PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A PS3 trükkös jószág az biztos😉
Sokan lemondtak róla az elején, sokan lemondtak róla, amikor a multiplatform játékok nem hozták a szintet. Aztán még is csak ott van az az 1-2 gáma ami mellett nem lehet elmenni.😉))

Az MGS-t a recék miatt cikizni elég LOL-ság, Még esetleg az alacsony felbotású textúrák, vagy a nem túl magasszintû shaderezés miatt lehet, de az is csak mert más paraméterben meg sokkal jobb.
De épp hogy tök letisztult, szinte steril az egész, minimális recét, vibrálást ha látni benne.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

cloud.strife
Jajj, meggyütt a vaksifrend... 😄

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
LOL.

Mégha lenne is recefice, kijafaszt érdekli? Egy mestermû, ami manapság szinte kihalóban van, a legszebb, legjobb nextgen gamma (nekem) mostanság.

Trágyadomb xfosodra leshecc mikor lesz ilyen gamma. <#mf1>
És egyre több ilyen jelenik meg PS-re, X-en meg csak nézegettek ki a fejetekbõl, hogy hol vannak már a nagy játékok.... LOL <#mf1>

cloud.strife
ÁÁÁÁ ,haggyad, nem is látta élõben a MGS4-et, csak fröcsög, szokásához híven. Elég LOL.

Nexxuss
:-) Amúgy télleg az a durva, hogy sokkal szebb volt a kép Hdready TV-n. Semmi értelme nincsa FULLHD-nek...egyedül blurayre. De fullHDben a TV adás is szarabb, meg a sima DVD is. Nem kell ide szubplazma. SzubLCD is fasza. Ott már nincs hiba.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

gazgoblin
akkor en kerek elnezeest!

mindenki vegyen subhd plazmatv-t ahogy en is tettem!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Nexxuss
Recehegyek: MGS4 FullHD TV-n TÉNYLEG recehegy. A GTA4 meg okádék. Aki nem hiszi feljöhet hozzám... Sajnos télleg ilyen 😞😞😞

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

gazgoblin
<#banplz>

csak rakerestem hogy "NO AA" es valsztottam egy kepet a sok ps3 shot közül<#idiota>

viccet felreteve tenyleg uncsi kezd lenni a dolog....inkabb hypeold a jatekokat az jobban all neked.

NEXUS6
Bizonyos játékokban, már most is adaptív intelligenciát raknak, értékeli/megjegyzi mit lép a játékos és aszerint választ ki valamit, ami belé lett programozva.

A jövõ az lesz amikor próbálgatásos/utánzós módszerrel megkeresi a gyenge pontjaidat, mi az ami mûködik és mi nem, kreativan talál ki mintázatokat.
Aztán majd amikor ezeket az infókat egymás között lekommunikálják a hálón, na az lesz a hálálunk, Skynet öntudatra ébred!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Mibõl van a kép? Halo 3? 😄D

Visszamennyek? Sosevótamott 😛PP
gazgoblin
hmm...most is monitoron nezem es meg mindig nem latom milyen recehegyrol beszelsz

EZ A RECEHEGY:

amit az mgs4-ben lathatunk az kozel sem az!

pont errol a zsigeri ps3 bashingolasrol beszeltem...

akinek van szem az latja hogy minimum csúsztatás amit itt összetrollkodsz

és ez amugy is egy fanboy forum es semmi ertelme itt jatszanod a hõs PS3 mártírt aki többet várt a géptõl és helyette csak hangyfasznyival rondább multicímeket kapott (a generáció legszebb exkluzivjai mellé)

a "boxon szebb lenne" meg "mar hamarabb kijott volna" szintu álmodozasaidon is csak röhögni tudok...vagy azt sajnalod hogy az MS nem nyúlt le mégtöbb játékot?

verdikt:
VISSZAMENNYÉ!

greyfox
Francba, még összenyomva jól is néz ki 😄

Steam: greyfox

greyfox
Ez mi? 😄

Steam: greyfox

Te, hol láttál 5500-ért kamerát?

