89387
PlayStation3
-
#58845 PC monitor vs. PS3 mérkőzés végeredményét lásd a PS3FAQ-ban a lap tetején!
:) -
#58844 Eddig még egyetlen egy játékkal sem találkoztam, amivel ne lehetett volna magyar PSN account alól online játszani. -
gablex #58843 Értem, de az a helyzet hogy nem csak a store tartalmak miatt kellene, hanem az online játékhoz is. . . . . . -
#58842 Nem tudom. Eszembe sem jut ilyet csinálni :D
Szerintem ha már így van most neked, akkor használd a magyar accountodat játékra, store letöltésekre pedig más user-t. Nekem is így van. -
gablex #58841 Nem úgy értettem! Hanem ha csinálok egy másik USER-t amit használni fogok, akkor amit elötte használtam USER játék mentéseit át lehet-e importálni az új USER játék mentéseibe? -
#58840 Abban az esetben ha nem törlöd azt, amelyikhez hozzá vannak rendelve a mentések, akkor biztos nem :)
Nem kell újratelepíteni a játékokat. -
gablex #58839 Kösz a választ! De ha csinálok egy új usert a játék mentések nem fognak elúszni?
Meg a játékokat is újra kell telepíteni?
-
#58838 Bocsi valaki nem tudja hogy VGA kábelt ami állítólag jó a Wii-be is hogy hol lehet kapni? Ps3-at PC monitorra akarom kötni és kéne egy ilyen kábel. X dobozában gyárilag adnak ilyet de Ps3-ra csak utángyártott van. Valaki tudja?? -
Chris Lowe #58837 Shopto-n új 20fontos akciók, ott van a singstar abba is 6500ft körül jönne ki, csak nem írja, hogy van hozzá mikrofon vagy csak a szoftver ennyi. -
#58836 csinálj egy uj user-t....és ott már elfogja fogadni. -
gablex #58835 Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Néhány hónapja regisztráltam magam a NETWORK-ön. De mivel nem tudtam elérni a Store tartalmakat (like HUN) nem foglalkoztam vele . Csak hogy most csináltam egy új regisztrációt, amivel persze Londonban lakom :) na mind 1, a lényeg hogy nem tudná megmondani valaki hogy a Sing in Menuben hogy lehet megváltoztatni az alapértelmezett e-mail ID-t? MErt hiába írom át az új ID-t, mindíg a régebbikre hivatkozik. :( ÉS ráadásul a régebbi ID-m jelszavát rég elfelejtettem, a jelszó emlékeztető szerint meg anyám neve nem az amit beírok.. :S
Sajnos azt nem értem hogy a PSS miért nem küldi el E-mail-ben a jelszót, legalább a regisztráció alkalmával. . . :( na szóval ha valaki tud valami okosat mondani az tegye már meg mert most a két szék közül beestem a pad alá. . -
#58834 katt
rasszista süti, elhatárolódok :D -
Foxhound1980 #58833 -
Foxhound1980 #58832 Nem tudsz ahhoz a vidihez linket? :D -
#58831 Huh, ez -1 pont.
Dzsóker meg Buci?
-
#58830 A rendőrtiszti főiskolások is azért lettek kicsapva, mert felrakták az "each-other unboxingot", de ők az eksönből is mutattak!
-
#58829 A szinkron, valóban sokat ront a filmen. -
Jimanszky #58828 Nagyon gáz a magyar szinkronja.Moziban eredeti hanggal néztük és félelmetesen jó volt!!! -
#58827 2.0-ás BD-nek elvileg nem pont az a lényege, hogy nézés közben neten át akár olyan szinkronnal is nézheted, ami nincs rajta a lemezen? -
#58826 Nem jött be Stohl Buci mint Joker hangja? -
#58825 Pedig én épp most akartam feltenni egy "MILKA-csoki unboxing" videót. -
Jimanszky #58824 Na igen de azon sztem nincs magyar felirat, legalábbis az extrákon tuti nincs.Én azt mondom, hogy ennyit megért ez a remekmű.2 BD-s, magyar vonatkozással.Igaz, magyar szinkronnal tuti nem fogom egyszer se megnézni.Elég volt DVD-n belehallgatni -
#58823 az azért nem olcsó, kint kb 5 rugó, 10 rugóért Begins-el együtt megkapod.. -
#58822 Nah igen 1 kezzel nehez is, de most akkor a farkam kicsomagolasat is feltegyem, tiszta nevetseges emberek de komolyan! Mert hogy elso ps3 kibontasa vagy macbook air, nah de 1 "fos" 10 rugos game, hova sullyedtunk!! :( Raadasul meg van aki erre hokizik is! -
Jimanszky #58821 Na srácok!!!
Megvettem MM-ben a Sötét Lovag BD-t 7990Ft-ért.Volt még GH Legend Rock 9990-ért, PS3-ban az SF4 pörgött, nyomták ott a srácok.Szép meg minden tényleg, de ezt inkább azok veszik meg, akik régen sokat tolták, játékteremben vagy kimaradt az életükből.Lost Planet 3990-ért, meg a szokásos játékok.BD-k kb 8000Ft-os áron vannak. -
razorback #58820 Poén az lett volna, hogy amikor kinyitja nincs benne a lemez. -
mikuc #58819 Na ez aztán kész van..... -
#58818 Srácok, erősen tervezem egy PS3 beszerzését és lehetséges lenne az, hogy én valaha is szerezzek egy új 60GB-os gépet vagy ez már lehetetlen? (Akár külföld is szóbajöhet.) -
G3gI #58817 hello ha van ra lehetöseg beszalnek olyandologba hogy tobben osszedobunk penzt es letoltunk 1 jatekot burnout paradise elonybe :) vagypedig ha valaki megunta mirror's edget adnek erte !!! -
#58816 Szerintem ez sokkal viccesebb:
KZ2
-
#58815 szia köszi az infókat.
mikor lejárt kártyám helyett kaptam jat nem fogadta el rögtön, de pénz probléma miatt -
#58814 Egyenesen rohej volt, amit muvelt vele! -
Jimanszky #58813 azt hiszem ma asszonnyal benézek MM-be, hátha van valami fincsi BD vagy PS3 játék -
#58812 Miért 5000 azt hiszem az éves kártya díj. Mint a dombornyomott Visam. S ami jó , hogy másra nem kell így 30 napon belül kifizetem ( köv fizu amikor jön) nincs kamat stb stb. viszont ma reggel megint ez a walletes szöveg jött ki , amit nem értek . Egy jó angolos nem tudná megkérdezni valami supporton ? EmThor esetleg ? -
Immigrants #58811 és akk más játéknak nem lehet ilyet telozni -
Foxhound1980 #58810 Strategy video trailere. Torrenteken még nem találom, sem youtube-on. -
#58809 Ha zavar, akkor nézz át rajta. Törölni, kikapcsolni nem lehet a trófeákat. Semmilyen hátrányot nem származik abból, hogy van. -
Foxhound1980 #58808 LOL. Ne törölgess ki semmilyen mappát még ha engedi akkor sem mert véletelenül elszáll a mentett konfig illetve az állás. -
Immigrants #58807 és akk belőle a motostorm2 mappát mert gondolom több játéknak is van ilyenje.Lécci rebdes tagolt választ köszke!! -
Foxhound1980 #58806 hátafasztudjadenemisigazánértemaproblémádatdehatrophykollekciótakarsztörölniaznemfogmenni