PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én köszönöm a vásárlást! 😊

Itt a második és harmadik rész:

Lesz még 4. szerintem 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SpeedXHUN
Jó lett nagyon tényleg,vannak játékok,amiket nem ismerek,de érdekeltek pár szóban.
Jöhet még!!!Sõt akár más is csinálhat hasonlót

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DarkSector
Megjött a játék köszönöm!. 😊
REP +

Jeligém: "Igénytelent az igénytelennek" 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SpeedXHUN
Plus játékok közt szedem az assasinst(UK),de nincs a leírásban magyar felirat.
Magyar plussosoknak szerintetek lesz?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

LeventeV
Szerintem ez egy jó kis utolsó hajrá lesz a mostani generációnak. Nyilván a Sony még ad majd ki néhány játékot PS3-ra, de a többi kiadó már hanyagolni fogja.
Ebben a felhozatalban meg mindenki megtalálja ami neki tetszik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

arty
ehez unatkozó milliomosnak kéne lenni 😊

Forza.

DarkSector
Én tólnám azért. 😄

Ja Warfare, érdekesnek tûnt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
PVZ2-t már egy hete tolom iPhone-on 😄 Annyira nem nagy szám! A Garden Warfare lesz érdekes.

MÁS: Unatkoztam, és ez lett belöle, elsõ ilyen jellegû videóm, szval ha dadogok nézzétek el 😄 :

Dobozos játékok hamarosan 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Ezek mellett jön még a Watchdogs, Rayman Legends, Dragons Crown és a Batman Arkham Origins is. Jó kis õsz elé nézünk azért. 😄

arty
beyond nem mozgat
gt6-ot elcseszik, mint az elõzõt
ac4 meg még távolabbi, alig van belekezdve a harmadikba 😄

Forza.

Szabi84
Én is várom, meg is veszem ha majd kiadják egybe az egész pakkot😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LeventeV
Én jobban várom a Beyond Two Souls-t, a Gran Turismo 6-ot, vagy az AC IV-et. 😄

DarkSector
Nemigaz.

A legjobban várt a PvsZ2. 😄

arty
legjobban várt játék idén 😊

Forza.

tomi890125
ezzel én is így vagyok 😄 akárhogy is fut tuti egy élmény lesz vele játszani 😄

The Only One!

Kongy
Engem a gameplay videó megvett kilóra, szóval én 0day veszem.

Vadnokedli
Hát.. Én nem bízok semmiben.. De ha valóban több FPS-el fog futni mint a GTA4 akkor oké- valaki csinálhatna majd róla egy külsõleg felvett videót hogy hogy fut. Ha nem úgy mint a 4(20FPS-el) akkor lehetséges megvenném. <#nemtudom>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

tomi890125
de most a ps3 volt a fõ platform azért ez ad némi okot a bizakodásra hogy nem 17-20 fps-el fog menni... na de hamarosan kiderül!

The Only One!

LeventeV
Red Dead szerintem is jobb, a pontszámokkal (70/82) egyetértek.
Arra viszont számítani kell, hogy a GTA 5 is bõven 9 felett fog járni, aztán majd meglátjuk milyen is lesz valójában.

Vadnokedli
Szerintem a GTA4 olyan 70 et érhet max a RDR pedig 82-t mert azért jobb mint a GTA és kevésbé fps laggosabb mint a GTA4(PS3on persze, meg nem is ezért jobb.)

DarkSector
Hát így nézve melyik játék nem az? 😛

Kongy
Mert mibõl áll a RDR? Lovagolj 1000 km-t, ölj meg 20 embert, lovagolj 2000 km-t lasszózz meg 10 embert, törj be 1 lovat, tereld a csordát, lövöldözz, lövöldözz lóról, ugorj a vonatra. El nem tudom mondani mennyire repetitív és monoton.

Kongy
Metacritic 98% szerintem is elég erõs túlzás. De a Red Dead Redemption 95-je is....

LeventeV
GTA 4-et játszottam PS3-on, és nem voltam elragadtatva tõle, sem grafika, sem pedig játékélmény szinten.
Nem is értem, hogy mit keres olyan elõl a metacriticen, bár most az IGN-nek volt egy videója, amiben a túlértékelt játékokról volt szó, és a GTA 4 is köztük volt.

