PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hû, erre csak azt tudom mondni, hogy rosszul emlékszel a Ps3 marketing témára 😊
5c0rp330n
hát, nemtom.. a ps3-nak szerintem egyáltalán nem volt agresszív/fennhéjazó marketingje. azok a this is livinges dolgok meg hasonlók enyhén szólva is visszafogottak voltak egy szériánként 100millió feletti eladásokat produkáló széria következõ darabjához.. ellenben az xbox marketing tényleg erre épül. az xbox 1-et is annó valami nevetséges ps2 lejárató dumával reklámozták. szerencsére meg is bukott, mint a szar.

NEXUS6
Dani legalább olyan realista, mint Woody Allen!😉))
Csak neki még humorérzéke sincs!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Témába vág ugyan, de itt is azt írják, hogy a megjelenés csúszásáról még nincs szó.

Errõl a bétatesztelésrõl meg az jut eszembe, hogy kb olyan mint akkor elmenni, amikor a nõ még le sem vetközött. Szal lehet, hogy poénnak 1-1 alkalommal bevállalnám, de a legkedvesebb szeretteivel ne csinálja meg az ember, mert annak csalódás, esetleg szakítás lesz a vége. És itt természetesen a Halo3 széleskörû bétatesztelésére gondolok😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Dani realista, csak máshogy fejezi ezt ki.Nincs ezzel semmi gond!!!

Egyáltalán nem offense, ilyen irományok kellenek ide😉Látogasd gyakrabban a topikot!<#eljen>

Ha fizetitek az utam felét Fehérvárról, akkor érdekel a dolog😉

guardian hero
no offense, csak témábavág 😊

resistance 2 multi béta csúszás

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

gazgoblin
<#eplus2>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Dede, jóidegig ignoráltam, de megint megtalált...
A senditrõl mennyi idõ alatt van itt a cucc?
2 BD-t rendeltem 6eft-ért.
Remélem minél hamarabb ideér?!?

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

NEXUS6
Tökre igaz!!!!

És ignoráljuk azokat az ignorálókat is, akik nem ignoráljak azokat az ignorálókat, akik nem ignorálnak minket!
<#nyes>

Mindenki mást meg bannolunk!

Kellemes fórumozást!<#hehe>

NEXUS6
Az õrültség valahol ott kezdõdik, amikor azt gondolod, hogy neked, vagy másoknak nem véleménye van, hanem csak egy igazság létezik, és az is nálad van.😉))

NEXUS6
Igen, amit leírtál igaz is - volt.
Egészen a konzol megjelenését követõ fél évig, amig kiderült és az emberek is megértették, hogy mi van, és mi nincs. Kiderültek a hibák, és kiderültek azok az erények is, amikrõl régebben nem volt szó.
A gép megy, eladásokban lassan komótosan ledolgozza a hátrányát is, mert a sok PS2 fanboly szépen gépet vált😉

Mi fanbolyok ezen asszem már túltettük mind ezen magunkat, ajánlom, hogy te is így tegyél.

HAF Rigel
Ha így érzed akkor nem írok ezentúl semmit ide . Bocsi hogy nem néztem némán azoknak aki azt probálják állandóan belék sulykolni hogy szar a Ps3 és nem lehet vele játszani . ÁÁÁÁÁddddios

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

gazgoblin
ez humor? elég gyászos...

nem akarod ezt az "utáljuk DT-t" topikban folytatni?

HAF Rigel
Nem vissza az agyarakkal ti ps3 bárányimádók , vagy legalábbis szarkupacok mindenképp . Én idéztem meg a Mester , hogy tanitványa lehessek és át áljak az erõ Zöld oldalára . Nem lehet igazatok , ahogy a ps3 sem emelkedhet az Erõ fölé . Halgasstok külömben Lvl 70 Warriorom fog porrá zuzni titeket .

gazgoblin
Nem lenne jobb rigelt és társait ignorálni?
Vagy nyithatnátok egy "képtelen vagyok ignorálni a másikat" topikot és ott mehetne a vircsaft.

guardian hero
Bocs hogy megzavarom az épületes ördögûzést, de egy kollegám megkért:

"Bétatesztereket keresünk! PS3-as FPS játékról van szó, Budapesten, hétvégenként napközben. Pizza van, a legjobb teszterek ott lesznek a Credits litában is 😊 Kontakt: [email protected]"

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Bazeg. Olvass vissza. Most is engem szólítottak meg. Onnan kezdõdött az egész. Ezt kõne fõfogniE.
gazgoblin
kar hogy ezt szemmel lathatolag csak te gondolod igy...

es mivel itt senki nem ker a negativumok kiemelgetesebol ezert ez mar forumrongalas amit csinalsz

tenyleg semmi ertelme annak amit itt csinalsz

"Apa kezdõdiiiiiiiiiiiiiiik...!"

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DanielT
Nem árt ide némi józan ész 😊
Szerintem akkor járna sokkal jobban mindenki, ha nem írogatnál ebbe a topicba. De részemrõl befejezve, nem akarok flémelni.

Áhh ez animok nagy készen vannak 😄DD

Egyelõre még csak USA Amazonon van de gondolom 1-2 héten belül minden nagyobb játékbolt felteszi az elõrendelési listájába.

