89387
PlayStation3
-
qper #57925 Az Blueray, csak a sanyi emberei ezt is elbaszták. Nem csak programozni nem tudnak, de még helyesírni sem. -
Chris Lowe #57924 Szerintem a sony mérnökeinek vers-hez kéne járnia, sőt megkockáztatom az Ms is tanulhatna tőle. Ritka az ilyen okos ember, ráadásul mindent átlát, még azzal is tisztában van, hogy a Polyphony miért ilyen lassan késziti a GT5-öt. Tiszta barmok a Guerilla games emberei, tisztán látható, hogy vers-nek a programozás olyan egyszerű mint másnak az ágybaszarás, hihetetlen magasságokba tudták volna emelni a játékukat. Mehetne hozzá a Wharfedale és a B&W is, mert rohadt mód tisztában van, hogy 40 cm alatt csak finghangot tud kiadni egy mélynyomó....
Mostmár csak valaki magyarázza el neki, hogy a Blu-ray az nem blueray..... -
qper #57923 örülök, hogy bejött, maestro :) Nálam kb. az ötödik percnél repült vissza a tokjába, igaz nem vagyok valami nagy focifan.
Jó az a Hajdú B-Faragó Ricardo narráció, de pöppet több átéléssel is felolvashatnák a szövegjeiket.
-
#57922 igen,a fifa09 nálam nagy kedvenc,sőt,talán a legtöbbet játszott játék...de pl az azért elgondolkodtató,hogy miért is kell külön letöltögetnem a különböző nyelvú kommentárokat a psn-ról mikor a BD-n még van minimum 18gb szabad hely?!?!? sztem a válasz elég egyértelmű. -
#57921 "a depth of field-el meg motion blur egy effect , csak tájékoztatásképp mondom :)"
nem is írtam mást. -
Jimanszky #57920 Te figyu, nincs valami olcsóbb, ez több mint 13.000Ft:O.Tudom belépő szint, de akkor is:S -
Jimanszky #57919 Köszi megnézem, esetleg ha emlékszel hányas hsz körül keressem...Vagy beírom keresőbe h 1.3 HDMI SUPRA.Csak kiadja;) -
#57918 Kicsit visszaolvastam,érintve volt az erősítő dolog.Jelenleg egy audiophile stereo erősítővel hajtuk a masinát
Phonar hangsugárzókkal és Furutech,WBT csatikkal kiegészítve,egyszerűen öröm hallgatni.
Jimanszky:HDMI 1.3as kábel SUPRA HF110,nekem bevált.olvass vissza,írtam régebben róla -
#57917 te ez eszméletlen komoly,nagyon pihent a srác! -
#57916 igen,ha makulátlan és van gari papirja akkor mindenképpen -
#57915 sziasztok
egy 80 gigás 2 hónapos makulátlan állapotú ps3 60-63 ezer környékén jo vételnek számít? -
#57914 hy
hallottam éppen hogy a ps3-as és xboxos Star Wars eltér egymástól.
Tudna szolgálni valaki pontos infokkal, hogy miben térnek el?? -
Foxhound1980 #57913 Ez OFF, de nagyon kész... :D kicsit ráérhetett az ember. -
Foxhound1980 #57912 uhh ne is mond... azonnal veszem. -
#57911 NFL=NHL:)
Fight Night 4re leszek kiváncsi, azt hiszem masszív büntetés lesz... -
#57910 gondolom annyira szép mint a Fifa, vagy talán szebb mert látványra látványosabbbat lehet belőle csinálni, akárcsak az NFL is, de én ezeket nem szeretem, nem is értem, nem is akarom megérteni:) -
#57909 És az mitől lenne jó?:) ott a FIFA 09, kiváló minden tekintetben... -
Vers #57908 a depth of field-el meg motion blur egy effect , csak tájékoztatásképp mondom :)
öszintén megmodva ez pont az a játék ami semennyire se érdekel , a képek renderek, majd kiváncsi lennék mi lesz amikor kijön, megjosolhatoan butitva jön
-
#57907 képeken sok extrát nem is fogsz látni,mint ahogy a KZ2-önél se,mozgásban fog vágni....mondjuk engem hidegen hagy ez a sport,de azért egy kifejezetten ps3-ra írt focit azért szívesen vennék. -
Jimanszky #57906 Remélem most már csinálnak egy szép NFL játékot már a gépre.X-en elég szép lett a 09 -
#57905 semmi extra a képeken... sport jáékoknál elvárja az ember hogy gyönyörű legyen, mert ott csak egy kis tér van pár modellel, és valami közönséggel, semmi extra... Top Spin 3at nézted? -
Jimanszky #57904 Attól is függ ám ki mennyire van jó passzban, mennyire akar vele játszani:) -
Foxhound1980 #57903 L1-et nyomva kell tartani a zoomhoz. -
Jimanszky #57902 Amikor belenézel a célzóba akkor nyomva kell tartani, ameddig bele szeretnél nézni:) -
Foxhound1980 #57901 Ezt én is kipróbálom, nálam egyforma volt eddig mindig. -
np #57900 A + zoom hold az min változtat. -
Jimanszky #57899 OMFG ez de durván néz kiAkkor kérnék egy ilyen grafikájú NFL játékot;))
Köszi Simon, megnézem majd;) -
#57898 jim,ez egy elég jó beállítás:
x:100%
y:70%
próbáltam,télleg fasza. -
Jimanszky #57897 Ez okés, de én sajna nem tudom mikor tudom majd megszerezni KZ2-t:DD -
marcinger #57896 Inkább LBP! -
Foxhound1980 #57895 Megéri csak FPS túltengésed lesz 2 héttel a KZ2 előtt. Én pl direkt nem játszom már a Resi 2-vel az elkövetkező két hétben épp ezért. -
#57894 a minap olvastam,hogy az MLB09 the show,egy fokot ugrik,natív 1080p/60 lesz,és,hogy teljes legyen a kép ezt is nyakonöntik némi depth of field-el meg motion blur-el...állítólag szenzációsan néz ki.
check
mindez éretelemszerűen ps3 exkluzív. -
Jimanszky #57893 Szóval nem ér meg egy kölcsönkérést a Resistance 2?Vagy jobban megérné az LBP? -
Jimanszky #57892 Most ért el a tudatomig xDDDD.Asszem ti a maxot mondtátok:)Kéne egy Max Shooter;) -
#57891 Asszem négy oldalon keresztül oltottunk le mindenkit, hogy ezzel probálja meg... :D -
Jimanszky #57890 Így van, az alap;)) -
Foxhound1980 #57889 Ok :) + zoom hold. -
Jimanszky #57888 Alternate 2 a gombkiosztás az érzékenység meg utolsó előtti az X-en meg Y-on:) -
Jimanszky #57887 Oké, elsőre is megértettem:).Elég akkor a +30fps is, csak ne legyen rece:DD -
Foxhound1980 #57886 Na és mellik lenne az?