PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is ez a probléma. (jópár filmnél)
Milyen géped van?
Nemtudom hogy mûködik ez a film lejátszás valójában, de sztem nem elég gyors a gép ahoz hogy feltudja dolgozni az mkv filet és közbe küldje is ps3 ra.
MKV lejátszás közben általában 100% on ment a procim.
De az is érdekes, ha az mkv-t átkonvertálom mpeg-be akkor viszi gond nélkül (de csak egy filmet próbáltam)

Véletlenül nem tudja valaki, hogy hogyan kell a megövelni a feliratot ps3-on?
Mert beleégettem mkv-be és nagyon picike lett 😞 .

PS3 ID: hdcsaba

predator0
Probáld meg kábellal... ha azzal is belassul, akkor passz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

lobig
sziasztok!

nem tudjátok, az miért lehet, hogy 720p-s film tversity-n keresztüli lejátszáskor néha beakad a lejátszás (csökken a sávszélesség)? Wireless, 54 Mbps hálozati kapcsolat esetén, kitûnõ jelerõsség mellett is gyakran elõfordul. Nem HD felbontású filmeknél nincs probléma.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

csabika6630 & predator0 : köszi srácok a helpet, megoldódott!! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

predator0
Igen, az lesz a megoldás, hogy ps3-ból belül kikéred a fájl tulajdonságait és átnevezed az Albumot, úgy, hogy egy film fájlai ugyanazok legyenek.

Úgy, hogy megvárod amíg megjelenik.

Papesz

Amugy ez a home dolog engem is érdekelne.
Hogy lehet letölteni?

Mind a 2 résznek adj ugyanolyan mappa nevet, és amelyiket elõször akarod lejátszani... annak a végére rakj 1-est, a másiknak meg 2-est.
Nálam így nem volt gond.

WinAvi Video Converter! Nekem ez a progi van és nagyon jó! A feliratot autómatikusan ráégeti a filmre!
Nagy vagy köszönöm! Viszont van egy kis bibi mégpedig az, hogy ez a folyamatosság úgy mûködik, hogy az egymás után lévõ file-okat játsza szépen sorba amit ott talál. Namármost pl amit most felraktam filmet mint mondottam volt két részre van bontva. Ezzel csak az az apró gond, hogy úgy másolta fel, hogy a film második része került elõbbre mint az elsõ. És így ha elindítom az elsõ részt és miután végevan folytatja a következõ feli-al. Csak saja az nem ennek a filmnek a folytatása hanem egy teljesen másik film (ami épp után volt). Tudom, hogy lehet úgymond nézeteket választani, hogy miképp rendezze a pl. filmeket, de sajna azon belül is csak így rendezi. Szal nem tudom felcserélni a sorrendet. 😞
Remélem nem volt nagyon kesze kusza amit mondani akartam.

predator0
2.50-es firmware frissítéssel bekerült a Video Settingsbe egy olyan menü, hogy Sequential Playback. Szerintem, ha ezt On-ra állítod, akkor egymás után játsza le.

Srácok lehet hülye kérdés, de ha felteszek egy dvd rip-et ami mondjuk két cd-re van bontva megoldható valahogy, hogy "egybefûzze" lejátszás közben? Csak mert egy kicsit élményromboló hatása van mikor az egyik résznek vége aztán indíthatom a másikat. Nincs erre vmi mód, hogy vmiképp egynek lássa a több részbõl álló filmeket? Ja és AVI-ról lenne éppen szó.

Thx!

http://playstationlive.hu/blog/206

Ezt próbáld ki, de a 2.5 állitólag valamit elszúrt. 😞

.avi-hoz lejátsza a feliratot a ps3? ha nem mivel tudom ráégetni a feliratot a filmre?

balla27
még 1x köszi!sikerült.szerintem az eddigiek alapján nagyon tuti dolog.ez a home müködik már?

wordsworth
Tversity program mukodik switchel is?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Dehogy is, kérdezz nyugodtan. Nagyon szívesen!

balla27
látom😊.nagyon bvéna vagyok.köszi

Itt a doboz felett, ahova a hozzászólásokat írod! 😊

balla27
köszi,elõre is

balla27
de hol?

Itt van fent a címgenerátor!

balla27
szia Predator!nem sikerült regisztrálni az usa storera ,mert nem fogadta el az utca,város kérdésekre a választ.honnan vegyek igazi címet?

