89387
PlayStation3
-
#58885 Na végre megérkezett a KZ2 Steelbook!
Ti kaptatok plakátot?
Nekem ÜK belecsempészett egy csinosat! :) -
#58884 Nekem ebben a pillanatban érkezett meg -
#58883 nekem is pont ilyen van...gyors,praktikus és kellőképpen nagy. -
Jimanszky #58882 Ezt is nézegettem..6 perc alatt?OMFG!!Az komoly! -
Norbi7 #58881 Nekem ilyen van, 5 év garis, lényegében arra használom amire Neked is kell, róla nézem a filmeket és hibátlanul működik. 6 perc alatt rámegy egy 4GB-os anyag. -
#58880 Configuration fülön beállítod, azt ami neked megfelelő, vagy amit javasoltam a képen. "Add a file" fülön Source file résznél megnyitod a konvertálandó file-t. Destination Directory-val kiválasztod hova mentse. Add file-ra kattintasz és kész. -
0ckH4M #58879 Shopto-tól valaki már megkapta a Killzone 2-jét? Remélem ma már megkapom, nézem is hogy mikor jön már a postás :-) -
Jimanszky #58878 Ja előtte megmkv2vobolod:D.Írd már le a folyamatot lécci! -
#58877 Nem tudok pontos infot mondani, de 20-30 perc környékén. Ugye 8 giga csak 2*4 gigában fér fel rá.
Amúgy mindig átmásolom a PS vincsijére és nem a pendrive-ról szoktam nézni a filmet. -
Jimanszky #58876 Mennyi idő alatt másol fel rá egy kb 8 gigás filmet?Lejátszás közben nincs vele semmi gond? -
Jimanszky #58875 Pont ezt néztem.Emiatt most el kell adnom a frissen vásárolt filmemet.Eladó zsír új The Dark Knight Blu-ray, csak a fóliát vettem le róla, egyszer se volt a gépben, magyar kiadás, 2BD-s, magyar szinkron+felirat, angol True-HD.Előreutalással a postát én állom!!!
Ár:7500Ft -
#58874 Nekem ilyenem van. Gondolom a 10 év garancia feltételezi, hogy nem egy könnyen meghaló típus :D
Mondjuk van ennél gyorsabb típus is, amit múltkor EmThor írt, de most hirtelen nem találom az melyik típus volt. -
Jimanszky #58873 Jajj, akkor sorry!!!Milyen pendrive-od van?Kéne valami olcsó és gyors, megbízható.Ötlet? -
#58872 Állj! Ha van rá lehetőség, akkor ne használjatok írott lemezt PS3-hoz. Álítólag baromira megterheli az olvasófejet. A DL lemez amúgy sem occsó mulatság. Adatátvitel céljából én inkább pendrive-t, vagy külső vincsit javaslok. -
Chris Lowe #58871 amerikai simán, sőt oda még a dombornyomott is luxus. -
Chris Lowe #58870 Hűha..... -
#58869 Hali!
Dombornyomott mastercardot elfogad a store? -
#58868 Na én ezért adtam el a lemezt! -
Jimanszky #58867 mkv2vob progival konvertálás, kiírni DL lemezre, azt hadd szóljon;)
Íme a beállítás!
CSAK SZINKRONOS FILMEKNÉL, FELIRATOSOKNÁL NAGYON SOKÁIG TART!!
Köszönjük Pred!! -
#58866 Akkor marad a gépcipelés?:(
Valami "könnyebb" megoldás nincs amúgy?
-
#58865 Miert, ha olcso, akkor mar johet a szar is, hat nalam nem! :) -
jocco #58864 Nem rosz az a soti, csak a KZ2 mutiba néha tud elég érdekes dolgot müvelni a sebesülés model. Pl nekem rendszeresen 4 méterröl sotival lábonlöve az ellent simán elhalálozik, máskor meg fél méterröl melkason-fejlen löve 3-4x meg se kottyan neki (ugy persze hogy elhalálozásom közben látom hogy a társam még utánna kétszre pofánvágta a puskával, s meg se kottyant neki :( ). Persze engem meg 300 méterröl sima puskával egy lövéssel leszednek...LOL -
#58863 gondolom mkv-ról beszélsz, dvd-re kiírva. sajnos nem viszi, nem hülyék ezek a sony-nál :) -
#58862 Nekem is lenne egy kérdésem,
ha leszedek egy biztonsági másolatot a netről ( :D) HD-ban és azt kiírnám egy duplarétegű dvd-re akkor azt le tudná játszani a ps3?Mert most oké hogy van hd tvnk de ha élvezni akarjuk a Hd minőséget akkor ahoz mindig leviszem a gépet rákötöm a tv-re és úgy játszom le.. és nem éppen élvezetes egy ATX nagy tornyot kb 90centi plusz kerekek föl le cipelni...plusz beállítani stb..ezért érdekelne hogy ps3-ra van ilyen lehetőség? -
Jimanszky #58861 Mi értelme van annak, ha a PS3 lejátssza mkv2vobbal konvertált dxva-s filmeket?Az oké, hogy PC-n az a lényege ennek a hardveres gyorsításnak, hogy a vga-t terhelje, de PS3-nál mi a helyzet Tisztelt Uraim? -
Chris Lowe #58860 Valakinek nem trágya valakinek trágya....nézőpont kérdése, viszont olcsónak olcsó. :-)
Papesz: köszi, ez is fasza oldal.
