PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Hogy képzeled, mocskos MS módjára szüntessék meg a supportot?!?! A PS2 még csak 8 éves, hol van még a 10 éves éltciklus vége?!?! <#idiota>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

wordsworth
Singstar az még nagyon érdekel, szerintem nemsokára megrendelem 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

NEXUS6
Sajna egyre inkább úgy érzem, hogy a nagypapa végre eltávozhatna az élõk sorából és átpasszolhatná végre az örökséget az utódnak.😉

Ehelyett még virgonckodik is, elszedi még a kompatibilitást is a gyeröktõl!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szemét Ms miatt van ez is, mindenkit megvesz kiklóra... 😞

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tyler Durden
Jrpg-k hiánya nekem is fájó pont, bezzeg ps2-re még mindig fossák õket. Ideje lenne megcélozni a ps3 platformot is.. (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

wordsworth
konzol akkor is konzol.. egyre szarabb érvelések 😄 Én jelen pillanatban többet néztem filmet ps3-on, mint amennyit játszottam. És akkor leszek tökéletesen elégedett a ps3-al amikor elkezdenek jrpg-ket, ff13, versust kiadni rá.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

"gyönyörû, csodálatos, lenyûgözõ. "

Tény. Az állam többet koppant a játék 15 órája alatt, mint az elõzõ ÉVBEN összesen.

De rece is van, Subhd is fájó pont (nekem azonnal feltûnt, pedig csak késõbb olvastam, hogy 1024x768 a natvíja). Csak el kell képzelni ugyanezt a vizuális orgiát rendes 720p-ben zizi nélkül.

Ugye mennyire állatabb lenne?

Ugyanmár, garázsban a pgr4 is elég álleejtõs.

Konkrétan 1 db Blu-ray filmem van, a Planet Earth díszdoboz. Az meg ráadásul csak 1080i. Mondjuk emiatt vettem a ps3-mat.

A legjobb mobilos optika/érzékelõ is nagyságrendekkel roszabb képet készít mint bármelyik alsó-közép kategóriás kompakt gép.

Iphone frenkizésre jó csak.

Nem mondtam hogy használhatatlan (sõt, filmekre a legkirályabb kombó), de fullHD-n játszani több mint felesleges, elég gány Ps3 felskálázásról nem is beszélve.

gazgoblin
ja olyan nincs!

de meg mindig nem erti hogy akinek van szeme az csak nevet ezeken a harmatgyenge beszolasokon

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

"Valami gyalázat ahogy a showroomban kinéznek a kocsik"

Mutass jobbat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Merc2: Nekem nagyon bejött, hogy a legkisebb tárgytól, háztól, akármitõl a legnagyobbig mindent el lehet pusztítani. Akár elég mennyiségû C4-el, vagy megfelelõ légitámogatással.
A grafika tényleg néha elég érdekes, az AI is inkább scriptelt, de ebben a játékban szerintem ezek csak másodlagosak. Jó kikapcsolódás egyedül, de sokkal élvezetesebb co-opban. Játék közben ugyanis bármikor beugorhat egy haverunk, és onnantól ketten szethetjük szét Venezuelát.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Gondolom ha blu-ray filmet akarsz nézni inkább veszel egy bd lejátszót, minthogy egy konzolon nézd. Végülis igazad van, mondjuk a k800i-vel sem érdemes fotózni, full gagyi a fiszf×sz lencséjével....
Gondolom iphone is csak egy szaros telefon semmi másra nem jó.

Tényleg semmi értelme, engem nem gyõzöl meg arról, hogy mennyire használhatatlan a fullHD ps3-hoz, merthogy nem az, sõt szvsz a piacon a lehetõ legsokoldalúbban használható fullHD lejátszó.
Röviden: ez az a készülék aminél a fullHD-t leginkább ki tudod használni.

Még valami: a savanyú a szõlõ szólást a hdready-fullhdre értettem mivel arról volt szó.

