PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ez eddig 2 hivatalos formában, és 1 Fox-é amit még elfogadok.

3db.
predator0
Akkor ez eddig 5?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fsgh
DanielT<#levele>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sry <#levele>

Szerk: Bár már mindegy a topik szempontjából.

Ha kulturált marad, mint ebben a pár hozzászólásában, akkor szerintem maradhat.

Nekem mindegy, én megszoktam már a kis flémert.

tarti19
DanielT<#eljen><#levele><#levele>
kicsit csipázlak, de azért jobban irritálsz...

NEXUS6
DanielT <#levele>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gazgoblin
VISZLÁT!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tarti19
Szeretnéd mi😄😄😄😄:

DanielT
<#integet2>

Srácok, ha ellenszavazat nélkül összejön nettó 10 szavazat, hogy többet ne írjak ide, rajtam nem múlik. Ez komoly. Én nem akarom tönkretenni a topikotokat, fogjatok össze és már ma este megszabadultok tõlem örökre.

A szavazat hivatalos formája: DanielT <#levele>

Hajrá!

(pozitív szavazat semlegesíti a negatívot, így kell összejönnie a nettõ 10-nek) 😊
Ombika
HAt 1000 Hsz-t kellett bepotolnom.Az MGS4-es kerdesem csak gyors beugro volt a strandrol iPhone-rol !! Miuan atolvastma itthon most egeszet,mikor meglatom DanielT logojat,mar ha...nom kell es agressziv leszek,mivel 15 oldalt tok folosen olvastam at a sok faszsaga miatt,ki is akadtam a vegere,de annyira,hogy legszivesebben atmennek hozza es 5db xbox huznek at a fejen,h raszoruljon 1 eletre! Utso 5 HSZ kivetelesen ertekelheto volt szamomra is,mikor a shop-okrol irt!! Amugy hany eves ,ha vki ismeri?

http://playstationlive.hu/ ----> Aszem partolok en is,ha ez marad itt!! Amugy tok kafa az oldal GART HOZZA!!!

u.i: Soha nemertettem mi a pocsnek kell bizonygatni,hogy pl xboxon mi a jobb es mi nem,menjen oda es istenitse ott! Eletbe nem mentem meg fikazni oda,mivel nincs xboxom es egyenlore nem is akarok,mivel nemlatom ertelmet!"Fable 2 " talan!! Remelem ezen HSZ-emmel nem valtok ki ujabb vitat!! PEACE <#worship>

DanielT
Jeah! Sõt, majd kölcsön is adom, hogy legyen valami még a Fable II mellé <#idiota>
Kezdettõl fogva megértelek<#wink>

Általában, ha tetszik egy demo, akkor a teljes játékban 2-3X nagyobb élményt kapsz, mint a kipróbálható verzában<#eljen>

gazgoblin
asszony nyomja megint a folklore-t és azt nézem hogy még mindig gyönyörû szép! (meg a játék is)

gazgoblin
majd elmeséled...

DanielT
Azért várjuk meg a karrier módot... majd ha azt 100%-ra az összes achievementet illetve trófeát megszerezve elsõre csont nélkül le lehet nyomni egy délután, akkor gyalázzuk.
DanielT
Én a világ legnyugodtabb embere vagyok 😊 Egyre többen ismertek és értetek meg ebben a topikban is, ez egy ilyen folyamat, hozzászoktam már.

gazgoblin
2-3-szor hibázva (visszapakol a pályára) boost használata nélkül elsõ lettem a PURE-ban

ennyit a játékról...instant sikerélmény generátor...1000HUF-ot nem ér ez a fosch

Nem tudom, mi a bajod danival. Most tényleg lenyugodott és normálisan irogat. Amúgy playstationlive.hu nagyon frankó, elég sok idõt töltöttem ma ott ^^

Belenyomtam kb 6 órát ma a Gridbe, kib@szott jó gém lett. Messze jobb mint amire számítottam.

