PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Tök jó, ez mikor jelent meg PS3-ra?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Egyébként tényleg nincs sok köze, ha a Motorstorm fíling az, hogy fél óra amíg a menüben kocsit váltasz és csak kb 1 pálya van más nyomvonallal, és a karrier mód egy vicc.
DanielT
Dehogynincs. Csak nem ismered(be)... <#mf2>
Gyakorlatilag semmi.

Toltam a Flatout-ot, az sincs a MS szintjén. Sokkal gagyibb a jármûvek kezelhetõsége és a viselkedésük. Irányitása a jármûveknek illetve az interakciója az úttal meg egyenesen vicc. olyan mintha valami korcsolyapályán siklanának a jármûvek. Egyébként nem rossz de ha választanom kellene percig nem gondolkodnék.

Janey
Szép és jó, de nem mondod hogy egy PS3 totyikban X360-as gémet reklámozol?
A másik topikban már nincs kinek hirdetni az igét??? <#eplus2><#banplz>

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

gazgoblin
ennek NEM sok koze van a motorstorm feelinghez....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Szal itt van... A Motorstormot ez is tüdõnpakolja könnyedén... rengeteg pálya, kurvajó karrier, eszméletlen szép grafika (szebb mint a Motorstorm), fizika zseniális, törés hegyek, stb.
Nexxuss
<#banplz>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Na, ennek sokan nem fogtok örülni,hogy én viszem el, de azért jelentõsen hozzájárultam, hogy elérje a topik az:

ÖTVENEZREDIK HOZZÁSZÓLÁST! 😊

Jippé!! 😊
DanielT
Próbáld ki a Flatout: Ultimate Carnage-t... Nagyon durva zúzás megy ott is, gyönyörû és kihívás is van brutálisan.

szerk: ja az nincs Ps3-on. Akkónemtom.
"nem túl izgalmas játékmenethez"

Pedig jóaz, tegnap este otthon majdnem összevesztünk a kontrolleren a demó alatt. Trükközés, búsztolás, mégnagyobb trükközés. Elég változatos maga a verseny így, nem csak az van, hogy nyomod a gázt és mész.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

NEXUS6
Így egymás után megnézve a videókat, sem tudok mást mondani, hogy igen a Pure pályái nagyon szépen megcsináltak, de gyak díszlet szintjén vannak egy nem túl izgalmas játékmenethez. A MS2 fapadosabb, nyersebb kevésbé polírozott látvánnyal rendelkezik. Ami inkább a készítõk fakezûsége, hiszen az engine láthatólag elég jó lenne többhöz is.

Szerencsére elég sokat jáccottam az elsõ résszel, és nagyon kevés játéknál tudtam ennyire felpörögni, mint annál. Ezerszer akartam belevágni a kontrollert a képernyõbe, de ez azért volt mert ezerszer elkezdtem a játékot, és aztán ezeregyedszer is, amikor nem jött össze!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
A jármû miatt lehet max az MX VS ATV -hez hasonlítani. Semmi más köze nincs hozzá. Annak a demója nálam nem 1 hétig hanem 20 másodpercig volt fent a gépen.

Na ez volt az a kosz amire gondoltam lentebb!

zozo2001hu
Errõl a Pure-ról nekem az mx vs atv jut eszembe, demót leszedtem 1 hétig volt a gépen aztán delete. Motorstorm nagyon kemény gamma, igaza van az elõttem szólónak full agresszív szín tiszta adrenalin a cucc. Jó lesz a második rész is, mégha csak új pályákat kapunk akkor is. Én tuti elõrendelem majd a megjelenés elõtt pár nappal. <#eljen>

MX vs ATV

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Alien!
egyébként a külföldi vélemények,is pont ezek....jó poén a gamma,de mindenki a MS2-re vár....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nálam tipikus back up kategória.

gazgoblin
ennyire meg te sem lehetsz eyecandy hajhász!

