89387
PlayStation3
-
#59085 Szerintetek megéri? -
tibitoth #59084 nu megvan az uj gamem dedikalva. ezuttal a killzone2 :) -
Jimanszky #59083 coop:DDD -
#59082 jah.. mondjuk ők már kilencen vannak, őket irányítani már stratégiai játék lenne :) -
Jimanszky #59081 Mondjuk Slipknot:) -
#59080 Ha nem 50 cent nevével készült volna akkor már sokan ráugrottak volna... -
Jimanszky #59079 Az új 50 cent játék megér egy végigjátszást.Majd ha 3000ért adják:).De szerintem nem olyan rossz. -
Foxhound1980 #59078 Én végigvittem. Igaz elég monotonná vált a cucc rövid idő után, de összességében egyben volt az anyag sztem. Fura volt mert az évek alatt teljesen kifordult a stuff önmagából. Emlékszem az első trailerre, hát köze nem lett a végleges verzának ahhoz. -
#59077 Dark Sector kellemes meglepetés volt pedig:P -
Jimanszky #59076 dark Sectort nagyon hamaer elfelejtettem.Kb 2 pálya után. -
#59075 az igazat megvallva,a dark sector addig a pillanatig tetszett,míg tartott az első pálya és fekete-fehér volt,aztán mikor átment színesbe,akkor már nem volt különleges(és szerintem annyira nagyon szép sem)....Számomra kb 3-4 pályát ért, aztán átpasszoltam a haveroknak....Bementem azért még próbaképp a multiba,de sikítva léptem ki,annyira nem jött be....szal eléggé közepes játék...
Dead Space sokkal nagyobb shot.
-
#59074 Ebben igazad van darkSector aláz, még így több év után is.
És az is igaz, hogy saját motort használtak, de az alap az U3-as motor és azt alakitották, ahhogy szinte az összea játékban, ez hosszú történet, hogy miért van ez.
Jah és nem szabad elfelejteni, hogy ugyanaz a motor lehet szép is, meg kevésbé szép, mind attól függ, hogy mit mozgat a motor. Én személyszerint az ilyen sci-fi-s szörnyes témákat vágom nagyon:
darkSector, Bourne, Dead Space, Mirrors Edge, Wanted, Riddick ...stb.
Ezekben a játékokban a motor szebbnek tünik a kelleténél, mert vannak fémes cuccok, ....futurisztikus felszerelések ....ruhák, amik csillognak, mintha hajlékony tükör lenne.
És ott vannak ugye azok a játékok, ami pl az a little Big Planets, vagy mi aholy sima anyagok vannak, mint fa müanyag meg stb tárgyak, és kis plüs mackok futnak jobbra-ballra.
Lehet hogy iszonyatossan jol kidolgozták, a tárgyakat, meg fizikát meg mindent, de mégsem lesz annyira látványos, mint monnyuk egy időbelassításos ...robotos...szörnyes....ürben, vagy idegen bolygón játszódó akciójáték...
Remélem kb kivehető, hogy mit akartam ezzel mondani. Szerintem ez a Wanted iszonyat látványos.
Viszont van 1 fontos dolog!
eEz egy akciójáték...nem logiakai, vagy kalandjáték, ahol rejtvényeket kell megfejteni. A mai játékok 95% ezen alapszik! Ezt nem lehet felhozni hátrányaként a játéknak...
Ha valakinek nem tetszenek ezek a stilusok, az max játszik RPG-t, de a látványossabb játékok mind 1-1-ig sajnos vagy nem sajnos egyszerűek...
Ne is várjon senki többet, mert csalódni fog.
Killzone 2-ről meg csak annyit, hogy pc-n is volt Crysis. Jó volt és utána télleg furának tűnik egy hétköznapi játék, de az sem több, csak szebb. Én kb 3-4 hét alatt meguntam.... :) -
#59073 A demo elején melyik videóra gondolsz, mert én x360-on nem láttam videót. -
#59072 Jól sejtem hogy ez a Yakuza 3 csak a japánoknál fog megjelenni? Esetleg angol feliratos verzió várható? -
#59071 na igen,pont ez futott át rajtam is,hogy megint két 3rd party borzalom....ehhh..KZ2 után sokmindent nem vesz be a gyomrom...erre számítottam is. -
Foxhound1980 #59070 Ja és a Watchman is egy szemét. Már a demót megunja az ember... -
Foxhound1980 #59069 Az egész egy szenny szvsz, csak nem folytattam a postot. LOL Dark Sector alázza minden tekintetben. Viszont a Home-os RE felület g.cijó lett. -
#59068 viszont az a videó amivel kezdődik az akkora szenny,ami a világ szégyene,mpeg tömörítésű motorral készült, kockás-szaggatós borzalom....
