89387
PlayStation3
  • Chris Lowe
    Nem látsz rosszul, közbelépett az MNB, szerintem kicsit még megy lefelé aztán megáll vagy felfelé mozdul. Többet vártak az ellemzők, de azért ez is valami. Ideje volt már!
  • Győri Devi
    hát még jó pár órát tervezek belefektetni szal nem mostanság fogom eladni esetleg cserélni
    elvileg ha az ember mindent meg akar szerezni az kb 200 óra körül van :D
  • Inferno
    Ha meg untad,én vevő vagyok rá,esetleg cseréled az is jó :P:)
  • Győri Devi
    én dark fantasy rpgnek nevezném
    a játék lényege kb az h haladsz előre és demon lelkeket kell gyűjtened aztán ezekből a lelkekből vásárolsz meg fejlődsz
  • tibitoth
    egyik kollegam aki ott mellozott. a lead level designer volt a K2 :)
  • EmThor
    lehet rosszul látok, de 348 a font a pénteki 358 helyett?! ez 40 font-os játékárnál -400 forint, héten akarok rendelni úgyis!

kérdés: aki utóbbi időben rendelt, a game még mindig egyenként csomagol, nem ad fel többet egyben, mint régen? ja és gameplay.co.uk-n olcsóbb pár cucc, mint az előbb említett cégnél, tulaj közös, szállítás rendben, lehet onnan is bátran rendelni
  • EmThor
    grat, nekem még mindig nem esik le milyen kategória a játék, menni kell és hentelni?! amúgy nagyon csábító a fantasy környezet!

más, Watchmen-t néztük tegnap moziban és kurvajó volt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nem szeretem a képregényes cuccokat, de ebben volt mondanivaló meg minden, zsíros volt!
  • Győri Devi
    nah végtoltam a Demon's Soult 24 óra alatt ugy h rengeteg titkot elhagytam
    voltak kemény pillanatok de ettől függetlenül nagyon élvezetes játék
    most mehet a newgame+ erősebb mobok és megcsinálok minden titkot amennyire csak lehet :)
  • NEXUS6
    Hát igen. De nagyjából látszik, hogy nincs a két gép hw-e között nagyságrendi különbség, és amelyik gépet választják lead platform-nak azon fog a progi is jobban mutatni.
  • Banano
    gó bek hóm warezolni.
  • Alien!
    ezért írtam....mondjuk én már letettem egy esetlegesen full spu-kra optimalizált 3rd party címről...egyszerűen nem fogják sose kihasználni a ps3-at rendesen...bár 2009ben nekem gyakorlatilag elég az exkluzív felhozatal....az megugye eléggé bűntető.
  • nyuszmurusz
    Brutális a Killzone, Salamun Bridge-en 53x sikerült meghalnom
    Persze Veteran fokozaton...
  • Grizzly4x4
    Viszont 360-ra meg szebb a RE5, a képeket meg a vidokat összehasonlítva jóval élesebb a képe a ps képek kicsit homályosak ami néhány helyen még jót is tesz az összhatásnak de azért a legtöbb helyen szebb az élesebb kép.
  • Johnny23
    Ok, köszi szépen!
  • HAF Rigel
    Na Hawx Story mod megcsinálva hard modban . Tegnap majdnem berepült a kontroler a tvb . 2 órát szívtam az utólsó pályán ( vagyis a van egy lezárás is , de az csak egy kanyon repülés , az már a befejezés) . Tanács ha rossz a checkpont inkább csináld újra a pályát. Nekem az első körben annyi repcsi maradt , hogy végig csak a rakéták elöl menekültem , aztán a célpontot meg lelőtték . nagyon tetszik hogy google maps szerű talaj van és arra rakják rá az épületet , igy logikusak a utak .
  • DoNorBi
    NE TÖRŐLJ SEMMIT,KREÁLJ EGY ÚJ FELHASZNÁLOT!!(CREATE A NEW ACCOUNT)
  • Johnny23
    ok,deha mondjuk törlöm a jelenlegi usernevemet,akkor minden rendszerbeállitás is törlődik ?
  • tarti19
    azért más látni, meg játszani is vele...
    Valóban "sötétét" tónusokkal van felvértezve a kz2, viszont a multi pályái kaszt függőek s nem mindegy, hogy 32-en vagy csak 16-an játsszák... Vannak nagyon kis pályák, közepesek s a van 2 hatalmas...
  • DarkSector
    jah technikailag többet tud killzone 2.
    sőtt majdnem minden játék ami fps szebb cod 4-től.
    De multiban a pályák, az irányitás, meg minden annyira jó, hogy eddig semmi nem körözte le.

