89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Én pl bárkinek válaszolok, aki kellően nagy hülyeséget kérdez, sajna ez nem volt az!
  • predator0
    Nekem olyannak tűnt.
  • nyuszmurusz
    Köszi!
    De milyen a játék? Tényleg olyan, mint a videókon?
  • nyuszmurusz
    Köszi!
  • predator0
    Kapni újonnan nem nagyon, maximum elcserélni valakivel.
  • Moyko
    Hi!

Kitud felvilágosítást adni abban, hogy lehet-e kapni még olyan ps3-at amelyik visszi a ps2-játékokat is.

sajna az enyém nem visszi - ha vki tud megoldást erre ráfizetnék akár egy cserére is :D
  • predator0
    Ehh... előbb írtam erre választ, de lehet rossz helyre nyomtam?
    Szóval nem lehet a nyelvet állítani és a Yakuza 3 demo is 99%-ban japán nyelvű.
  • Smuge
    NBA Street-t cserélnék Fifa Street 3-ra akinek esetleg van ! PÜ-be jelezzetek! :)
  • HAF Rigel
    nem
  • HAF Rigel
    Oké de akkor minden kormány tulajdonos cheater ? Mert odaát ez megy . Fragfx=Cheater
  • nyuszmurusz
    Szoktatok néha válaszolni a nem tőzsgyökeres forumozóknak is? :)
    Beérném egyszavas válaszokkal is...
  • predator0
    Mondjuk úgy, hogy én is :D:D
  • NEXUS6
    Melyik volt az?!!!
    Akarod, hogy beszéljek az apukájával?

• Sippie
    mondjuk a kormányosok tényleg előnyben vannak a kontrollerrel szemben, vagy nem?
  • predator0
    Rinyálós is vagy.
  • nyuszmurusz
    Japán store-t be lehet állítan angol nyelvűre?
  • 5c0rp330n
    ez mondjuk tényleg érdekes. 8*AA-s fullhd-hoz képest valamennyire recés, de a ps3 játékok 99%-ához képest, amik tényleg recések, a kz2 egyike annak az 1-2 kivételnek, ami abszolút nem mondható recésnek..
  • nyuszmurusz
    Tényleg olyan szép játék közben is, mint a videókon? Az engine-t használták a videókhoz?
  • nyuszmurusz
    Szerintem tuti, hogy valami a tv-ddel lehet, vagy a beállításainál. Nálam a KZ2 demó az eddig látott legkevesebb "recét" tartalmazó játékok egyike(demó). Ha jól tudom van egy noise filter a játékban, ami direkt szemcsésíti a képet(mint anno a Silent Hillekben), lehet, hogy ez zavar téged, mert ettől egy kicsit zizeg a kép.
    Ja, én egy 40 "-os Bravian játszom, és direkt megálltam a demóban, hogy megnézzem a képet közelebbről is(kb. 1 m-ről, ennél közelebbről egyszerűen nincs értelme nézni), és csodás a kép.
  • Ombika
    Nevetseges jaja!!
  • HAF Rigel
    Tudtátok aki FragFxet használ az mind cheater ? Ps.livon le lettem cheaterezve mert van egy nekem is . Nem semmi , igaz fél éve nem használom , de akkor is cheater vagyok . Azért ez durva aki vesz egy G25 kormányt az is cheater , mert előnyben van a Ds3 társaihoz képest ?
  • lobig
    cuccod...
  • lobig
    és milyen 2.1-es cuccos van?
  • jocco
    Ja, szóval ha elromlik, vegyél egy ujat :)
  • predator0
    Mondd a címet, oda véletlenül sem megyek. Blu-ray meghajtó csere nyócvanötezerér?
  • Smuge
    A kihelyezett sony pontokon mindenhol egységes a gép javítási költsége ? Tegnap egy kisebb Sony márkaboltba jártam , és ki volt függesztve hogy PS3 garancián túli javítása hibától függetlenül egységesen bruttó 85.000 Ft.
  • Jimanszky
    1080p-t már nem enged a tv:(.Beszarás ez a Motorstorm milyen gyönyörű!!!Igazad volt Simi, kiba jól szól a 2.1-esen.A zenék meg csodálatosak benne!!Hangulat meg csillagos 5-ös.SZERINTEM
  • predator0
    Demo alapján amint kijön angolul megveszem. Szerintem töccse mindenki :D:D
  • Foxhound1980
    életemben nem hallottam erről a Boomtownról.
  • Alien!
    hát elég profin megcsinálták.....

ezt a "gyöngyszemet" tegnap délután találtam:

Boomtown kz2 teszt:

"Graphics:
    Brilliant in technical terms but let down by poor art and design." 8.

poor art and design....pfffff.....elmennek a f*szomba,vérg*ciség.
  • tomi890125
    a Kz2ben még az is fasza amikor villámlik
    na ott nem egyszerűek a fényhatások meg a hang, nagyon ott van
  • tomi890125
    a lényeg, hogy értettük :)
  • Smuge
    füstdarab. na ezt de jól megmondtam :)
  • Smuge
    Igen az akkor vicces amikor a vonatos részen széllel szembe dobod a gránátot :) De az is bámulatos amikor a porban,homokban felrobban és a szél magával sodorja a füstdarabokat , nem ám egyszerre hanem dinamikus realtime az egész.
  • lowdog
    köszi. a multi nem igazán érdekel, a vér annál inkább :)
  • Amse
    Na ez recés...
  • tomi890125
    ajánlatos HQ-ban nézni, úgy talán jobban kivehető a játékból, hogy mekkora szar :D
  • Alien!
    szép a KZ2 nagyon,főleg a Corinth river utáni pályák...a játéknak igazán a külső terek állnak jól,és ott is akkor van parádé amikor nagy a füst meg a káosz,egyszerűen kegyetlen összetett a kép....Még arra is futotta,hogy a lángszóróval megsütött helghastokon széliránynak megfelelően lobog a láng....beszarás.
  • tomi890125
    LINK
    hehe biztos jó, hisz többre értékelték néhol mint a Kz2-t :D
  • Alien!
    érdekes ez a kábel,főleg,hogy 100hz-re lett tervezve....Általában a kábelen 24/50/60hz-es képet ad le a ps3/pc/BDplayer,amitől az "100hz"-essé válik,az a tv által számolt köztes képkockák miatt van,amihez már semmi köze a kábelnak...sztem....

a te DNM mizériád valószínű annak tudható be,hogy gyárilag lebutították a szoftverét,azért,hogy a nagyobb modelleket el tudják adni,sajnos...Gondolj bele,egy kotvány koax tv-s képnél működik a DNM,akkor miért kéne vmi teljesen spec kábel HDMI-re?!?