PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Volt errõl egy cikk is, ha nagyon visszakeresel talán meg is találod itt a fórumon is. Kb az a lényeg, hogy a rendszernek van egy supervisor-nak nevezett része/szintje. És ezt nem lehet megkerülni. Ez figyeli/felügyeli az összes hw elem mûködését, amelyek akár külön külön letilthatók (pl Linux alatt a GPU 3D funkciói). Egy totálisan újraírt OS-sel valahogy helyettesíteni lehetne. De ki ír ilyet ugye?😉))
Még egy lehetõség a fejlesztõi gépek rendszerének lelopása, de egyelõre ez sem akar igazán mûködni, valszeg azokban van olyan hardver elem, ami a széria gépekben nincs.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Nem, még nem mennek az LBP szerverek. Valószínû majd pár nap, vagy legkésõbb amikor hivatalosan megjelenik 😄😄 SG fórum belefér eddig is ment, kivéve egy-két topicot. Playstation.live megy, a többi itt már senkit sem érdekel 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

kirol
A PS3 védelmét miért nem sikerült még feltörni? Nem warezolok, mert nincs is konzolom, csak kíváncsi vagyok. Hardveres védelem van benne?

Petyus_
Az sg fórum még mindig nem fér bele a memóba? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Pofátla kérés: azt nem tudnád kimérni, hogy ha a Wake-on-LAN be van kapcsolva, akkor mennyivel eszik többet standby-on?

OliApa
Tadadadaaam! Az uj fw behozza a flash9-et! Pl.: jatekaim.hu... <#taps>
Alien!
azért kiváncsi lennék arra a pc-re játék közben is....de egyébként valóban sokat zabál a 60as ps3. mondjuk az kemény,hogy a PC kikapcsolva 35wattot(!?!) zabál....pfffff...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Jaja, a bétában is már olyan pályák vannak, hogy beszarás némelyik. =) Rivjúk szerint a gyári pályák is állatok.

A lemezes LBP egyébként felmegy már most a netre, és lehet játszani a bétás pályákkal, vagy hogy mûködik?

OliApa
Koszi az infot! Erdekes. Tobbre szamitottam...
predator0
Én azt tudom javasolni, hogy aki szereti a platformjátékokat mindenképpen probálja ki, akár ismerõs által. Ha nem jön be, akkor így járt.
Már most olyan pályákat láttam neten, hogy letettem a hajam, és a szervereket még nem lõtték be, szóval bétával készültek. Az is baromira el lehet vele, aki nem tervez saját pályát, mert lesz egy rakat. Offline módban is van. Nekem (és még pár millió embernek) nagyon bejön ez a koncepció 😊

Sziasztok,

Remélem nem gond, hogy ide írom, de lenne egy eladó új Ceramic White (fehér) Playstation 3!
80Gb, 1 db Dual Shock 3 gamepaddel. Hong Kong-ból importált (japán gép), így csak a 3-as (A-s) régió kódú Blu-Ray filmeket tudja lejátszani! Gari nincs.

Ár: alku szerint
Ajánlatokat priviben várom!

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

Smuge
Ez azért lehet mert ilyet még nem láttál ezelött, mert ilyen nem is volt. No meg azért mert gondolom nem próbáltad még élõben. Végre egy teljesen egyedi játék a piacon , manapság ezt kijelenteni amikor mindenki mindenkirõl másol csoda.
Látni kell!!

Uncharted nagyon jó akció és a story is jó

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Petyus_
<#ejnye1>

Nem szabad munícióval szolgálni az xbotoknak. Az LBP a világ legjobb játéka. Ez tény!

Ombika
Mond mi bant, nem ittal eleget?! 😊

jo ez a valkyira chronicle. a briefing videok eleg gagyik de a tobbi naon siralysag. tul sok gamma jon ki most 😊

PS3 ID: iib

Sipee
gyerekek csak én vagyok a hülye hogy nem tetszik az LBP vagy csak nem értem a léynegét?😄

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

"hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, fõleg úgy hogy az elsõszériás gép sokkal többet eszik mint az újak"
hat nekem a meresedbol pont az jon le hogy kva sokat fogyaszt (pl 50%-al tobbet meg a 4magos pcdnel is)

predator0
Ez kicsit teljesebb.

Sippie
nincs mgs4? ajjmá... 😄
tomy8614
Igen errõl a standby fogyasztásról legendákat beszélnek, ugyanúgy mint a bekapcsolt gép fogyasztásáról. Vettem fogyasztásmérõt és megmértem mikor mennyit eszik (60 gigás, elsõ szériás "sokat fogyasztó" gépem van):

standby: ~6 watt
ps3 menü: ~150 watt
játék: ~190-200 watt

összehasonlításképpen néhány más mérésem:
19" LCD monitor standby: ~6 watt
19" LCD monitor bekapcsolva: ~35watt
4 magos pc kikapcsolva: ~35watt
ugyanez a pc bekapcsolva: ~130 watt
82-es LCD tv standby: ~9 watt
iMac standby: ~11 watt
iMac bekapcsolva: ~60watt

hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, fõleg úgy hogy az elsõszériás gép sokkal többet eszik mint az újak.

