89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Hagyjad már, Vers ezt biztos már 3 éve megcsinálta a PS-en, de lexarta, hiszen nem ment 2963X1991 felbontásban 60fps-sel!
    Akkor meg minek!

Így aztán átment inkább X-re kódolni, igaz az még talán szerinte is szerényebb.;)))
  • Vers
    per pixel blur van benne , de hogy ez jo e azt nem tudom
    egy csomo adatot elvesztenek miatta amit a felületek anyagtulajdonságaira fordithattak volna
    sokaknak nem is tetszik ez a tulblurozás
    néztem nagyokat mikor megláttam a kz2 renderpipeline docsiját, de igy is eladják ugyhogy végülis mindegy
  • Alien!
    ja....csak ha jól tudom vector blur van kevésben...merugye az egy kicsit keményebb(KZ2)...
  • Vers
    dof meg motionblur már ps2-n is volt, nemtom ezek mért számitanak nagy dolognak
    szerintem alap cucc mindkettö
  • Vers
    ugy értettem hogy egy shader kodba be lehet ezt a 2-t nyuvasztani, ugy hogy nem lassitják egymást
    igy nincs értelme arrol beszélni hogy van e egyik vagy a másik

• Jimanszky
    Fuu nem érdekeltek:DDDD
  • razorback
    Ja igen. Most nézem, hogy kétértelmü.
  • Alien!
    ja,csak ő lehet úgy értette,hogy egy és ugyanaz a kettő?!?!? fogalmazásból nem egyértelmű....
  • Jimanszky
    Tényleg effektek.Ha utánanézel mindenhol effektként szerepel:)
  • razorback
    depth...
  • razorback
    A mélységélesség (Depht of Field) és a mozgás elmosás (Motion Blur) mióta egy effekt?
    Maradjunk inkább az 1 méter átmérőjű mélynyomónál.
  • Alien!
    van értelme,a multi fellövésének idejét legalább tudom,ugyanis ahogy próbáltam parádésan játszható....
  • predator0
    Kb. negyvenedik probálkozásra sikerült (nem user error)
  • Jimanszky
    írd be h playstationlive.hu és bejön:)De ha közvetlen mondjuk egy topikra lépnél be akkor nem lehet.
  • 5c0rp330n
    a shopto-s számlálónál még nem derült ki :S
  • predator0
    Ezt fejtsd ki légyszíves bővebben. Nekem a két fentlévő böngésző közül mindegyikkel valami indiános apacs oldal jön be :D
  • Jimanszky
    Dehogy, csak közvetlen a nyitólapról lépj be:).Máshogy nekem se jó.
  • Jimanszky
    Csak keményen:DDD
  • predator0
    Mondok egy LOÁL-t is. PSL megint összeszarta magát :D
  • predator0
    Aki a multiszervereket várja vagy a shopto-ról (esetleg másik boltból, ahol nem szarnak egy játék megjelenési dátumára) rendelte elő, az tudja miért jó :D
  • Jimanszky
    De a számlálóból kiderült, hogy előrébb hozták a megjelenést:))
  • JohnnySmith
    Már bennem is felmerült a kérdés.... :D
  • NEXUS6
    Azon filózok, hogy ezek után mi értelme van ennek a KZ2 visszaszámlálónak!:D

Mondjuk persze baromi jól néz ki.:)))
  • p00h
    jaaaa értem, jólvan, tök másra gondoltam, kössz :D
  • tomi890125
    azaz kösz!
  • qper
    Fuel
  • tomi890125
    nem biztos hogy áprilisban de e hónap környékén
  • tomi890125
    mi annak a játéknak a címe ami áprilisban jön és a codemasters fejleszti és valami több százezer négyzet kilométernyi terület lesz benne bejárható? hasonló mint a motorstrom
  • predator0
    Sokkal nagyobb probléma volt nekem anno, hogy nincs benne multi. Pedig ha már csak a főboss pályákat berakják, hasonló színvonallal, akkor jóval tovább lekötött volna, mint az egyszer-kétszer végigjátszós trófeátlan single része :) Wii-ben bezzeg van... wihihihi. Sőt, ha jól látom a PSP verzióban is van többjátékos mód.
  • Foxhound1980
    Vsyncel a 360-as úgy tudom.
  • predator0
    Ha meglátod ezt a táblát és átmész rajta, akkor onnantól kezdve nem tud más becsatlakozni a játékodba. Tehát a partit még előtte kell összegyűjtened, különben egyedül maradsz.

#57914, DarkSector: Nem tudok róla, hogy bármiben is eltérne a két verzió egymástól (a szokásos multiplatform baszakodáson kívül). Kérdezd azt, akitől hallottad az infot. Aztán írd le.
  • qper
    kellemes lehet a főnökkel együtt fifázni, vagy KZ2-zni, az enyém azt sem tudja mi az a PS. Sajnos-e vagy szerencsére, azt már nem is tudom :D
  • Alien!
    nemhinném,hogy nyámnyilaság,inkább rutintalanság...én még ennek is örülök,de a spanyolt lecsekkolom,angolul már toltam,az bejött....de az való igaz,hogy egykét mondat névvel lett felmondva,és csapatfüggetlenül löki be a játék....Raul,Liverpool,stb....vicces.
  • p00h
    littlebigplanetben a pályák elején mire való az a tábla ami előtt hogyha átmegyek, megpördül és ott lesz zsákfiu feje áthúzva piros X-el? ha bizonyos göncbe öltözve megyek át előtte akkor ad vmi extrát v mi? és ha így van akkor honnan tudom mibe kell öltözni?
  • Istencsászár
    Attól még lehetne érdekesebb és jobb szöveget felmondani, esetleg mást felkérni aki nem ilyen nyámnyila a játék szinkronhoz... a másik meg h nagyon sokszor fasságokat beszél, teljesen mást látsz a képen és teljesen másról beszél, lehet h a spanyol is teszi, de azt leglább nem mindig értem:D, de a magyarnál annyi baki van h félelmetes:)
  • Alien!
    sztem kb azért van,mert ugyanazt a menüszerkezetet kapta mint az Xbox-os változat...

ha azt vesszük,hogy magyar kommentár nemolyan régóta van,akkor egész elviselhető,biztos fog fejlődni,egyenlőre sok a hiba plusz az egész elég f*sz hanglejtéssel van felmondva,ráadásul pont 2 olyan kedvenctől,aki a legnagyobb átéléssel tud közvetíteni élesben.....
  • Alien!
    nem a tied jött be,én már a megjelenés napjától tolom a magyart,a tied a főnökömnek ment,de az utóbbi napokban nála is csak a KZ2 pörög.
  • qper
    ja, a magyar kommentár totál szürke. Ohne hangulat.
  • Istencsászár
    a magyar fifába angol komentár sincs... nem hiszem h helyhány iatt nem rakták rá, mert eddig mindig volt, viszont ez nagyon nem érdekel, mert 5 perc alatt letöltöm és amúgy is próbáld ki a Spanyolt, az a legjobb mind közül, teljes beleéléssel, ordibálással góloknál fél percig ordibál:D stb... szóval a leghangulatosabb magasan, nagyon profi, a magyarhoz és angolhoz képest egy teljesen más szint...
  • DoNorBi
    Persze van,gúgli ezt dobta ki plnajó én az ilyenbe nem bizok:P
    Esetleg Panasonic,vagy Hama amit ajánlók szerintem ennél a 3ezresnél sokkal jobbak,és a supránál olcsóbbak.