89387
PlayStation3
-
#58125 Csak nekem nem megy a pslive azon a címen amit a saját szerverükről nyomatnak? A sima pslive.hu tudom, hogy működik. -
#58124 8k max -
#58123 mennyit ér meg neked? -
#58122 egy pesti illetőnek nincs esetleg eladó Madden NFL 09 játéka? égen-földön keresem már de egyszerűen sehol nincs használtan (újért meg nem adnék ki 13k-t) -
#58121 Pal gépeink visznek US játékot is :D -
#58120 EU játékokat vettem most csak alapul, a PAL gépeinkhez mérten.
Havi megjelenési lista szerinti katalógus, hó eleji árfolyamon GBP és HUF-ban... meglátom, amint lesz rá időm megnézem -
#58119 ezt én is észrevettem,csak nem 30mp hanem van vagy 4-5 perc!!! nemvágom mit csinál akkor,de rohadt idegesítő....Lehet,hogy törölgeti a temp fájlokat?!? -
qper #58118 Jaja, jó lenne egy rendszeres összesítő, ahová egybe lehetne dobálni hogy mi hol olcsóbb, mi hol ákciós. Sokat spórolnánk vele :) -
qper #58117 mitől fekteti meg az index.hu a PS3-am browserét? ha betöltöm az oldalt, egyszerűen kezelhetetlenné válik a gép, ha kilépek a browserből, vagy 30 mp-en keresztül dolgozik valamin a viccmester, amíg a géphez hozzá sem lehet nyúlni.
csak az index.hu-val történik mindez. lehet nem kéne olvasnom? :) -
#58116 ÜK-nál 13,5 a KZ2 US -
Foxhound1980 #58115 Ha nagyon rávan az ember állva a multi DLC-kre, Single tartalom nem hiszem, hogy sok jönne... -
Jimanszky #58114 Rajtad a feladat:).Úgy néz ki lesz pénzem!!!!Szóval akkor KZ2-ből az USA-t érdemes majd venni ugye?DLC-k miatt. -
#58113 most miért, szerintem elég jó lett ez a kis táblázat, rendszeressé kéne tenni :) -
#58112 Ezektől nálunk is olcsóbb a KZ2 13900Ft -
qper #58111 Konzolvilágnál 13.200 a Killzone 2, abszolut verhetetlen áron melóznak, megbízható cég szvsz.
De a KZ2 CE pl. a shopto-ról rendelve is csak 36 font pk-val. -
#58110 na osszatok szorozzatok (re5 CE fémdoboz 45£, sf4 CE 70£, eternal sonata nem lényeg)
kb. ezek érdekelnek, ES ahogy írtam, majd ha lesz ákcióban.
-
Jimanszky #58109 Egyben is voltak zenék:Nirvana, Slipknot.... -
#58108 usa store-on találtam rá,ja a motorstromba is vannak látványos dolgok.A mostani meglepetésbomba nálam az Eternal Sonata demoja,vicces nemtom kivinni mert mindig meghalok:) -
#58107 Na ez a játék az amit már csak a zene miatt is bömböltetni kell a házimozin csutakon , hatalmas! -
#58106 Eladnám néhány kijátszott s nagyon jó állapotba lévő PS3-as játékomat.
-Prince of Persia 8k
- Far Cry 2 8K
- Fallout 3 8K
- Battlefield Bad Company 6,5K
-Dead Space+ The Art of Dead Space 17K
- CoD WaW 10K
Ajánlatokkal bombázhattok, ha úgy gondoljátok... -
Jimanszky #58105 Asszem éjjel tolom is fülessel;)De éjjel inkább DS-t kéne:DD -
#58104 Motorstorm2 nagyon finom anyag:) -
#58103 namifene...melyik store-on van fenn?
btw a sony-nál elég komoly tapasztalatcsere folyik,valszeg ebben az évben több szájtádósdi lesz...Egyébként a Motorstorm 2 is használ már KZ2 (szintű)effekteket.... -
Jimanszky #58102 ÉÉÉÉN?Sajnos nem tudok, pedig szívesen csinálnék:)
Esetleg egy ilyen?:)
vagy ez
esetleg egy ilyen ötletem lenne
-
Papesz #58101 Nem csinálsz hozzá egy banner-t, hogy észrevehetőbb legyen? -
#58100 Alien által megemlített MLB 09-et kipróbáltam.Tényleg igaz,szenzációsan néz ki,a fényárnyék effektek a kz2 szintet hozzák,a sisak tükröződése gyönyörű.Ha odalennék a baseball-ért meg is venném,az fix:) -
Foxhound1980 #58099 Meglepődtem volna ha pl Afrikára garit mer vállalni érted. :D -
Foxhound1980 #58098 Az korrekt de érvényes-e vajon UK-n kívűl illetve a magyar posta/vidéki lakosok párhuzama is érdekes kérdés. Meglepődnék ha kint vágnák a Hun postaforgalom működését mivel vidékre akkor egy nappal előbb fel kellene adniuk mint a pesti megrendelőiknek pl. -
#58097 Azzal ne foglalkozz, mert csak UK only. -
#58096 megjelenés napjára ígérik, és valami garanciát is adnak, hogy 3 napon túl visszafizeték az egész postaköltséget asszem.. -
Foxhound1980 #58095 Hát megmondom őszintén ilyen picsányi öszegekkel én nem foglalkozom. mivel többet idegeskedem a posta miatt. -
#58094 ha egy ezressel olcsóbb, már van értelme, annyival pedig azért csak olcsóbb lesz.. -
Foxhound1980 #58093 Sztem semmi esély erre pár évig. -
Jimanszky #58092 Viszont gondolom ez jót tesz a magyar Store-nak.Cloud is mondta, ha több játék fogy nálunk, nagyobb az esély, hogy lesz magyar Store;)Legyünk optimisták:) -
Foxhound1980 #58091 Semmi értelme kintről rendelni szvsz. Max egy ezressel leszel beljebb, de benne van, hogy nem ér ki péntekre a cucc vagy bármi. -
#58090 hát a font is hasonlóan az egekben (forinthoz képest), b@sszák seggbe magukat a kedves illetékes kollégák.. mire megjelenik a kz2, majdnemhogy drágább lesz kintről ha ez így megy tovább :S -
Foxhound1980 #58089 Ritka nagy ótvar volt :D -
#58088 http://videogamesplus.ca/
Ez lemaradtm ,pedig en USA-s LBP innen inteztem :) -
#58087 KZ2 madridi prezentáció
élő példa,hogy bassz*l el egy jó videót szarul megválasztott aláfestő zenével....ami miatt mégis érdekes az a 10.percnél bemutatott koncepció 1999-ből,ugyanis mmár akkor megálmodták a játékot... -
Jimanszky #58086 Na, kölcsönkaptam Motorstorm2-t meg a Dead Space-t