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

predator0
80 gigás változathoz dualshock 3, ami rezgõs és mozgásérzékelõs is. Röviden: igen, csak rezeg is 😊

Thundercore
Sziasztok A köv. lenne a kérdésem: új Ps3-hoz a dobozban sixaxis kontroller van vagy sem?

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Hát az nézõpont kérdése. De én az MGS4-et tudom ajánlani, szerintem a legjobb PS3 exkluzív cím.

Melyik a legjobb játék amit kiadtak ps3 ra? (gta-n kívül).
Szegeden tud valaki, valami olcsó konzolshoppot?

PS3 ID: hdcsaba

Holnap update.<#eljen>
részletek

köszönöm.

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

OliApa
En mindig lekapcsolom a powa kapcsoloval, mert standby modban is eszik...
Alien!
várd meg a gyári sony-t...A Socom-mal egyidõben érkezik,rengeteg jó funkciója van alapból,ráadásul a HQ módot valszeg csak ez támogatja....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

srácok valahol meglehet már tudni mely sátákok kaptak támogatást trofea téren? Mert nekem eddig uncharted és a warhawk

zsolt1983
a fej alatt a ps3 at ertettem. azaz amikor meg a piros led sem vilagit.

zsolt1983
Jool gondolod, amenyiben teljesen aramtalanitod a fejet. Szvsz a fejnek akkor visza kene allnia alap helyzetbe... termeszetesen fennal az esej hogy megsem... mivel en sem bontotam szet meg a ps3 at nes nemvizsgaltsam meg..

predator0
A legtöbb bluetooth-os headsetet kezeli.

balla27
sziasztok!valaki tudja,hogy milyen headset kell a ps3-hoz?mert jó lenne a gta4-hez

predator0
Feltételezem, hogy amikor kikapcsolom a gépet, akkor nem terheli semmi, ha pedig be van kapcsolva, akkor játszom, és így mindegy, hogy bent volt már vagy sem. Jól írom?

zsolt1983
Lehet. Ugyanis az olvaso fej ha benne van a lemez allandoan olvaso pozicioban van. Nem jo otlet allando megterheles allat hagyni az olvaso fejet. Elfaradhat ,hogy a kis mechanikai reszek a elektromagnes resze elkfarad es a olvaso fejnek anyi. Termeszetesen ez mivel SONY rol van szo tarthat evekig is, de en szemely szerint mindenkinek janlom, hogy vegye ki a lemezt ha nem jatszik ill. nem nez filmet stb.

predator0
Privát üzenetbe lehet képet csatolni.

predator0
Enyémnek eddig nem volt, pedig ha játszom egy játékkal tartósan, akkor nem szoktam kiszedni a lemezt.

Töltsd fel a képeket valami képmegosztóra honlapra.

PS3 ID: hdcsaba

és még is hová küldjem?

jut eszembe lehet valami gyíkja attól a ps3 nak hogy benne hagyom a dvdt?

predator0
Küldjed 😊

sziaaztok kellene egy kis segitség.Beteszem a ps3-ba a vincsit ,de nem csinál vele semmit lefotóztam miket ir ki valaki aki tud ebben segiteni irjon már elküldön neki,hogy mi tévõ legyek köszi elõre is.

igen 😄 ? na az tök jó ...
.... hehe és tetszik ez a hurka XD vicces akkor kösz !!

tarti19
minden hurka noname bill. is kompatibilis a ps3-mal😛

hello!
tudna nekem valaki egy tippet adni hol lehet olcsó Logitech PS3 Keyboard tudtommail ez a 2.4 Ghz típus az eggyetlen ami ps3 kompatibilis vagy van más billentyüzet is hozzá ?
és ha igen mennyiért köszi köszi a választ

zsolt1983
Nemkkel mas csak a taap es a HDMI . Ha van rooter wifi akkor meg kabel sem kell a nethez. Nalam mukodik. Nekem is Kabelrengeteg fobiam van. Nem nics semmi kulombseg csak a HDD es a kontroller.

HAF Rigel
én ps3mat csak HDMI csatlakozóra kötnék , Semmi másra ez a legszebb képet eredményezõ csatlakozás . Gépek között 80vanast vennék már csak a joy miatt is , mert úgye egy ds3 joy is 12 ezer körül van .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

shevy
sziasztok, gépvásárlás elõtt vagyok, és lenne egy-két kérdésem:

HD-ready tv-m van, szóval vennék egy hdmi kábelt is, és azt kérdezném, hogy a tv-t és a gépet csak ez az egy kábel köti össze vagy még más is? csak azért kérdem, mert ven upc box, meg házimozi a tv-re kötve és nagy a kábelrengeteg.
Neten tudok játszani kábel nélkül wifis routerrel? 80gb és 40gb között van valami különbség a joyon és a winch. méretén kívül? Elõre is kösz