89387
PlayStation3
-
#58685 HDMI kábel minősége amúgy mennyit számít a képnél? Nem feltétlen felső kategóriás tv-re gondolok mert ott azért elvárható már , csak úgy általában?! Nekem most egy közönséges noname hdmi kábelem van 2-3 ezer forintért vettem még egy jvc boltban de amit látok az tetszik ( igaz nem full hd-s tv-m van) Megéri a drágább? -
#58684 Semmi gond nincs Jim Tv-jének se és a PS3-nak se! Megnéztük hdmi és komponens kábellel bluray filmet illetve játékot is! Teljesen tök ugyanaz a kép mint nálam! Gyönyörűek voltak a képek,beállítottuk a TV-t is az optimális beállításokra ugyhogy semmi gond nincs vele! Nagyon jo az a Philips TV! -
Jimanszky #58683 :DDD.Amúgy ha csak az 1080i van bepipálva, akkor egy 720p-t tudó játék csak SD felbontásban indul el:DD.Érdekes...Pl Motorstorm 2 demot akartam nyomni, ami nem 1080i-s.SD-ben indult.Mondom wattafááák??!! -
#58682 haverom most vett ps3-at egy nagy 107-es 4:3-as samu projektorra,ami elvileg 1080i-s....na az istennek se akar képet adni,csak 576p-ben.....Nyomtam nála a KZ2-öt...háááát nemsok sikerélményem volt.....úgyhogy kitiltjuk a multiból....:) -
Jimanszky #58681 Nem.Frankó kis tv ez.Belőttük a képet és gyönyörű bazz!De ezt majd Kratos kolléga is tanusíthatja;).Színjavítás kicsit dobott a képen.Nagyon durva:)
-
#58680 Jimi ezt a tévédet szerintem Guiness rekordok könyvébe kéne venni, vagy nem tudom, dobjál már fel egy fotót róla :D -
Jimanszky #58679 Igen, a 2 szemem adta mikor megnéztük, hogy semmi különbség sincs.Szerintem egy profi HDMI kábellel azért lesz változás.Kiderül tudja e a tv-m az 1.3-as szabványt;)Mit kell tapasztalnom?Más lesz a színe? -
#58678 vagy csak az van,hogy jimnek varázs-szeme van....amit mi nem látunk,ő észreveszi...:) -
#58677 240-ért van fullhd plazma MM-ban, fogom is a fejem (red cliff - john woo új filmje van rajta HDMI-vel demózva)
ja:
-
#58676 Szerintem csak kaptál két pofont, hogy abba lehet hagyni a hisztit!
-
Jimanszky #58675 Ne is mondd bazz.Haverom most ad el egy 37-es full HD Panát.Fáj a szívem:(
Donorbi, írok majd;) -
#58674 Arról kérek majd beszámolót:P -
#58673 eladtam a KZ2-met....
mer holnap jön a sztííííl.... -
#58672 Jimi, új tv nem játszik? :D -
Jimanszky #58671 Na most ment el Kratos tőlem, áthozta a gépét.Semmi baja a gépemnek, de még a tv-nek se!Ugyanolyan, mint nála, valószínűleg túldramatizáltam a dolgokat.HDMI-n szebb, mint komponensen, mert kaptam egy viszonylag jobb kábelt, de még ez se a prémium minőség.Szóval megnyugodtam.Azért most már megnézem egy profi Furutech HDMI kábellel is:) -
#58670 Joarositva en is keresnek! :) -
#58669 Hát, a hatóság is csak esendő gémer!:D -
#58668 gondoltam én is, hogy most azt tolják, azért nem vámolták le :D -
#58667 Jáccanak mással a hatóságok, ne a KZ2-vel!:))) -
#58666 tanulj meg kontrollerrel játszani :D
5c0rp330n: merre laksz? és hogy lehet olyat fogni? Műholdvevő? :D (Nem értek hozzá, szóval ha nagy baromságot írtam nem kell lebaszni :P)ú
ÜK-nál még nincs US KZ2 :( hatóságoknál van egyelőre... :( -
#58665 (nekem is Digital HD Gold Movie van lassan 1éve)
Keresnék eladó Frag FX-et! -
#58664 jééé ezt én is csak most néztem,kemény.....nagyon megcsinálták a multit,mér mindent amit lehet....egy két dolgot még nemvágok,de idővel minden kiderül...
