89387
PlayStation3
  • Immigrants
    lécci gyors válasz #58803 sietnem kell
  • mikuc
    Megszenvedett a kicsomagolással. :-)
  • Immigrants
    Sizasztok.A ps3-mamat Motostorm2-vel adták és van rátéve a game-n belül egy Tropi colection(asszem)Azon belül egy motostorm 2 mappa és azon belül kupák.Na ez engem marhára zavar hogy ott mentegeti h mit csinálok a játékba pl.:5X meek egy rallycar-ral és kiírja hogy bronz medal the rally car.Na ez nem kéne nekem hogy így nézegesse le lehet ezt vhogy törölni.Mert gondolkozom a motostorm elcserélésén de ha elcserélem akk minek van az fenn:nem is tok vele játszani.Meg lehet a bajom vhogy oldani?Jövőhéten megveszem a KZ 2-t je
  • Jimanszky
    Ollóval a hülyegyerek...
  • mikuc
    Halo reklám a jobb alsó sarokban. :-)
  • Alien!
    huhh...szép nagyon,de a mienk sem rossz.....
  • Foxhound1980
    Nemszar KZ2 tok.
  • zzeN
    AE blue-n kívül lehet még más itthon is igényelhető kártyával vásárolni az eu store-on?
    nekem is mastercardom van, szóval tudok vásárolni a hong kongi store-ról, de ha pl. egy DLC-t akarok venni a KZ2-höz, akkor az USA-s verzió jó lesz hozzá?
  • EmThor
    grat, de faxom, egy hitel(!) -nem betéti- kártyát még eltartani....

usa store-t meg kinyomozom, gaf-on nem visítoztak még... remélem jó a kártyám, bár most nem vennék semmit í]y nem fogom kipróbálni
  • HAF Rigel
    Na viszont nekem ma össze jött a American Express Blue kártya ás EU stor vásárlás. Vettem BP party kieget és az új autókat . A gridhez kocsikat , egy pár GH3 számot , így első körben. Szoval aki akar az EU storban vásárolni , go AE blue kártyát igényelni az otpnél
  • EmThor
    Srácok én akárhogy számolok, 340-es font árral a Persona 4, KZ2, SF4, RE5 'csomag' 4-5 ropival olcsóbb külföldről, mint itthon bárhol... ha 300 lenne a font, akkor meg még ennyiszer olcsóbb lenne. de biztos rosszul számolok, ne is hallgassatok rám.
  • DoNorBi
    Egyre többen írják h mostanság nem megy az usa vásárlás sem,csaknem azt is szigorították?:S
  • Banano
    Akkor én is kérdezek,
    nekem is mastercard karim van cibeZZz számlacsomag viszont nem dombornyomott, de elég sok helyen elfogadják pl shopto,bwin , ebay . Ezzel lehetne vásárolni?
  • musha
    mastercardot csak a hongkongi store fogad el, eddig visa-val ment az usa, de 1-2 hete az sem megy (nekem legalábbis)
  • quack
    psn (usa) miért nem fogadja el a kártyámat? dombornyomott OTPs mastercard, rengeteg helyről rendeltem már vele és sosem volt problémám vele, de ez szivat. Ha ékezetes a nevem akkor ne is próbáljam gazdagítani őket, mert kurva anyám? Ha ékezettel írom akkor egyből errort nyom invalid characters címen, ha nem akkor tovább enged a billing address részhez, de utána elküld azzal hogy credit card information is not valid (nyilván csak kamu címet tudok megadni mivel országot nem tudok váltani)
    pcről csinálom, de psen meg alapból nem tudok ékezetet írni szóval az gondolom mindegy
  • tarti19
    Na töki teszteltem fraggel is, viszont be kell állítani frankón:P AMi azt illeti, nagyon lassú a játékmenet, szal akár ds3-mal is lehetne tolni, a célzás, meg akadozik...nagyon érdekesnek találtam...
  • predator0
    Szerintem még senki sem kapta meg, aki itt fórumozik és onnan rendelte elő, szóval nem vagy egyedül :)
  • Norbi7
    hétfőn meg kell hogy kapd, amit én múltkor pénteken rendeltem, nekem az már megjött hétfőre, mondjuk azt nem értem hogy hogyan.
  • Banano
    Nekem még nem jött meeeeeg.Mondjuk nem pesti vagyok...hétfőn már itt lesz?Elméletileg szerdán már elküldték UK-ból legalábbis azt írta a shopto.
  • Immigrants
    Bocs mépgse kell lehet a tied JohnnySmith
  • Foxhound1980
    Én gondoltam arra, hogy a nagy címek előtt feltehetnénk, csak lenne-e olyan aki ért hozzá?
  • Foxhound1980
    thx
  • Foxhound1980
    Fémdoboz csak. extra nincs sajnos, legalábbis alapból biztos.
  • SigS
    Sziasztok!
    Van itt valaki akinek külföldről, távol keletről, japánból behozott PS3-asa van? Egyik ismerősöm hozna be , csak nem tudja hogy vajon teljesen kompatibilis-e az itteni szabványokkal... PAL, NTSC, hálózati dugó stb.

