89387
PlayStation3
  • tarti19
    majdnem elcseréltem a DS-t egy LOTR stuffra, de a srác elbénázta...
  • EmThor
    :leülagépelétrófeákatgyűjteni:

:D (grat)
  • tarti19
    én már 8. szinten vagyok bibi:P
  • EmThor
    x-blades

9.900 cd galaxis
  • EmThor
    ne cigánykodj, senki sem kíváncsi a 7. szintedre :D

grat

• Alien!
    hát pont nem,mivel a bejelentés egyik mondatában utaltak arra,hogy lesz,csak csúszik...:

"Sega also has the sexy Aliens: Colonial Marines on the way, which was pinned for a Q1 09 release. Tsurumi's statement could mean we can expect some form of delay to a later part of the year"....

nagy f*szság lenne a részükről...bár régen a két játék bejött,de nálam pl annyira nem bejövős a 2 faj egymásnak eresztése,pláne az utóbbi 2 pocsékszar,buta film után.
  • Inferno
    Ezt már rég le fújta a Sega (1 hónapja),helyette AvP3 lesz...
  • Sephi
    GTA4 - 7000 Ft

Mirror's Edge - 5000 Ft

Akit érdekel privibe. Tökéletes állapotban vannak.

Kettő együtt 11000 ft
  • Foxhound1980
    Kár lenne érte ha elbasznák, ráférne már az iparra egy király Alien gém.
  • predator0
    Ott én is szívtam eleget, de vannak annál sokkal nehezebb részek is :D
  • Sippie
    laol... csak le kellett írnom, máris megállt az újratermelődés... valszeg beépítették a progiba, hogy ha valaki 50x kezd újra egy részt, hagyja tovább menni... pfff :D
  • Sippie
    én el is akadtam most... nem kicsit... nagyon... AA gunos rész egyszerűen lehetetlen... ha hátul maradok nem jó, özönlenek, ha előre rohanok a társak basznak jönni, nemjó, özönlenek... fedezék szart sem ér, jön a gránát hátbalőnek, vagy lerohanják a fedezéket, 1-re ellövök egy tárat, jön a második leszed... faszom kivan konkrétan. legalább 20x-ra kezdem el...
  • Alien!
    Alien Colonial Marines képek