KZ2 multi map-ek
a pyrhuss rise,és a helghan industries az vmi beszarás.... -
Jimanszky #58663 Sajna én se:(.Próbáld ki!!Sztem Grid, Midnight Club LA ilyenekkel mennie kellene.Az a lényeg, hogy szerintem amit támogat a kormány, azoknak vinniük kéne. -
#58662 remélem igazad van, ki is próbálom majd......
amúgy én nem találtam ilyen listát. -
Jimanszky #58661 Nem mondtam, hogy nem jobb -
Jimanszky #58660 Hogyne működne!!GT5P-hez biztosan, a többit nem tudom.Nézd meg a Logitech.com-on a kormány alatt nincsenek felsorolva a ps3 játékok amiket támogat?Úgy emlékszem van egy lista.Meg is nézem. -
#58659 szerintetek a PC-s logitech formula force ex kormányom működik a ps3-al? -
#58658 EZT lessétek meg... Asszem ez Alien profilja. Durván megcsinált online single, multi statisztika. Még a lejátszott multimeccseket is vissza lehet nézni, lépésenként elemezgetni... (Alul bal oldalt, Recent Matches) -
#58657 "Mert ugyebár egy fecske csak úgy érhet el repülősebességet, ha minimum 43 szárnycsapást végez per secundum. Igaz?"
A HDMI akkor is jobb!
-
Jimanszky #58656 Papesz!Hol lehet ezekkel a HD adásokkal kapcsolatban olvasni?Mi lesz, mik a tervek, stb. -
Jimanszky #58655 Jeeeeeeeeeeee
Chris:Nem az enyém a komponens, csak kölcsön van nálam.Amióta beszéltem pár emberrel, azóta rájöttem, hogy nem is annyira szar, mint amennyire gondoltam.Engem a recék zavartak nagyon, biztos azért mert PC-n nincsIgazából már tényleg nem érdekel:)
TÉME LEZÁRVA! -
Chris Lowe #58654 "Most ez olyan nagy gond?"
Ha nem nagy gond akkor minek foglalkozol vele már egy hete napi szinten többször is?
Mi lesz ha tényleg nagy gonddal kerülsz szembe?
Bocs ezt nem tudtam kihagyni....
Amúgy a másik ps3 mindent eldönt ha szar a kép akkor a mostani tv-d mehet a konyhába és veszel egy új lcd-t, ha viszont jobb a kép akkor a mostani ps3-ból csinálhatsz grillsütőt és veszel egy új konzolt.
A komponens kábeled viszont mindenképp kereteztesd be és tedd ki a falra az utókornak. :-))) -
#58653 Abszolút nem jött be, ma el is passzolom a lemezem.
-
Papesz #58652 Van ré esély, hogy az NASN is HD-ban ad valamikortól. Úgy tudom, folynak a tárgyalások. Mint ahogy a National Geographic HD szinkronizásáról is. -
Jimanszky #58651 Msnen leírhatnád hogyan kell.Elvileg az enyémen is lehet fogni;).Elég szar volt a meccs, jah:) -
#58650 én ingyen kapom a hd-t, földi digitális mpeg4 sugárzás, a kis braviam meg tudja dekódolni :)
bár ilyen lenne minden adás... hihetetlen szép volt. a meccs mondjuk kicsit szar volt :) -
mikuc #58649 Ez a KZ2 multi odabasz rendesen. :-) -
#58648 nyasgem :D:D
nembaj, mtv1-nek sima digital gold-al is hd-ba kéne lennie :D -
Jimanszky #58647 UPC HD Gold csomag set top box-szal
Marci!Há elég durva:DDAmcsifocit is így kérném -
#58646 nálam is jön, nem néz ki rosszul :)