-
Papesz #58859 Köszi!
Cserébe mutatok egy olcsóbb SingStar ABBA-t. -
#58858 Shotit felejtsd el semmire sem jó... -
#58857 Eleg tragya jatekok v annak akciozva! :( -
Chris Lowe #58856 Papesz:
http://www.shopto.net/page.php?page=search&categ=sale&platform=PS3
Itt nézd meg itt vannak, Nascar Mercenaries, Abba 20font,
Fracture, Hulk, halflife2, hoki még olcsóbb 15font, sőt van játék ez alatt is!
Nagyon fasza árak, engem az Abba érdekelne ennyiért még akár mikrofon nélkül is, csak akkor kéne találnom itthon 2ezer körül valami használtat. -
#58855 Találtam pár új (?) God of War képet. Lehet, hogy csak nekem újak, de gondoltam megosztom veletek. :) -
#58854 pfff....KZ2 multival egy baj van...mindenki 17-32fős meccseket játszik,az viszont egy-két pályán gyakorlatilag halál...ezek a meccsek abból állnak,hogy futok-lelövök-lelőnek...sztem zsinórban 3-4 embert le sem lehet szedni...ráadásul amíg nincs shotgun,ezek a pályák reménytelenek... -
gablex #58853 Pontosan ezt akartam csinálni, de miután visszalépek abba az user be amivel gondok vannak, a bejelentkezésnél ugye be van írodva az ID vagyis a bejelentkező email cím aminek nem tudom ugye a jelszavát. Viszont ezt hiába írom át az új bejelentkező email-re és írom be a hozzátartozó jelszavat, nem enged be. vagyis az a bejelentkező email maradt alapértelmezett aminek nem tudom a jelszavát, és ezért van gondom hogy azt hogy lehet onnan kivenni hogy ne legyen alapértelmezett. . -
Foxhound1980 #58852 Tápcsatijára kell egy 200 forintos átalakító, DVD ill BD lemezeket meg csak JPN 2-t vagy region free-t fog lejátszani. -
#58851 Sziasztok!
Van itt valaki akinek külföldről, távol keletről, japánból behozott PS3-asa van? Egyik ismerősöm hozna be , csak nem tudja hogy vajon teljesen kompatibilis-e az itteni szabványokkal... PAL, NTSC, hálózati dugó stb.
Tud valaki ebben segíteni? -
#58850 Azért, hogy te elfelejtetted a jelszavadat és a jelszóemlékeztetőhöz beírt információt, amivel talán kérhetnél egy újat, vagy elküldik a régit, önmagadon kívül mást nem okolhatsz.
Hozz létre egy új felhasználót. Regisztrálj abban a PSN-re. Írd fel valahova a mailcímet, amivel regisztráltál és a jelszavadat. Lépj vissza abba az accountodba, amivel gondok vannak és a felírt cuccokkal jelentkezz be. A trófeáidat, barátlistádat buktad, talán a mentéseket nem. Jobbat nem tudok. -
Papesz #58849 Hol vannak ezek az akció? Én nem találom. -
gablex #58848 Értem én de . . . Szóval a magyar account tal tudtam online játszani de a store tartalmakat nem értem el a HUN miatt! De amikor megváltoztattam és a REG nél külföldi címet adtam meg és a PS3 sing in nél beírtam az új ID-t nem engedett be! Mert maradt az az ID alapértelmezett ami elötte volt tehát a HUN címmel. De mivel az új beírás után törölte a mentett jelszavat, amit már nem tudok és a jelszóemlékeztetőben anyám nevét kéri hiába írom be a választ nem engedélyezi a jelszóváltást pedig a válasz első betűje után a prediktíve beadja a választ. . .
Tehát azt nem értem hogy miért nem lehet azt az ID-t megváltoztatni amit előszőr be írtam, valamint hogy miért nem képes egy rendes jelszó emlékeztetőt küldeni e-mail címre. Megnéztem a reg után küldött e-mail-t de akkor sem küldte el a jelszavat csak a felhasználó nevet és a címet. . .
Már a store nem nagyon érdekel csak tudnék már online játszani,
mert ha ugye csinálok a PS3-nak egy új usert akkor annak nem lesznek meg a eredeti játékmentéseim. . .
Lehet tul bonyolítom de nem tudom jobban elmagyarázni. .
-
#58847 Az új accot csak letöltésre használod, a HUN meg játékra. nekem így van . Egyszer másoltam át Usa Accrol a Hunra , de úgy tudom nem minden játéknál lehet Pl Gt5p -
#58846 jaja nincs is ilyen játék... egyedül a home, de az engem nem érdekel...