89387
PlayStation3
-
TomStorm #86300 Megpróbálom ezt a 2. verziót.Ha leég a gép vagy tönkremegy akkor legalább lesz okom Ps4-et venni.. -
TomStorm #86299 arty stoppolta csak még útvonalat tervez vagy mit csinál:)
Amúgy meg pénz kell nekem mert jönnek a hülyeségek amit mégis venni kell a konzolhoz-.- -
#86298 Baszod, TLOU enyim, adok érte inkább pénzt. :D -
#86297 GTA5 érdekelne,csak lóvém nincs mégXD
Esetleg csere last of Us? -
#86296 Nem azt mondom, hogy nem kényelmesebb/biztosabb a keret, de egyáltalán nem feltétele a működésnek. Ha nincs cibálva a gép nyugodtan bele lehet tenni, aztán ha lesz keret beletenni abba. Számtalan xboxom és ps3-am volt, mindkettőből jónéhányat használtam huzamosabban keret nélkül. -
#86295 Ebbe viszont kell mert Mervlemeznélküli verzió. Az az , nincs ott a 'fiókja' a merevelmezenek.
Ez HDD- HDD csere.
Itt láthatod hogy nincs benne HDD keret. (be állítottam az időt.) Tehát mindenképp kell beépítő keret. ha csak nem bele akarod dobni a merevlemezt mondván 'hátha betalál és működik. :D
De megoldhatod ilyen sufni módban is ahogy a videóban is láthatod... Csak hát...
Értelemszerűen nem nagyon érdemes dobálni ezek után a PS-t hogy így van "rögzítve" a HDD benne. :D -
TomStorm #86294 Tényleg az,ezt benéztem akkor.
De nehogy már annyiért kelljen keretet venni mint a 160-as Hdd ára Omf.. -
#86293 Superslimem nem folt, csak fatem meg slimem, de egyikbe sem használtam a keretet. Látatlanban megtippelem, hogy ebben sem használnék :D -
#86292 Abban hogy lenne, abban nincs. Az egy FlashROM vagy mi. Az megmarad ha beraksz mellé egy HDD-t -
TomStorm #86291 De van.SuperSlim 12Gb.Akkor nem kell ugye? -
#86290 Ha a PS3-adban, eredetileg nem volt HDD- akkor kell. -
TomStorm #86289 Tuti kell ez a beépítő keret?Van egy 160-as Hdd olcsón de nincs ez a keret és azt mondják nem is kell? -
#86288 Viszont ha most megveszed azt a 80GB-t akkor annyival többet kell költened. -
TomStorm #86287 Jó de nem tudok annyit költeni most,meg kell új kontroller is de persze értem én mit írsz és köszönöm is viszont 15k most HDD-re nem megy.
Nem tudom mi legyen:/ -
#86286 Ha 1 évre fizetsz elő nem lesz elég a 320GB-os HDD-se (tapasztalat) -
#86285 Az igen jó ár. -
TomStorm #86284 7.5k van térkép is meg számla hozzá -
#86283 mennyi az annyi? -
TomStorm #86282 Na jól van ennyiért megvehetem a játékokat is inkább amiket írtatok.
Psn+ miatt kell a HDD.
6 e.ft legyen és ha csak 80GB-os az is jó.
De ezek szerint használt lesz a végén.
Ja akinek meg kell Gta5 az szóljon,sz.tem olcsón adom:) -
#86281 Vagy veheted a gyári csomagolt HDD-t 20 ezerért 250GB-os merevlemezzel + beépítőkerettel, de szerintem nem éri meg :) -
#86280 2,5 ös HDD-t kell nézned. + Beépítő keretet.
Ez kell +
Ennél olcsóbb merevlemez itt nincs. Használtat én nem vennék. btw. 160GB-os HDD-t már nem is gyártanak szinte. -
TomStorm #86279 Super Slim-hez szeretnék HDD-t.Mindegyik jó hozzá amit hirdetnek vagy ami boltban van?Olyan 150GB körül érdekelne.
Magam is be tudom szerelni garancia vesztés nelkül ha lehet szerezni hozzá? -
#86278 Sziasztok! :) A generáció váltás előtt még el szeretném passzolni a maradék játékaimat.
Mindegyik kiváló állapotban van, teljesen újszerű.
- Mlb the show 12
- GT - Academy edition
- Ratchet and clank - tools of destruction
- Infamous
- Motorstorm 1-2-3
- Resistance 1-2
- Little Big Planet
- God Of Ward HD Collection
Kb ennyi lenne. Privátban érdeklődhettek. -
#86277 hdmi -> vga : elfelejt. nem működik vagy drága vagy rossz képminőséget ad
hdmi -> dvi : ha a monitor HDCP képes, akkor okés. ha nem, nem lesz képed. -
Fidolorous #86276 VGA bemenetes monitorom ugyan van, de alul egy 4 centis fekete csík és a bal felső oldala már folyik el..szóval játékra nem éppen előnyös...
Pont ezért a DVI-os megoldásra hajlok hátha találok olcsón egy monitort. -
#86275 Attól is függhet, hogy a HDMI->VGA (opció 2) mellett a maradék 500-ból mit akarsz ráakasztani... -
#86274 dvi bemenetes monitor.
de azért nem feltétlen garancia hogy kapsz képet így összevissza bandázsolva....
egy olcsó használt tv kéne inkább. -
Fidolorous #86273 Sziasztok. Adott egy PS3 monitor nélkül. Adott lenne két megoldás:
Ez
vagy
Ez. (ehhez vennék valami írtó olcsó DVI bemenetes monitort)
Van 5 ezrem egy ideiglenes megoldásra, kb. 2 hónapig használnám. Segítsetek, megoldható ? -
#86272 aham. -
#86271 The beta test session will be on October 27th from 07:00 - 10:00 AM GMT / 08:00 to 11:00 AM GMT+1."és ezért nem engedett be -
#86270 exclusives mapa -
#86269 Ez egy jó dolog. -
#86268 Kivéve a DeS/DaS-félét :-) -
TomStorm #86267 Nem örülök neki,nagyon nem.
Azért köszi.
A többi játékom GTA-n kívül itt fog porosodni akkor és egy PSN játékot se tudok kipróbálni mivel 14GB-os csak a HDD:( -
#86266 (jah és savegame-t is lehet rá backupolni) -
#86265 nem, semmit nem lehet penre, csak képeket-zenéket átmásolni rá/róla asszem :) -
#86264 aha
pontosan milyen lista ez? megnézem hátha nekem is van, mármint hogy a ps menüben hol találtad meg? -
#86263 szerintem pár napig csak utána enged mindenkit -
#86262 ja hogy ehez p+-nak kell lenni? -
Evoluti0N #86261 9GAG-en több, a játéktól teljesen függetlenül posztban, valaki lespoilerezte a Beyond végét. ÁRGHVKFSK! Az ilyen embereket fel kéne akasztani.