89387
PlayStation3
  • Sippie
    hogy?
  • Foxhound1980
    Most vmit nem vágok. Jim ugye írtad, hogy kibaxott recés meg zizegős a képe jónéhány stuffnak nálad. Erre bepostolsz egy jobb komponens illetve egy gány HDMI képet. (Bár a teló csak 2MP, végülis a lényegen nem változat.) Akarsz jobb kábelt, de egy jobb kábel jobban kiélesíti, tisztábbá, szebbé, pontosabbá teszi a képet, ergo a mostani recéid meg zizegéseid hatványozttan megfognak jelenni.
  • Jimanszky
    BL meccset nézni HD-ban.Na az már valami;)Hajrá egyik:DD
  • predator0
    Meg recéket. Amúgy hullaházban dolgozol? Tudom, nyaljak sünt :D
  • Dix
    Tudsz kölcsön adni?
  • Dix
    Jót röhögtem :(
  • Jimanszky
    Én halottakat látok.Bocs, ezt nem tudtam kihagyni
  • Jimanszky
    Kérj kölcsön egy másik kábelt.
  • Dix
    A PS3 menüje olyan éles mint a kés, pedig ott változnak a színek rendesen, tévé adásnál sem látok ilyen foltokat. Viszont a játékok többségénél valamilyen formában mindig előjön.
  • Jimanszky
    Már csak az baszna be...nem látok és sajnos fogalmam nincs mi lehet a baj.Csak ps3-nál van?Sima tv adásnál?Próbálj ki egy másik kábelt!
  • Dix
    Te foltokat nem látsz????
  • Jimanszky
    Haverom átjön pénteken a ps3-at áthozza és megnézzük azzal.Egyelőre csak tesztre hozok kábelt, nem fogok drágát venni:)Tv-vel biztos nincs semmi, mert a pc is szép rajza.Igazából minden szép, de komponenssel van olyan szép mint hdmi-vel.Most ez olyan nagy gond?Ha van olyan szép, akkor van olyan szép;)Attól még nem rossz semmi se:)
  • Dix
    Inkább foltos. Olyan mintha felhők, vagy eltorzult karikák jelennének meg a háttérben.
  • Chris Lowe
    Végülis most mi a problem? Nem tökéletes a HDMI átvitel?
    Próbáltad másik dugeszt?
    LCD info gombjával mit ír ki? 1080p? Szerintem ne vegyél még méregdrága hdmi kábelt, fölös pénzkidobás.
    Lehetséges valami áramkör szaródott el a tv-ben, próbáld meg elvinni a ps3-at (meg a kábeled) az első lcd boltba és nézd meg a képet, ha nem stabil, reccenésmentes a ps3 menü akkor kábel vagy ps3 HDMI csatival van a gond.
    Ha minden tökéletes, olyan nincs, hogy komponens kábellel szebb képet adjon.
  • Jimanszky
    Dix nem az én beépített emberem:DDDLol.
    Halvány felhők???Most zajos vagy foltos?
  • Dix
    Help!!!

Árulja el valaki, az mitől van, hogy némely játéknál ha túl világos vagy sötét a kép akkor "zajos" a háttér?! Konkrétan olyan mintha halvány felhők lennének a képen. A kábellel lehet a gond?
    Üdv.
  • greyfox
    Sziasztok!
    Megy a killzone 2 multi, vegyen fel, aki nyomja:
    Greyfox_PSN