Kongy
Félek, hogy szarul fog futni, és baromi recés lesz (á la Red Dead Redemption, ami PS3-on néha igencsak szaggatott, de ahogy hallom a GTA IV is, azzal nem játszottam PS3-on)

DE az biztos, hogy ütni fog az a játék.

LeventeV
Kiváncsi vagyok, hogy a grafika tényleg olyan jó lesz mint a videókon, és ha igen akkor mennyire fogja igénybe venni a konzolokat.

Tinman
Csak õszintén!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
GTA 5-öt ki mennyire várja? 😄

DarkSector
300-ért? 😊

arty
akkor vedd meg a 007 Legendsem 😄

Forza.

DarkSector
De vazze én igénytelen akarok lenni. 😄

arty
jól tetted... mondtam akkor is, hogy NE! 😄

Forza.

DarkSector
game.co.uk-n is 1 -2 font, de onnan nem rendeltem anno a hülye fejemmel. 😄

Kongy
XDDD az konkrét. haverom 2000 Ft-ért vette 576-ban használtan XD amúgy kurvajó állapotú, látszik, hogy az elõzõ tulajnak is kb egyszer volt a gépében XD

DarkSector
A posta többe kerül...😊 Te nincs valami olcsó postai megoldás? 300 a játékért, meg 300ft mondjuk a posta? 😄

Dobd ki a gecibe a kiskönyvet belõle. 😄
Ha a tok nehéz azt is. 😄😄DDD

Kongy
Felölem viheted 😄D Én haveromtól kaptam, hogy nézzem meg hogy ez mi.. és 😄DD Nemértem az az igazság. Egy ilyen drogot fecskendezhetsz be magadba amitõl ilyen hülyén látsz, de kb godmode-ba lépsz, de ha túl sokat lõsz be, akkor magától elkezdi lõni a karakter a csapattársakat és lelõnek. Szóval egy AGYFASZ. Nem kívánok vele többet foglalkozni. Jelképes összegért bárki elviheti.

DarkSector
Haze-t még 300ft-é vittem volna. 😄

Kongy
Eladó PS3 játékaim:

Killzone 2
Bad Company (1)
Dante's Inferno
Haze
Red Dead Redemption GOTY (benne van az Undead Nightmare)
Ratchet & Clank All 4 One Special Edition (3D-s borító, network pass nincs)

PM-et írjatok, ha érdekel valamelyik.

Eladás oka: meguntam, végigjátszottam õket ( és kell a pénz a GTA V-re 😄D)

arty
van ott 3500ért is 😊

Forza.

Szabi84
igen ez drága kb felennyire gondoltam😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

arty
kérdés az nem-e hamisítvány - mert azokkal meg lehet állítólag járni 😞

(nekem két gyári ds3-am van, de szívem szerint vennék egy ilyen xbox-szerût az egyik helyett)

Forza.

Kongy
Semmi baj a promos játékokkal, nem egyet vettem már fillérekért (1-2k a 12k helyett) és szerintem még így is megéri hogy elvileg nem lehetne eladni...

Vadnokedli
Van ennél olcsóbb-vagy pont ennyiért gyári zacskós kivitelben. Bliszteres vagy zacskós tök nyólc mert nem jár mellé max kisfüzet.. Vagy nem vágod szét a kezed a bliszteressel

arty
http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/speedlink-ps3-xeox-pro-analog-gamepad-iranyito-ps3-ps3

mennyi a gyári amugy? mert az elég drága, de hamisitványt lehet lelni olcsón ...

Forza.

DarkSector
Próba cseresznye.
Logitech 710

Szabi84
Milyen kontroller van ps3-hoz ami nem gyári, szóval olcsóbb, csak néha használnám, ha átjön ismerõs!

DarkSector
Várjcsak? 😄
Hogyérted hogy ennél jobb? 😄

arty
ennél jobb???? 😊

Forza.

DarkSector
Necces, necces. 😄
Valami jobb cím eladóra?

Ezek kellenek majd:

Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)

DarkSector
Ja értem.

Azt tudtam hogy újságírók-tesztelõk kapják, támogatóktól, vagy mifene, csak így részleteket nem tudtam...

Ez az eladni -> tilos, gondolom csak papiron létezik mert jatekaim.hu is tele van. 😄