89387
PlayStation3
-
#86380 Az előző tulaj psplus előfizető volt,csak már lejárt az előfizuja.Újra elő kell fizetned rá,ha szeretnél játszani,de azokkal akkor sem fogsz tudni mert ahhoz kellenének az előző gazdi account adatai. -
ricsa008 #86379 sziasztok meglett a masina....
egy kérdés kapásból....:
van rajta egy "rakat" játék (Infamous 2, God of. HD, Little big planet 2, stbstb,) És azt irja amikor valamit inditanék hogy: "This content can be used if you renew the licence in PlayStation Store"
ezek a cuccok rajta vannak vajon csak nem tudom használni valamiért ? -
#86378 Az nem világos számomra, hogy az 1,18-as patch tartalmazza a DLC-ket is, vagy azokat ingyenesen lehet ezek után leszedni a Store-ról és a patchben csak az új, utolsó pály kapott helyet? -
#86377 Nekem annyira nem jött be, nem vagyok nagy RPG fan. -
TomStorm #86376 Azta mindenit de komoly ez a Dogma.Mondjuk a fekete csíkok még engem is kicsit zavarnak de sz.tem hozzá szokok majd.
Fuu most reggelig nyomatom az tuti-.- -
#86375 Uncharted 3 - itt az utolsó multi-DLC és minden eddigi pálya ingyenessé vált
A vicces kedvű akcióhős harmadik kalandjának multiplayer módja utoljára kap új tartalmat, de az biztos, hogy mindenki nagyon jól fog járni.
Ugyan az Uncharted 3 megjelenése után a Naughty Dog új vizekre evezett, nem hagyták magára a lelkes multiplayer játékosokat. Rengeteg új pálya, javítás és több órányi szórakozás után azonban most itt az ideje az utolsó löketnek.
Ugyanis a fejlesztő Naughty Dog közzétette a játék utolsó multiplayer DLC-jét, amely kisebb igazítások mellett egy új pályát is hozzátesz a játékhoz, teljesen ingyen. Ezzel pedig még nincs vége, ugyanis az összes korábban megjelent pálya is mostantól ingyenesen hozzáférhető bárkinek. -
TomStorm #86374 Psn+ játékokat tölti nálam fullon,nem is lassul be.Dragons Dogma mindjárt lennt is van:-)
Meg találtam 'Earth témát egész jól feldobta a menüt -
#86373 Ehhez jobb ha hozzászoksz :D -
TomStorm #86372 A többi game is ilyen lassan fog letölteni? -
#86371 Ingyenes.Free to play. -
TomStorm #86370 Én is PC-n játszottam és nagyon tetszett.Most találtam rá Store-ban.30% 2.5h itt tartok,ma már nem hiszem,hogy lejön:)
-
Evoluti0N #86369 PC-n játszottam vele valamennyit, nem is tudtam, hogy van PS-re is. :O -
#86368 Dc Universe?Nem rossz kis game:)A kedvenc az volt h 100mb/seces nettel egy teljes napon át töltődött. -
TomStorm #86367 Ok és most hova lett a 12Gb-os flash drive?Mert a HDD-t adtam meg a rendszernek.Ilyenkor a 12Gb FD eltünik nem is telepíthetek rá semmit? -
#86366 a 160gigás hdd eleve nem 160g
plusz emellé a ps3 is foglal magának egy részt -
TomStorm #86365 Ja csajszik jöhetnek társnak:)
Megjött ma a HDD holnap meg lesz Plus is.
Most éppen DC Universe-t töltöm addig csak nagyon lassú.A konzol egyébként miért 130Gb-ot lát a 160-ból?Csináltam pedig Ps3 system restore-t is -
#86364 Dehogynem,eleinte nagyon zavaró volt,de megszoktam. -
#86363 Téged nem zavart az alul-felül fekete csík? -
#86362 Red Dead már volt, tavaly szeptemberben, az valószínű, hogy nem lesz. -
#86361 Pár jótanács a Dragons-hoz.
