelmes választ 😄

Csabesz100
Na, megvolt a format restore nélkül. Az eredmény ugyan az! :-( Csak vissza kellene valahogy hozni az NFS mentésemet! (de nem úgy, hogy visszarakom a régi vinyót) :-)

HUNMarcus
game.co-n a Friendly Name kártya kitöltésénél mit kell írni?

Csabesz100
Már most nem az izgat, hogy a 320ból miért csak 298-at lát, hanem, hogy hová lett 35 Gb?! Nincs valami ötleted?

85 megát letöltött, továbbá akar magának kb 600mega helyet.
Most kreálom magam..

predator0
2.50-ben állítólag lesz. Remélem nem úgy, hogy bele kell építeniük a játékokba.

predator0
Felesleges. Kevesebbet fog látni akkor is 😊

Jólenne mar vmi screenshot lehetõség 😞

Izé..nekem a 2.42 FW van fennt. Van ujjabb?

cloud.strife
Montam má, hogy utállllak? 😄

www.digimomentsvideography.com

predator0
Ehh.... 49606-os hozzászólásból kettõ is van 😄😄