89387
PlayStation3
-
#58245 Én pl bárkinek válaszolok, aki kellően nagy hülyeséget kérdez, sajna ez nem volt az!
-
#58244 Nekem olyannak tűnt. -
nyuszmurusz #58243 Köszi!
De milyen a játék? Tényleg olyan, mint a videókon? -
nyuszmurusz #58242 Köszi! -
#58241 Kapni újonnan nem nagyon, maximum elcserélni valakivel. -
#58240 Hi!
Kitud felvilágosítást adni abban, hogy lehet-e kapni még olyan ps3-at amelyik visszi a ps2-játékokat is.
sajna az enyém nem visszi - ha vki tud megoldást erre ráfizetnék akár egy cserére is :D -
#58239 Ehh... előbb írtam erre választ, de lehet rossz helyre nyomtam?
Szóval nem lehet a nyelvet állítani és a Yakuza 3 demo is 99%-ban japán nyelvű. -
#58238 NBA Street-t cserélnék Fifa Street 3-ra akinek esetleg van ! PÜ-be jelezzetek! :) -
#58237 nem -
#58236 Oké de akkor minden kormány tulajdonos cheater ? Mert odaát ez megy . Fragfx=Cheater -
nyuszmurusz #58235 Szoktatok néha válaszolni a nem tőzsgyökeres forumozóknak is? :)
Beérném egyszavas válaszokkal is... -
#58234 Mondjuk úgy, hogy én is :D:D -
#58233 Melyik volt az?!!!
Akarod, hogy beszéljek az apukájával?
-
#58232 mondjuk a kormányosok tényleg előnyben vannak a kontrollerrel szemben, vagy nem? -
#58231 Rinyálós is vagy. -
nyuszmurusz #58230 Japán store-t be lehet állítan angol nyelvűre? -
#58229 ez mondjuk tényleg érdekes. 8*AA-s fullhd-hoz képest valamennyire recés, de a ps3 játékok 99%-ához képest, amik tényleg recések, a kz2 egyike annak az 1-2 kivételnek, ami abszolút nem mondható recésnek.. -
nyuszmurusz #58228 Tényleg olyan szép játék közben is, mint a videókon? Az engine-t használták a videókhoz? -
nyuszmurusz #58227 Szerintem tuti, hogy valami a tv-ddel lehet, vagy a beállításainál. Nálam a KZ2 demó az eddig látott legkevesebb "recét" tartalmazó játékok egyike(demó). Ha jól tudom van egy noise filter a játékban, ami direkt szemcsésíti a képet(mint anno a Silent Hillekben), lehet, hogy ez zavar téged, mert ettől egy kicsit zizeg a kép.
Ja, én egy 40 "-os Bravian játszom, és direkt megálltam a demóban, hogy megnézzem a képet közelebbről is(kb. 1 m-ről, ennél közelebbről egyszerűen nincs értelme nézni), és csodás a kép. -
#58226 Nevetseges jaja!! -
#58225 Tudtátok aki FragFxet használ az mind cheater ? Ps.livon le lettem cheaterezve mert van egy nekem is . Nem semmi , igaz fél éve nem használom , de akkor is cheater vagyok . Azért ez durva aki vesz egy G25 kormányt az is cheater , mert előnyben van a Ds3 társaihoz képest ? -
#58224 cuccod... -
#58223 és milyen 2.1-es cuccos van?
-
jocco #58222 Ja, szóval ha elromlik, vegyél egy ujat :) -
#58221 Mondd a címet, oda véletlenül sem megyek. Blu-ray meghajtó csere nyócvanötezerér? -
#58220 A kihelyezett sony pontokon mindenhol egységes a gép javítási költsége ? Tegnap egy kisebb Sony márkaboltba jártam , és ki volt függesztve hogy PS3 garancián túli javítása hibától függetlenül egységesen bruttó 85.000 Ft. -
Jimanszky #58219 1080p-t már nem enged a tv:(.Beszarás ez a Motorstorm milyen gyönyörű!!!Igazad volt Simi, kiba jól szól a 2.1-esen.A zenék meg csodálatosak benne!!Hangulat meg csillagos 5-ös.SZERINTEM -
#58218 Demo alapján amint kijön angolul megveszem. Szerintem töccse mindenki :D:D -
Foxhound1980 #58217 életemben nem hallottam erről a Boomtownról. -
#58216 hát elég profin megcsinálták.....
ezt a "gyöngyszemet" tegnap délután találtam:
Boomtown kz2 teszt:
"Graphics:
Brilliant in technical terms but let down by poor art and design." 8.
poor art and design....pfffff.....elmennek a f*szomba,vérg*ciség. -
#58215 a Kz2ben még az is fasza amikor villámlik
na ott nem egyszerűek a fényhatások meg a hang, nagyon ott van -
#58214 a lényeg, hogy értettük :) -
#58213 füstdarab. na ezt de jól megmondtam :) -
#58212 Igen az akkor vicces amikor a vonatos részen széllel szembe dobod a gránátot :) De az is bámulatos amikor a porban,homokban felrobban és a szél magával sodorja a füstdarabokat , nem ám egyszerre hanem dinamikus realtime az egész. -
lowdog #58211 köszi. a multi nem igazán érdekel, a vér annál inkább :) -
#58210 Na ez recés... -
#58209 ajánlatos HQ-ban nézni, úgy talán jobban kivehető a játékból, hogy mekkora szar :D -
#58208 szép a KZ2 nagyon,főleg a Corinth river utáni pályák...a játéknak igazán a külső terek állnak jól,és ott is akkor van parádé amikor nagy a füst meg a káosz,egyszerűen kegyetlen összetett a kép....Még arra is futotta,hogy a lángszóróval megsütött helghastokon széliránynak megfelelően lobog a láng....beszarás. -
#58207 LINK
hehe biztos jó, hisz többre értékelték néhol mint a Kz2-t :D -
#58206 érdekes ez a kábel,főleg,hogy 100hz-re lett tervezve....Általában a kábelen 24/50/60hz-es képet ad le a ps3/pc/BDplayer,amitől az "100hz"-essé válik,az a tv által számolt köztes képkockák miatt van,amihez már semmi köze a kábelnak...sztem....
a te DNM mizériád valószínű annak tudható be,hogy gyárilag lebutították a szoftverét,azért,hogy a nagyobb modelleket el tudják adni,sajnos...Gondolj bele,egy kotvány koax tv-s képnél működik a DNM,akkor miért kéne vmi teljesen spec kábel HDMI-re?!?