89387
PlayStation3
-
#57965 Hagyjad már, Vers ezt biztos már 3 éve megcsinálta a PS-en, de lexarta, hiszen nem ment 2963X1991 felbontásban 60fps-sel!
Akkor meg minek!
Így aztán átment inkább X-re kódolni, igaz az még talán szerinte is szerényebb.;))) -
Vers #57964 per pixel blur van benne , de hogy ez jo e azt nem tudom
egy csomo adatot elvesztenek miatta amit a felületek anyagtulajdonságaira fordithattak volna
sokaknak nem is tetszik ez a tulblurozás
néztem nagyokat mikor megláttam a kz2 renderpipeline docsiját, de igy is eladják ugyhogy végülis mindegy
-
#57963 ja....csak ha jól tudom vector blur van kevésben...merugye az egy kicsit keményebb(KZ2)... -
Vers #57962 dof meg motionblur már ps2-n is volt, nemtom ezek mért számitanak nagy dolognak
szerintem alap cucc mindkettö
-
Vers #57961 ugy értettem hogy egy shader kodba be lehet ezt a 2-t nyuvasztani, ugy hogy nem lassitják egymást
igy nincs értelme arrol beszélni hogy van e egyik vagy a másik
-
Jimanszky #57960 Fuu nem érdekeltek:DDDD -
razorback #57959 Ja igen. Most nézem, hogy kétértelmü. -
#57958 ja,csak ő lehet úgy értette,hogy egy és ugyanaz a kettő?!?!? fogalmazásból nem egyértelmű.... -
Jimanszky #57957 Tényleg effektek.Ha utánanézel mindenhol effektként szerepel:) -
razorback #57956 depth... -
razorback #57955 A mélységélesség (Depht of Field) és a mozgás elmosás (Motion Blur) mióta egy effekt?
Maradjunk inkább az 1 méter átmérőjű mélynyomónál. -
#57954 van értelme,a multi fellövésének idejét legalább tudom,ugyanis ahogy próbáltam parádésan játszható.... -
#57953 Kb. negyvenedik probálkozásra sikerült (nem user error) -
Jimanszky #57952 írd be h playstationlive.hu és bejön:)De ha közvetlen mondjuk egy topikra lépnél be akkor nem lehet. -
#57951 a shopto-s számlálónál még nem derült ki :S -
#57950 Ezt fejtsd ki légyszíves bővebben. Nekem a két fentlévő böngésző közül mindegyikkel valami indiános apacs oldal jön be :D -
Jimanszky #57949 Dehogy, csak közvetlen a nyitólapról lépj be:).Máshogy nekem se jó. -
Jimanszky #57948 Csak keményen:DDD -
#57947 Mondok egy LOÁL-t is. PSL megint összeszarta magát :D -
#57946 Aki a multiszervereket várja vagy a shopto-ról (esetleg másik boltból, ahol nem szarnak egy játék megjelenési dátumára) rendelte elő, az tudja miért jó :D -
Jimanszky #57945 De a számlálóból kiderült, hogy előrébb hozták a megjelenést:)) -
#57944 Már bennem is felmerült a kérdés.... :D -
#57943 Azon filózok, hogy ezek után mi értelme van ennek a KZ2 visszaszámlálónak!:D
Mondjuk persze baromi jól néz ki.:))) -
p00h #57942 jaaaa értem, jólvan, tök másra gondoltam, kössz :D -
#57941 azaz kösz! -
qper #57940 Fuel -
#57939 nem biztos hogy áprilisban de e hónap környékén
-
#57938 mi annak a játéknak a címe ami áprilisban jön és a codemasters fejleszti és valami több százezer négyzet kilométernyi terület lesz benne bejárható? hasonló mint a motorstrom -
#57937 Sokkal nagyobb probléma volt nekem anno, hogy nincs benne multi. Pedig ha már csak a főboss pályákat berakják, hasonló színvonallal, akkor jóval tovább lekötött volna, mint az egyszer-kétszer végigjátszós trófeátlan single része :) Wii-ben bezzeg van... wihihihi. Sőt, ha jól látom a PSP verzióban is van többjátékos mód. -
Foxhound1980 #57936 Vsyncel a 360-as úgy tudom. -
#57935 Ha meglátod ezt a táblát és átmész rajta, akkor onnantól kezdve nem tud más becsatlakozni a játékodba. Tehát a partit még előtte kell összegyűjtened, különben egyedül maradsz.
#57914, DarkSector: Nem tudok róla, hogy bármiben is eltérne a két verzió egymástól (a szokásos multiplatform baszakodáson kívül). Kérdezd azt, akitől hallottad az infot. Aztán írd le. -
qper #57934 kellemes lehet a főnökkel együtt fifázni, vagy KZ2-zni, az enyém azt sem tudja mi az a PS. Sajnos-e vagy szerencsére, azt már nem is tudom :D -
#57933 nemhinném,hogy nyámnyilaság,inkább rutintalanság...én még ennek is örülök,de a spanyolt lecsekkolom,angolul már toltam,az bejött....de az való igaz,hogy egykét mondat névvel lett felmondva,és csapatfüggetlenül löki be a játék....Raul,Liverpool,stb....vicces. -
p00h #57932 littlebigplanetben a pályák elején mire való az a tábla ami előtt hogyha átmegyek, megpördül és ott lesz zsákfiu feje áthúzva piros X-el? ha bizonyos göncbe öltözve megyek át előtte akkor ad vmi extrát v mi? és ha így van akkor honnan tudom mibe kell öltözni? -
#57931 Attól még lehetne érdekesebb és jobb szöveget felmondani, esetleg mást felkérni aki nem ilyen nyámnyila a játék szinkronhoz... a másik meg h nagyon sokszor fasságokat beszél, teljesen mást látsz a képen és teljesen másról beszél, lehet h a spanyol is teszi, de azt leglább nem mindig értem:D, de a magyarnál annyi baki van h félelmetes:) -
#57930 sztem kb azért van,mert ugyanazt a menüszerkezetet kapta mint az Xbox-os változat...
ha azt vesszük,hogy magyar kommentár nemolyan régóta van,akkor egész elviselhető,biztos fog fejlődni,egyenlőre sok a hiba plusz az egész elég f*sz hanglejtéssel van felmondva,ráadásul pont 2 olyan kedvenctől,aki a legnagyobb átéléssel tud közvetíteni élesben..... -
#57929 nem a tied jött be,én már a megjelenés napjától tolom a magyart,a tied a főnökömnek ment,de az utóbbi napokban nála is csak a KZ2 pörög. -
qper #57928 ja, a magyar kommentár totál szürke. Ohne hangulat. -
#57927 a magyar fifába angol komentár sincs... nem hiszem h helyhány iatt nem rakták rá, mert eddig mindig volt, viszont ez nagyon nem érdekel, mert 5 perc alatt letöltöm és amúgy is próbáld ki a Spanyolt, az a legjobb mind közül, teljes beleéléssel, ordibálással góloknál fél percig ordibál:D stb... szóval a leghangulatosabb magasan, nagyon profi, a magyarhoz és angolhoz képest egy teljesen más szint... -
#57926 Persze van,gúgli ezt dobta ki plnajó én az ilyenbe nem bizok:P
Esetleg Panasonic,vagy Hama amit ajánlók szerintem ennél a 3ezresnél sokkal jobbak,és a supránál olcsóbbak.