PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy lehetõség a fejlesztõi gépek rendszerének lelopása, de egyelõre ez sem akar igazán mûködni, valszeg azokban van olyan hardver elem, ami a széria gépekben nincs.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A lemezes LBP egyébként felmegy már most a netre, és lehet játszani a bétás pályákkal, vagy hogy mûködik?
Már most olyan pályákat láttam neten, hogy letettem a hajam, és a szervereket még nem lõtték be, szóval bétával készültek. Az is baromira el lehet vele, aki nem tervez saját pályát, mert lesz egy rakat. Offline módban is van. Nekem (és még pár millió embernek) nagyon bejön ez a koncepció 😊
Remélem nem gond, hogy ide írom, de lenne egy eladó új Ceramic White (fehér) Playstation 3!
80Gb, 1 db Dual Shock 3 gamepaddel. Hong Kong-ból importált (japán gép), így csak a 3-as (A-s) régió kódú Blu-Ray filmeket tudja lejátszani! Gari nincs.
Ár: alku szerint
Ajánlatokat priviben várom!
ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház
Látni kell!!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Nem szabad munícióval szolgálni az xbotoknak. Az LBP a világ legjobb játéka. Ez tény!
PS3 ID: iib
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
hat nekem a meresedbol pont az jon le hogy kva sokat fogyaszt (pl 50%-al tobbet meg a 4magos pcdnel is)
standby: ~6 watt
ps3 menü: ~150 watt
játék: ~190-200 watt
összehasonlításképpen néhány más mérésem:
19" LCD monitor standby: ~6 watt
19" LCD monitor bekapcsolva: ~35watt
4 magos pc kikapcsolva: ~35watt
ugyanez a pc bekapcsolva: ~130 watt
82-es LCD tv standby: ~9 watt
iMac standby: ~11 watt
iMac bekapcsolva: ~60watt
hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, fõleg úgy hogy az elsõszériás gép sokkal többet eszik mint az újak.
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Szegeden tud valaki, valami olcsó konzolshoppot?
PS3 ID: hdcsaba
részletek
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: hdcsaba
.... hehe és tetszik ez a hurka XD vicces akkor kösz !!
tudna nekem valaki egy tippet adni hol lehet olcsó Logitech PS3 Keyboard tudtommail ez a 2.4 Ghz típus az eggyetlen ami ps3 kompatibilis vagy van más billentyüzet is hozzá ?
és ha igen mennyiért köszi köszi a választ
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
HD-ready tv-m van, szóval vennék egy hdmi kábelt is, és azt kérdezném, hogy a tv-t és a gépet csak ez az egy kábel köti össze vagy még más is? csak azért kérdem, mert ven upc box, meg házimozi a tv-re kötve és nagy a kábelrengeteg.
Neten tudok játszani kábel nélkül wifis routerrel? 80gb és 40gb között van valami különbség a joyon és a winch. méretén kívül? Elõre is kösz