Inkább annak örülj pc-n ha tartalmas játék jelenik meg....ritka😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az én PC-men minden csak 800*600-ban fut, és minden LOW. Örülnék ha csak olyan recéket kéne nézegetnem.

baggins
Hozzászóljak a MGS4 témához? Oké, megteszem.
A legvérmesebb PC-s és X-es ismerõseim elismerték, hogy gyönyörû, csodálatos, lenyûgözõ. Igaz, õk csak grafikai szinten értékelték, hiszen nem igazán játszottak vele. Aki jön itt különféle recékkel, meg egyebekkel, az:
1. direkt hecceli a többieket
2. fáj neki, hogy az õ "szerelmén" nem jelenik meg
3. saját magát járatja le
Megint csak sok hûhó semmiért. A PS3 is kezdi megmutatni, mit tud, csak ezt néhányan képtelenek megemészteni. Az ilyen ember soha nem fogja bevallani, hogy tetszik neki valami a konkurens gépre. Mert az derrogál. No comment, de az itt fórumozók is rájöhetnének már, hogy amíg a beszólogatásokra akcióznak, annak újabb reakció lesz a következménye.

DanielT
"GT5p közel sem natív fullHD. Csak a menüben meg a showroomban."

Valami gyalázat ahogy a showroomban kinéznek a kocsik. Igen, megint a reékrõl beszélek. Döbbenet. A játékban nem ilyen gyengék amikor több kocsi van a pályán.
Szerintem akkor gyertek vissza nagy vérboxfanok,ha végre lesz boxon olyan látványvilágú game mint mgs4 vagy uncharted addig csumi😊

guardian hero
Az EA-féle FIFA Street és NBA Street 1080p... Sõt, X360-on 1080p + 4xAA 😊

A Wipeout biztos dögösen fog kinézni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alien!
érdekes az EA-nak még sok is...minden game 720p.

Egyébként a Wipeout HD villant majd.....persze nem bonyolult a látványvilága,de elég impresszív lesz,mivel a trailer is szétvágja a tv-t,olyan éles.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

guardian hero
Ja, AA nélkül le tud renderelni egy kosárpályát = egy plane meg 10 karaktert... Ez nem sok játékba elég, kosárlabdába pont igen. Meg a Virtua Tennishez is...

Sony-s NBA 08 natív 1080p, meg az elõdje is.

guardian hero
"Inkább a játékfejlesztõket kellene macerálni, hogy szép, natív 1080p cuccokkal kápráztassanak el minket"

Akkor elõbb a Sony-t maceráld, hogy dobja piacra mielõbb a PS4-et 😄 Merthogy PS3-on nem fogsz szép, natív 1080p cuccokat látni, az hótziher...

Mivel mind ps3-al mind MGS4-el rendelkezem nem nagyon értem a savanyú a szõlõ dolgot.

"A ps3 tényleg csak egy konzol?"

Igen. Mobilomon is van minden fiszf*sz, mégis alapvetõen telefonálásra használom, mert az.

"Sokkal többet javít mondjuk egy GT5p-on a fullHD mint amennyit "ront" mondjuk az MGS4 alatt. "

GT5p közel sem natív fullHD. Csak a menüben meg a showroomban.

"Miért írtok hülyeségeket?"

Direkt téged szeretnénk felidegesíteni.

"gyõzd meg az elektronikai cégeket, hogy semmi értelme a fullHD-nak, legjobb lenne a negyedHD konzolhoz"

Inkább a játékfejlesztõket kellene macerálni, hogy szép, natív 1080p cuccokkal kápráztassanak el minket, ne a 720p 4xAA legyen a jelenlegi gen. csúcsa. Sõt, a legszebbnek tartott cucc (MGS4, szerintem is mindent ver látványban) még ennyi sincs. Szal pont ennyire van még szükség a FullHD-re konzolhoz.

Valódi 1080p filmre persze csodajó.

Tudom én is, de akkor is mókás volt ^^

EmThor
ja bocs giga. és UK store lesz elõbb.

Nyilván GB.

1.3 mega nem kevés? Utoljára a Worms 1-nek volt ekkora a demója még 486-os idõkben.

spatz
Sziasztok, van egy SAMSUNG 226BW monitorom amin van DVI, és erre rá tudok-e kötni egy PS3-t, amin ugye HDMI van, egy olyan kábellel ami DVI-HDMI? Milyen felbontásba fog ez menni, milyen minõségben?

