PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyhogy elcsúszott már a Playstation.Live startja? Vagy én emlékszek rosszul, hogy 15 órakor járt volna le a visszaszámláló?<#circling>

predator0
Ha srt, sub, vagy hasonló formátumokra gondolsz, akkor nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

greyfox
srácok, a ps3 meg tud jeleníteni feliratfájlt?

Steam: greyfox

predator0
Ehh... csak két hibát látok a saját kommentemben, lehet többet kéne aludni 😄

predator0
Ebben a videóban a hajasbaba tök feleslegesen ül ütt. "Kettõvel játszottam de nem jött be. Milyen feszes a segge. Wesley Snipes" Ez csak az elsõ két rész termése tõle, gondolom késõbb sem alkot ennél többet 😊

NEXUS6
Agyameldobom!😉
Kéne egy olyan változatot csinálni a videóból, hogy nem láccik közben a játék csak a két lüke, akkor még jobban kijönne a gátvéder stílus.;DDD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

greyfox
GT-n nagyon királyak az új MS videók!

Steam: greyfox

Szerintem nincsen. Vagy csak szimplán hülye <#mf1>

shaken, not stirred

Pontosan az sem egyszerû dolog...

Aztán meg a játékstílus. Most játszok big boss-on (extreme-ig még nem jutottam), riadó és ölés nélkül (no meg életcsomag nélkül is). Teljesen más élmény a játék, mint a korábbi néha ölök ha olyan kedvem van stílus. Itt meg megy és lõdözik össze-vissza mint egy hülye.

De a történetrõl nem is lehet értelmesen ennyi idõ alatt beszélni, inkább beszéljenek rébuszokban és szorítkozzanak a trailerek anyagára, de ne így.

shaken, not stirred

Sippie
már ha egyáltalán van olyan PS3 tulaj <#vigyor>
Sippie
egyetértek!
aki még nem játszott a játékkal, az NE nézze meg a videót!!
Kb olyan mintha elõadást kezdenék tartani a Final Fantasy szériáról.. 😄 Voltak csúcs pillanatok: 15óra videó, 5 óra játékidõ, Liquid Snake mint fõgonosz, gyakorlatilag a stuff egyik legnagyobb flashjét
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shadow Mosest
bemutatták a videóban. Teljes dilettantizmus.

gazgoblin
<#wilting>

mijezagagyi...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Valami nagyon gyenge lett ez az elemzés... Egyrészt nem is úgy játszott ahogy kellett, meg össze-vissza beszél. Nem kellett volna berakni egy olyan ember okoskodónak aki semmit sem játszott a sorozattal.

shaken, not stirred

thx

EmThor
hétvégén szerintem lesz.

kezdõ résznek jó volt.

Van már srt hozzá?

EmThor
ja, lehet mégse :|

EmThor
lol

Dexter S03E01

elsõ áldozatjelölt ps3-on High Velocity Bowling-ozik 😄

LOL

EmThor
akkor meg az implant dolgozik 😄

De, néha elõfordul.

EmThor
elég jóak 😊

motorstorm 2... nem is, inkább motorstorm a négyzeten, mert benne van minden amit a rajongók kértek (és ami akkor még nem is lehetett benne) -> saját muzsika, trófeák, interaktív(abb) környezet, több pálya, osztott képernyõs hepaj

tarti19
Fox te sosenem alszol?
Nyám hogy néz ki a az egész???? EZ nagyon finom lesz😊

Motorstorm 2 HD gameplayek

Katt
Katt
Katt

Splitsceen gameplay

Hát...Ahogy elnézem ezt a topicot...nagyon baxsza pár vérbeli xbox fanatikus csõrét hogy a mostanában kijött agyonvárt 360 exkluzívok rendesen középátlag szintû game-k lettek,sõt... (Infinite Undiscovery,Too human...)<#mf1>
Persze Viva pinata na az ottvan a szeren heh<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MGS4 video teszt a GS-tõl. Én ekkora szart még nem láttam.
KATT

cloud.strife
23? A kis taknyos... 😄

www.digimomentsvideography.com

gazgoblin
semmi bajom veluk..van nekik topik is legalabb ketto...ez nincs koztuk<#hawaii>

GTA4 EU zsír állapot 8k

06204362900

Mi a bajod velük? 😊 Az egyik nagy vérpécés ismerõsöm odavan a ps3-ért, hogy tök fasza (de inkább vesz vízhûtést). Nem baj holnap jön nézegetni, és oltom egy kis metal gear solid 4-el 😊 .

