PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
Remélem ennek strapabíróbb a lézerfeje,mint a ps2nek...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Srácok most melyik a legutolsó firmware? Illetve tudnátok linket, hogy mit javítottak az elõzõhöz képest?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Ombika
Linksys WRT54G router 12K,nem kellene sajnalni ilyenre a zset! 😊

Alien!
ehhh...látom többeknek elrontottam a hétfõ estéjét.....na szóval,igazából arra akartam rávilágítani,hogy 20mbit esetén már hátrány a g-s wlan....Ezért van pl a laptopom is kábellal összekötve.....bár a PSN max sebességét még nem mértem,de nem lenne szar 2400kb/s-el tölteni egy-egy update-et vagy demót...Persze a megoldás egy draftn-es router,de vevõoldalról is bõvíteni kéne a laptopot,ps3-nál ez meg abszolút kilõve....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Marad a töltögetés.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

svédcsepp
Ma lettem ps3 tulaj.Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,még nem volt idõm átolvasni a leírását.Lesz majd arra mod,hogy egy játékot felmásoljak a winyora a DVD-rõl ,vagy marad a töltögetés?...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

predator0
Igazad van én voltam a hülye... bocsánat <#worship>
Akkor viszont tök egyszerû a magyarázat 108 mbites a router wireless része, azon pedig 13,5 megánál több adat nem tud átjönni másodpercenként.

Nézd, ha 20 megabitért fizet, akkor az valószínûleg meg is van neki a kábelmodemen keresztül (ami ugye általában a PC-be megy), mert a UPC-t nemrég megbüntette az NHH pont amiatt, hogy a sebesség nem ugyanaz volt az elõfizetõknél mint a reklámokban. Erre azóta odafigyelnek, némi ráhagyással állítják be a csúcsértéket.

Egyébként ha már visszakérdezel: olyat meg én nem láttam leírva, hogy nincs meg a 20 mega.

Amirõl viszont most szó van, az a router által a PS3-ra átvitt sebesség. Oda meg aztán nem kell 20 megabit, de még 10 sem. Ezért kérdezem, hogy mire nem elég 14-15 mega.

Papesz

Üdv!
Nem vagyok nagy szakértõ, de az természetes hogy néha kifagynak a játékok?
Tehát ez a dolog természetes velejárója a konzoloknak?
Uncharted 2 végigjátszás 1 fagyás.
SW FU 2 végigjátszás 2 fagyás.
Gta 4 és Mgs4-nél nem volt ilyen jellegü gond.

PSN ID: Lord_Mortanius

predator0
Mondjuk mert 20 mbitért fizetett? 😊 Nekem is fájna.

Én a "sajnos" szóból arra asszociálok, hogy ez neki valamiért fáj.

Papesz

predator0
Feltételezed, hogy nem elég? Ilyet nem láttam leírva 😊

zozo2001hu
Ha már szóbakerült a wifi-s router téma, nekem egy Linksys WRT-54 GL routerem van, amiben a gyári firmware-t kicseréltem egy tomato nevezetû open source firmware-re. Szépen megy a PS3 vele wifi-n, QOS azaz quality of service-t is bekapcsoltam. Így komolyabb letöltések mellett is lehet azért netezni.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Egyet árulj el: mire nem elég a 14-15 megabit?

Papesz

tarti19
akkor ideje beújítani egy wifis routerre😛

Alien!
nekem 20mbites chellom van,ott már sajnos tréfás a wlan....kb olyan 14-15mbit a felsõ határ....Egy chellós szerelõ bevallotta,hogy azok sem viszik át amiket ök adnak/telepítenek.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zsolt1983
Hello. Nekem is Belkin van es 10/1 MGbit es net. nekem a tleses savszelt atvisiz a Wifi. Levan tetszelve . Online meres soot meg a Storrol is 10 MGbit -el jon. Szovalk nekem nics problema.. elofordult mar hogy egyszerre toltotem Pcn es neteztem a PS3 on. Az is fasan ment.

HAF Rigel
Nem is egy Asus Routerem van , ha jól emlékszem a Wl-500 . Abban be lehet állitani hogy a Game legyen az elsõdleges adatforgalom, én nem érzem hogy lasssab lenne , így egyenlõre marad . Volt egszer kábel még az elején de aztán lecseréltem , és azóta megy .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Dettó. Asus WL-520GC routerrel 100 % jelerõsség, ping alacsony. Lagnak nyoma sincs, 10 megát átviszi. (Jelzem, ha nem vinné át, akkor sincs baj, 4-5 megás kapcsolatnál nem kell nagyobb az online játékhoz.) Baromság, hogy kábellel jobb. A wifi kapcsolatot gyakorlatilag erre találták ki. Persze akinek az a perverziója, hogy zsinórokban bukdácsoljon, annak hajrá.