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

EmThor
fenn van a pure demo 1.3 mega (xbl vagy psn még nem tudom 😄)

Full HD tv-t is lehet ám 10 cm-nél messzebrõl nézni....<#banplz>
...sõt ajánlott.

guardian hero
<#wow3><#wilting>

A ps3 tényleg csak egy konzol?
Érdekes én többmindenre használom és a zenehallgatáson kívül mindenhol jó pont a fullHD. Bár zenehallgatás közben is jó (a földgömb fullHD-ben még mindig elvarázsol...😊)
Sokkal többet javít mondjuk egy GT5p-on a fullHD mint amennyit "ront" mondjuk az MGS4 alatt.
Miért írtok hülyeségeket?
Tényleg komolyan gondolod, vagy csak savanyú a szõlõ.....<#fejvakaras>

Ui: befejeztem, értelmetlen vita, gyõzd meg az elektronikai cégeket, hogy semmi értelme a fullHD-nak, legjobb lenne a negyedHD konzolhoz. <#integet2>

Okami Amaterasu
hd ready meg full hd meg MGS4 itt rece meg ott hagyjál már az ilyen szaopadék szövegeléssel örüjjé h van oszt jácca vele noob gyökér,én spec még sd-n tolom még is körbe hugyoztam magam mikor 1.ször láttam,okostojás huzzá jáccani ne a recéket nézegesd😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Erre, a néhol SUBHD-ban is szendvedõs konzolgenerációra lehetséges.

720p-re még a Hdready is sok.

NEXUS6
Nálunk az istállóban van, a tehenek megynugszanak tõle ha nézhetik a mónikasót rajta. Még a 7.1-et kéne bekötni hozzájuk, biztos növekedne a hozam is, legalább is a szomszéd azt mondja, mert õ már megcsinálta!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem fért rá nagyobb a budink ajtajára<#idiota>

LOL!
Most, hogy megbeszéltétek mennyire szar a fullHD asszem kidobom az ablakon a tv-m, mert ezekszerint szart sem ér, sõt sokkal jobb egy hdready! LOOOOL!
<#worship><#worship><#worship><#mf1><#mf1><#taps><#taps>

"26os monitoron hibátlan"

... Bélyegmozi 😊

Mercenaries 2:
Na akinek csípi a grafika a szemét és a grafikai bugok,várjon amíg esik az ára vagy meg se vegye...Vannak dolgok amik szép"ecskék" benne,de egyébként ronda,és bugos a graf,tele textúrhibával/földfelett lebegõ roncsokkal,stb...
A mesterséges int....Hát jócskán bele lehet sajnos kötni,rengetegszer síkhülye,egyébként tökátlag.
Aki ezeken túl tudja magát tenni,az viszont egy egész kellemes kis hent játékkal játszhat,elég sok 5letes megoldással. Hent,mert gyakorlatilag nagyon lopakodni/gondolkodni nem kell,futás közben ellenfél írtás,fedezékbebújás nincs (a gombnyomós célzásnál legugol az ember,ennyi), és erõsen ki van hangsúlyozva hogy szinte minden rombolható (pl airstrike kisfalura...elég korrektül néz ki....Amíg a roncsokat nem látjuk😊 )..
Lehet pénzt,naftát alkatrészeket gyüjtögetni,felbérelni szerelõt,zsoldosokat helikopterpilótát,mindenfélét.
A hangok....Nincs itt gond,de állandó zene van a játékban,na azt fél óra után kikapcsoltam,elkezdett idegesíteni...
Jármûválaszték egész korrekt,a szerelõ okosítani tudja õket/alkatrészekbõl újakat összerakni,stb...
Nállam a game olyan 7.5 pont,akit nemzavar a butácska MI és a rondácska grafika (azért vicc,ennél sztem mindkét konzol jóval többet tud) az ellehet vele ha szereti a hentelõs pörgõs játékmenetet némi gta beütéssel.
Xbox360vsPs3...DanielT 1 összehasonlítást neten néztem egyet meg tegnap a boltban ahol megvettem ps3-ra...És igen a ps3 verzió hajszálpöcsnyivel szebb,boxon sikerült egyszer megröccenteni a képet ps3-on még nem. Így ps3 változat lett megvéve (további ok,hogy online coop-os a game,ps3-on meg ugyebár ingyévan online😊 ). Otthon box változat letöltve,otthoni összehasonlítzás is hasonlót eredményezett,de annál több volt a boxon a szaggatás (gyanítom az írás miatt) így annál a szaggatást nem említem...

