PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
ÉsakkómálehethogyKILENCjármûkategóriaisleszbenne!!! Ez lesz a világ legjobb játéka! Amíg meg nem jelenik a 4. rész, ahol brazil nyomornegyedben lehet zúzni TIZENEGY jármûkategóriában!!! <#wilting><#eljen>
JohnnySmith
Na hogy akkor most végleg végett vessek ennek, most jutottam el arra a pontra hogy elkezdek keményen törölgetni így az 50K után.
Akiknek akármilye fáj a PS3 miatt az nyugodtan nyisson egy másik topikot.
Vonatkozik ez nagyon komolyan a multi platformos egyénekre!
Nem akarok neveket írni de kezdem unni (nem az elsõ privit kapom hogy mit és hogyan is kéne csinálnom..) hogy bizonyos fórumozók miatt nagyon kezd a topik valami egészen másfelé hajolni. És ez nem tetszik a "közönség" döntõ többségének szóval legyen sz Õ akaratuk a döntõ.
Privit meg nyugodtan lehet dobni hogy mit töröljek. (csak azért nehogy valamit kifelejtsek, vagy nagyon sürgõs)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Super DANTE
A 3. részben már tuti valahol a sarkkörön lehet versenyezni, lesznek majd benne motoros szánok, meg IFA és Unimog hókotró, aztán a jégen motorozókra különös veszélyt fognak jelenteni az éhes jegesmedvék, meg vicces lesz pingvinek között szlalomozni.<#hawaii>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DanielT
Lair ronda. Heavenly nem ronda, csak diavetítés.

FC2 CE

gazgoblin
rémületesen forumromboló a trollkodásod....

a Lair ronda? a Heavenly Sword ronda? nemisnemis...nemronda hanem "hugyadék"?

sõt a motorstrom 2 meg "sivár takony" miközben a motorstorm 1 "persze, hogy nem ronda"

legalább tartanál ki a faxságok mellett amiket irkálsz....

értelmetlen random fikázásnak a leáldozott topikban a helye...jó lenne végre felfogni hogy ez nem flémtopik....

tudatosan (remélhetõleg tudatosan) vérlázító baromságokat nemkér itt senki (max a betévedõ xbotok)

sonyfanbojkodásból fakadó vérlázító baromhájpot viszont annál szívesebben olvasnék....

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Semmit nem jelent. Olyan mint pl egy MASZOP rendezvényen az õ általuk fizetett ZSIDESZ provokátor. 😄

aabelus
az csak azert van, mert eleted legnagyobb elmenye volt. az ember sosem felejti el elete legszebb pillanatait, neked pedig ehhez 1 ps3-ra volt szukseged. persze ezeket a pillanatokat nem elheted at ujra, mert emlexel a story-ra, es ezert utalod a ps3-at, mivel szerinted az a hibas. <#wilting>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
amugy a motorstormbol szerintem csak a splitscreen mod hianyzott. innentol kezdve kotelezo. ennyi.

DanielT
Nem. Te vagy ennyire egyszerû.

BTW, logóm tetszik? Felismered?<#whatever>
aabelus
ha a motorstorm x360 exkluziv lenne, akkor Dani azt szeretné. ha a Pure PS3 exkluziv lenne, akkor Dani azt NEM szeretné.

ez ennyire egyszerû.

gazgoblin
nem emelem az egekbe arra ott lesz a második rész!

mindenki tisztaban van az elso hianyossagaival es ha a masodikban kiküszöbölik azokat akkor fogok örvendezni....

de hogy lefikázzam a második rész grafikáját (mitöbb sivár takonynak tituláljam) az kicsit erõs hiszen az elsõ se volt ronda

DanielT
Úgy gondolta, hogy 2 logót is megérdemelnél, akkora vérfanboj vagy <#mf2>
gazgoblin
kinek? magamnak? 😄DD

DanielT
Ja és akkor az már régen megjelent, de még mindig a legjobban nézett ki a többi kezdeti hugyadékhoz képest.
DanielT
Nyilvánvalóan te sem ismered a Flatout: UC-t...
DanielT
Olvasd el a tavalyi Games Convention beszámolóm. Akkor a Motorstormra mondtam azt, hogy az egyik legnextgenebb cím, de PS3-on mindenképpen... persze, hogy nem ronda. Csak ne emeljük már az EGEKBE azt a nyitócímet, amikor tényleg fingja nem volt még senkinek, hogy hogyan is kellene ezt a szuperkompjútert kihasználni..
Nexxuss
<#lama><#help><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

gazgoblin
jólenne lassan beismerni hogy a motorstorm nem ronda hanem csak rondább mint az egyjármûkategóriás / törésmentes Pure

külcsín/belbecs arányt nézve a motorstorm mérföldeket basz oda minden hasonló játéknak....

(az eyecandy 3 perc után a kutyát nem érdekli)

Nexxuss
mondjuk télleg nem értem egy szar arcade fosnak mint a Flout miköze a motorstoromhoz? Flatout egy lapos szar, ez nem flém hanem tény. Ennyi erõvel Burnoutot is hozhatnád mellé, az legalább fellinges 😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

LOL

aabelus
faszba, elkezdtem kopogtatni a monitort <#mf1><#mf1><#mf1>

Nexxuss
csinálj már neki egy SDF-es lógót bitte😊

DanielT
Flatoutban van splitscreen. És hátbarakja még a Motorstorm 6-ot is, szóval a grafikát, meg a törést ne erõltessük.