Papesz

Ja és egy 10e Forintos gagyi Belkin Wifi routerem van tehát nem is egy nagy vasziszdasz + fibernetes netem, tehát nem egy atom párosítás. Mégis hosszú hónapok óta flottul megy minden. A comborámnál ugyanúgy mûködik neki ráadásul nincs "csak" 4M/256k netje.

PS4 PSN: angyisz

Nekem 10MB/512k netem van két helyiséggel arrébb van a wifi router, tökéletes a jelerõsségem (80%) és LAG-ot abszolut nem tapasztalok. COD4-et nyomon online szinte minden este, ha lagol akkor mindenkinek mivel olyankor a szerver szaraxik. Ja és játék melett a PC a médiaszerver azon tárolom a filmeket, zenéket és azok is jönnek szépen.

PS4 PSN: angyisz

ingyé szerzek a tesztelés idejére

nekem a volt pcmnél a net az routerrel van megoldva modemröl...
és a távolság 15m, és ott a jel abszolut nem romlott

egy faja routerrel csak jó lesz

Petyus_
Nem visz 10 megát, de a ping jó. =)

De nem az én "tapasztalataimból" kell kiindulni, én kb. kéthavonta játszom egy órát online. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

tarti19
de van tapasztalatod😊 amúgy az 10megát át is visz ?

Petyus_
Egy gagyi 10 ezer forintos ASUS routerem van, instrukció nem nagyon kell hozzá. =)

tarti19
akkor ajánld neki a wifis routered és a szükséges instrukciókat.

Petyus_
Nekem 10 Mbitem van, és wifirõl megy a PS3. Amit próbáltam online (MGO, Resistance, GT5P, GTA4) nem volt lagos. Persze biztos jobb a vezeték, de az még szobán belül is idegesítõ tud lenni... =)

tarti19
de most csak azért nem érdemes 10-20K-t kidobni, mert az online játékok iszonyat módon fognak akadni😄 azt már el is könyvelheted😛

aha, lehet... köszi
azé kipróbálom, ha nem jön be semmit nem veszítek
akkor marad a kábelezés

tarti19
Szerintem, akkor jobban jársz, ha kábelezel, hacsak nincs otthon egy komolyabb wifis router, persze azt is kábelozhatod😛
Bár 2 megából szerintem nem fogsz 1-t se látni wifin

2 megás

tarti19
Amúgy mekkora neted van? 10 megás nettel inkább a kábelt húzom magam után mintsem, Wifis routerrel szenvedni😄

huh, h csessze meg, akko kõ 15m-es kábelt vennem <#falbav>

tarti19
szerintem kábelt vigyél ki, mert online nem fogsz tudni játszani Wifivel, hacsak nem atomdurva és stabil jeled lesz😄

jelenleg a lakásomban modemes adselem van, ps3at meg a nappaliba akarom vinni.
szal akkor kell vennem wifit nem?

aki nem közvetlen vezetékrõl használja, hanem máshogy az milyen wifit használ?

Nexxuss
LLOOÁÁÁL😄😄😄😄😄<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

amugy a fracture naon bejovos darab. vki eme temal? vagy motorstorm2? nekem megvan a demo. igggen siralysag aza gamma.

PS3 ID: iib

vki szok warhawk-ozni rajtam kivul? az sg klanbol. ha van mas warhaw-kos nyugodtan irjon psn es csinalunk uj klant mer ez az sg-s valahogy halott. vagyis nekem ugy tunik.
iib a psn nevem.

PS3 ID: iib

NEXUS6
Valszeg berakják a szoftveres emulációt, amikor leállítják a PS2 árusítását, de az már csak évek kérdése.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

most akarok venni ps3-at, ezt tökre kicseszés!
nem igaz, h nem tudja lejátszani a ps2es játékokat, nem vágom mé

régen eladtam már a ps2met
most azért biztosan nem veszek még 1x, még hasznátan sem

predator0
Nem, mert ugyanolyan, mint a 40 gigás, csak nagyobb vincsivel.

azt meg lehet oldani az új 80gb-os PS3 nál, hogy vigye a ps2-es játékokat?

mert nekem csak a resident evil4-et kellene, hogy vigye

predator0
Ne csalj!!! 😊

wordsworth
ps3ra melyik volt a legelsõ rachet & clank? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

predator0
Nem teszteltem õket, de már ki vannak nyomtatva, mondjuk engem fõleg a costume-ök érdekelnek 😊
Cheat Codes
Costumes

ja igen, a játék star wars force unleashed 😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

üdv!
valaki tudja,miféle input code-ok léteznek ps3-ra?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Én láttam egy klippet ez alatt a szám alatt, az lenne a film? Mi a címe? Amúgy szerintem akkor tudsz világosítani hogyha elindítod a filmet és utána háromszöggel elõhozod a menüt és ott...gondolom én de még nem próbáltam. Üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

brodix
hali!
hogy lehet beállítani ps-en a világosságot?
mert a filmek mindig olyan sötétek.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
az good szám
a film viszont nagyon durva

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.