PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan lemondtak róla az elején, sokan lemondtak róla, amikor a multiplatform játékok nem hozták a szintet. Aztán még is csak ott van az az 1-2 gáma ami mellett nem lehet elmenni.😉))
Az MGS-t a recék miatt cikizni elég LOL-ság, Még esetleg az alacsony felbotású textúrák, vagy a nem túl magasszintû shaderezés miatt lehet, de az is csak mert más paraméterben meg sokkal jobb.
De épp hogy tök letisztult, szinte steril az egész, minimális recét, vibrálást ha látni benne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mégha lenne is recefice, kijafaszt érdekli? Egy mestermû, ami manapság szinte kihalóban van, a legszebb, legjobb nextgen gamma (nekem) mostanság.
Trágyadomb xfosodra leshecc mikor lesz ilyen gamma. <#mf1>#mf1>
És egyre több ilyen jelenik meg PS-re, X-en meg csak nézegettek ki a fejetekbõl, hogy hol vannak már a nagy játékok.... LOL <#mf1>#mf1>
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
mindenki vegyen subhd plazmatv-t ahogy en is tettem!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
csak rakerestem hogy "NO AA" es valsztottam egy kepet a sok ps3 shot közül<#idiota>#idiota>
viccet felreteve tenyleg uncsi kezd lenni a dolog....inkabb hypeold a jatekokat az jobban all neked.
A jövõ az lesz amikor próbálgatásos/utánzós módszerrel megkeresi a gyenge pontjaidat, mi az ami mûködik és mi nem, kreativan talál ki mintázatokat.
Aztán majd amikor ezeket az infókat egymás között lekommunikálják a hálón, na az lesz a hálálunk, Skynet öntudatra ébred!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
EZ A RECEHEGY:
amit az mgs4-ben lathatunk az kozel sem az!
pont errol a zsigeri ps3 bashingolasrol beszeltem...
akinek van szem az latja hogy minimum csúsztatás amit itt összetrollkodsz
és ez amugy is egy fanboy forum es semmi ertelme itt jatszanod a hõs PS3 mártírt aki többet várt a géptõl és helyette csak hangyfasznyival rondább multicímeket kapott (a generáció legszebb exkluzivjai mellé)
a "boxon szebb lenne" meg "mar hamarabb kijott volna" szintu álmodozasaidon is csak röhögni tudok...vagy azt sajnalod hogy az MS nem nyúlt le mégtöbb játékot?
verdikt:
VISSZAMENNYÉ!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
plz írjatok
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
- születne pár Nobel-díj a témában (ez pedig nem játékfejlesztõktõl fog származni)
- lenne rá VALÓDI igény
Egyébként az én véleményem szerint a játékokban nincs szükség komoly AI-ra. Egy átgondolt script- és gameplay rendszer sokkal látványosabb eredményt hozhat, amúgy meg ott van a multi lehetõsége.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Most, hogy sikeresen tönkrevágtam bokám (fekvõgipsz) kicsit lemaradtam a topikban 500ujhsz 😊 valaki összefoglalná tömören h mivolt? 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondoljátok. Vagyis remélem.
Egyébként szerintem, ha a Sony mérnökei "okosak", akkor talán nem is kezdenek új CPU fejlesztésébe, hanem több CELL-t alkalmaznak a következõ masinában.
Majd a CELL!! Majd jön a mesterséges intelligencia! (mert errõl is ment a bullshit töményen...)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amúgy ha szerencsénk van, akkor az 1080p felbontás legalább olyan hosszú távú szabvány lesz, mint a PAL/NTSC... Igazából ha elterjed az IP-TV meg az on-demand video szolgáltatások, akkor a sávszélességigény miatt nem lesz értelme nagyon növelni... És akkor lesz egy értelmes határa a framebuffer- és textúrafelbontás, meg a modellrészletesség növelésének, és az egyre erõsebb hardvereket végre tényleg arra lehet majd használni, hogy új szintre lépjenek a játékok látványban, meg esetleg más területeken is.
Eddig 3Ft-ot vont le a kártyáról(azonnal, megrendeléskor).
Ez így rendben van??
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Amíg eléri a virtuális világ a valós világ teljes grafikai lemodellezését😊
Egyszer a BD formátum is elavult lesz (még ha lesz is 2-3-4-500 GB-os verzió is), biztosan nem véletlenül tesztelgetik ezeket a holografikus adattárolókat, vajon szükség lesz ilyenre? Valahol a minap olvastam egy cikket, amiben valami EA-s fejlesztõ mondta, hogy a következõ generációban akár már 100GB-os méretet is elérhet egy játék, lesz ennek egyáltalán értelme? Meddig ésszerû fokozni a vizuális megjelenítést? Kit mit gondol?
A mostani formájában nyilván nem, de más formában simán 😊
Az MS sikere a mérhetetlen pénzben rejlik amivel megvesznek mindenkit kilóra akit nem köt szerzõdés, illetve, hogy a DirectX -a legelterjedtebb API- tulajdonosaként könnyû a gépükre dolgozni, mert gyakorlatilag az iskolában tanítják mindenkinek. Plusz az ATi akkor rohadt jó technológiával rendelkezett amikor ezekbe a konzolokba kellett GPU-t választani a cégeknek.