(headsetem még nincs, de ami késik nem múlik!)
  • Jimanszky
    Figyu!Waspika küldött egy képet, amit 12MP-es géppel csinált.Na most nálam is néz ki ilyen jól, ha nem jobban, mivel mindenféle képjavító van a gépen!!Szóval nem homályos, de mit vársz egy 2MP-es géptől??Nem felskálázott, borotvaéles, szép kép.Csak nehogy azt higgyétek, hogy olyan a képe, mint egy DVD-nek!
    Szerk.:Ja bocs, ő 3MP-essel csinálta, de nem telóval és lekicsinyítette.Szóval érted:).Csak a 720p-t pipálni ki?Az 576p-t nem is lehet változtatni nem?
  • NEXUS6
    Várjámá!:)))
    Nem mondtam, hogy szar a tv-d, én is Philipset akarok venni. Azt mondtam, hogy a PS-ed valszeg nem jól kommunikál a HDMI-n keresztül. Ha utána gúglizol rájösz, hogy ez viszonylag általános probléma. Mint írtam, nekem is, ha a filmlejátszás indul el, akkor a PS3 beindítja az 1080i-t automatikusan, amit a monitor meg jól nem fogad HDMI porton kersztül. Vannak hasonló problémák általában BD lejátszók és tv-k között. Kis szerencsével beállítások közt turkálva megoldható. Kiszedted a többi pipát a megjelenítési beállításoknál a PS3-nál, és csak a 720p-t hagytad benn?

Amúgy meg arra, hogy miért olyan szar a HDMI-n készült Denielkrég protré ninics mentség! Kicsit mintha be is mozdult volna ugyan a HDMI-is kép, de nem kicsit néz ki rosszabbul, kb fele annyi részlet van rajta, minden sokkal homályosabb, mintha egy felskálázott DVD lenne!!!

Csinálj már még egy pár képet róla, csak hogy megnyugodjál!;DDD

MÍR!
  • Immigrants
    Tavaly amikor hazaértem nyaralásból 5 órát játszottam,a hüvelykujjamon pedig nőtt egy nagy vízhólyag.:-)
  • predator0
    Vigyázzatok, nehogy ti is megfertőzödjetek......
    KATT
  • Jimanszky
    Várj!A felbontás tökéletes!!Tűéles a kép a filmeknél, ennél jobb nem is lehetne.Valaki beírta h a DVD jobb.Azért elhívnám, hogy nézze meg, lehet, hogy szebb lenne mint nála.Azért a Philips vezető a tv gyártásban és elég jó technológiákat alkalmaz, sőt, többségük saját szabadalmuk.Pl a Pixel plus meg a DNM.Szóval, a tv-vel nincs semmi gond, PC is kurvaszép.Filmnél sincs semmi gáz, csak játékokban látok itt-ott recéket.Szóval sztem faszság, hogy senkinek egy rece sincs a képen, mert azt már tényleg nem hiszem el!!Igaz mondtam h elég jó a szemem és mindent megfigyelek!De igazából már leszarom.20x a KZ2 se recés, szóval már csak azért is megpróbálok egy profi HDMI kábelt, hogy a legtöbbet kihozzam a gépből.Az meg, hogy komponensen is szép, az nem jelenti azt, hogy szar a gépem meg fos a tv!amúgyis forrástól függ, hogy komponensen mennyire jó az átvitel.Pénteken Kratos áthozza a gépet és megnézzük az övével.Egy szó, mint száz komponensen se szar a kép!Szokjunk már le erről az általánosításról!!!Bocs, amúgy ezt nem neked mondom, csak válaszoltam;)
    BÉKE!
  • Alien!
    ehh...KZ2 multi beszarás....fellőtték a szervereket,megy a móka,csak hamar kifogy a fegyverem sajnos.....
  • Sippie
    hogyne... ha angliában laksz.
  • Banano
    Jah én is megkaptam azt a mailt..de az biztos csak UK-n belülre vonatkozik.
  • greyfox
    Nem a naplós press copy.
    Sima promo.
    Remélem megy..
    Majd ha hazaértem kipróbálom :)

• predator0
    Promo lemez? Abban van multi?
    Már mennek a szerverek amúgy. (PSL-en nem egy ember nyomja már és nem egy képet beraktak)
  • greyfox
    Egyszerű.
    Vidd át a ps3-at valakihez.
    Ha ott is ugyanolyan szar a kép, akkor valami gáz lehet a ps3 hdmi kimenetével...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Más.
    Mikor indulnak a kz2 szerverek?
    Remélem tudok a promo lemezemmel multizni :)
  • NEXUS6
    Amúgy tényleg úgy tűnik, mintha HDMI-n nem fogadná a nagyfelbontású jelet ezért automatikusan visszavált SD-be.

