PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: Csabesz82
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tudnátok olyanban segíteni, hogy mkv fájlokat hogy lehet összefûzni? Megpróbálom leírni, hogy mire is gondolok. Töltöttem le természetfilmeket. 2.3Gb-s fájlokból áll. Kb 10 ilyen van, egyesével kb. 50 percesek. Tv-ket akarok velük bemutatni. Úgy akarom, hogy ne kelljen 50 percenként újraindítani a ps-t, hanem folyamatosan menjen. Ha jól tudom nincs olyan a ps-ben, hogy ha lejár egy film, utána elindítja a következõt. Ezért gondoltam arra, hogy összegyúrnám ezeket a fájlokat (persze ha lehetséges) és egyben raknám át a ps-re. Meg lehet ezt valahogy oldani? Remélem érthetõen írtam le, hogy mit is szeretnék! :-) Elõre is köszönöm a segítséget!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
még annyi kérdésem lenne hogy pc-n én a CoD-os érából jövök, ahol nem szerencsés mástól venni a játékot, mert vagy bannolt a cd-kulcs, vagy eladja másnak is/tovább használja. Itt gondolom a telepítõ médium nélkül nem is fut a játék, de elõfordulhatnak olyanok, hogy pl. a játék elvárja az online regisztrációt és más accounttal nem hajlandó elindulni?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
szal nem ugyan az a 2. nem?
Mert most tudnák szerezni újonnan bontatlant régi 20gb-osat, 60 ezer ft-ért. és ntsc-s
Csináltam egy laza tutoriált feliratos (.srt) filmnézéshez médiaszerverrel PS3-on. (nem ráégetve)
Katt
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3#Retail_configurations
A 60 gigás változatot már nem gyártják, a többirõl nem tudom, de idehaza biztos nem könnyû õket beszerezni, és ráadásul nem is PAL-os rendszerûek. Legegyszerûbb, ha veszel egy ps2-es gépet.
Lenne egy kérdésem.
Ugye a 80G-s Ps3-ban csak szoftveres Ps2 támogatás van.Néztem egy online boltot, ahol a 80G-s Ps3 alá az van írva, hogy nem játszik le ps2 játékokat.
meg akkor van ez a lista: http://www.ps3comp.com/view.asp?console=ps2/
ezek melyik géppel kompatibilisek?
köszi a segítséget elõre is!
PS3 ID: iib
Ne is probaljam meg magamtol tisztitani vagy valahogy leellenorizni hogy tenyleg bedoglott-e?
elõfordulhat, hogy poros, koszos lett a fejegység.
rosszabbik esetben meghalt a kicsike.
Dehogy Sony szervizbe, van egy konzolbolt ahol -már írták párán,- cserélik és valóban mûködõképes is...
kerestem de nem talaltam, hol lehet cserelni hivatalos Sony szervizben?
Ha egyalalan az a baja, igazabol el sem kezdi mar porgetni a lemezt miutan berakom.
Viszonylag surubben elofordulo problema ez PS3-nal?
Tegnap meg mukodott ma mar sem DVD-t sem BD-t nem jatszik le.
Nyomtam egy resetet de semmi eredmeny, nem tudom mi tevo legyek
A legszornyubb az egeszben az hogy meg ket het gari lenne ra a szamla megvan de a gari papir hianyzik <#sir>#sir> az MM-ben vettem de gondolom igy nem veszik vissza
Mennyi lehet a lejatszo javitasa, mas opcio?
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
nem tud vki home dátumot?
azt tudom hogy e hónapban,de vége felé,vagy elsõ hetekben?
sry,de várom nagyon!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://gamer-planet.freeblog.hu
és azt a ~9e rupiádot amit megspórolok befektethetném másba (játék, mellplasztika, pilótakeksz, stb.). csak mivel a körülmények ezt nem teszik lehetõvé, maradnom kell az alternatívánál.
Egyébként a cserénél a legnehezebb a nagyon nagyon kicsi csavarhúzó beszerzése . Nekem az több idõ volt mint maga a csere .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
thx