PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉG és FÖLD
aki eddig nem merte beszerezni az irányítás miatt az mostmár nyugodtan nekimehet a dolognak mert a játék így már kurvajó
nagyon ott van a feeling
arról nem is beszélve hogy már 5ezerért hozzájutni használtan a game.co.uk-n
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
-A generációváltás nem kizárólag a felbontás növekedésével és grafikai javulással járt.
-Ha a Sony nem azt sulykolja évekig, hogy mennyire durván fognak KINÉZNI a játékok (a render kálvária ugye)
Szóval én -akinek NAGYON fontos a grafika- csak számonkérem az ígéreteket és erõsen figyelem, hogy hol is van a generációváltás és hol köszönnek vissza az elõzõ generáció hibái.
Szal szép dolog azt mondani, hogy a játék a lényeg, de valamiért mégis kiadtak új gépeket..
Szóval a helyzet fokozódik 😊
Ja, és a recék... ez a játék tökéletes példája annak, hogy a recék igenis eltüntethetõk. Atommal 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
video
Ace combatra is kivancsi volnék!
DT 10centirõl nézi nálam az MGS4-et és kaparja az arcát a gyönyörtõl 😄
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tegnap install és kipróbál új tv-n, hogy én is megbizonyosdjak a full HD szart sem ér.
Hát nem tudom ki hol látott recét, de nálam ennek semmi nyoma nem volt, még közelrõl sem.<#confused>#confused>
Plazmán is szép volt, de itt ismét besz*rtam.
Remélem ezentúl minden játéknak ilyen szar lesz a grafikája.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Egyébként az egészet csak a recézés miatt vetettem fel, 1984 óta játszom videójátékokkal (c64 rulez!), de ez a mostani õrület a technika tükrében szvsz szánalmas.
JÁTSZANI kell, nem az AA-n, mipmapping-on és társain lovagolni. Én is megtehetném, sokáig 3d animátorként/modellezõként dolgoztam, látom, amit látok, de nem teszem, mert, elvileg, a játékoknak nem csak a technikáról kellene szólniuk.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Van ám még egy érdekes szám... a Playstation 2 a kb 120 milliós eladásából, SZÁZMILLIÓT 200 dolcsi ALATT adott el.
Ez az az árszint ami a mainstream vevõknek vízválasztó.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tényleg, mondtam már, hogy jobban néz ki 360-on? <#mf1>#mf1>
látszólag más útvonalon mennek de azért sok helyen összefutnak a szálak és lehet darálni!
pláne élvezetes amikor mész a mud pluggerrel és a motoros lepottyan eléd a kanyon tetejérõl mert elba**ott valamit!
hát akkor KÉNYTELEN vagy hájpolni! 😄D
Ez legalább sokkal szebb. Majd a fullban kiderül mit tud.
"Mercenaries 2's visuals are inconsistent. The Xbox 360 and PlayStation 3 versions of the game are mostly similar, but the PS3 has some ugly aliasing problems."
Csak azért rakom be, mert írta itt valaki, hogy Boxon szaggat, meg mittomén. Szintén láttam mindkét verziót, és ahogy a Gamespot, csak azt tudom mondani, hogy mármár gusztustalan ahogy remeg-zsizseg minden.
Nagyon remélem, hogy a nehézséget és a karrier módot sikerült jól belõni a fullban, a tegnapi demó után már elõ is rendeltem a cuccot.
Pure: Eyecandy a Disney-tõl
PS3 ID: Csabesz82
kicsit elfogult a srác <#buck>#buck>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ahogy DanielT írta,a játék tényleg ki van polírozva,szép,iszonyatos területeket mozgat,és ami fontos,nagyon jól meg van írva a gépre...DE, 16 ugyanolyan(vagy nagyon hasonló) quad versenyez aminek ugyan jó a mozgása,de egyálatlán nem törik,max a játékos lezuhan róla.... az,hogy "hülyére veri a Motorstorm Pacific driftet" sztem baromság,sokkal komolytalanabb játék,a grafikánál meg majd elválik melyik teljesít jobban,mert a végén lévõ videóban van egypár pálya,van dzsungeles is,tehát lehet majd hasonlítgatni.....érdekes,hogy az elsõ versenyemen mingyá hoztam az elsõ helyet,motorstormban ez még 20adszor sem sikerült...
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nézegettem a Star Wars-t és találtam az ebay-en egy eladót, ahol igen jó árban lehet hozzájutni. Már rendeltem tõle (Siren) és 1 hét alatt megjött, csomagolt, hibátlan áru. Akit érdekel nézze meg! Mostani árfolyamon olyan 9eFt-re jön ki!
KATT
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
egy hete adtam le, egyre jobban hiányzik<#idiota>#idiota>
PS3 ID: marcogi zsírkutya
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
De a válasz tök egyszerü:
Hogy néz ki a PS2-s játék HD TV-n?
Ocsmány igaz? Igaz.
És miért? mert a jobb esetben 576i vagy p-s felbontású kép egy 720p-s TV-n megy. Különbség hivatalosan kevesebb mind 576p kép eseteén mint 150 sor.
Formális logika alapján hogy néz ki egy 720p-s játék egy 1080p-s TV-n? A sorkülönbség 350. Persze digitális a kép, és felskáláz, no meg a TV kezeli a 720P-s felbontást, így a helyzet annyira nem vészes. De van. Aki azt mondja nincs az hülye.
Egy évig használtam egy V2500-s Braviat:
Ridge Racer 7: 720p-ben isteni volt! De mint tudjuk az megy 1080p-ben is. Anno Martin írta az 576-ban, hogy szép 720p-ben de igazán 1080p-ben basz oda.
Új TV-be bebasztam 1080p-ben: szép. De nem egetrengetõ. Mint volt. Fura is volt. Áttettem 720p-be= recehegyek!
Ez a tényállás. Ergo a jelenlegi konzol generációhoz NEM való a FullHD TV. Jó persze akinek az van ne dobja ki, de játékra HDready-t kell venni. Ennyi.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"