Tud valaki ebben segíteni?
  • Jimanszky
    na de most komolyan!!valami új dizájn..
  • musha
    az utóbbi hetekben nem bírok usa store-ról vásárolni, másnak nincs ilyen parája?
    visa electronnal fizettem eddig, ami ráadásul apám kártyája (mivel az én MasterCardomat csak a hongkongi stor fogadta el, de az utóbbi időkben az sem), de mostanában már a visásra is csak annyit ír, hogy `The funds could not be added to your wallet`...
    ötlet?

amúgy rohadtul nem értem a (magyar) sony hozzáállását, komolyan nem hagyják vagy rettenetesen megbonyolítják, kiváltsággá teszik azt, hogy az ember fizessen nekik?
  • JohnnySmith
    Nemtom kéne.... 5let az nem sok van :D de lelkes vagyok! :D
  • predator0
    KZ3 visszaszámláló?
  • Jimanszky
    De hiszen most is bólogatsz:DDKéne valami banner vérfrissítés.Ötlet?
  • JohnnySmith
    Jaj dehogy ne viccelj
  • Jimanszky
    Azzal simán megy, persze;)
  • Jimanszky
    Vigyázz, mert ha elhappolod a házigazda elől, kitilt innen:DDD/vicc volt/
  • Foxhound1980
    Na, vagyok, de mára elég. Volt egy hidas helyszín, át kellett rajta törni, hát körülbelül úgy éreztem utána magam mintha végiggázoltak volna rajtam ezerrel. Egészen elképesztő az anyag. Majd ha befejeztem leírom a véleményem leülepedés után. 1 biztos, új etalon született.
  • Immigrants
    Helló!Adnék érte 10 et plussz állom a postát és egyből viszem mit szólsz ha jó írj
  • Jimanszky
    Monitorra szeretnéd rákötni DVI kábellel?Arra figyelj, hogy a monitorod HDCP-s legyen.Ez fel van tüntetve, ha olyan.
  • JohnnySmith
    Akkor túl tárgyaltuk! Mindenképp írok hétfőn!
  • tarti19
    Meglesz mivel nekem hétfőn jön a LE KZ 2... csak most hétvégére már nem akartam nélküle maradni, így meg 2 játékomért cserébe kaptam a fóliás kz2-t
  • JohnnySmith
    hmm meggondolandó, hétvégén meglesem (frag fx-el) aztán rádírok (ha még meglesz)
  • tarti19
    sziasztok
    Hétfőn eladó egy sima EU-s KZ 2, akit érdekel írjon Irányár 10K
  • Immigrants
    DVI-t is támogatja a ps3 és olyan kábelt hol tok venni