Pure:
egyetlen jármûtipus...
nincs törés...
pillanatok alatt megunható stylingolás (már nézni is unalmas nemhogy kötelezõen nyomni hiszen csak akkro jön a boost)

Demo only játék vagy kölcsöncucc feeling....

Volt az utóbbi (?) idõkben valami gagyi MS klón gém, még demója is volt csak már nem jut eszembe a neve. Ez a Pure technikailag jobb de gémplay-ben nem mutat túl. Emlékeztetõül a GC-s trailer. Ez azért kõkeményen odabasz és nem a vágások miatt. Aki aktívan tolta az elsõt online abszolut azt kapta amit a trailer nyújt. Rohadt agressziv a verseny és ezt nem tudta eddig egyetlen versenyjáték sem utánozni.

balla27
köszönöm.ez jó lett.nagyot segítettél

DanielT
Megvolt a full, tudom milyen. Szétb@sz mindent látványra. A PS2 verziót meg nem láttad, ha csak egy mondatban is említed ezzel... (tudom, hogy láttad... én is láttam)
baggins
Most komolyan, még mindig itt tartunk? CPU, GPU, kutyafasza??? Mi lenne, ha egyszer a JÁTÉKÉLMÉNYT néznétek és nem az okos paramétereket?

baggins
Sokat ne várj tõle. Megvan, most tesztelgettem, a gépek és a csata beszarás, de pl. a terep és a földi ellenfelek kidolgozása ugyanaz, mint PS2-n. Ráadásul a hangulat nulla a régi részekhez képest, és van egy-két küldetés, ami irracionálisan nehéz lett.

Megszereztem a Gridet! Maradt még egy SE HBH 702-es fülesem, zsír/használatlan. Eye-ra vagy 4k-ra, cserélném. (kamnál ráfizetek persze)

Csinálj a pdrive egy PS3/THEME/ mappát és akkor felismeri

guardian hero
Nem csak memóriából kell kevesebb instancingnál, hanem a CPU-t is jóval kevésbé terheli, ha a GPU-ban van rá hardveres támogatás (Geforce 6000 fölött van az Nvidiánál) - nem kell annyi adatot biztosítania a GPU számára. Ráadásul ebben benne van az is, hogy az instance-ok pár paraméterben (csontos animáció fázis, szín, stb...) eltérhetnek.

itt utánanézhetsz, ha érdekel

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Na szerintem így nem néz ki a Motorstorm 2...

Ennek a mérõfoka nálam egyszerû. Ettõl tátva maradt a szám amikor megláttam a sebességét és az ugratásokat, a Motorstormnál meg semmi hatás. Nem jól összevágott, zenével széttuningolt trailerrõl beszélek, hanem a rendes játékról amikor elindul.
DanielT
"Ja értem, kiadják tökugynazt a játékot, a sziklákra ráraktak néhány pálmafát, meg egy kis extra füvet, azt annyi."

Nem hiszem, hogy ez átkúrás. Egy meglévõ koncepciót tovább bõvítettek, nagyjából csak új pályákkal. Nekem elég lenne, ha tetszett volna az elsõ.
balla27
sajnos voda netem van,ami nem jó a ps3-hoz .de azért köszi.csak laptopra tudnám,és onnan a ps-re

NEXUS6
A legegyszerûbb, ha a PS3 böngészõjével megkeresed a neten, letöltöd, majd a beállításoknál a téma menüpont alatt installálod, beállítod.

