89387
PlayStation3
-
qper #57684 Mozifilmek a PS3 játékok mellé.
Érdekes ötlet, várom szeretettel :) -
#57683 típusa? -
Jimanszky #57682 Figyu, amúgy Martinnal személyes problémád van vagy az nem tetszik, hogy mindig csinálja ezt a PS vonalat? -
marcinger #57681 Hát senki... A te GPU-d magátol megcsinálná... -
Jimanszky #57680 belegyalogolnék;) -
Vers #57679 igaz martinnak belegyalogolnák a szájába, de a bohockirálysága épp elég büntetés -
Vers #57678 nem probáltam feltörni semmit, tény az hogy nem jelentene problémát , csak ,tudod ki cseszi el ilyenre az idejét
-
#57677 Nem is fogod. Jóember az accountját is törölte, nem hogy a "teszteket", miután cloud kicsit rámászott. -
marcinger #57676 Már leszedte ha Killaddict-osat keresed. -
Jimanszky #57675 Baszki, nem találom -
#57674 Na itt van fika vitéz?
Nem vagy egy Pc szakértő látom! -
#57673 Milyen videjóteszt?:)
Tucc linket? -
#57672 A windóz különben is felszabadíccsa a gépben levő erőforrásokat (saját maga számára).
A Vista nevű vindóz emulátort kell a gépre rakni, mert azon kapásból lassabban futnak a játékok, meg folyamatosan felzabálja a vincsit is.
Még szerencse, hogy az intel architektúrára sokkal hatékonyabban lehet programozni, mint a cellre.
Igaz ezt még senki nem bizonyította a gyakorlatban!
-
Jimanszky #57671 Remélem nem te csináltad azt az undorító Szegasztok KZ2 videotesztet, ami youtube-on is megtalálható...Simán elképzelem rólad azok után, hogy megpróbáltad volna feltörni a PSL szerverét!! -
#57670 Én is végigtoltam,de ennyira nem hagyott mély nyomot bennem,hogy újra elővegyem.
Szépnek szép, de számomra ez az egyetlen pozitívuma. Feleannyira sem élveztem,mint a Dead Space-t például (igaz,nem egy kategória,de sztem most ez mind1 ), amit 3. végigjátszás után sem éreztem unalmasnak vagy monotonnak.
Neked tetszett, tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák (szerencsére ). -
marcinger #57669 Hát az nem túl sok. Én minimum 500 ezere gondoltam.
mcwolf:nekem nagyon bejött a Crysis:D -
#57668 Baxhatod a gigamegaterraflopsokat, ha nincs ami kihasználja
Hiába szunnyad ekkora erő a PC-dben,ha be kell érned egy Wow-val vagy egy szarul (enyhe kifejezés) portolt GTA4-gyel
A crysis-t hagyjuk, techdemónak elmegy ,de hosszú távon felejtős. Egyszer végigjátsza az ember,azután elő sem veszi. -
Vers #57667 30 ezerbe, de kettö van tehát 60 ezer -
#57666 Akkor már jó rég óta lehetett devkit-ed... De legalább időben kiszáltál, hiszen a cell-ből még legalább 6 év van hátra, de Te már az igazi gamer platformon hódíthatsz addig is :) -
marcinger #57665 És eláárulod mennyibe fájt ez a csoda GPU-d? Csak mert vennék vagy két darabot de azonnal! -
#57664 na látod az van, hogy nem vagy elég jó a témában s nem sikerült összehoznod többedmagaddal 1 játékot sem... -
#57663 Ügyes vagy -
#57662 Hát aki akar, az úgy tűnik mégis csak tud rá programozni.:)
Nem kizárt, hogy a PS4-ben tényleg intel proci lesz. Csak éppen akkor valszeg tényleg kibővül a melegszendvics-sütő funkcióval is a gép!:))) -
Vers #57661 a cell programozással 4-et, kár volt, köcsög sony
-
#57660 >"1 éve kukáztam ki a ps3-as gpumat, alias 7900gs"
Biztos jobban futott a 7900gs-en mondjuk az MGS4, így megérte a cserét :D -
marcinger #57659 8 méteres oled tvn jácikXD 5000.1000-es hangcuccal a parlamentbenXD -
#57658 >"ki nem szarja le a 720P-s nyamvadékokat"
Aki játszani akar?
Merhogy pécére alig jön vmi optimalizálatlan szemét, ami még 720p-n is beröccen átlag config-on?
AMúgy meg játszon bélyeg monitoron 1080p+++ felbontáson akinek hét annya van, a többieknek meg bőven elég szerintem egy hdready lcdtv is vmi normális tévé méretben :) -
#57657 #57639-re válaszolj már légyszi, mert engem is nagyon érdekel... -
#57656 :D Hány évet pazaroltál el pontosan CELL programozással, hogy erre rájöjj? Szerintem ezt az idétlen trollkodást abbahagyhatnád. -
marcinger #57655 360-on pl. a Halo 3 és a Dead Rising nagyon ott van! -
#57654 Szerintem egy játéknak az a lényege hogy jol szórakoztasson platformtól függetlenül! Örüljünk neki hogy egyáltalán játszhatunk ilyen játékokkal, más meg azon idegeskedik hogy miből vesz magának holnapra kaját! Mindegyik platformon van olyan játék ami kiemelkedik a többi közül,legyen az grafika,hangulat vagy zene! -
razorback #57653 A Cell fostömeg?? Eléggé rosszul lehetsz. -
#57652 86 májusában született nem messze Csernobiltól... -
marcinger #57651 Milyen géped van neked? A NASA-tól loptad vagy a Paksi atomerőműben dolgozol?:D -
Vers #57650 szobája te tudatlan -
Vers #57649 1 éve kukáztam ki a ps3-as gpumat, alias 7900gs
mert már csak odavalo
a cell meg programozhatatlan fostömeg, erre má a sony is rájött ezért mentek intelékhez , ps4-be intel proci lesz LOL -
#57648 -mádia márkt- alapból túlárazott, mert ps3 ott 110K volt... szóval nem tudom mi került abba a tv-be 35 misibe.
Szerintem 3 millából inkább olyan projektort veszel ami szétkörözi ezt a tv-t
Igen Benjamin Button a gombgyáros fia... sebaj jó volt, csak nekem picit csajos filmnek tűnt. -
#57647 Nem James az, hanem Benjamin... -
#57646 Ott van DECEMBER óta , egy "fal" nem kell más , viszont az a durva hogy fél méterről is nagyon éles szép képe volt . hát igen egy lotto 5 és már menne is az új kecó Game szobályába
-
jocco #57645 Okés :)
Nem tudon, nekem már nehezebben állrá a kezem a kontrollerre. De legalább igy nagyobb kihivás...na de majd a kz2-n csiszolok egy kicsit a technikámon :)