Az elején lesz egy küldi.Az lesz a feladat,hogy éjszaka megjelenik a hídon egy rejtélyes nő akitől félnek.Éjszaka el kell menned hozzá,felajánlja,hogy elvisu téged egy helyre.Nyugodtan vele mehetsz,nem lesz belőle baj,de az ahova visz az a kiegészítő DLC,egy teljesen új és zárt térkép.Azt ajánlom csak a játék végigvitele után menj oda mert elverik a seggedet rendesen.Olyan 45.-ös szinten ért véget a sima kaland nekem és ott azért elpicsáznak rendesen,de annyira,hogy nem tudok továbbmenni annyira nehéz lett.Szóval farmolj sokat,legyen sok mellékküldid és akkor nem lesz baj.Az,hogy az elején milyen spawnt éptesz mindegy mert bagóért megváltoztathatod a stílusát.Én azért egy Varázslót ajánlanék neked,mert jól jön a sok support varázslat.Nyugodtan csinálj férfit mert a spawnok nagy része nő és én gyakorlatilag végig puncikkal mentem hadakozni:) -
#86360 Szia.Köszi az ötletet.A mentést másolni kellett egy másik slotba,majd az új slotban megnyitni és continue alatt lehetett folytatni a megmaradt cuccokkal.Most HARD-on tolom,eddig nem vészes,de majd úgyis nehezeik.Tetszik az,hogy szinttől függően mint egy jóravaló kaszabolós játékban,őj támadásokat kapnak az ellenfelek illetve parryt is nyomhatnak már.A lopakodásra sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek illetve a countert is már jobban begyakoroltam.Már előre félek a Monsoon elleni harctól,Ő messze a legnehezebb ellenfél a játékban szerintem.
Amúgy viszem a Remember ME-t.A lenyűgöző kezdés és érdekes sztori ellenére hiányzik belőle valami.Egyszerűen kihasználatlan a játék.KEvés a bunyó benne,illetve a memória birizgálás is kevés pedig az hatalmas ötlet és jól is van kivitelezve.Ami pozitívum az a lenyűgöző látvány,kegyetlenül jól néz ki a játék.PC-n lehengerlő de ps3-on sincs oka panaszkodni. -
#86359 Remember Me elég harmatos alkotás lett, ellenben MGR elég ütős, én nagyon élveztem, pont a darálás miatt :D -
TomStorm #86358 Ja ezeket néztem instant játékok menüpont alatt,Remember Me biztos jó lehet.MGS már lehet nem fog tetszeni(az ilyesmi,hogy feldarabol helikoptert stb már nem biztos,hogy bejön:) de a ninja stílus viszont tetszik,majd meglátom végülis ingyen lesz.
Amit nagyon várok,hogy elkezdjem végülis a Dragons Dogma,ezért fizetek elő.
Amit meg remélni tudok,hogy decemberre lesz plus-on Heavy Rain vagy RDR esetleg LA Noir -
#86357 Már megvan. Remember Me, meg Metal Gear Rising. Majd november végefele/második felében megtudjuk mi lesz decemberben -
TomStorm #86356 Novemberi Ps+ játék mi lesz? -
#86355 Valakit nem érdekel PS3 játék? (mindenféle.) Karctalan természetesen - -
#86354 Közben leesett hogy a Metal Gear-ről van szó, és ez a faszi tényleg úgy néz ki:D -
#86353 -
#86352 Játszottál már az MGRR-el? -
#86351 miért Kathi Béla? -
#86350 Átlehet vinni a mentést. Ne kérdezd hogyan (ahhoz elő kéne venni a szekrény mélyéről a PS-t összedugni, stb. :D) -
#86349 MGR Revengeben lehet új játékot kezdeni úgy,hogy megmaradjanak a fejlesztéseim?
Mediumon vittem végig,Kathi Béla rendesen megfingatott a végén,és most új játékot kezdenék.
Láttam youtubos vidit akinek 200-as élete volt és maxra fejlesztve.Lehet,hogy 1végigvitel alatt kéne mindent megvennem?Mert az eléggé meredek lenne- -
TomStorm #86348 Oks rámegyek egy Angol acc-ra is.Köszi szepen így már értem akkor:) -
#86347 Ha Ft-ba ír mindent, akkor magyar a Store-od.. :) Gyakorlatilag a pénznem dönti el, ha UK lenne minden fontban lenne.
Feltöltőkártyából a magyar jó értelemszerűen magyar acc-ra, PS+-ból szintén, 576-ban, media marktban biztos kapsz ilyet. Bankkártyát csatolni mondjuk egyszerűbb a store-hoz, és mindent arról venni az ideális, ja és javaslom, hogy legyen egy magyar és egy UK accod is egyszerre, mert eléggé különbözik a játékkínálat, UK Store-on sokkal több minden van. -
TomStorm #86346 Most gondba vagyok.Akarok venni PS+ és még feltöltőkártyát is amivel vásárolhatok de nem tudom melyik kell.Azt se igazán tudom Magyar vagy UK az acc.-om.
Store mindent Magyar ft-ba ír az biztos de Angol nyelven van. -
#86345 500GB a felső határ csak arra kell figyelned. -
#86344 igen olvasgattam (boven :D) meg videot is megneztem de barkacsolni nem akarok nem szukseges. inkabb keret+hdd :) -
#86343 Á, marad, még legalább egy Rayman Legends coop van benne :) -
#86342 bármilyen sata csatlakozós, 2.5"-s "mobilwinyó" jó bele, az adapter valóban nem árt, de ha visszaolvasol 1-2 oldalt, van róla videó, hogy akár kis házibarkáccsal meg is úszható -
#86341 mondj rá árat! :D