Mgs4 recérõl annyit: 1080p-ben 26os monitoron hibátlan, a közeli részeken sehol egy rece,távoli elmosás recés...Akinek a közeli kép recés fullhd tévén az sürgõsen adja el a tv-t😄
Egyébként elég vicc hogy a recébe köt bele bárki is amikor perpillanat még mindig az mgs4 a legszebb (és egyben legkomolyabb akció) játék nextgen konzolon😊

Nexxuss
recehegy HDreadyhez képest. De mondjuk hozok majd dobozt és megnézem azt is. Ezek tények.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Gascoigne
Nekem a GTA után már fel sem tûnt, hogy recés 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

Tyler Durden
Én nemrég szereztem meg az MGS4-t, jelenleg a végigvitelén fáradozok. Ps2-n az MGS 3 maga volt a csoda, a 4 számomra még ezt is übereli. Ha ezt vki recehegynek nevezi azt csak sajnálni tudom, én szeretném ha még több ilyen "recehegy" kerülne ki a kedvenc konzolomra..
Amúgy meg ezt az Box vs Ps vitát nem lehetne hanyagolni? Pár naponta mindig felbukkan és csak szétcseszi a topikot, szal Xesek balra, PS fanboyok jobbra, béke, szeretet, free tibet stb..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Az MGS4 technikai oldalán/ felépítésében a AA hiánya a legkisebb probléma maradjunk annyiban. Egyébként nekem szinte fel sem tûnt, hogy recés, igaz hd ready a tv-m nem full hd.

"de eddig az MGS-t nem néztem meg mert nincs sok hely a vinyón"

hehehehe...

BTW MGS4 tényleg recefice, nem simán a kisfelbontás miatt, hanem mert a távolban lévõ objecteket bezizizi a fura blur effect (amit AA helyett használnak mint pl a GTA4-nél).

SEMMIT sem von le eme mestermû értékébõl, DE:

-Akkor is ott van ha egyesek nem akarják elhinni/beismerni
-Valószínû nem direkt van ott
-El tudnám viselni ha nem lenne

Sharp full HD-n nyomtam. Nekem fel sem tûnt a rece. Amcsis, 180p-re felskálázott. Én nem a recét kerestem: én játszottam vele. Négyszer vittem végig a BB rangot is megszerezve. Gondolom legalább ennyiszer még fogom is tolni.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Alien!
nemtom gyerekek,nekem az mgs4 fullhd-n sem recehegy....tény,hogy látszik vmennyire az alacsonyabb felbontásról felskálázás,és még annyira sem éles mint az Uncharted 720p-n.de akkor is üt...Ha vki ettõl a látványtól készül kivágni a taccsot,azt nagyon tudom sajnálni,mert valszeg egy kiégett f*szkalap...

bár sztem az sem mindegy milyen fullhd tv....

kb ez olyan mint a Hardwired-en,a KZ2 képek alatti,talajtextúra fikázás...grat.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zozo2001hu
Olvasván ma reggel az elmúlt 1 nap hozzászólásait itt a ps3-as fórumon többször szóbakerült az MGS4, gondoltam lassan ideje lenne kipróbálnom ezt a sokak által mondott remekbe szabott alkotást, azonban még pár napja is 39 GBP-ért lehetett hozzájutni ehhez a címhez. Mondom megnézem ma reggel a game.co.uk-n hátha van valami akció és láss csodát, 24.99GBP lett a cucc!!! 😄

Gyorsan be is rendeltem egyet, szállítással együtt lesz kb. 8200 HUF, ennyit megért nekem asszem és hát a nemrég vásárolt LCD tévén a megjelenítéssel sem lesz gondom.

Ajánlom egyébként akiknek még nincs meg a beszerzését most, remek ára lett ennyiért és hát a küszöbön álló szakértõi kormány felállásáig tuti gyengülni fog a forint 1-2 hónapon át... (Pont az õszi gamedömping idején várható a gyengülés) A vége eléggé offtopic lett sorry... 😊

http://www.game.co.uk/PS3/Action/Stealth/~r331623/Metal-Gear-Solid-4-Guns-of-the-Patriots/Default.aspx

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Na ezt megnézem ma délután. Nemrég váltottam FullHD-ra, de eddig az MGS-t nem néztem meg mert nincs sok hely a vinyón.
Kíváncsi leszek rá.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

DanielT
Kihozzátok belõlem az állatot! 😄D