89387
PlayStation3
-
Jimanszky #58165 beszéltem házi-mozi oldalon Guru-val és azt mondta h 2-3m-ig nem érdemes drágább komponenst venni.Ez van, szar a tv-m, nekem komponenssel szebb. -
#58164 ez nyílvánvaló,mivel a hdmi elvileg veszteségmentes digitális jel...Viszont lehet Jimnek a komponensel 32"-on nincs sok különbség,bár azt hozzáteszem illene abból is venni minimum egy 6-7e forintosat,ne vmi olcsó megoldást. -
waspika #58163 Ehhez csak annyit fűznék, hogy a kép HDMI kábellel 100* szebb mint kompival. A boxom kompival van csatlakoztatva és iszonyatosan homályos ua a játék mint PS-en.
A kompi nagyon elmossa a dolgokat, lehet, hogy plazmán vagy sima tv-n nem jön ki, de nálam a 46-os sony-mon már iszonyat nagy a különbség. Meg ugye az se elhanyagolható, hogy ha a tv-d bírja akkor HDMI-n keresztül beállíthatod az RGB full range-et, meg a super white-ot is. Nálam ezek bekapcsolásával még szebb a kép.
-
Jimanszky #58162 Még bepróbálok egy profi HDMI kábelt, de ha azzal se jó, akkor marad a komponens. -
#58161 Jym ez a két termék 1 árban van... szal nem tudom -
Jimanszky #58160 Nem lehet rákötni, csak DVI-os HDCP támogatással rendelkező monitorra lehet. -
Immigrants #58159 jah és ps3-mat nem lehet rákötni nem HDMI-s monitorra?Mert vettem hdmi-t és elejinte itt a gép melletti tvén játszottam cs egyszer a hdmi-t rákötöttem a másik szoba lcd-jére és a sima beszart addig:röszul hajtottam össze.És azért jobb ha itt van mellettem a ps nem? -
Immigrants #58158 Hát mind a kettő tetszik lehet majd egyiket kérem vegyék meg nekem "húsvétra" mert a litln is gondolkodtzam már cs gondoltam a kihivás kell nekem:Pure.De ha megveszik örülni fogok.Kössz a válaszokat -
Jimanszky #58157 HDMI vs Komponens kábel
Ez a kis video bemutatja az Uncharteden keresztül, hogy melyikkel szebb a kép.Azt gondolom nincs sok különbség, úgyhogy veszek egy komponens-t mert azzal legalább tetszik a kép.De előtte majd bepróbálok egy 1.3as minőségi kábelt, de szerintem azzal is recés lesz.Komponens meg nagyon picit elmossa, amitől lesz rajta egy +AA, amitől semmi rece nem lesz a képen meg zizegés.Színe se lett fakóbb, Filmre meg használom a HDMI-t.Nekem jobban bevált játékra a Komponens.Egyébként tévhit, hogy egetverő különbség lenne a kettő között.Nyilván annak jó a HDMI, akinek 7.1-es hang kell, de képben nincs sok különbség, LEGALÁBBIS NÁLAM 720P-BEN NEM VOLT!!! -
ztahity #58156 ahha. ertem. -
#58155 Akkor jelenik meg HIVATALOSAN. -
ztahity #58154 hali! mi ez a vissza szamlalas gyerekek? mar reg meglehet venni a killzone 2t! :D Lassan mar a negyede meg is van -
Foxhound1980 #58153 Jah, hát ez valóban szomorú. És én most hova sz@rjak? -
#58152 ja igazad van... szépen befürödtem ezzel psliveon...
DS+DS art 15K-ba nem rossz:P Én annyiért árulom így ...
EZ sem rossz ötlet, bár ez nem vezérelt:) -
#58151 Tarti csak attól fél, hogy a PSL pontjait nem tudja egy-az-egybe pénzre váltani :D -
Foxhound1980 #58150 Miért mennyibe adjam, 15? -
#58149 EU-s szal DLC téren ez nem móka sajnos
FOX egyem meg a szíved 6K-ba ds artot árulni több mint hadüzenet:P:D:D:d -
#58148 Először a német ebay-re raktam fel..aztán 12óra alatt törölték pedig kb 12 érdeklődőm volt..és ebay nem engedte kiskorú faszság miatt.aztán felraktam az ebay.co.uk-ra és elment 7 db.:) -
#58147 EU vagy US verzió? -
#58146 aham, volt egy ilyen sejtésem... -
#58145 egye fen jó szívem van, elcserélhetjük... -
#58144 biztos lesz,de most sztem a dlc-t heggesztik ezerrel,mert nagyon hamar ki akarnak dobni vmit. -
Foxhound1980 #58143 Nem. -
#58142 sajna nincs, esetleg május környékén fight night round3. -
#58141 és az, hogy EU-s az mit jelent? ha US store-ról veszek hozzá kiegészítőt, az kompatibilis lesz az EU-s gammával? -
Foxhound1980 #58140 Volt egy hír régebben, hogy a KZ2 kampány része lesz egy web browser alapú játék. Na most ez ezen a szinten is maradt vagy esetleg már működik? -
#58139 LBP EUS bontatlan folias 8990 FT elado! -
pite man #58138 sziasztok,még mindig vadonatúj MIRRORS EDGE elado,nemvolt kibontva sem foliában van
10.000-ft ha valakit érdekel
[email protected]
üdv -
#58137 NFS nem izgatja a fantáziámat...
Esetleg más? -
#58136 csere NFS undercover-re? -
Foxhound1980 #58135 Letiltottak ebayről? -
#58134 Hozz létre egy új usert és regisztrálj abban is a PSN-re. További help itt. -
#58133 Hy all!
Mától én is gyarapítom a ps3-as tulajok táborát:) Lenne 1-2 kérdésem: Elsőnek csináltam egy USA accot, és szeretnék egy EU-st is, de nem találom h hol lehet. A FAQ alapján nem emlékszem h lett volna olyan választás h MASTER ACCOUNT, szóval egy kis help kéne. Előre is köszi! -
#58132 Nekem van eladó LBP-m -
#58131 Egy kis off:
-
mrzsul #58130 Nagy újdonság a Killzone2, amiről eleget olvashatsz. Az megveheted. Nemfogsz csalódni garantálom. -
#58129 little big planet. nekem tegnap volt lehetőségem kipróbálni, egyik kolléga kölcsön adta. hát nagyon szórakoztató kis game. játszok egy pályán, erre bejön valaki és onnantól kezdve ketten bénázunk, szenvedünk, ugrálunk, röhögünk az egészen. nagyon jó. lehet el is cserélem valakivel az nfsu-mat, sőt, tuti... -
Immigrants #58128 Helló!Játékvásárláson töröm a fejem csak nem tom milyet vegyek mindenre vevő vok a lényeg:Jó grafika hosszú játék és player-be több ember férjen (Nem fontos de jó lenne ja és nem networ-ra gondolok)és vmi új.Mit ajánlanátok?Ezt ne:cod5,tdu,nfsu,nfs pro....pes,crisis,motostorm2,facebreaker,airbone,pure.Kössz előre is -
#58127 http://193.142.209.98/
egy ideig ezen a címen is a pslive ment -
#58126 Mi az az "azon a címen"? Egy darab cím van, playstationlive.hu. Minden az új szerverről megy.