89387
PlayStation3
-
Jimanszky #58925 Akkor nem vágom mire írtad, hogy csináltál..Ja, hogy rátetted a szinkront te magad? -
Foxhound1980 #58924 Írtam, hogy akarok? -
Jimanszky #58923 Bazz, PS3 Media Server.Állítólag az írott lemez károsítja a gép olvasófejét.Media Serverrel felmásolod vinyóra a filmet.De neked van külső HDD, akkor miért akarnál kiírni? -
Foxhound1980 #58922 Épp ma csináltam egy Max Payne-t, de nem vágom a DTS-t mert nálam külön fájl az a MKV mellett. -
#58921 srácok,vki próbálta már az új mkv2vob-ot? jól értelmezem,hogy az utóbbi frissítésekkel bejött a DTS támogatás is?!?
"V2.4.4 16/Feb/2009
Added DTS can now be played from file without transcoding (Disc/Streaming). *"
"* Do not change any settings in the ps3 that effects audio playback.
The PS3 must pass the DTS to your audio receiver untouched.
The options when you press triangle must be Audio: Left + Right and Volume: Normal." -
#58920 Én is úgy tudom hogy NTFS rendszert nem látja a ps3om . -
#58919 Epp ez az,h azon nemlatja, mivel nem kezeli le! -
Demeter #58918 Formázd le NTFS-re és máris látja. -
#58917 Nekem már meg vaaan yippííí. -
#58916 Fat 32-re van formázva...
Monnyuk nem sokat tököltem vele, a 16Gb-os MemoryStick Mark2-őn 6x alázza a hipergyors pendrive-omat a maga 40mbps irási, olvasási sebességével... :D
Igaz a PS3 kártyaolvasója valami elmebeteg gyors. :D
Volt hogy 1,5GB-nyi fényképeket 1 perc alatt olvasta be a ps3.. :D -
Norbi7 #58915 de lehet nekem azért jó mert 40GBos gépem van. -
Norbi7 #58914 semmi extra, FAT32-re van formázva. lehet ez a baj nálad? más tippem nincs. -
#58913 FAT32-re van formázva? -
Jimanszky #58912 Dobja el a pendrájvját, ismétlem, dobja el a pendrájvját! -
#58911 Neked hogy van formázva?
Nekem a 16Gb-osomat nem eszi egy PS3 sem... :( Se a 60Gb-os, se a 80-as nem eszi. Mi lehet a baj? -
#58910 Szedd be a gyógyszereidet aztán vegyél egy PS3-t meg egy KZ2-t.... és nyugodjál meg...
Nem azt mondtam hogy szar, csak FPS-t nem tudok normálisan játszani kontrolerel.. ezért favorizálom a frag fx-et ami perpill KZ2 alatt még nem az igazi (remélem jön valami pecs és megoldja) -
#58909 Srácok, megint kérdeznék.
PS3 vásárlás közeledte miatt, elkezdtem egy picit informálódni a konzolról és itt feltűnt valami:
"Az hogy japán verziónak csak annyi hátránya van, hogy filmekbe nem mindegyiket játsza le (ahogy a leírásban is szerepel) ,de elvileg ezt már megoldották valami program segítségével. Ps3 játékokban mindenevő, Ps2 játékokba eddig bármit tettünk be, elindult."
A japán PS3-ak tudtommal NTSC-J típusúak. A PS3-as PAL játékokat a régiófüggetlenség miatt lejátsza, eddig ok. De én úgy tudom, hogy (mivel a PS2-es játékok lejátszása nem régiófüggetlen) ezért PS2-es játékokból csak az adott régióra vonatkozót indít el (magyarul PAL gét PAL-ost, NTSC gép NTSC-t). Ha valóban igaz a fennti, akkor külföldről (USA) rendelve egy NTSC PS3-at, használhatnám a PS2-es gyűjteményemet is? (Ráadásul a hardware-es meghajtásnak köszönhetően nagyobb lenne a kompatibilitás is.) -
#58908 majd zavarni fog a lag meg a tömeg... aztán mindegy mivel vagy -
#58907 élőben egyébként mégjobb a steelbox, mint képeken. már a tapintása meg csillogása miatt is megérte az árát :) -
Jimanszky #58906 30x-ra se unom a KZ2 demot.Durva lehet a full verziós!!Kéretik nem ide csöpögni, hogy jaaaj nekem megvan háháá nézzétekmegasztíííldobozomat.faszomat már azt:DD
Grat mindenkinek!!!!