NEXUS6
Ja értem, kiadják tökugynazt a játékot, a sziklákra ráraktak néhány pálmafát, meg egy kis extra füvet, azt annyi.
Bakter, ez a Sony már megint átkúrta az agyunkat?!
Tuttam!!!😉))

Pure, Pure, Pure.....Pure. Nagyon teccik ez neked.;D
De ebben is az is érdekes dolog, hogy ott is nagyjából megcsinálták, azt amit a prerend videókban látni lehetett.😉 Csak ugye a fizikán, a törhetõségen, és a jármûvek változatosságán spórolni kellett a MS-hoz képest.
Apróság.
Hmmm. Gyak a MS-lényege.😉

balla27
sziasztok!lenne 1 kérdésem.hogy lehet feltenni új témát a ps3-ra?már itt van az usb-n de nem ismeri fel.én ezeket a dolgokat nem nagyon vágom.köszi a segítséget

predator0
Kiprobáltam ezt az "ami nem érint, nem tetszik ugord át" dolgot. Eredmény: Mindent el kell olvasnom, jobban mint máskor, mert két napja olyan téma megy, ami rohadtul nem izgat. Ahhoz, hogy megtaláljam azt az egy-két engem érdeklõ bejegyzést, sasszemmel kell kiszûrnöm a sok, ismétlem számomra felesleges és redundáns (mert minden kétezerszer van leírva, amikor már egyszer is uncsi) információhalmazból 😄 Még jó, hogy nekem van mivel játszanom (nem, nem arra gondoltam) 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Hát a mesh az lehet hogy ugyan az, de azért teljesen más perspektívában/mozgási fázisban vannak, szal azért kell oda teljesítmény ami kiszámolja leképezi, habár értelemszerûen sokkal kevesebb memória kell neki, mintha 5000 gnu objektet kellene eltárolni.

DanielT
A kipróbált demó alapján semmi fejlõdést nem vettem észre az MS2-nél... mondom, a Pure kinézete mellett olyan volt mint egy kis szerencsétlen izzzé...
NEXUS6
Igen az elõre renderelt videó az sok paraméterében nem elérhetõ, akármilyen bika géppel is futtatunk valamit realtime-ban. De azért a KZ2 esetében pl. az eredeti sem raytracelt grafika volt szerintem, hanem valami egyszerûsített leképezés, ezért is mondhatták, hogy kb olyan lesz a játék. Most lehet itt szörszálhasogatni, de egyrészt nem egy az egyben koppintották le az akkori videót, sok mindenben nem is lehet azt a minõséget hozni, 1-2 dologban meg túl is szárnyalták. összességében viszont megvan, szal ez kipipálva.

Köszi a linket a Motorstormról, de én a második részrõl beszélek! Az objektek, a táj kidolgozottságában azért elég nagy elõrelépés tapasztalható az elsõ részhez képest, és itt is erõsen közelítjük az elsõ video minõségét. Ne feledjük el ami a KZ2 esetében is igaz, hogy a video egy filmszerûen megvágott anyag, ha trükközésrõl beszélünk, akkor ott kell ezt a kifejezést inkább használnunk és nem a kész játéknál. Gyakorlott szemmel viszont el tudunk vonatkoztatni ezektõl és képesek vagyunk a megjelenítés minõségét valóságosan értékelni.

guardian hero
Pontosabban néhány száz TÖKEGYFORMA gnu, vagyis sima mesh instancing, amit láthattunk már a Kameo-ban vagy a GoW2 techdemóban is 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NEXUS6
Néhány száz gnu legelész éppen:

😉))

Alien!
persze..ha egyedül kened,de én haverokkal....egyébként a COD4-ben is patch kellett ahhoz,hogy lehallkíthasd,mert alapból egyik fejlesztõnek sem jut eszébe(a DICE-nak sem),hogy belerakja ezt az opciót,igy az összes takony amerikait hallgatni kell,aki énekel,bulizik,baszik,miközben játszik... nagyon remélem,hogy a Guerilla-nak lesz esze,mert ez baszottul tönkrevág egy-egy meccset.