Nálam HDMI-n nem megy át az 1080i a monitorra (csak komponens kábellel elvileg), max egy fekete képernyő jön be pedig alapból viszont a PS ilyen felbontással próbálkozna a filmek esetén. Csak 1080p, vagy 720p jöhet.
    Ha olyan játéknál kiszedem a pipát a 720p mellöl, ami nem tudná az 1080-at, akkor jön fel az SD felbontással.
    Megoldás lehet, az 1080i/1080p mellöli pipa kiszedése és csak a 720p benhagyása a konfigban. Talán.

A tv meg a PS3 nem tud kommunikálni valami miatt a HDMI-n keresztül, valami ilyenről lehet szó. Valszeg a PS3 nem ismeri fel valami miatt HDMI kompatibilis eszköznek.
    Ilyenkor kell megcsinálni a spanyol inkvizíció által is ajánlott kersztpróbát.
    Ehhez kell egy teljes megjelenítési lánc ami hibátlanul működik. Egy másik TV, egy kábel, és egy PS.
    Persze, ha nem 1, hanem 2 "hibás", de valójában csak egymással nem kompatibilis elem van, akkor esetleg hibajelenségként fog jelentkezni a dolog, mert pl egy adott egység többször produkál hasonló hibát. és pl úgy néz ki hogy a PS3 hibás, mert mindkét kábellel vagy TV-vel inkompatibilis, ergo szar a HDMI kimenet, pedig egyszer a TV-vel volt gond, utána meg a kábellel, de ez így nem derül ki,
  • Jimanszky
    Mi az, hogy logikusan??Megmondom neked, valamiben szebb a komponens kábel, már nem egy hozzáértő mondta!Kábeltől függ, mi szép és szebb.A tv-mnek meg semmi baja!Philips 32PFL 7332.Kint 1000 euró.
  • Ombika
    Akkor is vmi kibaxottul fos nalad, komponensen szebb ? Mar elvbol csunyabbnak kellene lennie logikusan! Attol megkerdezhetem,h milyen tv-d van?
  • NEXUS6
    A héten talán már nekem is postára kerül a zusa kázékettőm!:)))
  • 5c0rp330n
    "You should receive your order in the mail tomorrow, please keep this email until your order arrives."
  • Sippie
    hétfőre ;)
  • Banano
    Szerinted holnapra megkapjuk ha ma adták fel a csomagot?

Code Date Status Amount
    SOR254225 24/02/2009 DISPATCHED 46.70€
  • 5c0rp330n
    elvileg shopto-tól nekem is megjön holnapra, dobtak emailt h feladták már :)
  • EmThor
    ez meg nagyon rossz
  • EmThor
    pro vagy gt, ezeket vegyed
  • p00h
    srácok, mi a tapasztalatotok ezekről a kormányokról?:
    Logitech Driving Force Ex
    Logitech Driving Force Pro
    Tudom h utóbbi többe kerül és van rajta váltókar, de a váltón túl jobb valamivel mint az előbbi? Mert sztem váltani úgyis a kormány hátoldalán lévő 2 gombbal fogok...
    Valamint játékok ugyanúgy támogatják őket? Az ex régebbi ha jól gondolom mert logitech honlapján már nincs is fent csak a pro! ez befolyásolja h mennyire jól támogatják a játékok?
    Valamint megmondja nekem miért nem csinálnak ps3hoz 1 normális wireless kormányt? nem akarom elhinni h csak ilyen adapteres tróger wireless kormány van hozzá ami ps2höz is jó... G25 nem opció, annyit sajnálok érte :D
  • Jimanszky
    50x leírtam, hogy nincs semmi baja a tv-mnek!!!!!