Szuper. Köszi.

lobig
nos, én letöltöttem valami elefántos játékot (elefunk) 5 dollárért, és nem az usa-s acc alól játszom vele, hanem az alappal.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

jaja

lobig
más account-ot akartál írni?

JohnnySmith
demo-t azt biztos.... de hogy full játékot szerintem nem

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha letöltök egy játékot az usa-s PSN accounttommal, akkor már account alól játszható lesz?

OliApa
Bizony. A jó öreg, szeretett 60-as PS3-asomban van talán a legtöbb lyuk... <#szeret>
zsolt1983
Ez a "annyiban kapcsolódik a topikhoz, hogy alkalmanként a PS3-ba szoktam dugni... " mondat eloszor megijesztet, de elolvastam vegig aztan megnyugodtam.. 😛

OliApa
Jóreggelt! Az alábbi annyiban kapcsolódik a topikhoz, hogy alkalmanként a PS3-ba szoktam dugni...

Tud valaki free progit pendrájv titkosításához? Vagy úgy, hogy egy külön partíciót, vagy úgy, hogy egy adott mappát véd le. Fontos lenne, mert évi 2-3 db - nem kicsi - pendrájvot (néhány mobiltelefont) hagyok hátra az utókornak, és közel az ötvenhez a memóriám se' a régi, muszáj minden leírni...
Na, 3 nap csúszással de ma megérkezett a játék :-)

Frequency
Tegnap játszottam a Fifa 09-el.Hát szerintem azon kívûl, hogy magyar a menü és most már a kommentár is magyar nem sokat változott a játék. Én sem úgy értettem, hogy mindig ilyen drágán vásárolom a játékot. De sajnos Kecskeméten csak az 576 volt egy ideig.Most nyílt meg egy használt kereskedõ na én azóta oda járok. Múltkor amikor megjelent a Dragon Ball legújabb része ott azonnal lehetett kapni 14 000 ft-ért míg az 576-ba még nem is hallottak róla.
Okés, köszi. Szerintem a holnapi napot megvárom, és este írok nekik mailt.

predator0
Írj nekik levelet, aztán várj.

Valaki válaszoljon a #51473re kérlek.

Na, elvileg holnap már lehet nyomni a Far Cry 2-t. Bár elöszõr még befejezem a Dead Space-t.

PSN ID: Lord_Mortanius

Sipee
nekem van.telejsen felesleges de mivel nekem ingyen volt ezért tökéletes😄 ha nincs kedved a gémelni csak zenéthallgatni,filemzni meg stb akkor telejsen jó😄 egyébként mondom annyira felesleges.neme ugy van h vettem 2 br filmet és amellé adták😊

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Hali!

Múlt hét kedden rendeltem egy játékot (és aznap fel is adták a postára) a Game.co.uk-n. Egésszel az a baj, hogy még nem érkezett meg, pedig a múltkori rendelés itt volt 2 nap alatt. Szerintetek írjak nekik e-mailt, vagy csak várjak?

Én 12900ért vettem a mediaba a gta 4 et! Máshol se volt olcsóbb.

Sony Ps3 Blu-ray Disc Remote Control-ja van valakinek? Mi a véleménye róla?

predator0
Miért venne meg bárki is 15-16-ért játékot, amikor már max. 14-ért hozzá lehet jutni? Egyébként valami van, mert pl. a Dead Space a cd galaxisban netes rendelés esetén (személyesen érte lehet menni) 13499 ft. Talán megjött az eszük? 😄

Sipee
igen de az siren...az boltba is ugyanannyi...mondjuk a bp boltba ugytudom még mindig vagy 10k,emberkénél már kapsz 5-6kért psstoren is 8 vagy 9 k...szal a ps store ugyanolyan csak kényelmesebb

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Srácok!Jön a Dead Space magyar felirattal.Ez ám a királyságosság<#wink><#hawaii>

Sippie
nem 576-ba vagy media marktba kell vásárolni és akkor máris nem 16ezer egy játék 😄
baggins
A Viking jó, de amirõl írtál, a Siren is jó. Érdemes rájuk beruházni.

Amikor megjelenik akkor 15-16 eltelik pár hónap és már csak 10ezer.

Nincs ingyen, de nem egy horibilis összegrõl van szó.Ha most bemész egy boltba és meg akarsz venni egy jobb játékot az 15-16000 ft.Én meg fogom vásárolni mertt szerintem k.... jó játék.
Sippie
na de az már nincs ingyen...