89387
PlayStation3
-
#86340 hello!
lenne egy kerdesem, tervezunk venni egy PS3 -at. igazabol csak PC -k melle lenne plussznak es talaltam is egy 12GB -os SuperSlim -et. ez a hozzaszolas azert is "valasz" egyben mert igazabol engem is az erdekelne, hogyha megvesszuk ez a 12GB -os SS -et plussz veszek hozza egy keretet illetve egy 2.5" -os HDD -ot akkor ez igy hasznalhato is lenne kapasbol mindenfele hatuluto nelkul? (fogalmam sincs a temarol csak neha-neha kovetem a topic esemenyeit meg ugy amugy a PS3 -al kapcsolatos dolgokat)
HDD -nak ezt szemeltem ki: Seagate
(ha ez a HDD valami miatt nem megfelelo akkor egy masik opciot szeretnek kerni)
koszonet elore is! :) -
#86339 Ha jól emlékszem át lehet állítani a ravaszokra. (megnézni nem tudom, mert nemrég adtam el a játékot)
A kontroller megvan, de nem sokat használom, mert local coop-ozni vettem.
Nekem - mint kiderült -annyira nem áll kézre ez az asszimetrikus elrendezés, talán ezért lehetne mondani, hogy megbántam. -
K Ace #86338 Gyerekek, én most fejesztem be a Resistance Fall of Men-t Hát nem mondom leizzadtam. Rég játszottam ennyire nehéz, és szopatós játékkal. Főleg, hogy checkpoint ok alig vannak, és nem ritkán 10-15 perces szakaszt kellett újrakezdeni. Hát a hajamat téptem néha. -
#86337 rémlett, hogy van valakinek, ezért is mertem megkérdezni :) köszi!!!
gta5-ben ravasz a lövés? elsősorban arra veszem... (+abban remélem sixaxis sem elvárás, azért aggódok, mert a kz2-ben pl kellett :(( )
minuszok ugyan nem hangzanak jól, de annyira nem tűnik vállalhatatlannak... te megbántad? megvan még egyáltalán? -
#86336 Nem igazán jellemző. Korai játékok inkább használják, több-kevesebb sikerrel. (pl. a Heavenly sword-ben még szerettem is) Újabbakban benne lehet, de opcionális (és default, hogy nincs aktiválva:))
Kivétel persze az olyan játékok, ahol a gameplay szerves része: Heavy Rain, Beyond TS, Flower, Lair (ez utóbbit ki ne próbáld, ha jót akarsz :D) -
#86335 Nem igazán jellemző. Korai játékok inkább használják, több-kevesebb sikerrel. (pl. a Heavenly sword-ben még szerettem is) Újabb játékokban benne lehet, de opcionális (és default, hogy nincs aktiválva:))
Kivétel persze az olyan játékok, ahol a gameplay szerves része: Heavy Rain, Beyond TS, Flower, Lair (ez utóbbit ki ne próbáld, ha jót akarsz :D) -
Evoluti0N #86334 Egyébként ez a sixaxis fícsör használata mennyire gyakori PS3 exkluzív játékoknál? Eddig ugye két játékot játszottam, ami exklu. Heavy Rain-ben volt sokszor, hogy használni kellett, Journey-nál pedig a karaktert lehetett irányítani vele (persze ment analóg karral is). -
#86333 Nekem van ilyenem, régebben írtam is róla néhány sort, de persze a működő keresés luxus manapság az sg-n...
Röviden:
+ gumírozott borítás
+ ravaszok (de ahol alapból L1/R1-re teszik és nem mappelhető máshova, ott szívás)
+ beépített akksi (bár ez valakinek hátrány)
- dpad ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a 360ason
- akciógombok nekem kicsit kemények, a ds3-é ezerszer finomabbak
- nyilván sixaxis nincs, tehát pl.: HR, Beyond kilőve
- a rezgőmotor gyengusz -
#86332 vadnokedli, kongy: hát ez aztán használható info, "kösz" ;) -
#86331 monitoron nincs "autotune" vagy állítgatni, mozgatni nem lehet a képet? -
Fidolorous #86330 Upsz, ezt nem szántam ilyen nagynak, bocsesz.. -
Fidolorous #86329 ....
Mobil a fotókamerájával persze hogy szellem képes nem ez a baj.. Hanem hogy ott az a szájbab*szott fekete csík a képernyő szélén. Halál lazán elférne 720-pben a kép de ez a g*ci csak így rakja ki. Ha leviszem a felbontást SD-re akkor nagyon szépen kirakja a képet, viszont ugye akkor a felbontás szar..:D Szóval rohadtul fogalmam sincs mit lehet még tenni ilyenkor, nem lehet forceolni valahogy a LETTERBOX módot ? Vagy bármi.. -
#86328 Amúgy meg a beállításokban bekéne állítani a videó felbontást szerintem. -
#86327 Szellemképes.
Ezek a fos olcsó kábelek mind ilyenek.
-
Fidolorous #86326 Imádlak, sg.. Szóval a kép. -
Fidolorous #86325 "A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni."
Micsoda eszeveszett baromság ez ?
