PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát inkább akkor le is törlöm 😄 Pedig videók alapján jónak tûnt.

Kongy
Egyetértek 😄 Rettentõ gagyi. Mentségére szóljon, hogy ingyenes, de még csak kivárni sem érdemes mire lejön, kidobott idõ ezzel foglalkozni 😄 Nekem ilyen Mentin 2 szinten van, na azzal se játszanék egy percet se.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Anubys
Ennyre...
Gagyi grafika, faék-szintû AI, unalmas kivégzések, vegyél-cuccot-pénzért-mert-az-jó játékmenet, ha multizni akarsz.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ennyire rossz lenne? 😄

Egyébként a többi játék mûködik gond nélkül...

samsung123
Végig a bal alsó saroktól a jobb felsõ sarokig vannak ilyen vonalak keresztbe, Nem Izsák maszkjára gondoltam.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
4zetes kép? Isaac seggénél gondolod? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

samsung123
Jó lett GRAT!, de mik azok a világos szürke négyzetes vonalak párhuzamosak és ferdék a képen össze vissza? szerintem nem illik a kép harmóniájába, és eléggé zavaró. <#conf>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Anubys
Hidd el, szórakoztatóbb így, mintha elindulna. Ekkora egy vacak játékot régen láttam.

Más game megy rendesen?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Üdv!

Leszedtem a Spartacus Legends-t és amikor indítanám el, újraindítja a PS3-t. Mitõl van ez?

DarkSector
Annyira megható amit írt. 😄
Elcsordult a könnyem is mikor olvastam. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Jó játékot kívánok! Örülök, hogy tetszik.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Mlb 12 The Show - vadonat új 3500 + pkg.

Bil Ur Sag
God Of War - HD Collection Vol.1 (elsõ két rész) eladó csodálatos állapotban!
ára: 4000 + pkg
Little Big Planet - 2500 + pkg
Resistance + Resistance 2 3500 + pkg

DarkSector
azt problémázzuk hogy kedden vagy szerdán lett feladva. 😄

davidka003
Nem tudom mit problémáztok. Se tegnap se ma NEM volt postai kézbesítés, mert ünnep.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Akkor lehet szerdán kapom meg, õ vagy csüt vagy pénteken szólt hogy megkapta.
Az durva hogy nem a te hibád persze, ennyi nap alatt külföldrõl idehozzák amit rendelsz. 😄

Bil Ur Sag
Elõbb egy nappal.

DarkSector
Nembaj...amúgy feltételezem ezért késik.
Asszem "The Protector" megkapta már, neki elõbb adtad fel? mert ha elõbb valszeg késik a posta. 😄

Bil Ur Sag
Közben rájöttem, hogy 20.-a van 😄D

DarkSector
Köszönöm.

Bil Ur Sag
Legyetek szívesek jelezni ha megérkezett a cucc hozzátok. Páran jeleztétek, páran nem. Sector mester jelezte, hogy neki még nem, de most ráüvöltök a postán a csajra.
Apropó:
Motorstorm
Motorstorm 2
Motorstorm 3 egyben 6000 ft
És jár hozzá egy ajándék Alien: Colonial Marines promo!

Akit érdekel írjon.

DarkSector
Most egyik ismerõsnek ezt csináltam, remélem tetszeni fog neki.
Na itt is direkt játszanom kellett a színekkel.
Ez egy jó példa, hogy ugyanez eredeti szinekkel nagyon szar lett volna. (szerintem)

DarkSector
Ez igaz. 😊
Tudom és a logo sem kellett volna, csak én így akartam direkt. 😄

DarkSector
Holnap visszatérünk rá. 😄

tomi890125
nekem csak azért felesleges az a ps3 gép oda, mert alapból a játékról megmondani hogy only on ps3 😄

The Only One!

Vadnokedli
Csinálhatnál egy fasza Metal Gear / Gray Fox-os hátteret- Na nekem a metal gear jelenti a sony platformot, annak ellénre hogy nem minden része ps exkluzív.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
1 elõnye van, nehéz leutánozni, vagy belejavítani, trükközni. 😄

DarkSector
Bazz: 😄
Nem a túlcifrázás nem arra szokták mondani hogy a kép maga túl bonyolult, és sokminden van ötvözve, aprólékos, kicsit amolyan ártos.

Az a jobb alsó rész, csak egy olyan valami, aminek a kifejezése nem jut most eszembe, mikor azt akarod elérni a látóval hogy ne lássa egyformának a kép 2 oldalát, kicsit, a jobb oldal jobban meg van dobva azzal a piros "kerettel" ettöl olyan hatása van mint az a szó ami nem jut eszmembe most. 😄

Mikor egy tárgy 2 oldala nem egyforma...😄

Itt most nem szószerint egyformáára kell gondolni, én színeket szoktam sokszor figyelembe venni, festõ létemre, az nagyon fontos, mi passzol mihez például, lehetõ legkevesebb ellentét legyen.
Szóval nekem ezért tart ez sokáig, mert 100 variáción megyek keresztül mire sikerül mindent "szerintem " passzentolni. 😊

tomi890125
valóban így másodjára megnézve a ps3 a jobb sarokba, na azt én már nem tettem volna oda, de ha nem hívod fel a figyelmem a túlcifrázásra, eszembe nem jutott volna 😄

The Only One!

DarkSector
De ha kell valami másik, szólj, bármit megcsinálok, csak ezt sajátítom ki magamnak. 😊

The Protector
Jóhogy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
thx, a számomra kedves játékokat tettem rá, amik nekem jelentik a sony platformot.
ezt csak magamnak szántam az asztalomra háttérnek.

sokan azt mondják mindig túlcifrázom a képeket, de mondom ez van nem tehetek róla, nekem ez tetszik. 😊

tomi890125
jó lett

The Only One!

DarkSector
Miért így kiteszed vízjellel? 😄

The Protector
és most már nekem is csináltál😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Csináltam magamnak az asztalra hátteret.

Vadnokedli
Szerintem. <#nemtudom> Ezt hozzá tenném.

SpeedXHUN
<#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vadnokedli
BO2 vel tolja mindenki, cod4 et csak pcn érdemes toli szinte

SpeedXHUN
cod4 el játszanak még az emberek?
Vkinek nincs eladó példánya?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Szabi84
értelmes...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DarkSector
Valaki vágja már a válaszokat? 😄

Hátha nyerünk valamit. 😄

Irónikus, hogy azt a játékot nyerheted meg, aminek VÉGIG KELLENE NÉZNI a végigjátszás videóit. WTF....<#pias>

Szabi84
igen, de úgy pixeles

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

probaltad hogy kozelebb ulsz hozza? 😊
DarkSector
ez a három game max. 2 giga ha jól olvastam

jól olvasod ha megnézed a infoknál pontossan hány GB. Egyenként megnézted a menüben hány GB a 3 játék, vagy csak AZT hiszed hogy 2 gb?

Onnan amit engedett töröltem, de valaminek még lennie kell. Nem foglalhat egy KZ2, egy Infamous és egy GRAW2 ennyit... Még ha úgy is lenne hogy 9et lát, ez a három game max. 2 giga ha jól olvastam, akkoris 7 maradna. Helyette 4et lát, valami-valahol még becsücsül...

shaddam
Ha most vennék ps3/vitát most is uk-ra szavaznék

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
PS PLUS-t ha veszek jobban járok ha csinálok UK accot, vagy mindegy ha magyar storehoz veszem?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a.carkey

A medve nem játék.

Tinman
+1

Abs. ajánlott úriember, maximális respect neki!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.