Állítólag van köztük új,de sztem ezek ugyanazok a renderelt concept képek amiket már régóta mutogatnak....ráadásul nagy a gyanúm,hogy a Sega el fogja b*szni az egészet másodszorra is,mert nagyon kussolnak a játékról....grat.
  • greyfox
    Írtó gáz, hogy ennyit késtek vele, és még most sem tökéletes...
    Viszont nagyon jól néz ki!
  • predator0
    Nem, először amikor megnéztem a listát azt hittem, hogy nagyon nehéz. Inkább időigényes.
  • Foxhound1980
    Falloutban nehéz volt a 100%?
  • DoNorBi
    Mostanság a legtöbb mkv filmet dts magyar hanggal adják ki,viszont ha mp4-re vagy m2ts-re konvertálom akkor a dts hangot a ps nem játsza le,csak ha átalakítom AC3-ra(dolby digital).tudtok olyan megoldást ami gyors és a dts hanghoz nem kell nyúlni?
  • predator0
    Emberek! Már egy ideje elérhető bármilyen webböngészőből a PSN-es barátlista, ezt ugye tudtuk. Aki nem, az ITT.
    Újabb fejlesztésnek köszönhetően a mai naptól mindenki megtekintheti a saját trófeáit is. KATT
    Kissé még haldoklik a rendszer, szóval lehet hibaüzenetet ír ki, vagy hogy nincsenek megjeleníthető trófeák. Viszont szerencsére még sikerült lekapnom működés közben:
    1. KÉP
    2. KÉP
  • nyuszmurusz
    Én is veteránon kezdtem el. Nekem az irányítás egy kicsit csalódás, az még rendben volna, hogy szokni kell, de azért 3 óra játék után már lehet, hogy valami az irányítással nem stimmel, mert egyszerűen nem tudok pontosan célozni. Pedig az elődjében teljesen rendben volt.
  • orskovacs
    vob-ra alakítottam. sorry. ile splitting lehet a gond. köszi
  • Sippie
    én is azon kezdtem el, gondoltam a kihívás... meg is van, amikor elkezdődik a pálya... aszonnya mortar... és meghalok akárhova megyek na nembaj, lassan de biztosan haladok. A célzás nekem kurva nehéz, vagy szokatlan, mondjuk resi2-ben ennyit nem szívtam. Bár ott nem nagyon voltak fedezék mögött :D
  • Foxhound1980
    X264-et MKV-vá? pfff... azon mit kell konvertálni? Amúgy nem ismeri az MKV-t a PS3, VOB-ra konvertáld pl. A file splittinget meg FAt32-re állítsd.
  • orskovacs
    Sziasztok! Az miért lehet, hogy átkonvertálom X264-es fájlt mkv-vá, és PS3 nem ismeri fel???? Media player Library-ba ha teszem akkor hibát ír ki. Feltettem pendrive-ra, akkor meg azt írja nincs semmi rajta. mkv2vob 2.4.5 van fent. Ennél újabb is van? vagy hogy tudnám megoldani, hogy nézhessek PS-en filmet?
  • toza #58942
    magic swap mukodik ps3 alatt?szet kell tornom talcat vagy hogyisvanez?!kosz
  • Jimanszky
    :DDD
  • Foxhound1980
    Az szép, pedig az a pálya altató a többihez képest.
  • Banano
    Én belebolondulnék ha 500x kéne nekifutnom .. eddig összesen kb 20 halálom volt, mondjuk még nem tartok a végén szerintem..
  • Alien!
    bazz a veterán már nagyon kemény...én most azon nyomom,demó pályán haltam meg 10x legalább...
  • Foxhound1980
    2féle ellenfélt utálok: újratermelődő, bazookás. Utóbbiból itt van rendesen.
  • Foxhound1980
    Na jó hát az a veterán ez meg csak trooper asszem. (2.) Fölbaszott, nem folytatom ma.
  • Sippie
    nekem megvannnnnn
  • predator0
    Ötször? :D Én Veteránon tolom az első végigjátszást. Statisztika alapján eddig több mint ötszázszor murdáltam meg. Elite fokozatba bele sem merek gondolni.
  • Sippie
    megvannnn....
  • Foxhound1980
    Bázz, Visari palotában kb 5x. halok meg...
  • Alien!
    :)))))))
  • NEXUS6
    Vazze milyen Világ van már, hogy a fájlok is korruptak!?
    :)))
  • Banano
    A pontos megnevezés : Korrupt fájl !
    format C biztos segít.
  • Foxhound1980
    Leszedtem egy demót. Install közben áramszünetünk volt. A félbenhagyott installból egy corrupted data keletkezett. Leszedtem újra, installáltam, a corrupted data átváltozott indítható demóvá. (Hawx az egyébként) Indítás, minden ok. Misszió kiválasztás után a töltés befagy. XMB-be belépek, nyomnám a delete funkciót (8001002A) hibaüzivel visszadob, nem lehet uninstallálni. Ismét courrupted data lett a cucc de már el sem indul mivel a közel 800MB-ból már csak 6MB van fent. ezt törölni nem lehet. Ott van egy 6MB-os Corrupted fájl amit nem lehet törölni. Gratula!
  • Smuge
    Jó dolog igen, egy dolog viszont kicsit zavar hogy hiába hagyod meg a jó kis angol dts-t de mellé nem árt ha van magyar felirat is. Azt meg csak úgy tudod ha újrakódolod a filmet így már nem buli annyira. Legalábbis amikor legutóbb foglalkoztam vele így ment.
  • Foxhound1980
    Átforgattam VOB-ra az MKV-t.