PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Az a film grain effect miatt van. Azt hitték ettõl jobb lesz a játék 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nah még egy kérdés mára, miért szemcsés, mákos a játék képe a battlefiel bad company demoban?

PS3 ID: hdcsaba

predator0
PSlive-on olvastátok a tesztet róla?

Hogy ne érezd magad számkivetettnek: már ketten vagyunk, akik nem értik ezt a játékot.

Papesz

Valami jó media server progit tudtok mondani? tversity nem akar feltelepülni, csak azt írja ki, hogy detected....

Sipee
pont ma ujitottam be az unchartedet, mitnemondjak nagyon finom 😊

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Kokesz02
kössz

kokesz

tarti19
http://logout.hu/iras/alapfogalmak_az_lcd_tv-kkel_kapcsolatban.html
tessék

Kokesz02
mi a különbség a 1080i és 1080p között?

kokesz

tarti19
GTA 4 alapból ilyen picit elmosott játék...de nem ezért szeretjük... Most gondolj bele, így is milyen látvány tárul eléd egy ekkora bejárható világhoz képest...
Éjjel pedig végig helikopterezni a terepen mennyei😛

átraktam 1080p re de nincs szinte semmi változás... akkor marad ez a minõség. 😞
media servert szeretnék csinálni, de valami cink van, remélem megtom oldani. 😄

predator0
Csak hülyéskedtem, mielõtt valami szakértõ tenné. Akkor nem fogod tudni 1080p-re, max. 1080i.

Milyen bigyót?
Megnézem milyen 1080p vel (de tv-m hivatalosan csak 720p)

predator0
Az is megoldás lehet, ha a tévén átállíccsuk a bigyót, ami elmossa a képet. Nem lesznek recék, csak foltok.

NEXUS6
Ja, az 1080-at ki kell pipálni természetesen!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Leveszed a grafikát ultralow-ra? 😄😄

NEXUS6
Ha esetleg tud a megjeleítõd nagyobb felbontást, akkor érdemes lehet a PS3 megjelenítés menüjében a 720p-t kikapcsolva a nagyobb felbontásra kényszeríteni a játékot, ez csökkenti a recéket. A sebesség sajna ilyenkor lassabb, ezen viszont úgy tudsz segíteni, hogy a játékon belül 1-2 dolgot kikapcsolsz.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akkor várok, addig nézegetem a többi funkcióját. 😊

predator0
Holnap szerintem menni fog minden, máshogy nem lehet letölteni. Ma karbantartás van + kiadtak egy frissítést is.

😞 Azért köszi.

Demokat le lehet valahonnan máshonnan tölteni? és pendriveval felrakni? (most tesztelgetnék játékokat, de hát még mindig lassú).

NEXUS6
Sajna a GTA4, ilyen szempontból nem a legjobb PS3-on.;(

Minden esetre nagyon ütõs és tényleg szép játékok a következõ hónapokban várhatók.

predator0
Van itt egy extra nagy szakértõ, majd õ biztos megmondja mi a megoldás.

De nem csak az élsimítás rossz, hanem a texturák is olyan mosódottak, a bornout paradise demonal semmi gond.

predator0
Meg titanic, meg mirror's edge, megmeg még egy csomócsomócsomó minden!!! Csak a rohadt szerverek nem mennek (még) 😄

NEXUS6
De lehet benne tétriszezni is, meg van Invaderszes pája is.😉))

Sipee
aztakurva 😮 biztos vétel😄

predator0
Azt kihagytad, hogy az összes pályát magának kell megszerkesztenie.... 😄😄😄

Petyus_
Menni/ugrálni kell balról-jobbra, és gömböket kell gyûjtögetni! Tudod, régen is errõl szóltak a játékok! 😛

Na, nyomás vásárolni! 😄 😄 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sipee
elnézést urak,megse szólaltam, szaladokis LBP-t venni😄 csak elõbb vki plz magyarázza el h tuladjonképpen mit is kell ebbe a csodába csinálni?😄

predator0
PSN karbantartás van ma, plusz a frissítés is kijött azért lassú. Nem nálad van a probléma az élsimitásban sem.

brodix
sztem nem béta,mert már most is 0.95 vagy valami e-közeli verziónál jár.
(sry ha vmi hülye verzió számot írtam)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Nah végre megvettem a ps3mamat, vettem is hozzá egy gta4 et.
(elég gatya az élsímítás a játékban, vagy nálam van a probléma?)