A lényeg hogy vettem egy Mayflash VGA kábelt, és tökre örülnék neki ha nem ilyen lenne a kép az alábbi SZÉLESVÁSZNÚ monitoron:
Mit lehet tenni ilyenkor ? -
Evoluti0N #86324 Milyen fülest tudnék csatlakoztatni közvetlenül a PS-hez (szóval nem a TV-hez)? Kellene vennem direkt PS-hez való fülest? Ha akármilyen USB-st veszek, vagy veszek ilyen USB-füles csati átalakítót, akkor azt felismeri? -
#86323 Nekem volt pont ilyenem, és k.rvára megbántam, mert egy szar :D -
#86322 Én ilyen szarokat nem vennék. -
#86321 srácok!
használ valaki x360/azaz nem szimmetrikus gomba-elosztásu gamepadot?
ha igen, milyet? tapasztalat?
egyelőre ezt sikerült fellelnem...
-
#86320 Művészi alkotás, amit játéknak neveznek. :P -
Evoluti0N #86319 Nem túl hosszú. Talán 3 óra volt az egész. Megéri-e? Hát gondolom, hogy valakinek igen, valakinek nem. :D Nem az a tipikus játék. Inkább ilyen, izé... Nem tudom, hogy minek nevezzem. Biztos, hogy nem jön be mindenkinek. Nekem igen. Nehéz körbeírni az egészet. A játékmenet arról szól, hogy haladsz bizonyos irányba, bizonyos részeken meg kell nyomnod egy gombot, hogy kiszabadíts kis szőnyegdarabka szerű valamiket (:D). A szőnyegek, meg adnak erőt néhány másodpercnyi repüléshez. Plusz vannak néha fejlesztések, amivel tovább tudsz repülni. Ez így furán hangzik. :D A látvány és a mindenféle duma nélkül sztori, meg úgy az egyben a hangulat miatt tetszett, játékmenet nem túl bonyolult. -
#86318 A Journey-t megéri megvenni? Én is szemeztem vele egy időben, de aztán elfelejtettem :D
Amúgy ha maradandó élményt akarsz, akkor ajánlom a Shadow of the Colossus-t... hatalmas játék, és még PS2-re adták ki! -
Evoluti0N #86317 Tegnap este átestem első két PS3 játékomon. Nem is annyira játéknak nevezném őket, inkább élménynek. Az egyik a Heavy Rain volt, a másik a Journey. Elképesztő módon bejött mindkettő. Már csak ez a két cím miatt is megérte PS-t venni. Ha belegondolok, hogy mi vár még rám... :) Most éppen a konzolhoz kapott GTA-t nyüstölöm. :) -
#86316 1-ben sok a mészárlás, de van benne egy kis régészkedés is, a 2-ben baromi sok a mészárlás, kevés a régészkedés, viszont ez lett szerintem a legjobb rész, főleg a helyszínek és a pörgős akció miatt, a 3-ban pedig van elég sok régészkedés, és elég sok akció is. -
#86315 Ízlések és pofonok... :) nekem ez volt a tökéletes arány :) -
Fidolorous #86314 inkább mindhárom egy gyönyörű grafikával megáldott mészárlás... de tényleg hihetetlen mennyi fazont kell leszedni benne, kevesebb akcióval és több kaland elemmel az egyik legjobb játék lenne de nekem így nagyon felejthető volt :D -
mindhárom remekmű, kár volna kihagyni bármelyiket is. -
TomStorm #86312 Oké beszerzem 1-2 részt.A 3. már fix,hogy megvan de addig le se töltöm még nincs itt az első 2 epizód -
#86311 +1
Ugyanilyen sorrendben vittem végig őket :) -
#86310 Nem ártana,de ugyan úgy jó lesz az is ha így állsz neki......de ha van lehetőséged akko soban.
Én ilyen sorrndben csináltam:2,3,1.
Így pl Elena sztoiját is innen ismertem meg mert a 2.-ban mert bejáratott karakterként jelenik meg.
-
#86309 Csak úgy. -
#86308 Hát nem ártana. -
TomStorm #86307 Még egy kérdés csak és ennyi mára:)
Az Uncharted 3. részének úgy érdemes nekiállni ha az előző 2 részt is kijátszottam? -
TomStorm #86306 Az a jó minél összetettebb.Kell most valami Rpg akkor ez jöhet,köszi:) -
#86305 RPG japánosabb stílusban de nem JRPG.Nagyon jó játék.Eleinte nagy katyvasznak tűnthet mert rengeteg dolgot neked kell benne csinálnod de megéri a belefektetett időt.
Spawn endszer van benne.Vannak társaid a játékban.3spawn lehet veled összesen.1 spawn-t te készítesz az elején.Nevet-kinézetet adsz neki és ő veled van.A többit egy kapun tudod hívni de azok a spawnok más játékosok sajátjai:)Bezony.És ha te mondjuk nem játszol,ki van kapcsolva a géped stb.....és engedélyezed,akkor más elviheti a TE spawnodat csatába.Fejlődik is stb....Lehet nekik adni ruhákat( a nem sajátnak) de ez ajándéknak felel meg és amilye eleve van a spawn-nak az visszakerül a gazdihoz.Nekem volt h elvitték a spawn-omat és erősebb ruhában jött vissza stb......Jó kis rendszer.
Én csak ajánalni tudom.A grafika ocsmány és eleve fekete csíkos 16/9-ben is de meg lehet szokni. -
TomStorm #86304 Megoldva minden közben telefonos segítséget is kaptam:)
Köszi mindenkinek! -
TomStorm #86303 Ez UK account-hoz a PSplus amit adnak hozzá jó lesz?Link -
TomStorm #86302 Dragon's Dogma milyen játék?RPG és MMO is egyben? -
#86301 Ha pénzt szeretnél érte vagy más játékot, tegyemfel szerezzek neked más játékot, inkább addig döntsd el még vissza nem postázom hétfőn! :D