PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
kábellal próbáld.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Mint kiderült, nem. Úgyhogy kipróbálom a Te javaslatod. Nem kis idõ lesz átmásolni TVersity-n keresztül! :-)

PS3 ID: Csabesz82

predator0
Sajna, mint kiderült az csak zenénél van... pedig tök egyszerû lehetett volna 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
playlistre énis gondoltam,csak nemtom filmeknél mûködik?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Várjál... mert azt én írtam, és mikor elküldtem az üzenetet akkor jöttem rá, hogy baromság. Azóta meg nem tudtam korrigálni, mert nem jön be az oldal 😊 Szóval alapból mkv fájlokat nem játszik le a ps, ezért mindenképpen át kell õket alakítanod.

Csabesz100
Köszi a segítséget. Így is megoldható, de mondtak egy egyszerûbbet, amire nem is gondoltam. Felmásolom a vinyóra a fájlokat, csinálok egy playlist-et és repeat all. Azért köszi!

Alien!
sztem igen,úgy tudod megoldani,hogy mkv2vob-bal vobokat csinálsz belõle,majd egy vob joiner progival összefûzöd õket...Majd a kapott 30gb-os fájlt tversity segítségével átmásolod a ps3 belsõ vinyójára,mivel ott nincs 4gb-os limit....sztem ez így járható.

Csabesz100
Sziasztok!

Tudnátok olyanban segíteni, hogy mkv fájlokat hogy lehet összefûzni? Megpróbálom leírni, hogy mire is gondolok. Töltöttem le természetfilmeket. 2.3Gb-s fájlokból áll. Kb 10 ilyen van, egyesével kb. 50 percesek. Tv-ket akarok velük bemutatni. Úgy akarom, hogy ne kelljen 50 percenként újraindítani a ps-t, hanem folyamatosan menjen. Ha jól tudom nincs olyan a ps-ben, hogy ha lejár egy film, utána elindítja a következõt. Ezért gondoltam arra, hogy összegyúrnám ezeket a fájlokat (persze ha lehetséges) és egyben raknám át a ps-re. Meg lehet ezt valahogy oldani? Remélem érthetõen írtam le, hogy mit is szeretnék! :-) Elõre is köszönöm a segítséget!

tarti19
helyes, és a közeljövõben már csalódni sem fogsz, mert nem lesz annyi idõd, hogy mindennel játszani tudj...

romeozor
igen, többek között ézért is választottam ezt a platformot

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

tarti19
jah és az online multiért sem kell fizetni

romeozor
csodás

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

tarti19
itt nincsenek telepítõ kódok😊 itt simán fut a cod4 online

romeozor
na ahogy megjön a fizu beszerzek egy ilyen kombájnt.
még annyi kérdésem lenne hogy pc-n én a CoD-os érából jövök, ahol nem szerencsés mástól venni a játékot, mert vagy bannolt a cd-kulcs, vagy eladja másnak is/tovább használja. Itt gondolom a telepítõ médium nélkül nem is fut a játék, de elõfordulhatnak olyanok, hogy pl. a játék elvárja az online regisztrációt és más accounttal nem hajlandó elindulni?

predator0
Ezeknél sajna nem lehet. De hogy mondjak egy ellenpéldát is Burnout Paradise-ban lehet.

PL GTA IV még csak azon próbáltam de még van a Resistance: fall of man + PRo street

predator0
Néhány játékban igen, legtöbben nem. A lehetõség meg van, de nem régóta, ezért azoknál mûködik, amit vagy itt adtak ki, vagy felpatcheltek. Melyik játék az?

Sziasztok lenne egy kérdésem mégpedig az hogy feltettem a ps vinyójára 10 zeneszámot és miért nem tudja lejátszani a háttérbe amikor játszani akorok egy játékkal akkor bezárja a zenét és nem lehet úgy megcsinálni hogy a játék közbe is menjen a szám????

predator0
Viszi a játékokat és vezetékes netkapcsolata is van. Garancia meg ugye nincsen rá.

hunfotos néven nyomom PS3 aki akr az felvehet hamrosan jön a warhawk és a tönni multis csoda 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

tarti19
😞 82K a 40G-s verzó garisan és 89K a 80G-s ds3 pados ps3😊 garisan

a régi 20gb-os ps3-ban nincsen wifi, de routert azé lehet használni vele, nem
szal nem ugyan az a 2. nem?
Mert most tudnák szerezni újonnan bontatlant régi 20gb-osat, 60 ezer ft-ért. és ntsc-s

egy ntsc-s ps3 viszi a pal-os játékokat?

predator0
Megformázhatod pc-vel is fat32-re, de a ps3 ettõl függetlenül megint le fogja formázni. Legalábbis nekem az üres FAT32-es vincsivel így csinálta.

gazgoblin

Csináltam egy laza tutoriált feliratos (.srt) filmnézéshez médiaszerverrel PS3-on. (nem ráégetve)

Katt

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

HAF Rigel
Azért van a keverés , mert a Usa 80gb lejátszott ps2 progit , amig au Eu 80 ami most jelent meg az nem , mert az egy ps3 40gb csak nagyobb vincsi + ds3 írányitó .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

spatz
Ha én nem HDD akarok cserélni, hanem csak külsõ HDD rátenni, ott van valami feltétel, hogy lássa rajta pl. a videokat, képeket, pl. FAT32? kell lenni vagy csak ráteszem és felismeri (Most külsõ NTFS a 160 GB-as vinyóm van és át kell-e alakitanom, mert találtam egy programot ami 32Gb feletti HDD-bõl is FAT32 csinál, vagy ezt valahogy PS3 alatt kellene formázni akkor hogy másolok rá PC-rõl?....)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

predator0
Ezt legegyszerûbben a model számából lehet megmondani, itt egy táblázat:
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3#Retail_configurations
A 60 gigás változatot már nem gyártják, a többirõl nem tudom, de idehaza biztos nem könnyû õket beszerezni, és ráadásul nem is PAL-os rendszerûek. Legegyszerûbb, ha veszel egy ps2-es gépet.

