89387
PlayStation3
-
#58965 majdnem elcseréltem a DS-t egy LOTR stuffra, de a srác elbénázta... -
#58964 :leülagépelétrófeákatgyűjteni:
:D (grat) -
#58963 én már 8. szinten vagyok bibi:P -
#58962 x-blades
9.900 cd galaxis -
#58961 ne cigánykodj, senki sem kíváncsi a 7. szintedre :D
grat
-
#58960 hát pont nem,mivel a bejelentés egyik mondatában utaltak arra,hogy lesz,csak csúszik...:
"Sega also has the sexy Aliens: Colonial Marines on the way, which was pinned for a Q1 09 release. Tsurumi's statement could mean we can expect some form of delay to a later part of the year"....
nagy f*szság lenne a részükről...bár régen a két játék bejött,de nálam pl annyira nem bejövős a 2 faj egymásnak eresztése,pláne az utóbbi 2 pocsékszar,buta film után. -
#58959 Ezt már rég le fújta a Sega (1 hónapja),helyette AvP3 lesz... -
#58958 GTA4 - 7000 Ft
Mirror's Edge - 5000 Ft
Akit érdekel privibe. Tökéletes állapotban vannak.
Kettő együtt 11000 ft -
Foxhound1980 #58957 Kár lenne érte ha elbasznák, ráférne már az iparra egy király Alien gém. -
#58956 Ott én is szívtam eleget, de vannak annál sokkal nehezebb részek is :D -
#58955 laol... csak le kellett írnom, máris megállt az újratermelődés... valszeg beépítették a progiba, hogy ha valaki 50x kezd újra egy részt, hagyja tovább menni... pfff :D -
#58954 én el is akadtam most... nem kicsit... nagyon... AA gunos rész egyszerűen lehetetlen... ha hátul maradok nem jó, özönlenek, ha előre rohanok a társak basznak jönni, nemjó, özönlenek... fedezék szart sem ér, jön a gránát hátbalőnek, vagy lerohanják a fedezéket, 1-re ellövök egy tárat, jön a második leszed... faszom kivan konkrétan. legalább 20x-ra kezdem el... -
#58953 Alien Colonial Marines képek
Állítólag van köztük új,de sztem ezek ugyanazok a renderelt concept képek amiket már régóta mutogatnak....ráadásul nagy a gyanúm,hogy a Sega el fogja b*szni az egészet másodszorra is,mert nagyon kussolnak a játékról....grat. -
#58952 Írtó gáz, hogy ennyit késtek vele, és még most sem tökéletes...
Viszont nagyon jól néz ki! -
#58951 Nem, először amikor megnéztem a listát azt hittem, hogy nagyon nehéz. Inkább időigényes. -
Foxhound1980 #58950 Falloutban nehéz volt a 100%? -
#58949 Mostanság a legtöbb mkv filmet dts magyar hanggal adják ki,viszont ha mp4-re vagy m2ts-re konvertálom akkor a dts hangot a ps nem játsza le,csak ha átalakítom AC3-ra(dolby digital).tudtok olyan megoldást ami gyors és a dts hanghoz nem kell nyúlni? -
#58948 Emberek! Már egy ideje elérhető bármilyen webböngészőből a PSN-es barátlista, ezt ugye tudtuk. Aki nem, az ITT.
Újabb fejlesztésnek köszönhetően a mai naptól mindenki megtekintheti a saját trófeáit is. KATT
Kissé még haldoklik a rendszer, szóval lehet hibaüzenetet ír ki, vagy hogy nincsenek megjeleníthető trófeák. Viszont szerencsére még sikerült lekapnom működés közben:
1. KÉP
2. KÉP -
nyuszmurusz #58947 Én is veteránon kezdtem el. Nekem az irányítás egy kicsit csalódás, az még rendben volna, hogy szokni kell, de azért 3 óra játék után már lehet, hogy valami az irányítással nem stimmel, mert egyszerűen nem tudok pontosan célozni. Pedig az elődjében teljesen rendben volt. -
#58946 vob-ra alakítottam. sorry. ile splitting lehet a gond. köszi -
#58945 én is azon kezdtem el, gondoltam a kihívás... meg is van, amikor elkezdődik a pálya... aszonnya mortar... és meghalok akárhova megyek na nembaj, lassan de biztosan haladok. A célzás nekem kurva nehéz, vagy szokatlan, mondjuk resi2-ben ennyit nem szívtam. Bár ott nem nagyon voltak fedezék mögött :D -
Foxhound1980 #58944 X264-et MKV-vá? pfff... azon mit kell konvertálni? Amúgy nem ismeri az MKV-t a PS3, VOB-ra konvertáld pl. A file splittinget meg FAt32-re állítsd. -
#58943 Sziasztok! Az miért lehet, hogy átkonvertálom X264-es fájlt mkv-vá, és PS3 nem ismeri fel???? Media player Library-ba ha teszem akkor hibát ír ki. Feltettem pendrive-ra, akkor meg azt írja nincs semmi rajta. mkv2vob 2.4.5 van fent. Ennél újabb is van? vagy hogy tudnám megoldani, hogy nézhessek PS-en filmet? -
toza #58942 magic swap mukodik ps3 alatt?szet kell tornom talcat vagy hogyisvanez?!kosz -
Jimanszky #58941 :DDD -
Foxhound1980 #58940 Az szép, pedig az a pálya altató a többihez képest. -
#58939 Én belebolondulnék ha 500x kéne nekifutnom .. eddig összesen kb 20 halálom volt, mondjuk még nem tartok a végén szerintem.. -
#58938 bazz a veterán már nagyon kemény...én most azon nyomom,demó pályán haltam meg 10x legalább... -
Foxhound1980 #58937 2féle ellenfélt utálok: újratermelődő, bazookás. Utóbbiból itt van rendesen. -
Foxhound1980 #58936 Na jó hát az a veterán ez meg csak trooper asszem. (2.) Fölbaszott, nem folytatom ma. -
#58935 nekem megvannnnnn -
#58934 Ötször? :D Én Veteránon tolom az első végigjátszást. Statisztika alapján eddig több mint ötszázszor murdáltam meg. Elite fokozatba bele sem merek gondolni. -
#58933 megvannnn.... -
Foxhound1980 #58932 Bázz, Visari palotában kb 5x. halok meg... -
#58931 :))))))) -
#58930 Vazze milyen Világ van már, hogy a fájlok is korruptak!?
:))) -
#58929 A pontos megnevezés : Korrupt fájl !
format C biztos segít. -
Foxhound1980 #58928 Leszedtem egy demót. Install közben áramszünetünk volt. A félbenhagyott installból egy corrupted data keletkezett. Leszedtem újra, installáltam, a corrupted data átváltozott indítható demóvá. (Hawx az egyébként) Indítás, minden ok. Misszió kiválasztás után a töltés befagy. XMB-be belépek, nyomnám a delete funkciót (8001002A) hibaüzivel visszadob, nem lehet uninstallálni. Ismét courrupted data lett a cucc de már el sem indul mivel a közel 800MB-ból már csak 6MB van fent. ezt törölni nem lehet. Ott van egy 6MB-os Corrupted fájl amit nem lehet törölni. Gratula! -
#58927 Jó dolog igen, egy dolog viszont kicsit zavar hogy hiába hagyod meg a jó kis angol dts-t de mellé nem árt ha van magyar felirat is. Azt meg csak úgy tudod ha újrakódolod a filmet így már nem buli annyira. Legalábbis amikor legutóbb foglalkoztam vele így ment. -
Foxhound1980 #58926 Átforgattam VOB-ra az MKV-t.