89387
PlayStation3
-
#57885 Mindegyikben van trófea, ami a lényeg, nem a sokszámP felbontás... Szóval bármelyik jó :D
Komolyan: Fox elég szépen levezette észérvekkel, hogy LBP, azt még ketten is tudjátok nyomni.
-
Vers #57884 a 60 fps-t nehezebb elérni mint a 1080P-t
tudod az 50%-al lassabb, mig az 1080P csak 20%-al
szerinted a gt miért készül olyan lassan? elárulom mert kiba nehéz 60 fps-t kiszüttyögni a ps3-bol -
Jimanszky #57883 Nem szar, már megtaláltam a számomra megfelelő beállítást:)))Kísérletezni kell, azt meglesz.Ennyi. -
Jimanszky #57882 Köszönöm az eddig szavazóknak!Nagyon szoros az állás!!3 olyan játék ami egyformán érdekel.Bio-t tényleg toltam már PC-n de megnézném PS3-on.Vagy esetleg egy Dead Space. -
Foxhound1980 #57881 Az nem jó mert szar irányítani. :D -
Jimanszky #57880 Az is lesz neki, de érted:DDD.Viszont írhatnál egy normális választ is;) -
marcinger #57879 Bioshock -
Foxhound1980 #57878 Bio van a PCden, Resi2 nem túl fincsi a KZ2 előtt lévén FPS, marad a LBP. -
Jimanszky #57877 Inkább legyen normális 720P-s játék 2x vagy 4xAA-val azt kész, 60fps és mindenki happy:) -
#57876 d, Killzone 2
Bocs... :D -
Vers #57875 most xboxot programzok , és tényleg képtelen a 1080P-re játék alatt
de 720P + 4*AA az megy nekije
ps3-on régebben mikor még pöcsöltem vele az jött le hogy az 1080P 20%-al lassabb mint a 720P +2*AA,
tehát ha kicsit optimizálnának az 1080P nem lehetetlen -
Jimanszky #57874 Még biztos nem, mert nincs már 1 játékom sem:(.De majd fogok:)
1 kérdés:Kratos barátom kölcsönadna egy játékot, melyiket lenne érdemes végigtolni?Kérem szavazzanak!!
a, Bioshock
b, Resistance 2
c, LBP
Nem tudok dönteni:)) -
marcinger #57873 Hmm neked van PS3-ad. Mi a PSN ID-d? -
Foxhound1980 #57872 Te a sutyigomboccal játszol már? -
Jimanszky #57871 Nyilvánvaló, hogy egy jobb kábellel/1.3-as/jobb lesz a képe.Az se mindegy, hogy milyen minőségű HDMI-t veszel hozzá.Lehet sok embernek elég a szar minőségű, mert nekik úgyis tetszik.Amíg nem látják egy jobb minőségű kábellel:)) -
#57870 Ez még rendben is van, de még a konkurens társaknak sem sikerült kiköhögni ilyet...
Persze veled sokat nyer a világ, talán világra születtél csak nem erre"" -
Vers #57869 ha ugyis tudod akkor minek kérdezed, a ps3 se bir kiköhögni magábol egy hd -s gémet kivéve pár szalmafüttyöt
hiába váltogatod a kábeleket rajt :D
-
Jimanszky #57868 De melyik?USA, EU, UK...?Fox, melyiken láttad?Kinyomozzuk:DDD
Vagy Chriss hazudik:DDD -
#57867 így is van, de Nexusból 2 van:) szóval velük vigyázni kell:P -
#57866 Elbizonytalanításotokra: Chrissnek GjChriss a PSN ID-je (PSL szerint) :D -
Jimanszky #57865 Jaja, mert 2 Nexus van, csak nem ugyanúgy írják a nevüket.Nem tudom mit esznek sokan az SF4-en, nem nagyszám.Régen még jó volt de ma már...csak nosztalgia, mint kb az MK4:) -
Foxhound1980 #57864 Tényleg!! :DDD Lehet, sőt akkor biztos. -
Jimanszky #57863 Ő nem Nexxuss volt, vagyis Chriss?:DD -
Jimanszky #57862 Amúgy meg ne magyarázd meg nekem mi hogyan hol mert a Philipsnél voltam majd 2 évig LCD tv javító, szóval azért értek valamit az LCD tv-khez.A kérdés pedig költői volt;) -
Foxhound1980 #57861 nebaxxá :DD Hát pedig nexus nálam tolta. Csodálkoztam is, te mint FPS fan mi a bánatot görcsölsz azzal :DD Lehet más volt, másik nexus. Na mindegy. -
Jimanszky #57860 Azért nem olyan rossz ám ez a tv:).USB is van rajta:DDDe amúgy tényleg nem rossz:).Amúgy meg elég jó scaler van benne, szóval akár frissíthetném egy nagyobb modellszámúra is ami tudja HDMI-n keresztül a DNM-et:) -
#57859 Nahát ez a Sony mindíg tud meglepetést okozni!