Nekem az a bajom a killzone-al, hogy a pályák nem alkalmassak, vagyis nekem nem jönnek be, ha multiról van szó...
    Túl sötét minden, meg kb olyan érzésem van, mintha a cod-ban nagyobbak lennének a pályák, és valahogy szabadabban lehet mozogni.
    De monnyuk 1 probát énis tennék vele.

A halo 3 viszont láttam multiban, na szerintem az alá már nem lehet jobban lesüllyedni.
  • predator0
    Te vagy a harmadik ember, aki ezt javasolja... :D
  • tarti19
    Ezzel most mi a baj??? Van egy magyar accountod amivel tudsz játszani, csak Store-t nem éred, el mivel nálunk nincs...
    Szépen fogod s kreálsz USA, UK, regeket s akkor eléred a letölthető tartalmakat...
  • Johnny23
    Sziasztok! Gondolom, az én gondom már egy lerágott csont, de a lényeg, hogy elcsesztem a PSN-re a regisztrációt (magyar címet írtam be, én hülye), és most nem enged fel a rendszer. Hogy lehet törölni a reg.-emet és újra regizni egy angol v. amcsi címmel? :)
  • Alien!
    nézőpont kérdése,most,hogy kezdek ráérezni a KZ2-es irányításra,a cod4 már lefutott...sőt több haverom is átpártolt,hál istennek.....de való igaz,azé nem véletlenül raktunk bele mi is annó 240 órát...
  • DarkSector
    kinek jobb? :D
  • DarkSector
    én meg cod4-ben multizok.
    az a legjobb.
  • Alien!
    ilyen is van?!?

Wanted ps3 verza jobb

Lassan felnőnek a 3rd party kóderek....
  • EmThor
    mondjuk még mindig a Naruto: UNS price-drop-ot várom :)
  • Jimanszky
    PC-n kipróbáltam, nem rossz, csak nem tudtam mit kell csinálni:)Mozgásérzékelős irányítás biztos frankóbb;).Régen nagy kedvencem volt PS2-re az Eagle One.
  • EmThor
    HAWX-nak nem adok 1.5-2 hónapot és remélhetőleg az Endwar-hoz hasonlóan (ami most 7e ft alatt van Game-en, 18£) leesik az ára, amúgy korrekt, mert van trophy támogatás (ugye idén már kötelező), youtube feltöltés, mozgásérzékelős irányítás ami jól sikerült és vannak hangparancsok!
  • EmThor
    hát látod sajnos ez bizonytalan, remélem mihamarabb kiderül
  • Silverford
    Engem a Sacred 2 érdekel még a RE5-ön kívül új megjelenések közül.Biztos márciusban jelenik meg az?Mert volt oldal ahol április végére van kitéve GAME-en 2009 Q2.
  • EmThor
    :)

lássuk a márciust, nagyjából ezek a játékok, nagyjából ennyiért, font árfolyama pénteki, de t. kormányúr nyalatkozataitól mehet fel, le, a jegybankelnököt ne keressétek mert nyaral :)

singstar queen 7.200, bocs

• tarti19
    :) csak hardon kezd el úgy van értelme
  • Alien!
    már sajnos lejárt lemez,azt a kis időt amim van jűtszani inkább a KZ2 multiba ölöm a haverokkal....
  • EmThor
    jó tesz az idegeknek hajnalban Silent Hill-t játszani, aludtam vagy 3 órát :)
  • Ombika
    A mamaja! :)
  • Sippie
    aztán ki dedikálta?
  • DarkSector
    játszd végig a darkot hidd el vannak benne ütös részek...
  • Foxhound1980
    Sztem nem. PC-n ott van emun nem 40, hanem vagy 440 cím.
  • Jimanszky
    Régi szép idők....:)