89387
PlayStation3
-
#59005 A DS3 miért egyéb eszköz? -
#59004 red alert 3 ultimate edition - ps3
"The PS3 game, however, benefits from sharper textures and a markedly brighter color palette, putting the game closer to the impressive look of the PC game." -
#59003 bocs a floodért de:
"Where will you deliver my goods?
We currently only deliver to UK addresses, and for security reasons we can only send items to the billing address of the card used for payment of your order."
nem megyünk vele sokra :P -
#59002 :O jó kis árak... de milyen PES az ami offline? O.o -
#59001 hm, ezmegmi? sose hallottam róla (ami nem jelent semmit :D, de új vagy régi? )
előző hsz persze Immigrants-nak szól, csak folytatván Alien! gondolatmenetét -
Immigrants #59000 Ez a játék olyan középkori lovagos kardozós játék? -
#58999 viszont multiban mások is így vannak vele, így nem ér sok hátrány... (kivéve azokkal szemben, akik egyéb eszközökhöz nyúlnak mint a dualshock3) -
#58998 http://ncsx.com/ -
#58997 Szia honnan rendelted? Engem nagyon izgat a téma, látom angol nyelv is van:P -
toza #58996 mellesleg ha mar uk akkor cex
... kicsit hasznalt,de olcso.. -
#58995 nah megjött a Demon's Souls mehet a móka :)
(a képek teloval készültek nem fikázni :) -
toza #58994 Little Big Planet
LAIR
mivel osszes tobbi megvan csomo mas platformra is.. egyertelmu h ezek kozul vmejik.. -
#58993 Fallout 3, GTA 4, LBP első helyre:) -
#58992 ezért vétek lenne kihagyni....valóban szokatlan ez a kicsit reálisabb irányítás,hiszen itt imbolyog a kezedben a fegyver,nem tudsz úgy oldalazva pontosan célratartani mint a Cod4-ben,sőt olyan gyorsan szemrehúzni sem tudod,mint ott....
Nekem bejön,de való igaz,hogy nagyon szokni kell. -
Immigrants #58991 De ugye a kz2 irányítása annyira nem nehéz hogy ne vegyem ezért meg???
-
#58990 Ti melyiket választanátok?
GTA 4
The Darkness
Little Big Planet
LAIR
Shaun White Snowboarding
Fallout 3 -
#58989 nehéz... nekem közepestől egyel lejjebb van... viszont multiban annyira nem érződik hogy gáz lenne, mint ahogy singliben gondoltam volna. Egyén dolga ki hogy állítja, ebben nem érdemes tanácsot kérdezni szvsz..
Ellenben killzone.com-on a nincsenek fent a statok rendesen, vagy nullázódtak? -
#58988 355 a font lehet hétvégéig meglesz a 360 -
#58987 Nekem is lassún van. Inkább pontosan tudjak célozni, mint teljes hátraarccal menekülni. Multiban amúgy is szarrálőnek, ha csak fordulgatok és rohangálok, singleben pedig ott a fedezékrendszer, ami az esetek nagy részében elég jól működik.
Hátbatámadás gyorsfordulás, headshotra annyit tudok mondani, hogy nekem spec még jó, hogy ezt nem lehet megjátszani... Így legalább tényleg össze kell tartania a csapatnak, figyelni kell. -
#58986 thx predator,
nyuszmurusz, szerintem úgy állítsd be ahogy neked a legjobban fexik:D...van aki gyorsan szereti van aki nem pl én pc-n általában nagyon lassúra szoktam állítani mert úgy tudom a legjobban kezelni, de ismerek olyat is aki majdnem mindig max sensin nyomja ami számomra már játszhatatlan. -
nyuszmurusz #58985 Mi a véleményetek a KZ2 irányításáról? Milyen érzékenységen lehet a legjobban megszokni(én maxra tettem, mert a közepes fokozaton lassúnak éreztem a fordulást, viszont maxon meg túl érzékeny, túlfut, nem tudok pontosan célozni). Lehet, hogy csak én vagyok ennyire béna? -
#58984 Igen, ha olyan formátumra konvertálod, ami a PS3-nak is tetszik.
Semmi különbség nincsen a flash drive és a pendrive között.
Johnny23: Ha sokat játszom egy játékkal, akkor nem szoktam kivenni a lemezt én sem. Eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam így. -
#58983 Hali!
Károsodik az olvasófej v. vmi,ha a meghajtóban hagyom a játékot hosszabb ideig?
köszi, -
#58982 A filmes cuccra visszatérve, link ha mondjuk ezt megvenném , és raknék rá néhány hd filmet amit aztán felmásolok a ps3 winyójára és lejátszanám hdtvn akkor az úgy működne egyáltalán?Elsősorban az érdekelne hogym i a különbség flash drive / pen drive közt, vagy ebben az esetben inkább egy külső winyót vegyek?Mert főleg filmekre kéne majd. -
Balli #58981 Ala tudna valaki tamasztana a következőt?
Call of Duty Modern Warfare-ban egy gepen akar negyen is jatszhatunk de csak is egymas ellen. Azaz se bot-ok (gep altal vezerelt katonak) se neten keresztul massal nem jatszhatunk mar ketten sem egy gepen
Call of Duty world at war: ugyanez, kivéve azt hogy ketten (többen nem) játszhatunk a gépek ellen a story modban, neten itt sem lehet csak egyedul -
#58980 sok új akciós játék -
Jimanszky #58979 Itt nálunk 9990:) -
#58978 szerintem okés ár,főleg ha garis -
#58977 Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt lehet-e ilyet, de azért megkérdem.
Szerintetek megér egy 40 gigás karcmentes PS3, 2 Sony joyyal dobozában 65ezret?
(ha nem ideillő kérdés nyugodtan töröljétek)
Előre is kössz. -
#58976 az igen jó ár! Pont most van tetőponton a forint is amikor ilyen jó áron adják :( -
Demeter #58975 Thx srácok a helpet USA verzió ügyben! Megnyugodtam! :) -
Foxhound1980 #58974 Little Big Planet 13GBP +ptg. -
Foxhound1980 #58973 Árkád MM-ban rakat Gitár Híró volt (játék+gitár) 13k. -
#58972 Keresd rajta a régiókódot. USA-s toknak általában az oldalán van, EU-snak a hátulján.
Vagy megnézed az elejét. Ha számmal írják a korbesorolást, akkor nagy valószínűséggel EU-s verzió, ha betűvel, akkor USA. -
#58971 Amúgy onnan, hogy az USA termékek 1-es míg az EU-s termékek 2-es régiókódot kaptak:) -
#58970 az USA-son csak egy Hellgast fej van, az EU-san még a 4 csapattársunk is -
Demeter #58969 Srácok lehet hülye kérdés, de miből tudom megállapítani, hogy az adott KZ2 USA verziós? Van rajta vmi "megkülönböztető" jel?
Thx! -
#58968 magyar felirattal!
-
Jimanszky #58967 Rohadt 9 tűs mini DIN kábel:@.Nincs valakinek otthon elfekvőben 1?Egész Európában nincs b@ssza meg... -
#58966 a lotr játékok ps2-ps3 mind jók, bármilyen kevés is van belőlük...a ps2\pc fellowship of the ring ilyen nagyjából szabadon bejárható megyével meg hasonlókkal büszkélkedhet, kicsit gagyi színvonalon + volt egy the hobbit c. játék is, ezekhez sajnos még nem volt szerencsém
hobbit video!!!!!