89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    PC monitor vs. PS3 mérkőzés végeredményét lásd a PS3FAQ-ban a lap tetején!
    :)
  • predator0
    Eddig még egyetlen egy játékkal sem találkoztam, amivel ne lehetett volna magyar PSN account alól online játszani.
  • gablex
    Értem, de az a helyzet hogy nem csak a store tartalmak miatt kellene, hanem az online játékhoz is. . . . . .
  • predator0
    Nem tudom. Eszembe sem jut ilyet csinálni :D
    Szerintem ha már így van most neked, akkor használd a magyar accountodat játékra, store letöltésekre pedig más user-t. Nekem is így van.
  • gablex
    Nem úgy értettem! Hanem ha csinálok egy másik USER-t amit használni fogok, akkor amit elötte használtam USER játék mentéseit át lehet-e importálni az új USER játék mentéseibe?
  • predator0
    Abban az esetben ha nem törlöd azt, amelyikhez hozzá vannak rendelve a mentések, akkor biztos nem :)
    Nem kell újratelepíteni a játékokat.
  • gablex
    Kösz a választ! De ha csinálok egy új usert a játék mentések nem fognak elúszni?
    Meg a játékokat is újra kell telepíteni?

• Animefox
    Bocsi valaki nem tudja hogy VGA kábelt ami állítólag jó a Wii-be is hogy hol lehet kapni? Ps3-at PC monitorra akarom kötni és kéne egy ilyen kábel. X dobozában gyárilag adnak ilyet de Ps3-ra csak utángyártott van. Valaki tudja??
  • Chris Lowe
    Shopto-n új 20fontos akciók, ott van a singstar abba is 6500ft körül jönne ki, csak nem írja, hogy van hozzá mikrofon vagy csak a szoftver ennyi.
  • Alien!
    csinálj egy uj user-t....és ott már elfogja fogadni.
  • gablex
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám.
    Néhány hónapja regisztráltam magam a NETWORK-ön. De mivel nem tudtam elérni a Store tartalmakat (like HUN) nem foglalkoztam vele . Csak hogy most csináltam egy új regisztrációt, amivel persze Londonban lakom :) na mind 1, a lényeg hogy nem tudná megmondani valaki hogy a Sing in Menuben hogy lehet megváltoztatni az alapértelmezett e-mail ID-t? MErt hiába írom át az új ID-t, mindíg a régebbikre hivatkozik. :( ÉS ráadásul a régebbi ID-m jelszavát rég elfelejtettem, a jelszó emlékeztető szerint meg anyám neve nem az amit beírok.. :S
    Sajnos azt nem értem hogy a PSS miért nem küldi el E-mail-ben a jelszót, legalább a regisztráció alkalmával. . . :( na szóval ha valaki tud valami okosat mondani az tegye már meg mert most a két szék közül beestem a pad alá. .
  • EmThor
    katt

rasszista süti, elhatárolódok :D
  • Foxhound1980
  • Foxhound1980
    Nem tudsz ahhoz a vidihez linket? :D
  • NEXUS6
    Huh, ez -1 pont.
    Dzsóker meg Buci?
  • NEXUS6
    A rendőrtiszti főiskolások is azért lettek kicsapva, mert felrakták az "each-other unboxingot", de ők az eksönből is mutattak!
  • graphitman
    A szinkron, valóban sokat ront a filmen.
  • Jimanszky
    Nagyon gáz a magyar szinkronja.Moziban eredeti hanggal néztük és félelmetesen jó volt!!!
  • 5c0rp330n
    2.0-ás BD-nek elvileg nem pont az a lényege, hogy nézés közben neten át akár olyan szinkronnal is nézheted, ami nincs rajta a lemezen?
  • PoisonChihuahua
    Nem jött be Stohl Buci mint Joker hangja?
  • PoisonChihuahua
    Pedig én épp most akartam feltenni egy "MILKA-csoki unboxing" videót.
  • Jimanszky
    Na igen de azon sztem nincs magyar felirat, legalábbis az extrákon tuti nincs.Én azt mondom, hogy ennyit megért ez a remekmű.2 BD-s, magyar vonatkozással.Igaz, magyar szinkronnal tuti nem fogom egyszer se megnézni.Elég volt DVD-n belehallgatni
  • 5c0rp330n
    az azért nem olcsó, kint kb 5 rugó, 10 rugóért Begins-el együtt megkapod..
  • Ombika
    Nah igen 1 kezzel nehez is, de most akkor a farkam kicsomagolasat is feltegyem, tiszta nevetseges emberek de komolyan! Mert hogy elso ps3 kibontasa vagy macbook air, nah de 1 "fos" 10 rugos game, hova sullyedtunk!! :( Raadasul meg van aki erre hokizik is!
  • Jimanszky
    Na srácok!!!
    Megvettem MM-ben a Sötét Lovag BD-t 7990Ft-ért.Volt még GH Legend Rock 9990-ért, PS3-ban az SF4 pörgött, nyomták ott a srácok.Szép meg minden tényleg, de ezt inkább azok veszik meg, akik régen sokat tolták, játékteremben vagy kimaradt az életükből.Lost Planet 3990-ért, meg a szokásos játékok.BD-k kb 8000Ft-os áron vannak.
  • razorback
    Poén az lett volna, hogy amikor kinyitja nincs benne a lemez.
  • mikuc
    Na ez aztán kész van.....
  • PoisonChihuahua
    Srácok, erősen tervezem egy PS3 beszerzését és lehetséges lenne az, hogy én valaha is szerezzek egy új 60GB-os gépet vagy ez már lehetetlen? (Akár külföld is szóbajöhet.)
  • G3gI
    hello ha van ra lehetöseg beszalnek olyandologba hogy tobben osszedobunk penzt es letoltunk 1 jatekot burnout paradise elonybe :) vagypedig ha valaki megunta mirror's edget adnek erte !!!
  • Banano
    Szerintem ez sokkal viccesebb:

KZ2

• EmThor
    szia köszi az infókat.

mikor lejárt kártyám helyett kaptam jat nem fogadta el rögtön, de pénz probléma miatt
  • Ombika
    Egyenesen rohej volt, amit muvelt vele!
  • Jimanszky
    azt hiszem ma asszonnyal benézek MM-be, hátha van valami fincsi BD vagy PS3 játék
  • HAF Rigel
    Miért 5000 azt hiszem az éves kártya díj. Mint a dombornyomott Visam. S ami jó , hogy másra nem kell így 30 napon belül kifizetem ( köv fizu amikor jön) nincs kamat stb stb. viszont ma reggel megint ez a walletes szöveg jött ki , amit nem értek . Egy jó angolos nem tudná megkérdezni valami supporton ? EmThor esetleg ?
  • Immigrants
    és akk más játéknak nem lehet ilyet telozni
  • Foxhound1980
    Strategy video trailere. Torrenteken még nem találom, sem youtube-on.
  • predator0
    Ha zavar, akkor nézz át rajta. Törölni, kikapcsolni nem lehet a trófeákat. Semmilyen hátrányot nem származik abból, hogy van.
  • Foxhound1980
    LOL. Ne törölgess ki semmilyen mappát még ha engedi akkor sem mert véletelenül elszáll a mentett konfig illetve az állás.
  • Immigrants
    és akk belőle a motostorm2 mappát mert gondolom több játéknak is van ilyenje.Lécci rebdes tagolt választ köszke!!
  • Foxhound1980
    hátafasztudjadenemisigazánértemaproblémádatdehatrophykollekciótakarsztörölniaznemfogmenni