89387
PlayStation3
  • marcinger
    Én sem tudomXD
  • lobig
    és a tv-re van rákötve a hangszóró?
  • Vers
    eleve 200 kilo egy hangfal, ugyanis dupla rétegü váz van, és homokkal van köntve , mindenféle rezgést kiiktatva
    az a polka vacak ránézésre laminált forgácslap lemez , ami muhahha
  • Foxhound1980
    Most már megkérdezem WTF az a DNM???
  • Jimanszky
    Sajnos még komponenssel se megy a DNM:(.Talán egy 1.3-assal menne.Ha azzal se, akkor szerintem alapban nem tudja HDMI-nél vagyis nagyfelbontásnál.Add kölcsön a kábeled:).Postát fizetem:))
  • Foxhound1980
    Nem is mondtad, hogy megvan a Street Fighter IV :D reggel láttam, hogy tolod. Jó lett?
  • marcinger
    Vigyázz vele mert rádtámad a CorvettjévelXD
  • Alien!
    jim. DNM megy?
  • NEXUS6
    Amúgy persze fontos, hogy az ember mindíg keresse a hibát, kételkedjen, de nem szabad itt leragadni.
    Az élet csupa kompromisszum, a hibák ismerete nem arra jó, hogy a másik agyára tudjunk vele menni, hanem, hogy az adott dologból a legjobbat tudjuk kihozni.
  • tarti19
    Az egy dolog, hogy nem hallod, de még érteni sem értesz hozzá, az már tényleg vicc:)
    -főleg egy Polkra azt mondani, hogy vicc az már a tudatlanságodat is mélyen tükrözi eme témában
  • Alien!
    Kz2-ben lóf*sz rece van a többi gémhez képest,főleg a későbbi páylákon.....egyébként meg ha ennyire kész vagy a látványtól akkor miért nem mész mondjuk a pc-s topikba?!?? mi a f*szért vered itt magad a konzol oldalon amikor a te igényeidet már rég nem elégíti ki?!?
  • Vers
    megnéztem mik ezek amiket irtál , hát viccnek elmegy
  • NEXUS6
    Tökös!!!:D
  • NEXUS6
    Hatékony?
    :DDD
  • Jimanszky
    Akkor erre az a megoldás, hogy a játékokat komponenssel, a filmeket meg HDMI-vel nézzük.Amúgy nem vettem a kábelt, hanem a UPC-s set top boxhoz adták, szóval biztos valami szar.Majd beszerzek tesztre egy 1.3as kábelt, amin tuti szebb lesz.
  • Vers
    a hdmi digitális jelátvitellel rendelkezik, nincs jobb vagy rosszabb minöség
    tény hogy hibajavitás nincs benne, ezért zavaro jelek lehetnek , de átlagos körülmények között ennek kicsi az esélye
    persze biztos van ocso kinai vacak ami szarra valo , de olyat ki vesz meg

a probléma ott van hogy a komponens homályosabb és eltünteti a recéket , persze ezt fel lehet fogni jo tulajdonságnak is, én inkább a ps3-ban keresném a hibát mert milyen engine az ami 0*AA-val nyomja
  • tarti19
    Nekem tangent szett (eltax) van itthon egy Yamaha AV-val felszerelve, de nem érzem szükségét, hogy a PolkAudio PSW 125-t is a rendszerbe helyezzem...
  • Jimanszky
    Nekem egy Logitech Z2300-as van a géphez és elég ez egy félszobába;).Igaz jobb lenne egy Z5500-as.Mi a véleményed a Z5500asról?
  • Jimanszky
    Senki se beszélt filmről, játékról volt szó és jobb volt komponensen ami azt jelenti, hogy elég rossz a HDMI kábelem!!Nyilván, hogy a HDMI jobb minőségű egy komponensnél, de nem mindegy a HDMI kábel minősége sem!!Van olyan helyezt/mint nálam is/hogy jobb a komponens.Egy 1.3-as HDMI már biztos nagyon komoly lehet.
  • Vers
    hát attol függ milyen cuccod van , régen voltak azok a böszme videoton hangfalak, amikben 30 centis volt a mély amellé tényleg nem kell sub
    de a mostani papirvékony fosok amikben jo ha van 10 centis mély , hát azok aztán nem nyomnak semmit se
  • marcinger
    Ó te szegény. Csak szólok, hogy le vagy maradva. Én már 2 éve teleportálok...
