89387
PlayStation3
-
#58205 Télleg nem tudok mit mondani, mert a demót vagy 50X már biztos végig nyomtam. Ilyet hogy recés lenne valaminek a széle, még a játékról készült alacsonyabb felbontású videókon se nagyon látni.
A textúrák olyan felbontásúak, ami PC-n sem általánosan elterjedt a mai napig. Egyedül a 720p tűnik alacsonynak a mai átlaghoz képest, de akkor rakd fel 1080p-be, a TV-d mondjuk visszakonvertálja majd 720-ra, de a recék biztosan eltünnek! -
#58204 azt hiszem régiózáras a multi
ha a haverodnak eu-s mgs4e van és neked az usa-s akkor nem tudtok együtt multizni, meg az usa-sba több a vér vagy valami ilyesmi
de javítsatok ki ha tévedek -
np #58203 Nekem is ilyen 2m-es profigold kábelem van, csak azt nem tudom, hogy ez most 1.3-as e vagy nem mert ezt sehol sem írják róla. Vagyis én nem találtam. Egyébként nekem minden játéknak tökéletes a képminősége vele egy Panasonic TH42PV70-es plazmán. -
Jimanszky #58202 Na, lesz@rom a recéket, megyek Motrostorm 2-zni -
lowdog #58201 Sziasztok
azt lehet valahonnan tudni hogy mik a kulonbsegek EU es US valtozatok kozott? pl vennek MGS4-et, nem tudom, van-e kulonbseg a ket valtozat kozott, vagy mindegy? -
Jimanszky #58200 MGS4-gyel semmi baj nem volt, Uncharteddel se, Army of Two és még sorolhatnám..Néztem ezt a kábelt, 100Hz-re lett tervezve.Lehet ezen jönne a DNM..Amúgy máshol találtam 8500ért:) -
Jimanszky #58199 Szemem elég jó és való igaz h 4-8xAA-hoz vagyok szokva PC-n.De eddig egy ps3 játéknál sem zavart..Fotózni nem tudok mert nem hiszem h látszana egy 2megapixeles mobil kamerával.. -
Foxhound1980 #58198 Yakuza 3 demó japánon. -
Foxhound1980 #58197 De továbbmenve, mi nem volt zizegős, recés nálad Ps3-mon? -
Foxhound1980 #58196 Sztem te a PC-hez szoktál amire rányom az ember mondjuk egy 8-16x-os AA-t és örül. Fotózz ki képet és linkeld be. -
#58195 A KZ2!!!???
Recés?
Nem lehet, hogy valahogy SD felbontásba vált vissza a PS????
Vagy csak kiba jó szemed van!:))) -
Jimanszky #58194 rece-fice bumm bumm bumm:DDD -
Jimanszky #58193 Nem hiszem el h semmi rece nincs nálad a KZ2 demónál.Nézd meg jobban.Hihetetlen...Ilyen kis villámok, meg a tárgyak szélei mintha "zizegnének".Felrobbanok -
Foxhound1980 #58192 Nálam ez a recésség akkor volt mikor a PS2-t toltam rá az LCD-re és asszem talán 576p-t tudott leadni. -
Jimanszky #58191 Hát a PC most HDMI-DVI-jal van összekötve, aranyozott, minden szar, minőségi HAMA kábel.Nem értem akkor a PS-sel mi a gond.Az is gyönyörű de KZ2 kifejezetten recés.Egyébként többi játéknál nem volt ilyen gond:S -
#58190 Ha ingyér lesz elfogadom, pénzt azér nem adnék érte! -
#58189 Ha a közeljövőben Tv-t veszek, akkor nálam biztos Philips lesz!:)))
Amúgy, ha a PC gyönyörű (persze grafkarik közt is nagy különbségek vannak), akkor a PS-nek még szebbenk kéne lennie szerintem, HDMI-n főleg! -
Jimanszky #58188 Mega LOOOL -
Foxhound1980 #58187 Fogalmam sincs, de végül is ez nem is lényeges mivel az sem tudja aki csinálta. -
Jimanszky #58186 .Amúgy mi lesz a lényege? -
Foxhound1980 #58185 óóó én már nagyon várom :D -
Jimanszky #58184 Nagyon rá vagy kattanva:DDD -
Foxhound1980 #58183 Noby Noby Boy 9/10 -
Jimanszky #58182 Nagyon köszi:)Figyu PC-n Gridben miért nem jön össze a PS3 gamepaddal a kalibrálás?Pedig felismeri az XP, Saitek-et meg egyből bekalibrálja a játék.XP-n már bekalibráltam.Meg ha kihúztam a PS3 joy-t, akkor csak annyi h bedugom és megnyomom a PS gombot? -
Foxhound1980 #58181 Na ez az. Ha PC hibátlan rajta akkor ott más gond van. Nem lehet, hogy az a csati amin a Ps3 megy szarul van konfigolva? -
Foxhound1980 #58180 Nem tűnik szemétnek pedig. -
ballor #58179 Tőlem maradhat. :D -
Jimanszky #58178 De miért cseréljem le amikor pl a PC is gyönyörű rajta???ÁÁÁÁÁ.Ez egy nagyon frankó tv!Na:) -
Jimanszky #58177 Tesó, már vagy 5x leírtam, de tessék:):32PFL 7332/10 Philips -
ballor #58176 Nálam sem annyira recés, de inkább mosottnak mondanám. Csúnya effekt ez így. :) Ha van kábeled és neked jobb úgy, akkor persze, hogy azon nyomod. Ócsóér' vannak már jó tévék, majdcsak sikerül lecseréld a régit. -
Foxhound1980 #58175 Ird már le a TV-d tipusát. -
Jimanszky #58174 De bazz, ne FULL HD tv-vel!!!Ezért mondtam, hogy nálam jobb a kép, nem recés.nem kell készpénznek venni.Tudomásul vettem, hogy szar a tv-m, de legalább örülök, hogy van! -
ballor #58173 Na, én most ráértem és bedugtam a komponens kábelt. Nálam (Sharp Full HD, 37-es) nagyságrendekkel rosszabb a képminőség. Hardveres AA nem ér nekem ennyit. :D -
Jimanszky #58172 Szervíz menüben találtam.Nagyon nem állítgattam, pedig elvileg értek hozzá:D -
#58171 istentuggya. próbát megér -
Jimanszky #58170 mert 3D-re volt beállítva.Lehet ez a gond?:O -
#58169 pont a rece eltűntetése,,sztem interlace esetén hívják a csíkozódást comb-nak....azt hiszem. -
Jimanszky #58168 Bármit mondasz, nálam szebb komponenssel.Mi a franc az a Comb filter?Van none, 2D, 3D. -
#58167 Szerintem egy FullHD minőségű megjelenítőn is el lehet gondolkodni. Ugyan az Uncharted is csak fel van skálázva, de azért ez is javít a minőségen. Kevesebb rece és kicsit teresebbnek tűnik az egész, plusz a HDMI lentebb említett előnyei.
A gány subHD felbontású játékokon meg szerintem ez a komponenses elmosás sem segít, de hát ízlések és pofonok.:) -
#58166 LBP cserelheto is!
Mivan elindult a PSL es eltuntetek innen! :)