DanielT
Linkelnél összehasonlításOKAT, mert én csak egyet láttam. Meg a saját szememmel (illetve próbáltam mindkettõt).
Jah nem. Hónapokkal ezelõtt kifejtettem már, hogy lerágott csont (többszöri) a vs téma. Csak most megjegyeztem. Nem érdekel ez a dolog.

DanielT
A kulcsszó: 1366x768-as vagy 1920x1080-as kijelzõ 😛P Ezek már inkább kulcsszóak! Kulcsszóakok! De a lényeg, hd kijelzõn akkora szizsmerák lópolizás van, hogy az GC-n át kellett mennem gyorsan a Killzone standhoz, hogy ne taccsoljak ki 😊
Miután utánnanéztem és egyértelmûen a ps3 változat lett jobb (több összehasonlításban szebb/boxon néhol röccen),így ps3-ra megvettem😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

baggins
Te még csak most untad meg ezt a folyamatos nyihogást a topikban? Egész jól bírod, haver, én hetekkel ezelõtt feladtam. Most visszanéztem, hátha változott a helyzet, ugyanaz van, ugyanazok játszák itt a bazári majmot, nekem ez nem kell, legalábbis nem ezért jártam ide.

tarti19
szerintem meg letöltötted a polcról😛 hihi talán szombaton én is beújítok valami gémet😛

Nah megvettem a Mercenaries 2-t mert userektõl egészjó értékeléseket kapott,majd írok😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

gazgoblin
recehegy!!! LÁL takarodj! 😄

ITT hol lathatok olyat? hanyadik masodpercnel nezzem?

tarti19
Végre kimondtad a valós okot😊

PS3-mat igen, PS2-t nem.

Érdekelne h ntsc-s játékot visz-e egy "magyar" ps3
plz írjatok
Istencsászár
Naja, ha az AL olyan csuda inteligens lenne és tanulna stb... akkor az lenne a gond hogy nem mi játszanánk az gép ellen, hanem a gép játszadozna velünk, ami nem mindegy.. nemhiszem hogy ez kellene nekünk😊 mert ugyebár a gép az mégiscsak gép... az embernek most is az az érzése van egyes játékokba hogy csal, meg túl jó stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Super DANTE

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

guardian hero
Az AI-ban akkor lehetne elõretörés, ha

- születne pár Nobel-díj a témában (ez pedig nem játékfejlesztõktõl fog származni)
- lenne rá VALÓDI igény

Egyébként az én véleményem szerint a játékokban nincs szükség komoly AI-ra. Egy átgondolt script- és gameplay rendszer sokkal látványosabb eredményt hozhat, amúgy meg ott van a multi lehetõsége.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

HUNMarcus
valaki tudja hol lehet megnézni h, a PlayTv milyen régiókkal kompatibilis??

PS3 ID: marcogi zsírkutya

wordsworth
Hali!
Most, hogy sikeresen tönkrevágtam bokám (fekvõgipsz) kicsit lemaradtam a topikban 500ujhsz 😊 valaki összefoglalná tömören h mivolt? 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tarti19
Azért mert nem tudsz a világ dolgairól még nem kell elutasítani õket... Bázmeg

DanielT
Az alábbi 2 komment elolvasása közelebb sodort ahhoz, hogy többé be ne tegyem ide a lábam, mint bármelyik kedves eddigi felszólítás....

Nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoljátok. Vagyis remélem.
tarti19
Képesek rá, csak nem akarják megcsinálni az AI-t, mivel lassan átfordulna az elenkezõjéb e a tökéletes AI- kivitelezésének eredményessége

Super DANTE
Még nem, talán akkor lehetett volna ezen a téren elõretörés, ha az eredeti terveknek megfelelõen 2 db CELL-t építettek volna be, mondjuk drágább lett volna jóval a vas.

Egyébként szerintem, ha a Sony mérnökei "okosak", akkor talán nem is kezdenek új CPU fejlesztésébe, hanem több CELL-t alkalmaznak a következõ masinában.

DanielT
"NPC-k még mindig túl gépiesen viselkednek, és sok a script."