Nekem úgy rémlik mintha a Dark Sector saját motort használt volna,bár valóban nagyon hajaz a Geow-ra...
"Dark Sector was based on Sector Engine, later changed to the Evolution Engine, both Digital Extremes' proprietary next-gen game engines" -
#59067 A Wanted demo ugyanolyan szép mint a videóban, csak max azért a környezeten nem látod, mert egy zárt repülőgépben mész, de a karakteren nincs kivetnivaló, a demo második felében az a maszkos ruha igen keményen néz ki.
darkSector játékra azért emlékeztet valszeg, mivel ez is unreal3-as motorral készült.
Szóval a végén a videóban bemutatott többi jelenet nem azt jelenti hogy szebb lesz a játék, majd ha fullba kijön, hanem csak annyi, hogy azok a helyszinek szebbnek tünnek, meg ugye világossabb van....stb...stb -
Foxhound1980 #59066 Wanted demó csak "punci" fokozaton enged játszani. -
Foxhound1980 #59065 Jah. -
Foxhound1980 #59064 A pankrációdemót minek szánták vajon? -
#59063 Maga a fureszlap lenne a csatlakozoja? :) -
#59062 A gyerek nem viccel! 5 dollár a cucc, 110 dollár a posta! Tud valamit! Ott akarja behozni az árát! -
#59061 megjelenés júniusban, jeee, demo nemsokára!
hawx meg a legtöbb kissrác álmát megvalósítja, aki nem lehetett pilóta, ez is biztos közrejátszik :) -
Foxhound1980 #59060 -
Jimanszky #59059 Ez nagyon beteg, az 5 dodós CE meg vicc:DD -
Foxhound1980 #59058 5 dolláros CE!!!! -
Foxhound1980 #59057 Külön csak a pendrive -
Jimanszky #59056 Picit dicsekedek:).Ez életem első teljes értékű Burnout játéka, de imádom!Még csak 2 versenyt teljesítettem, mert egyelőre nagyon bejön ez a táblaátszakítós, ugratós, felderítős, zúzós cuccos:)
-
Foxhound1980 #59055 +1 -
Foxhound1980 #59054 RE5 CE Ázsiai verza Kicsit lejjebb tekertek van galéria is a cuccokról. (Platinum 20-ért adja) -
#59053 Hoppá,kicsit szórakozott vagyok elírtam az ID-met.
Freak86_Hun a Psn Id-m . -
Jimanszky #59052 Üdvözlünk Kolléga -
#59051 Sziasztok!
A mai nappal csatlakoztam a playstation táborhoz.
Egyenlőre "csak" Killzone 2 van meg,de folyamatosan beszerzem a must have címeket.
Ha gondoljátok vegyetek fel a barátlistátokra
PSN ID: FReak86_Hun -
Jimanszky #59050 -
#59049 Aki nem játszott az Ace 6al annak jó... -
Jimanszky #59048 Ennyire jó az a HAWX?Na én is leszedem.
Wanted eléggé bejövős és a demo végén a videokból arra lehet következtetni, hogy még szebb lesz a full.Irányítás nekem kicsit nehézkes volt, de az options-ben lehet állítgatni, én nem próbáltam.Mozgások se rosszak benne, Igaz nem KZ2 szintű.KZ2(demo) után minden nem exklúzív kicsit savanyú lesz:)Mi lesz majd a full után...ájjájjjo-O.Egész jó a közelharc is, kicsit Dark Sector utánérzésem volt.Így demó alapján egy erős 7,5 pont;) -
#59047 ja gamersyde-on van Hawx első 10 perc, elég hangulatos, ajánlom mindenkinek + a youtube-os feltöltés most már egyre több játéknál, szintén jó dolog, egyrészt eladja magát a játék vele + lehet villogni, egyszerű, kényelmes, nem fáj -
#59046 Köszönöm!