89387
PlayStation3
-
#59045 Watchmen: hát négyzet-háromszög verjünk össze mindenkit, néha húzzunk meg egy kapcsolót, csak fanoknak (biztos van ilyen)
Wanted: ja ez nem rossz, film nem jött be anno viszont
Yakuza: isten
WWE legends: nekem ez nem, inkább letöltök egy ilyen pankrátor verekedést, azt nézem, amúgy tök jó, mert látványos -
Foxhound1980 #59044 Hát igen. Nem is értem miért nem lehet menni meg lőni egyszerre. De kajak úgy emlékszem mintha lett volna egy olyan RE egyszer ahol lehetett. (talán CV) Aztán meglehet tévedek. -
#59043 nemtudom,nekem ráállt a kezem a dead space - uncharted szerű irányításra...ez az egyhelyben forgok,fel-le nézelődök sztori már nagyon nemjön be,a zombi téma meg egyáltalán nem...viszont borzasztóan látványos.... -
#59042 Ki akar majd velem killzone 2-t resi 5-re cserélni?Úgy mondjuk 3-4hétrutána vissza,csak nincs kedvem megvenni a resit is 13-ért..:) -
#59041 Én Tegnap töltöttem le, ma próbálom ki! Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e?! Majd meglátjuk! Leszedtem még a Wanted-et, a Yakuza-t és a Watchmen-t. Este nagy teszt lesz! -
#59040 Rigel, jobb későn mint soha, szeretnék gratulálni a HAWX-hoz, verjetek bottal de engem is megfogott :) -
Foxhound1980 #59039 Több irányítési séma is volt a demóban, asszem volt egy kifejezetten RE4-es is. -
Foxhound1980 #59038 Az mondjuk engem nem zavart mert detto olyan mint a 4-nek. Viszont úgy tűnik, hogy grafikailag helyrebillentették valamelyest a demó óta, jóval stabilabbnak meg összeértebbnek tűnik a kép. Ez a 2 videó most meghozta a kedvemet az anyaghoz. -
Jimanszky #59037 Nekem bejön az irányítása nagyon is!Már az első játszásnál egyből a kezemre simult az irányítás. -
#59036 nemtudom,vhogy nem jön be az irányítás,abszolút....bagatell áron majd vmikor az év közep-vége felé,talán..... -
Foxhound1980 #59035 RE PS3 gameplayek -
#59034 GG-s srácok legalább komolyan veszik az egészet....A játék kint van egy hete és 2x többet javítottak rajta,mint a Treyarch a Cod5-ön 3 hónap alatt....
1.20:
* Stability issue regarding randomly named games resolved.
* Stability fix when rapidly tapping (X) can cause crash on spawn-select.
* Stability issue regarding Saboteur’s disguise ability resolved.
* Stability fix on ‘Creating game’ with a blank name.
* Stability fix for repeatedly entering exiting game.
* The Ignore list functionality corrected.
* Unlock of “Frontrunner” Medal now functioning correctly.
* Fix for incorrect award of win to clan not showing for game resolved.
* Battle Replay for Corinth Crossing not appearing correctly on www.killzone.com.
* Issue with not being able to defuse the Search and Destroy objective resolved.
* HUD issue correction during Assassination mode when playing as a Medic.
* Controller input tweaks and modifications.
* Fix for auto-lock on of shotgun exploit.
* Fix for D-Charge issues in Campaign mode.
-
#59033 Nincs baja szerencsére! De, ha lehet és még jobb lesz, akkor miért ne?! -
Foxhound1980 #59032 Miket javít? -
Foxhound1980 #59031 LOL -
Jimanszky #59030 Csak akkor frissíts, ha valami gond van a tv-vel!!!!! -
#59029 Ha már ennyire belementetek a tv frissítésbe, kezd érdekelni engem is a dolog. A Sony tv-ket is lehet így frissíteni? Ha igen, akkor én is meg tudom otthon csinálni vagy csak szervizben lehetséges? -
#59028 hmm, killzone2 frissült, 1.20-ra.. -
Jimanszky #59027 Lapos -
#59026 Tényleg Jim milyen Tv-d van?
-
Jimanszky #59025 Kinek ez, kinek az.Örülhet, akinek egyáltalán van LCD tv-je, mert sokaknak pl nincs.Szóval én ennek örülök, meg vagyok vele már elégedve;)KZ2 demo is szebb lett:P, na de off vége! -
#59024 na abba énis beleugraanék,de így válságban inkább maradok a seggemen.... -
#59023 Nekem már lassan itt a WE5-ös sanyi. :D -
#59022 samu.comon van firmware.
Bár nem tudom, neked az mennyire új... -
#59021 samukhoz nem is találok...pedig szemlátomást sokan frissítgetik.. -
#59020 Szóval ""húztad"" a tv-det? :))
Nekem samu van, én csak arra gondoltam, hogy hátha valami új funkcióval, vagy a meglévők javításával valami változást tapasztalok a frissítés után.
Csak kíváncsiság, főleg, hogy én tökéletesen elégedett vagyok a képpel :P -
Jimanszky #59019 Várj, mert az én tv-m másabb, mint a tied.Kívül 7332-es, de belül 7562D/10 és az ő sw-jét tettem rá:P.Kicsit szebb lett a kép:D -
#59018 Mekkora flash már a Wrestlemania demo,visszamentem a gyerekkoromba,szétvágtam Hulkkal Andre the Giant-et.....
Jól visszahozza a feelinget a progi,de azért hiányzik Gorilla Monsoon és Jesse Ventura közvetítése nagyon...Picit fáradt a közönség,és Andrét sem láttam ilyen izomkolosszusnak soha,de azért lehet,hogy tiszteletből bevándorol a gyűjteménybe... -
Immigrants #59017 Aki tudja mondja meg hogy a #58995 milyen gém -
Nekem nincs problémám a képpel, de az örömödet látva én is frissítem, hátha történik valami csoda : ) -
#59015 Milyen TV? -
#59014 Na ma 2 dolog történt , megvettem a Hawxot , és leszedtem a játék auto pacok a BPhez , a F1 gép nagyon kemény kár hogy McLaren mintájú a dolog .
Hawx nekem bejött , de repülögép fan vagyok és mivel ps3 nincs ace 6 , így nem tudok elfogult lenni , tetszik és kész . -
#59013 nagyon jo kis game a demon's souls igen élvezetes meg nehéz :) -
Jimanszky #59012 Wanted-ra kíváncsi vagyok.Na frissítettem a tv szoftverét és beszarás mennyire szebb lett!!!KZ2-ben alig észrevehetők a recék, IMAX-os természetfilm...aki még nem látott egyet se az még nem látott igazi HD-t!!!Dark Knight-on kívül;)Eszméletlen mennyire gyönyörű!!!Tv adások is sokkal szebbek lettek. -
#59011 thx,holnap meglesem -
#59010 SF4 eszméletlen kihívás,ajánlom mindenkinek,de jócskán elüt a megszokott trendtől,vagy utálni vagy imádni lehet! -
Foxhound1980 #59009 demóáradat uk-n -
Chris Lowe #59008 Frissült a Home, nézzetek rá!
Van Resident evil szoba, benne Resi automatával. Plusz a Home főtere is változott, jött valami helikpoteres játék(még nem fértem hozzá), cserélték a videókat(Infamous video), ingyenes ruhák stb. -
#59007 egyéb mint a dualshock vagy sixaxis... szóval ezeken kívül :P -