Majd a CELL!! Majd jön a mesterséges intelligencia! (mert errõl is ment a bullshit töményen...)
Super DANTE
Szabadság, szerintem ez az, ami még a mostani generáció játékaiból is hiányzik/hiányozni fog, mert hiába pl. a GTA-szerû nagy tér, de még mindig vannak határok, amik miatt úgy érzem, hogy egy dobozba vagyok zárva, ami bár tényleg óriási felfedezhetõ területet és újdonságot rejt, de még mindig vannak korlátok, a NPC-k még mindig túl gépiesen viselkednek, és sok a script.

tarti19
😊 Szerintem nem lesz ez külön😛 bár jós nem vagyok így nem tudom😛, de az biztos, hogy harc lesz érte és Japánból fog kikerülni😛

guardian hero
Nem holografikus megjelenítésrõl volt szó, hanem holografikus adattárolásról, ami elég hamar leválthatja a mostani optikai lemezeket.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Nem bírom a horrort 😊 Félek 😊
guardian hero
Igazából marha nagy tárhelyet fel tud emészteni nem túl látványos fejlõdés is... tekintve hogy a textúrák méretének növelésével négyzetesen nõ a tárhelyigény.

Amúgy ha szerencsénk van, akkor az 1080p felbontás legalább olyan hosszú távú szabvány lesz, mint a PAL/NTSC... Igazából ha elterjed az IP-TV meg az on-demand video szolgáltatások, akkor a sávszélességigény miatt nem lesz értelme nagyon növelni... És akkor lesz egy értelmes határa a framebuffer- és textúrafelbontás, meg a modellrészletesség növelésének, és az egyre erõsebb hardvereket végre tényleg arra lehet majd használni, hogy új szintre lépjenek a játékok látványban, meg esetleg más területeken is.

Tudom most kra megy a vita, DE valaki megmondaná hogy a sendit-rõl mennyi idõ alatt vannak itt a cuccok. Még reggel rendeltem, de még mindig processing van.
Eddig 3Ft-ot vont le a kártyáról(azonnal, megrendeléskor).
Ez így rendben van??

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

tarti19
Holografikus megjelenítést ne vegyük össze semelyik korongos vagy szalagos megoldással😊
Amíg eléri a virtuális világ a valós világ teljes grafikai lemodellezését😊

Amíg el nem érik a fotorealisztikát. Ha az megvan utána megszûnik a külsõ megjelenítõ mint olyan.

Javalom próbáld ki a SIRENt is! Ebben a generációban a legjobb horror játék.
Super DANTE
Kicsit lépjünk tovább, de ez a kérdés most mindenkinek szól.

Egyszer a BD formátum is elavult lesz (még ha lesz is 2-3-4-500 GB-os verzió is), biztosan nem véletlenül tesztelgetik ezeket a holografikus adattárolókat, vajon szükség lesz ilyenre? Valahol a minap olvastam egy cikket, amiben valami EA-s fejlesztõ mondta, hogy a következõ generációban akár már 100GB-os méretet is elérhet egy játék, lesz ennek egyáltalán értelme? Meddig ésszerû fokozni a vizuális megjelenítést? Kit mit gondol?

guardian hero
"360-on a KZ2 motor a mostani formájában nem megvalósitható"

A mostani formájában nyilván nem, de más formában simán 😊

DanielT
Szerintem elképzelhetõ Bluray a következõ boxban. Én örülnék neki, mert a digitális disztribúciónak nem vagyok híve teljes játékoknál (tehát nagy címeknél).
DanielT
"ugyan ez M$-nél viszont jól felépített üzleti stratégia"

Az MS sikere a mérhetetlen pénzben rejlik amivel megvesznek mindenkit kilóra akit nem köt szerzõdés, illetve, hogy a DirectX -a legelterjedtebb API- tulajdonosaként könnyû a gépükre dolgozni, mert gyakorlatilag az iskolában tanítják mindenkinek. Plusz az ATi akkor rohadt jó technológiával rendelkezett amikor ezekbe a konzolokba kellett GPU-t választani a cégeknek.
tarti19
és mire jutottál a ps3 és a 360-as gta 4 összehasonlításában?

Kénytelen lesz licencelni, ha tetszik neki ha nem.,