DanielT
Te meg az aki nem akarja értelmezni. Pedig sokkal jobban járna mindenki.
Megint te vagy az, aki nem képes kulturált hozzászólást írni.

HAF Rigel
Igazad van mester . Mióta Fw frissitésen estem át azóta nem tudok ellened szólni , iszom minden szavadat mester . Hátha egyszer elérek a szintedre és Együtt uralhatjuk a galaxist . ( most fél térdre ereszkedik és leszegi fejét) .
Várom utasításod Mester . Érzem az erõ Zöld oldalált , és nem engedek a sötét erõ csábításának .

DanielT
Kötözködik a tököm! Nézd már meg, hogy MINDIG MINDIG MINDIG én vagyok megszólítva!

Komolyan mondom BESZAROK.
Nekem 3 munkanap volt.

Oké kössz a segitséget fiuk. Azt nem tudjátok hogy a rendeléstöl számitva mennyi idö mig a játékok megjönnek a game.co.uk-ról

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

Egy nap múlva tudod regisztrálni, ennyi az átfutási ideje. Amúgy nem értem, hogy DanielT miért nem tudja felfogni, hogy mi a Ps3-n szeretünk játszani (én csak szeretnék de ami késik nem múlik) , és elfogadjuk az összes hibájával. Rég láttam már x360 szidást a topicban, amiért felbukkanhatna, és !jogosan! szitkozódhatna. Ehelyett itt van, és kötözködik.

EmThor
reward card számot asszem csak egy kis idõ múlva fogadta el vagy mi

Na megrendeltem a www.game.co.uk roll a preowned categoriából két játékot (Uncharted, Resistance,) a kettõ együtt 26 font volt (7851 Ft) szálitással együtt. Plusz 3 font-ért vettem egy reward card-ot küldött egy kódot az email címemre, de amikor regisztrálni akarom a kártyát a megadott kód alapján, akkor hibaüzenettel visszadob.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

antgecc
Köszönöm, nem ismertem az oldalt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

gazgoblin
<#idiota>

DanielT
Nem köplek ki innen... hiába szeretnéd... <#mf2>
gazgoblin
"csak tényekkel alátámasztva mondok negatívat"

de ez egy fanboy topik..itt senkin nem kivancsi a negativumokra...

"Majd megértitek"

remélem egyszer te is és kikopsz innen....van a ps3 bashingnak topikja ott szivesen gyalazkodok de ide tenyleg nem a flameszagu dolgok miatt jonnek ha lehet...

zozo2001hu
Eddig nekem simán ment a reward point beszámítás, kb. tavaly novembertõl vagyok benne a rendszerben, mielõtt fizetnék a game.co.uk webáruházban egy adott gammáért, ott lehet érvényesíteni a kedvezményt egy input mezõben hozza fel a felhasználható pontértéket GBP-ben.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Ezek a animok mindig tetszenek. <#vigyor3>

EmThor

EmThor
rendelés utolsó fázisa -> place order-re kattintok és visszadob az elsõ oldalra hogy õ bizony ezt így nem és csak a kosárból való törlés oldja meg

EmThor

Milyen hibával dob vissza?Mert nekem is gyûlik, de még egyszer sem használtam fel.Lehet akkor nem is fogom tudni?
DanielT
Az a baj, hogy olyan 5 év behoznivalód lenne konzoltémában, hogy megértsd a helyzetet. Nem is hibáztatlak érte.

Tömören egy mondatban: A PS3 mindent szénné gyaluló, lealázó atomgépnek lett hirdetve, eszméletlen agresszív és fennhéjázó maketinggel. Erre jött az elborult elméjû PS2 fanok évekig (kb a gép megjelnéséig amikor kiderült mi a pálya) tombolása és gyalázkodása. Ez ment itt az SG fórumon is.

Ami most történik, az már százezredszerre is írom, nem akció, hanem reakció.

És én -bármennyire is fáj elismerni- csak tényekkel alátámasztva mondok negatívat, ha épp azt teszem, de az esetek 95%-ban ez szintén reakció valami elhangzottra.

Majd megértitek. Szerintem ebben a topikban is csak a kisebbség, alig 3-5 fõ nem volt még képes megérteni, elfogadni.
EmThor
érdekes, nekem is van vagy 15 fontom a reward card-on és nem hajlandó levonni róla a cuccot, mindig hibával visszadob 😞

EmThor
pixeljunk monsters sci-fi-ben vérrel, nekem kötelezõ

predator0
Ez mióta megy? <#idiota> Én is úgy tudtam, ahogy DanielT írta, plusz ezekre a régebbi hozzászólásokra építkeztem, amikor megállapítottam itt valakinek augusztus 27-én, hogy nem fog mûködni <#kuss>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

HAF Rigel
System Update 2.50 Fw

- update DanielT Love program .

- Updating .... ..

- Updating Complet

- Please reboot system .

O de szép ez az új világ , tudjátok a mesterem Daniel T san szerint a Resistance 2 idén nem fog kijönni , vagy ha kijön akkor csak rövid lehet vagy Csoda fog történni . Szurkolok neki hogy szar legyen , mert így a xbox360 még sikeresebb lehet .
Na szép Boxolást mindeninek . Ps3 Grr grrr grrr