Töltök le demot, de nagyon lassan jön, ennek mi az oka? 8Mb-es netem van szal azzal nem lehet probléma.

predator0
Passz, de a HOME már elég régóta meg akar jelenni, függetlenül a konkurenciától. Ha tényleg akkor jön ki valszeg nyílt béta lesz.

brodix
Sony's "Home" virtual world for the Playstation 3 will be released on November 19th, after its delay twice already. It will go up against Microsoft's Xbox 360 "New Xbox Experience".
Vajon ez mennyire biztos?

Forrás

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Nem muszáj. Hosszú és a végén van 😊 Én pedig tudom hol 😄

köszönöm az úrnak
legközelebb a FAQ-al kezdem

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

predator0
FAQ:
"Az elsõ és leggyakoribb ilyen jelenség, amikor a felhasználó egy új megjelenítõre kapcsolja a gépet, pl. a hagyományos tévé leváltására frissen beszerzett HDTV-jére, de valamiért semmi nem látszik a képernyõn, bárhogy állítgatja is emberünk. Az ok az, hogy a konzol csak az elsõ beállításkor teszteli le a kimeneteket, hogy melyiken is található megjelenítésre alkalmas készülék. Utána az operációs rendszerbõl, a rendszer beállításainál (Display settings) tudjuk ezt módosítani.
Persze ezt ilyenkor már nem látjuk, ennek megoldására megfelelõ módszer, hogy bekapcsolás után nem vesszük le a kezünket az érintõkapcsolóról, hanem legalább 5 másodpercig rajta tartjuk és megvárjuk, amíg a PS3 hangjelzést ad. Ilyenkor a megjelenítõre vonatkozó beállítások visszaállnak a gyárira. Várjuk meg, amíg a gép kikapcsol, csak azután vegyük el a kezünket, majd indítsuk újra. Ekkor a gép újra leellenõrzi a kimeneteket és most már valószínûleg meg fogja találni a másik megjelenítõt is."

Sziasztok
Nem tudja valaki hogyan lehet az elõzõleg hd tv-re állított ps3-at normál tv-re visszaállíttani?
Persze úgy hogy ne keljen hd tv-re kötni merthogy sima tv-n nem jön be semmi nincs kép
elvitte haverom és nem tudja használni

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

kirol
Aha, köszi.

OliApa
Jöhetne már egy jó kis stratégia. A CivRev jó lett volna, de olyan gyerekes. Ha egy Heroes V. beütne... <#finom>
OliApa
En is ps3-rol irok.<#bee1>
OliApa
Ja. Neha be sem jon...
predator0
Ez PS-rõl ment... szóval még ez is mûködne, ha olyan ingerem lenne, hogy onnan írnék 😄

predator0
ps3 browser teszt :p

Alien!
igen,sztem igazából sok lé kéne hozzá,az meg amatõrszinten senkinek sincs....mindenesetre jól tartja magát a gép...én inkább a kihatására lennék kiváncsi...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Petyus_
Thx az infot! =)

predator0
Ez a topic biztosan megy, most néztem meg 😊 A leáldozottat pedig a cell proci tiltja, mert még bekap a gép valami vírust onnan 😄

predator0
Plusz egy devkit sem két forint, amin kísérletezhetnek 😊

Petyus_
De a "leáldozott" topic nem megy (egyébként ez se ment, amikor utoljára néztem). =)

predator0
Szerinted, akinek ps3-a van foglalkozik ilyen kérdéssel? Szerintem nem. Azért nem vesz senki "drága" konzolt, hogy majd egyszer csoda történik.