Az,hogy hozza a target render minõségét kicsit erõs,nagyon megközelíti,a karakterek ott kidolgozottabbak, egy-egy dropship millió darabra szakad,illetve mulatságos,hogy 2005-ben nemvágták,hogy a fegyver szemre lesz húzva a játékban,úgyhogy emiatt a játék még übereli is a trailert.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
"merugye a KZ2 simán ráver arra mint amit 2005-ben bemutattak"

Ugyan én is ezt mondtam, mármint hogy megcsinálták amit a renderben láttunk, de azért tõlem is költõi túlzás volt. Embertelenül fantasztikus ahogy kinéz, de a render az render. Ott olyan képminõség van amit realtime semmi nem tud. Az animáció meg egyebek stimmelhetnek, de a képminõség, élesség, felbontás nem. Mert az erõ ehhez kell.

A Motorstorm szintén jól néz ki, de annak aztán végképp nincs köze a renderhez...

Tekincsékmeg

720p -ben meg aztán pláne nevetséges mellette a gameplay, de olyan videót most nem leltem.
gazgoblin
"cod4-ezni,ott nem gyõzöm lehalkítani az embereket,mert beszél mindenki.."

máris jobbnak tunik a BF...

altalaban egyedul megyek be multizni es tuti mute-olnam a sok félnyolc évest

NEXUS6
Ez a "render kálvária" érdekes kérdés, merugye a KZ2 simán ráver arra mint amit 2005-ben bemutattak!

A Motorstorm elsõ része ugyan még nem, de ez a második már kb az a szint, mint ami a prerend videóban volt.

Aztán ha a Heavy Raint nézzük, akkor meg sokáig azon vitatkozott mndenki, hogy nem lehet ingame kép, amit bemutattak, aztán még is. A Resi2 elsõ nyilvánvalóan prerend képeinek megfelelõ színtet azért hozni fogja a kész játék.

És persze voltak ellenkezõ példák is.
Szal igen, a PS3, mint a szükséges hardver igen is hozza azt a szintet, amit beígértek. Más kérdés, hogy az nem volt feltétlen igaz, amikor az X360-at 1.5 generációváltásnak titulálták, legalább is ami a grafikát illeti.

Alien!
pedig feltûnhetett volna,hogy a játékban nagyon ritkán lehet beszédet hallani, próbálj meg cod4-ezni,ott nem gyõzöm lehalkítani az embereket,mert beszél mindenki...ez azért van,mert a chat a lobby-ba érkezésig mûködik,aztán a játékban szétkapcsol,és elnémul....

gazgoblin
ez bizony eleg gyász!

nekem fel se tunt (haverokkal nem nyomtam)

DanielT
"például itt van a BF:BC ami kifejezetten multira van kihegyezve,és nem mûködik a voice chat???????????? kb kinn van 2-3 hónapja,a helyzet mit sem változott"

Elég vicces.
Alien!
egyébként sztem is ez kéne,mert kezd súlyosan befordulni ezek miatt....engem inkább az zavar,hogy ebben a generációban sok a félkészen kiadott játék,ahogy ez pc-n is van...aztán jönnek a foltozgatások,például itt van a BF:BC ami kifejezetten multira van kihegyezve,és nem mûködik a voice chat???????????? kb kinn van 2-3 hónapja,a helyzet mit sem változott,és mondjuk mire változna,már itt a köv multigame(resistance 2,cod5,Killzone2)...tehát gyakorlatilag a megvételkor át lettem baszva.....

Na ez engem sokkal jobban zavar...

az hogy a Sony mit igérgetett eltörpül ezek mellett...mondjuk halkan megjegyzem,hogy van/lesz egy két játék ami grafikai mérce,meghát soxor elõfordul a mondat,hogy "ez igazából x-en is lehetne",de a lényeg,hogy fordítva sosem...

wordsworth
Daniel miért nem csinálsz egy oldalt ahol leírod milyen szar a ps3 a recék miatt? Mindenki jól járna mert 1, nem kellene itt hallgatni naponta 100x hogy ilyen-olyan szar 2, ott meg úgyis errõl menne a téma. hmm? 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

gazgoblin
demo is elég!

amiket én tuti lekapok:
-Pure
-Grid
-SW unleashed

talajtextúra vadászatra fel!