Nem is voltam fenn a neten a PS-sel, az SFIV-et meg még nem is vettem meg!
Segíccség loplyák a zakkuntomaat!!! -
Vers #57858 talán azért mert nincs benne olyan erös processzor ami 2 hd képböl csinál egy köztest?
vagy olyan nagy lenne a késleltetés hogy behánynál
-
#57857 ugyanmár, hagyjuk ezt az ócska markeringdumát, tudod kit etetnek be vele. motionflow kell és bravia engine 2, és philipssel meg samsunggal fel van mosva a padló :) -
#57856 TrimensionDNM
a Windvd a 6-ostól felfelé tudja ezt a funkciót,érdemes megnézni vele egy dvd-t. -
Jimanszky #57855 Csak mi a lóf@sz pics@ért nem megy nagyfelbontáson??? -
Vers #57854 ha venne egy 40 centis subládát még ö is csodálkozna a különbségen
persze ez már sznob kategoria -
Jimanszky #57853 Mennyi egy ilyen pár hangfal?Nem néz ki rosszul;)) -
#57852 az övé támogatja,csak vmiért nagyfelbontáson nem......hívják ezt amúgy 100hz-nek is...nekem is ilyen van,egy-két játéknál kifejezetten simább lesz a kép,mivel kalkulált képkockákkal megduplázza az fps-t.... -
Jimanszky #57851 Igen, általában Philipsen vannak meg Samsungokon.Ha jól tudom ez a DNM Philips szabadalom, de nem biztos.Mindenesetre picit megdobja a látványt;).Képzelheted.Mintha egy ablakon keresztül néznéd, ahogy jön feléd Freddy Krueger vagy akárki:) -
#57850 mekkora helységben helyezted el a rendszert? Attól tartok összeolvasgattál mindenfélét s úgy érzed te óriási ász vagy... Mondjuk akinek ennyi pénz jut erre-arra, az nem sg-re járna fel...
Szóval barátom te akkora habizti arc, vagy mely megérne 1-2 témát... -
Foxhound1980 #57849 Ehhez olyan TV is kell ami támogatja ezt a technológiát nem? -
#57848 "régen voltak azok a böszme videoton hangfalak, amikben 30 centis volt a mély amellé tényleg nem kell sub
de a mostani papirvékony fosok amikben jo ha van 10 centis mély , hát azok aztán nem nyomnak semmit se"
haverom rendszerét kalibráltuk mérőmikrofonnal,majd bevágtuk egy kicsit a Cloverfield 1080p-s ripjét,csak a hangerőt elfelejtettük visszavenni....JBL E100-as frontjai vannak,külön subja nincs...Na most az a front olyan mélyet vágott alánk,hogy szó szerint mellbevágott,simán nyakonverte a másik haverom loegendásan jó méregdrága Velodyn subját....erről ennyit
-
Jimanszky #57847 Digital Nature Motion/digitális természetes mozgás/jobb a képfrissítés, folyamatos a mozgás, mintha egy ablakon keresztül néznéd élőben a dolgokat:) -
Jimanszky #57846 TV-re?Közvetlen a PS3-ra lehet, van hozzá átalakító, de most HDMI-n keresztül toltam de majd rákötöm.Egész jól szól azzal is:)