Téged, -ahogy írtad is- megfogott a hangulata, meg az, hogy PS3 exkluzív és NINCS MÁS... ennyi. <#mf2>
Igazság szerint ez is egy meddõ vita mert a tábor egyértelmûen Motorstrom párti, nem fogjuk a Pure-ra verni, láthatóan érdektelen a cucc. 😄 De azért jó gyõzködést 😄

Nexxuss
szerintem Ti mind tökre buták vagytok😊

gazgoblin
"egy sivár takony"

és szerinted olyan szépnek kéne lennie mint a pure-nak? termeszetesen splitscreen opcioval...8féle jármûkategóriával...töréssel...

köszönjük a fikázást ismételten...

elõször olyan játékhoz hasonlítod amihez köze sincs azután meg ész nélkül fikázod...

megértem hogy a pure elõrendeléssel és azzal hogy a motorstorm nem jön boxra KÉNYTELEN vagy fikázni....

kár hogy mindenki tudja ezt....

DanielT
A tengerpartos rész nem rossz, annak is a renderrel tuningolt fele amikor a vízbe csobban a kocsi.
Nem annyira?😄

kb 10x elmentem a gatyámba D:

psnid HaTeBeKa

gazgoblin
vulkános,tengerpartos,dzsungeles,kanyonos szigeten megy a darálás....

Abszolut nem. 😄

DanielT
Érne, ha nem lenne egy sivár takony... már néztem reggel HD-ben...
Érne, ha melóban menne a gémtrélersz... Denemmegy.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

gazgoblin
ér videóval válaszolni?

DanielT
LOL! 😄 Kibaszottjó.

Tessék egy enyhébb zúzás...
gazgoblin
kurvanehéz olyanról vitatkozni aminek a feelingjét nem érezted át/nem kapott el...

engem elkapott és jól éreztem magam amig toltam...

várom a másodikat is és kész....

neked ott a flatout. mindenki boldog

Kérdés: a második részben csak dzsungel lesz vagy mindenféle más is?

gazgoblin
majd kapsz dzsungelt a második részben....

DanielT
Ja és kettõnk közt az a különbség, hogy neked nincs semmi személyes tapasztalatod a fika tárgyával... csak megy a nyitócím Motorstorm hájp... jó, hogy nem a LittleBigPlanetet hozod fel, hogy az is mekkora királyság a Flatouthoz képest, mert több benne a rongybaba...
DanielT
Na ez már kurvagáz fanboj szöveg. Majd megmutatom mi a Flatout... azt is viszem.
DanielT
Szarrá untam akárhányszor ültem le elé. Érdektelen volt a karrier. Mindig ez a fosbarna pálya. <#vomit>
2005-ös trailer óta ezt kell nézni... néztem eleget a demóban.
gazgoblin
"48 féle jármû"

kategória?

motor
quad
buggy
rally
jeep
mudplugger
big rig

és ezekhez pályánként csapjál hozzá 2-3-4 útvonalat...szórd meg egy csipet gonoszkodással (egymás lezúzása) toljál be alá egy kis Slipknot-ot soundtracknek és helyezd az egészet egy offroad woodstock hangulatba

ehhez kepest mi a flatout????

NEXUS6
Az én faterom meg erõsebb és lenyomja a tiedét!😉

Na jó én befejeztem mára.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Az UC SOKKAL jobb és szebb mint a 2.
gazgoblin
te biztos hogy jatszottal a motorstormal?

értsd: 2 pályánál többet

vagy betetted és utána egy "fúúú ez rondább mint a pure amit majd látni fogok jövõre a GC-n" és repült is a korong? <#hawaii>

elhiszem hogy van szebb féloffroad flatout vagy van szebb egyjármûves pure

dehogy nincs még egy ilyen kurvajól összerakott brutáloffroad cucc mint a motorstom az ziher...

Ps2-õn és PC-n is cefet jó volt már. Ráadásul suhant mint a szél. Flatout 2-rõl beszélek (ami kb ugyanaz mint az UC).

Jöhetne igazán Ps3-ra is, a következõ rész mindenképpen.

DanielT
Flatout feeling:

48 féle jármû + a rejtett unlockolhatók
minden jármû az utolsó csavarig tuningolható
rengeteg pálya, rengeteg útvonalelágazással
brutál szétrobbanás/törés/lezúzódás
jó zenék
vagy 5 féle játékmód egy külön karriermódon belül

NEXUS6
Toljad el szépen a bringát jó, majd ha MS-ben eljutottál legalább a 3. szintig gyere vissza!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
nyilván szebb, hisz xboxra van <#beka3>
gazgoblin
motorstorm feeling:

sokféle jármû
sokféle útvonal
brutál szétrobbanás/törés/lezúzódás
jó zenék
off-road fesztivál feeling
Ticketek elsõ fele kózuál könnyû utána viszont már szépen bekeményít

az ms2 szépen továbblép:
-változatosabb környezet (dzsungel/vulkán)
-split screen (végre!)
-több object a pályákon