89387
PlayStation3
  • EmThor
    Watchmen: hát négyzet-háromszög verjünk össze mindenkit, néha húzzunk meg egy kapcsolót, csak fanoknak (biztos van ilyen)

Wanted: ja ez nem rossz, film nem jött be anno viszont

Yakuza: isten

WWE legends: nekem ez nem, inkább letöltök egy ilyen pankrátor verekedést, azt nézem, amúgy tök jó, mert látványos
  • Foxhound1980
    Hát igen. Nem is értem miért nem lehet menni meg lőni egyszerre. De kajak úgy emlékszem mintha lett volna egy olyan RE egyszer ahol lehetett. (talán CV) Aztán meglehet tévedek.
  • Alien!
    nemtudom,nekem ráállt a kezem a dead space - uncharted szerű irányításra...ez az egyhelyben forgok,fel-le nézelődök sztori már nagyon nemjön be,a zombi téma meg egyáltalán nem...viszont borzasztóan látványos....
  • trick daddy
    Ki akar majd velem killzone 2-t resi 5-re cserélni?Úgy mondjuk 3-4hétrutána vissza,csak nincs kedvem megvenni a resit is 13-ért..:)
  • Csabesz100
    Én Tegnap töltöttem le, ma próbálom ki! Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e?! Majd meglátjuk! Leszedtem még a Wanted-et, a Yakuza-t és a Watchmen-t. Este nagy teszt lesz!
  • EmThor
    Rigel, jobb későn mint soha, szeretnék gratulálni a HAWX-hoz, verjetek bottal de engem is megfogott :)
  • Foxhound1980
    Több irányítési séma is volt a demóban, asszem volt egy kifejezetten RE4-es is.
  • Foxhound1980
    Az mondjuk engem nem zavart mert detto olyan mint a 4-nek. Viszont úgy tűnik, hogy grafikailag helyrebillentették valamelyest a demó óta, jóval stabilabbnak meg összeértebbnek tűnik a kép. Ez a 2 videó most meghozta a kedvemet az anyaghoz.
  • Jimanszky
    Nekem bejön az irányítása nagyon is!Már az első játszásnál egyből a kezemre simult az irányítás.
  • Alien!
    nemtudom,vhogy nem jön be az irányítás,abszolút....bagatell áron majd vmikor az év közep-vége felé,talán.....
  • Foxhound1980
    RE PS3 gameplayek
  • Alien!
    GG-s srácok legalább komolyan veszik az egészet....A játék kint van egy hete és 2x többet javítottak rajta,mint a Treyarch a Cod5-ön 3 hónap alatt....

1.20:

* Stability issue regarding randomly named games resolved.
    * Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
    * Stability issue regarding Saboteur’s disguise ability resolved.
    * Stability fix on ‘Creating game’ with a blank name.
    * Stability fix for repeatedly entering exiting game.
    * The Ignore list functionality corrected.
    * Unlock of “Frontrunner” Medal now functioning correctly.
    * Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
    * Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
    * Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
    * HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
    * Controller input tweaks and modifications.
    * Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
    * Fix for D-Charge issues in Campaign mode.
  • Csabesz100
    Nincs baja szerencsére! De, ha lehet és még jobb lesz, akkor miért ne?!
  • Foxhound1980
    Miket javít?
  • Foxhound1980
    LOL
  • Jimanszky
    Csak akkor frissíts, ha valami gond van a tv-vel!!!!!
  • Csabesz100
    Ha már ennyire belementetek a tv frissítésbe, kezd érdekelni engem is a dolog. A Sony tv-ket is lehet így frissíteni? Ha igen, akkor én is meg tudom otthon csinálni vagy csak szervizben lehetséges?
  • 5c0rp330n
    hmm, killzone2 frissült, 1.20-ra..
  • Jimanszky
    Lapos
  • NEXUS6
    Tényleg Jim milyen Tv-d van?

• Jimanszky
    Kinek ez, kinek az.Örülhet, akinek egyáltalán van LCD tv-je, mert sokaknak pl nincs.Szóval én ennek örülök, meg vagyok vele már elégedve;)KZ2 demo is szebb lett:P, na de off vége!
  • Alien!
    na abba énis beleugraanék,de így válságban inkább maradok a seggemen....
  • cloud.strife
    Nekem már lassan itt a WE5-ös sanyi. :D
  • greyfox
    samu.comon van firmware.
    Bár nem tudom, neked az mennyire új...
  • Alien!
    samukhoz nem is találok...pedig szemlátomást sokan frissítgetik..
  • greyfox
    Szóval ""húztad"" a tv-det? :))

Nekem samu van, én csak arra gondoltam, hogy hátha valami új funkcióval, vagy a meglévők javításával valami változást tapasztalok a frissítés után.
    Csak kíváncsiság, főleg, hogy én tökéletesen elégedett vagyok a képpel :P
  • Jimanszky
    Várj, mert az én tv-m másabb, mint a tied.Kívül 7332-es, de belül 7562D/10 és az ő sw-jét tettem rá:P.Kicsit szebb lett a kép:D
  • Alien!
    Mekkora flash már a Wrestlemania demo,visszamentem a gyerekkoromba,szétvágtam Hulkkal Andre the Giant-et.....

Jól visszahozza a feelinget a progi,de azért hiányzik Gorilla Monsoon és Jesse Ventura közvetítése nagyon...Picit fáradt a közönség,és Andrét sem láttam ilyen izomkolosszusnak soha,de azért lehet,hogy tiszteletből bevándorol a gyűjteménybe...
  • Immigrants
    Aki tudja mondja meg hogy a #58995 milyen gém
  • greyfox

Nekem nincs problémám a képpel, de az örömödet látva én is frissítem, hátha történik valami csoda : )
  • PoisonChihuahua
    Milyen TV?
  • HAF Rigel
    Na ma 2 dolog történt , megvettem a Hawxot , és leszedtem a játék auto pacok a BPhez , a F1 gép nagyon kemény kár hogy McLaren mintájú a dolog .

Hawx nekem bejött , de repülögép fan vagyok és mivel ps3 nincs ace 6 , így nem tudok elfogult lenni , tetszik és kész .
  • Győri Devi
    nagyon jo kis game a demon's souls igen élvezetes meg nehéz :)
  • Jimanszky
    Wanted-ra kíváncsi vagyok.Na frissítettem a tv szoftverét és beszarás mennyire szebb lett!!!KZ2-ben alig észrevehetők a recék, IMAX-os természetfilm...aki még nem látott egyet se az még nem látott igazi HD-t!!!Dark Knight-on kívül;)Eszméletlen mennyire gyönyörű!!!Tv adások is sokkal szebbek lettek.
  • DoNorBi
    thx,holnap meglesem
  • DoNorBi
    SF4 eszméletlen kihívás,ajánlom mindenkinek,de jócskán elüt a megszokott trendtől,vagy utálni vagy imádni lehet!
  • Foxhound1980
    demóáradat uk-n
  • Chris Lowe
    Frissült a Home, nézzetek rá!
    Van Resident evil szoba, benne Resi automatával. Plusz a Home főtere is változott, jött valami helikpoteres játék(még nem fértem hozzá), cserélték a videókat(Infamous video), ingyenes ruhák stb.
  • Sippie
    egyéb mint a dualshock vagy sixaxis... szóval ezeken kívül :P
  • EmThor