  • tarti19
    ezzel vitatkoznék... nekem most nincs subom vagyis nem kötöm rá a rendszerre, m3rt így is korrekt levegőmennyiséget mozgat meg a cucc:)
  • Vers
    csak corvettre telt :D
  • marcinger
    De hiányoztál:) És járműved mien van? Jetpackel tolod?
  • Vers
    25 centis sub alatt ne vegyél semmit , inkább gyüjtögess addig jo a tv is
    ha a mély hiányzik kalap szart nem ér az egész
  • Vers
    játék alatt elhiszem hogy jobban tetszett a szemednek, mert a 0 vagy 2*AA lofasz egy nagy képernyön
    de blueray lejátszáskor tuti nem volna jobb mert azon minimum 64*AA van
  • lobig
    csak azért kérdeztem, hogy ki milyen megoldásban nyomja, mert én még a tv-n hallgatom, de szeretnék egy nem túl drága megoldást találni.
    az 5.1-es (aktív) hangfalszettekkel az a bajom, hogy nem akarom a nappalin keresztülhúzgálni a kábeleket. szóval megelégednék én a 2.1-el is, de akkor meg a tv-ről kellene rákötnöm a hangot a hagszórókra és nem tudom, hogy jó e az úgy. szóval mit javasoltok?
  • Kratos86
    Senki nem mondta hogy jobb a komponens mint a hdmi!
    Ott voltál amikor kipróbáltuk???? NEM!
    Az a hdmi kábel ami ott volt egy régebbi fajta nem azok amiket most lehet kapni és igen a komponens kábellel szebb képet kaptunk akármennyire is hihetetlen számodra!
  • Demeter
    Srácok ha már HDMI kábelről van szó, hol érdemes jó minőségű 1.3-as kábelt? Illetve miből tudni, hogy azt adtak? Vhol ez fel van rajta tüntetve?
  • Vers
    tehát jobb a komponens mert homályosabb mint a full digitális jel jolvan
    nem az otvar ps3 a hibás ami képtelen normális AA-t rárakni ááá nem, a digi kábel a szar
    vegyé yunoszty tévét neked az valo
  • Jimanszky
    Átjött ma Kratos kolléga és elhozta a komponens kábelét, hogy kipróbáljuk jobb e mint az én HDMI kábelem! Meglepődésünkre sokkal jobb volt a kép, a zizegés nagyon minimális volt, rece abszolút nem volt. Mintha egy plusz effekt lett volna a Killzone 2. Demóban. Olyan volt az egész mintha plusz AA lett volna rajta. Szóval egyértelműen bebizonyosodott, hogy elég szar a HDMI kábelem, mivel még egy komponens is szebb nála!
  • Vers
    ilyenek a hangfalak 7 darab , 1.5 méter magasak, nem eröltettem meg magam sony koppintás

[IMG][/IMG]
  • Alien!
    cseréld le,egy jó hangcucc kb +40% játékélmény.......
  • Vers
    neki akartam állni gyártani hangfalakat, de nem nagyon van piac ilyenekre, reklám nélkül halott dolog , ja meg a kinaiakkal felvenni a versenyt árban az a vicc kategoria
  • Foxhound1980
    Kb ilyen lehet akkor CW rendszere...
  • NEXUS6
    Vazze! Versnek lehet, hogy tényleg saját atomerőműve van!:)))
    (Ráadásul azt is ő építette!:)))
  • NEXUS6
    Én is nézegettem mostanában a mélynyomókat. Kéne már venni egyet. Egyelőre sima sztereó erölködőm nyomom, két elfogadható Wharfedale dobozzal. Jobbak, mint a 100.1-es kínai hájend müanyag nyüszörgők.
    De már előre kéne lépnem nekem is.
    Elég jó árban vannak végre a 7.1-es erölködők is. De nincs szívem lecserélni a Technicsemet.
  • razorback
    Gondolom itt meg vers van a kép bal oldalán.
    http://www.techepics.com/files/60_inch_subwoofer.jpg
  • Foxhound1980
    Logitech Z5500
  • Vers
    a 7 hangfal meg a subwoofer kb 10 millio ft lett volna boltban, összehoztam fél millábol meg 1 honapos munkábol