Irigykedik -
#58905 gameplay-en csak 30£ a RE5 -
#58904 HAWX demóban van mozgásérzékelős irányítás ?!
:leülagépelékipróbálni: -
#58903 8-16fős meccsek kz2-ben nagyon jók....egyszerűen hihetetlen a látvány amit a multiban a GG elért....sokszor csak nézelődök mint egy turista.... -
#58902 A COD4 tényleg etalon irányítás szempontjából. De ha az a kérdés, hogy melyik valóságosabb, akkor a KZ2 DS3-mal!
Persze tök jó móka egy szálkeresztet rajtat artani az ellenen oldalazás közben.
De azt megnézem, hogy a valóságban ilyen csípőből nyomott kapáslövés sorozatból, hány talál be?
Kb 1 se!!! Mint ponyvaregényben, amikor a srác ráürítette a tárat Travoltáékra 1,5 méterről!
A magam részéről a legjobbnak/realisztikusabbnak találom a KZ2 irányítását kontrollerrel. Talán örülök is, hogy nem lett jobb a FragFX-es, mert az a helyzet, hogy 1-2 száz méterről nem annyi eltalálni a géppuskás alakot (müvésznevén: anya gyermékével:))) egy gépkarabéllyal, mint az egérrel rávinni a célkeresztet, pedig ott a lőgyakorlat fekvésből szinte korlátlan idejű célzással kell megoldani, egy álló alakra!!! -
Jimanszky #58901 Ülj bele és érezd meg a szelét
-
#58900 azé ennyire ne vedd a szívedre...a lehetőséged adott,hogy akár egy használt ps3-ba beleülj....
btw a KZ2 "weighty" mozgásából már nagyjából vágni lehetett,hogy a fragfx nem fog olyan parádésan működni mint mondjuk a Cod4 alatt. Ott gyak. hozta a pc-s feelinget....mondjuk egy DS3 sem működik úgy mint ott.....ezért sokan rinyálnak netszerte.
-
Grizzly4x4 #58899 Fú bazdmeg nem tudom mit problémázik itt sokminenki ezzel a kurva fragx-el. Próbáltam már a KZ2 és teljesen rendben van az irányítása joyal is, megőrülnék ha játszhatnák vele boxon mert nekem csak az van, te meg a kurva irányításra panaszkodsz. De biztos 1 millió ember hülye aki játszik vele és élvezi te pedig az okos akinek sehogyse jó. Azért néhány embert szívből tudok sajnálni. -
#58898 nekem is megjöhetne már a kz2 :( -
0ckH4M #58897 Mármint KZ2 sry. -
0ckH4M #58896 Nyomtam egy nagy multit. Szerintem tökéletes az irányítás, én nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon hangulatos a multi. Single-el nem sokat foglalkoztam, majd este nekiesek. -
#58895 Thx a helpet.Erre nem is gondoltam hogy pendrive-ot kéne vennem .:D
Egyébként én is megkaptam a KZ-met !Délben hozta a postás. -
#58894 Na hát kipróbáltam Frag Fx-et..... igen valóban szokni kell és van benne késés ami rohadtúl zavar.... (főleg lövéskor)
MGS4-et sokkal jobban lehetett irányítani és gyorsabb is volt KZ2-nél... fura
Egyenlőre kivárok, KZ2 valahogy számomra nem az igazi...
(gondolom hogy lesz rá vevő) -
#58893 ölészóna 2 LE nállam is beérkezett :) -
toljad neki:P -
#58891 egy esélyt adj neki, megérdemli :D
ja, ma majdnem megvolt a 350-es font ár :| -
Jimanszky #58890 Nem az én stílusom.Azért írtam, hogy részemről.Nem maga a játék fos, csak nekem nem jön be és emiatt fos:). -
#58889 gratulálok, próbáld ki az 1.-2. részt, meg fog változni a véleményed -
Jimanszky #58888 Nagy siker japánban a Yakuzzi 3.Hát az egy fos így részemről:DD.De azért megjelenik majd angolul is;) -
#58887 50 cent és eternal sonata jött galaxisba, 15k -
0ckH4M #58886 Most kaptam meg én is a postástól. Megyek ki is próbálom.