89387
PlayStation3
  • Alien!
    sokeszed van, ha 3 kínai szettet bírtál venni egymás után...pfffff....
  • Vers
    te kérdezted te barom , komolyan ilyen van , a 3 -ik settnél meguntam a kinai vackokat és csináltam olyat ami egy életre kiszolgál
  • fsgh
    5.1-es házimozi. Dali hangfalak. Denon AVR erősítő.
  • lobig
    szerintem, ha nem kommentáljuk, megunja...
  • Vers
    én saját tervezésü/gyártásut
    10 ezer wattos, a subwoofer átméröje 1 méter
  • lobig
    sziasztok!
    ti milyen hangrendszert használtok a ps3-hoz?
  • Jimanszky
    TV?32PFL7332/10.Szerintem a képminőség is jobb egy 1.3-as kábeltől, az előbb olvastam h nem csak True-HD-ra meg 7.1PCM-re jó.Állítólag szebb lesz a kép is, magasabb a jelátvitel.
  • Alien!
    mi a típusod?

• Alien!
    az 1.3-as kábel a 7.1 LPCM,és a Truehd,DTSHD miatt fontos,illetve a deep color miatt,ha a tv-d támogatja....nemhinném,hogy a DNM ettől függne...de kéne írni a Philips hungáriának,hátha tolnak egy választ.
  • tomi890125
    kb mikor küldi ki a rendszer az e-mailemre az elfelejtett jelszavamat? már vagy kétszer rányomtam de még nem nagyon jött semmi
  • Jimanszky
    Na megnéztem és jól tudtam, hogy támogatja:).Már csak az a kérdés, hogy a tv-m támogatja-e...Alien, gondolom neked 1.3-as HDMI kábeled van.
  • Jimanszky
    Az a játék tudomásom szerint lefagy, szóval szerintem hibás.
  • Jimanszky
    Srácok!A PS3 támogatja az 1.3-as HDMI kábelt?Lehet akkor jönne HDMI-n is a DNM...
  • Pesta76
    Megkaptam a Viking című játékot eddig még semmi gond, elkezdtem vele játszani végignyomtam az első szigetet jött a második amikor is ez a szar kifagy a csata kellős közepén, mindig ugyanakkor bármerre vagyok! Ha valaki tud valami megoldást az kérem szépen segítse! Előre is kössz béke
  • Foxhound1980
    Visszaolvasás rulez :D
  • Foxhound1980
    PSL elindult!
  • cloud.strife
    Az oldal majdnem megy....

http://playstationlive.hu/

nyomsz egy frissítést, vagy F5-öt. Ha nem megy, akkor meg itt:

PSL
  • Martin576
    Urak megy a PSLive.
  • Jimanszky
    Jaja, nagyon életszerű az AI
  • Alien!
    egyébként ez azért van,mert az ai elég korrekt,elég jól mozgnak,gránátoznak,próbálnak melléd kerülni....a hídon voltam egy csatába ahol elém került egy helghast,elkezdtem lőni,elkezdett menekülni,és átugrott egy betonpillér felett,majd elbújt....:)
  • Jimanszky
    Ja és tegnap kipróbáltam a nagyszobai 100Hz-es pixel plusos minden anyám kínja CRT tv-n a KZ2 demot.Nekem úgy is tetszett, tudva, hogy milyen HD-ban.Nem voltak recék, viszont zizegés igen:DDD.Számomra sokkal élethűbb volt.Aztán most lehet rajtam röhögni
  • Jimanszky
    Igen, én egy nagy LOÁL vagyok, de vállalom:DD.
    Sose voltan egy run and gun típus, mindig messziről próbálom leszedni az ellent és igen, vissza is szoktam vonulni, ha szorul a hurok:)Nekem már LOÁLdozott:DDD
  • predator0
    Akkor taposd el :D
  • Foxhound1980
    Nem tudok ezen túllépni...
  • Foxhound1980
    Használni kell a fedezéket, ha a szükség hozza visszavonulni. Keményen kell taktikázni.
  • Foxhound1980
  • Alien!
    hát nem egy run&gun játék az biztos....
  • predator0
    "Eleinte tök jó volt, egyszer se haltam meg, de már vagy 7szer végigvittem és abból csak 1x nem haltam meg."

Ne haragudj meg, de ez akkora LOÁL.... :D

• Foxhound1980
    Resi2-ben a spinnerek azok a kis bogarak amik nem bántják az embert vagy vmilen más enemy az?
  • Jimanszky
    Valahogy nagyon nem akar a kezemre állni az irányítás KZ2 demoban...Eleinte tök jó volt, egyszer se haltam meg, de már vagy 7szer végigvittem és abból csak 1x nem haltam meg.Tényleg fura még alternate 2-n is az irányítás...Csak nagyon kevésszer tudok úgy rájuk közelíteni, hogy le is tudjam lőni a helghastokat...
  • HAF Rigel
    Hát csak 1 pályán volt nagyon spiner , de nem volt vészes . jól megkerültem és oldalról támadtam őket . igazt megvalva a legtöbbet az utolsó csatánál szívtam 2 óra volt a pálya ( Mert az elején nem nagyon jöttem rá hogy mit is kell csinálni ) , de arra büszke vagyok hogy megvan a 20 percen belüli Trófea . És a legdurvább a "terminátor" kill 30 sec .
  • HAF Rigel
    Platinumban probálgattam ( promo cucc volt ) a SF4 et , Blanka rulez . Tetszett hogy nem 3d , de azért van benne egy kis Next-gen érzés .
  • ggeerryy
    Nagyon komoly kis csomag :) kár hogy csak az alapra lesz keretem :S nah mind1 azzal is beérem csak jöjjön már :P
  • 5c0rp330n
    jó valamelyikre? :)
  • Alien!
    :)....éjszakával az a gond,hogy a hangot ki kell iktatni,úgy meg nem vagyok hajlandó nyomni,még fülessel se...:)
  • qper
    Én is így vagyok vele, megvettem a game-t, de nincs időm vele játszani, pedig hétvége van :(

Lehet átkapcsolom magam zombi mode-ba, és éjszakánként kezdem el tolni hogy továbblendüljek már 23%-ról. Lehet drasztikusan megnövekszik majd a jövő héten az elfogyasztott kávémennyiség, de muszáj lesz végre tisztességesen a Helghastok közé csapni már.
  • Alien!
    nekem sajnos nemvolt időm tolni,kb 20%-nál járok......
  • qper
    Elérte már valaki az Untouchable trophy-t 3. fokozaton? :)
  • Alien!
    az a 2. igen,de már ott is van egy-két nagyon kemény csata,rohadt jól küzdenek a helghastok...
  • Kratos86
    Troopers az a második nehézségi szint ugye?
    Milyen volt a sniperes pálya? :)