Hell!

Lenne egy kérdésem.

Ugye a 80G-s Ps3-ban csak szoftveres Ps2 támogatás van.Néztem egy online boltot, ahol a 80G-s Ps3 alá az van írva, hogy nem játszik le ps2 játékokat.

meg akkor van ez a lista: http://www.ps3comp.com/view.asp?console=ps2/

ezek melyik géppel kompatibilisek?

köszi a segítséget elõre is!

bioshock jo. teccik. mondjuk a graf szep de a tex felbontas vhogy eleg gyatra. de jo gamma. tutivetel.exe 😊

PS3 ID: iib

predator0
Ahhoz szét kéne szedni az meg nem olyan egyszerû.

Smuge
überkonzolon keresztül is tudod javíttatni

Koszonom a segitsegetek elviszem majd a belinkelt helyre...
Ne is probaljam meg magamtol tisztitani vagy valahogy leellenorizni hogy tenyleg bedoglott-e?
predator0
Azt hiszem EZ volt az a bolt. Nem egyedi eset a tiéd, itt is volt már jópár ember, akinek elszállt a blu-ray olvasója.

predator0
Homenak eddig még bejelentett, hivatalos megjelenési dátuma. Azt ígérték, hogy még idén megjelenik, ennél többet nem tudni.

tarti19
szerintem nem gyakori probléma...
elõfordulhat, hogy poros, koszos lett a fejegység.
rosszabbik esetben meghalt a kicsike.
Dehogy Sony szervizbe, van egy konzolbolt ahol -már írták párán,- cserélik és valóban mûködõképes is...

Koszi az infot, az nem is olyan veszes..
kerestem de nem talaltam, hol lehet cserelni hivatalos Sony szervizben?
Ha egyalalan az a baja, igazabol el sem kezdi mar porgetni a lemezt miutan berakom.
Viszonylag surubben elofordulo problema ez PS3-nal?
tarti19
15K amúgy egy fejcsere...

Bedoglott a gep lejatszoja <#sir>
Tegnap meg mukodott ma mar sem DVD-t sem BD-t nem jatszik le.
Nyomtam egy resetet de semmi eredmeny, nem tudom mi tevo legyek
A legszornyubb az egeszben az hogy meg ket het gari lenne ra a szamla megvan de a gari papir hianyzik <#sir> az MM-ben vettem de gondolom igy nem veszik vissza

Mennyi lehet a lejatszo javitasa, mas opcio?

<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>
brodix
hello!
nem tud vki home dátumot?
azt tudom hogy e hónapban,de vége felé,vagy elsõ hetekben?
sry,de várom nagyon!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

fsgh
Kiprobáltam a Burnout-ban a motorozást. Hááát... Lehet jobb lett volna ha be se rakják:S Vezetni a motort jó, de az hogy ha neki megyek a falnak akkor csak visszadob az útra az elég gagyi, fõleg hogy az autoknál full törés effektek vannak. Arról nem is beszélve hogy amikor egy autónak megyek neki akkor se törtik a motor de egy lassítást azért csinál amin szépen köddé válik az ember aki addig rajta ült.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tarti19
van UK-n már van pes 2009 és Bioshock demó

fsgh
Store-on van Pes demó?😊 És Force Unleashed kiegészítések?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zsolt1983
Nekem az lenne a tippem hogy mieloot elkezdesz a jatekkal jatszani lepj be a storba, vagy csak jelentkezz be. Majd ha megvan azutan inditsd a jatekot es probalj a neten jatszni. Teoretikusan menie kene.

Shenlong
Megtudná vki mondani, azt hogyha megrendelem a Game.co.uk-tõl a Singstart v. a Guitar Herót, akkor azokhoz jók-e az USA store-ból letöltött számok.

http://gamer-planet.freeblog.hu

romeozor
megérné (nekem) a 40-es, ha nem a régi input lenne hozzá (felhívtam boltot és valóban az van még hozzá sajna), mivel PC is van mellette, kétlem hogy annyi idõt szánnék rá hogy 2 nap alatt betelne az a 40 giga, ha mégis, van másik vinyóm.
és azt a ~9e rupiádot amit megspórolok befektethetném másba (játék, mellplasztika, pilótakeksz, stb.). csak mivel a körülmények ezt nem teszik lehetõvé, maradnom kell az alternatívánál.

HAF Rigel
Szinte mindenhol lehet kapni már a 80gb verziót , 40 est szerintem már nem éri meg venni . Ha winot cserélsz akkor meg már 160-250 gb között érdemes gondolkodni . Egyébként nem jár gari vesztéssel , sõt a Sony buzditott is rá .
Egyébként a cserénél a legnehezebb a nagyon nagyon kicsi csavarhúzó beszerzése . Nekem az több idõ volt mint maga a csere .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

romeozor
mind1, majd megeresztek pár telefont a boltok irányába hogy merre hány méter
thx

predator0
Nem humbug, a 40 gigásat tényleg kisöprik a boltokból. Helyette már most van 80 gigás, Dualshock 3-as kontrollerrel. Ezt a "tavasz végétõl"-t nem értem.

tarti19
ezt úgy adják, hogy 80G-s winyó és Dualshock pad... Mát sok helyen me is veheted amúgy... szóval ne félj ettõl😄