PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
újraraktam az xp-met és felraktam a tversity-t, csak az ffdshow codec van fenn meg a matroska splitter, ahogy a leírásban írják is. most mégsem megy a mediaserver, a ps3 látja, de minden videóra és mp3-ra corrupted data-t ír. fel kell raknom esetleg egy xvid codeket vagy mondjuk egy winampot az mp3-ak miatt?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ps3 kontrollert vhogy rá lehet kötni ps-re,hogy azon is tudjak vele játszani mondjuk egy autós játékkal?
PSN ID: orsko
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
(amik xboxra megjelennek, azok ps3 ra is?)
PS3 ID: hdcsaba
haverral is tudsz játszani, ha veszel kártyát hozzá 2K körül van egy pakli
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN ID: orsko
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ja és PS3-ra amúgy sincs játék!
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
nézzünk csak kapásból néhány játékot:
Mercenaries 2 - PS3-on szebb
Brothers In Arms - PS3-on szebb
Pure - ugyanolyan
Eternak Sonata (demo alapján) - ugyanolyan
...
soroljam?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
Köszönöm, hogy igazolásképpen megmutattad elmaradhatatlan szuperképességed.
háthogyne
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-eddig is egy árban voltak a játékok...
- jóval halkabb(nincs hangja), szebb és minõségi alkotás
-hamar megszokod
-igen a multi ingyen van, demókat lehet leszedni, arcade játékok szintén vannak
-Új gépeken nem, csak a régi 60G-s modellen
-ps3-ra vannak a legszebb ex címek, multijátékok pedig mostanában szinte egyforma minõségben jönnek ki
Lehet demókat leszedni, persze. Árkád játékok is vannak bõven, ám ezek már fizetõsek.
Azért, mert visszajelzések nekik alapján az jött le, hogy nincs szükség a ps2 támogatásra. Megoldás nincsen rá.
Utolsó kérdésedet hagyjuk, mert ha az ember mond rá valamit egybõl beszabadul ide 10 pampogó okostojás és kezdõdik az értelmetlen vita.
A telepítésrõl annyit, hogy a legtöbb játék felrak valamennyi adatmennyiséget a vincsire, mert kicsit lassú a blu-ray olvasó. Vinyót gond nélkül cserélhetsz benne, nincs garanciavesztés, és elvileg jó hozzá bármilyen notebook sata-s vinyó.
A vinyót bármekkora sata 2.5" vinyóra kicserélhetem gari vesztés nélkül?
Egyépként most xbox360-am van de gondolkodom a ps3-on. Mostmár a játékok is egy árban vannak.
PS3 gondolom halkabb mint az xbox. Mert az enyém visit pedig full gyári. Semmi mod nincs benne. De megõrülök a hangjától.
A másik hogy a box kontrollere nekem nagyon kézre esik. De a ps3 kontrollere nagyon szokatlan.
Az hogy a netes gémek ingyenesek az nagyon jó dolog. PS3-ra is lehet demókat leszedni? Meg ilyen arcade játékokat mint xbox-ra??
PS2 játékok miért nem mennek ujjabban a gépeken?? Nincs is rá megoldás hogy menjen?? Pesze csak legális kereteken belül!!!
És végsõ kérdés: Grafikailag jobb a ps3 mint a box??
Köszike.
Vannak olyan játékok, amikor lassulás következik, pár pillanat erejéig...Bár én elég kevés játékban vettem észre, akkor is 2-3 pislogásnyi idõ volt
Lenne egy <#lama>#lama> kérdésem. A ps3 támogatja az egeret és a billentyûzetet? Azaz a játékokban lehet e használni?
A másik hogy mostmér kiküszöbölték azt a hibát hogy szaggatnak a játékok?? Anno olvasgattam hogy elég sok játék szaggat a ps3-on.
Válaszokat köszönöm.
Néztél már hagyományos tévéadást a tévéden? Ott feketék voltak a maradék pixelek? <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
Szóval akkor 1280*720 ban megy a ps3 ugye? És a maradék pixelekkel mi van, ott fekete marad a képernyõ?
Akkor ezek szerint az Lg 37 LC51 tv-mhez nem lesz jó a ps3?