De egyre jobb! 😊

Nexxuss
playstationlive.hu 😊

Még kusza, meg off rengeteg de nap végére kezd letisztulni:-)

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Khm, asszem én is pihentetem a topikot, úgy látszik nem lehet rendet rakni. 320-330-as hsz között abszolút nulla a ps3 téma, utána meg olyan amilyen....szerintem átírhatjuk a topik címét dani és a ps3-ra. <#schmoll2>
Keresek másik oldalt, kedvencekbõl törölve, viszlát egy dani féle okoskodás nélküli oldalon. <#wave>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Végülis akkor már azt is meg lehet várni, hogy kijöjjön Platinum kiadásban 😄

tarti19
itt a türelmetlenkedésrõl volt szó😛
Bár tudom, jó dolog széttépni a celofánt és megfogdosnia tokot meg elsõként betolni a játékot😊

predator0
Akinek akkor nincs ideje 2-3 hét múlva mitõl lenne? 😊

tarti19
Azért nem mindenkinek van ideje éjjel-nappal játszani😄

DanielT
Én nem is értettem, hogy vagytok képesek a movietyme-t használni... 2-3 hétig várni pl egy MGS4-re? Kitépném a hajam, ha nem kapnám meg megjelenés napján.
DanielT
Azt, hogy ha 30 napig nem kapod meg azt még a posta késésének tudják be. Utána lehet egyezkedni, hogy mi legyen, újat küldenek stb...
zozo2001hu
Na majd érdekelne akkor a gyakorlati szállítási határidõ, írd majd meg kb. mennyi volt, a game.co.uk -nek nekem nagyon szimpi volt eddig a rövid szállítási idõ, a movietyme nekem nagyon sokáig tart. Én ha eldöntöm hogy megveszek valamit, akkor alig bírom kivárni a rendeléstõl már a hátralévõ idõt. 😄

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

DanielT
Igen, de ez szerintem csak a biztonsági tartalék, hogy ezután az idõ után már gáz ha nem kapod meg. A game.net is sima royal mail -el adja fel a cuccait (illetve tracking szolgáltatással) és 3-4 nap alatt itt van.
predator0
Ja és látok egy ilyet is:
"For deliveries outside the UK we allow up to 30 days for delivery to account for any postal delays that we may not be aware of."
Ez pontosan mit jelent?

predator0
Weboldalukon 15 napot ír, ha jól olvasom.

DanielT
Rendeltem 2 cuccot, az egyik elvileg raktáron, a másikat nekik is be kell szerezni. Majd szólok, hogy mi van és akkor lesz elsõkézbõl tapasztalat. Nagyon tetszenek az áraik...
DanielT
Ez szerintem nem rajtuk múlik, hanem a postán. Õk feladják aznap, vagy másnap amikor rendelted és utána már az angol királyi posta és a magyar lopógépeken múlik a dolog. Tapasztalataim szerint amin vonalkód van azt rohadt gyorsan kézbesítik, márpedig ezek a cégek mind azzal dolgoznak.
zozo2001hu
Dani, errõl a thehut.com-ról kb. 3-5 nap a szállítási idõ hazánkba?

Köszi Tesó<#integet2><#puszis><#law>

Köszi!Jelenik meg pár játék az elkövetkezendõ hónapokban amik érdekelnek és meg is venném õket.<#wave>

DanielT
Kis érdekesség és tanulságos is, hogy rendeltem az elõbb a senditrõl és a thehut -ról is és kiderült, hogy a 2 cég tökugyanaz. Ugyanaz a felület meg minden. A senditen 1,5 a posta a thehut.com-on 1. A játékárakban is van minimális difi.

És mindkettõnek brutál akciói és árai vannak, a posta baráti, nézzetek szét!
DanielT
Rengeteg céget csekkol és pontosnak tûnik, jópárat végigkattogtattam 😊
Ehe, /fav.

Papesz

DanielT
Nem rossz, de csekkeld csak le ezt...
Nekem a PriceRunner vált be.

Papesz

zozo2001hu
Én is berendeltem akciósan, elvileg holnap meg is jön talán, na ezzel is el leszek vagy fél évig! 😊 Mennyi is kb. a játékidõ MGS4 esetében?

Valóban jók az árak. Szólj ha rendeltél innen valamit!😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hihi, az semmi. Èn áprilisban kezdtem PSP-n a Silent Hill Origins-et, és vagy 1 hete fejeztem be. 5 óra volt a játékidöm. De teccett.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Inkább olyanra ami tesztelt és bevált, de akkor szétnézek a lista alapján.

Egyébként már találtam is közben egy érdekes helyet... www.thehut.com

1 font a szállítás és jónak tûnnek az áraik is... némelyik NAGYON.
zozo2001hu
Na kéremszépen kedves fórumtársak jelentem, hogy ebben a nagy hõségben ma sikerült befejeznem végre a Devil May Cry 4-et! (Márciusban kezdtem hi hi hi) Iszonyat nagy a gamma, piszok jó a feelingje, megérte tetszett a befejezés is szal mindenkinek ajánlom aki még nem játszott vele!