shaken, not stirred

Istencsászár
Ez érdekes😊 amugy mindenki azokban a körokben mozog akik vele kb egy idõsek, együtt nõttek fel, vagy iskolában és egyéb helyen ismerkedtek meg... az nem jellemzõ hogy egy 30 éves emernek 17 éves barátai legyenek, és az sem hogy egy 24 éves embernek 35-40 éves baráti társasága van...

szóval ezzel csak arra akarok rávilágítani hogy pl én vagyok 23 a baráti körömben van pár évvel fiatalabb, vagy idõsebb és pl nekik xboxuk van😊 és nem warezolnak... de van olyan akinek ps3a is van a box mellett....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
én a 30 és a fölöttiek között mozgok,mindenkinek ps3-a van,nem csak barátok,ismerõsök,partnerek,stb....általában kevésbé warezérzékeny emberek....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Nem mondtam, hogy magamon 😊

gazgoblin
en csak szimplan -fav

xbot invazio utan verpc-s invaziot mar nem varom meg

predator0
Ha most erre bejön pár kisokos, hogy nem is így van, akkor eret vágok 😄😄

Inkább 2000-2001 környékére tenném az újság összeomlását. Amúgy pc-s játékipar nem akkor omlott össze, hanem most omlik össze igazán. Igaz, jó 5-6 éve nem nagyon jönnek pc-s exkluzív játékok, de mindennek megvolt a többé kevésbé normális portja. Manapság már azok is kezdenek eltûnni, mert panaszkodnak a fejlesztõk, hogy pangnak a pc-s játékeladások. De persze a Starcraft2 esetében meglepõdnék ha nem kelne el legalább 1 millió példányban (Az elsõ hétvégén Koreában ^^)

Istencsászár
360 topikban és 1-2 fórumon volt egy kisebb felmérés...

"65en közöltétek a korotokat.....

és az átlag 24,676 ....!!

legfiatalabb:13
legidõsebb:46

több forum bevonásával készült!!!!

leggykoribb:17 és 24evesek bizonyultak"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
98-99-tõl már összeomlott, ahogy a Pc-s játékipar is.
Köszi, tudom, hogy kapható CD-n, de azért újságot olvasgatni mégis más. 101. számtól kezdve megvan majdnem végig, amikor elkezdett romlani a színvonal már nem vettem, meg 1-2 '95 '96-os szám is megvan. Azért hihetetlen, hogy már 8-9 éves újságok átlagban :-)
Amúgy hiába raknak extrákat a ps3 verzióba az alone in the dark esetében, nem lesz jobb ps3-on, mert alapból jellemtelen egy játék szvsz.

balljuggler
én a fifa miatt szerintem hamarosan meglátogatok 1 piciátert...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
kész.....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

DanielT
Persze, hogy kijön, de kellenek ilyen hírek, mert szerintem itt többen már pszichiáterhez járnak 😄D
guardian hero
Hú a Sonytól nyilatkozta? Akkor biztos így van!!!

(<#wilting>)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alien!
asszem a Sony-tól nyilatkozta vki,hogy amerikában a 17-18 éves kamaszgyerekek játékszere az xbox. szal így a hozzászólásokat nézegetve,ez itthon sincs másként....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

balljuggler
messze lakok a bekötõtöl ami a város felé vezet😊

Kaptam az elöbb msn-be egy video linket. Ne haragudjatok, ez off de muszáj vagyok belinkelni mert konkrétan a pofám leszakadt. Ha játékhoz akarnám vonatkoztatni MGS4 Gekko robotok 😄 Külön érdemes figyelni a belerugás utáni mozgásra illetve a jégen való csúszkálásra. Még 1x sry az off-ért.
KATTTTT

Istencsászár
Eztet én nemtudhatom, viszont a csapból is ez folyt😊 de ezekszerint nem olvasol online médiát és nem nézed a gémtrélerszt ( amugy érdemes😊 )

Csabesz100
Amióta kicseréltem a vinyót a gépben, hangosabb lett. Mármint nem a gép (annak most is úgy pörög a ventije, mint elõtte), hanem hallom a vinyót, ahogy tölt és néha olyan, mint ha akadna. Akinek nem a gyári van benne tapasztalt ilyet vagy csak az enyém dolgozik hangosabban a kelleténél?!

PS3 ID: Csabesz82

balljuggler
kapíse godcesar????