89387
PlayStation3
  • Ombika
  • Jimanszky
    Tééényleg, most lesz az enyém is 2 éves.Szintén első napos a kicsike?:)
  • Chris Lowe
    Ja, enyém 23-án 2 éves lesz, ennyi idő alatt a boxon még a rozsda is lyukat üt.
  • greyfox
    Szörnyű ez az irigység... van egy érzésem, hogy a hypeot nem is a ps3 tulajok csinálják a killzone 2 körül...

Ja.. és végre lenyomtam Radec-et. :D
    Az biztos, hogy nálam bekerült a legaljasabb bossfightok top 10-be :D
  • EmThor
    2.95£
  • Ombika
    Itt mennyi a posta?
  • EmThor
    akartam nézni pár bd filmet, hát itthon 6.500 minden. watchmen júni-júliusban jön, bővített, ősszel meg valami ennél is bővebb változat, vmi animációs cuccal. zavvi.co.uk csődbe ment, nem is tudtam, thehut vette meg őket. thehut oldalát megnéztem, 30£ mátrix trilógia, nem rossz, bangkok dangerous 10£, ez se sz@r... game-en is egyre több a bd, na, kb. ennyi
  • EmThor
    ez sem rossz hely vásárolni, üzemeltető u.az mint a game-nek, árazás hasonló de kicsit olcsóbb, akciók is hasonlóak, egyszer már rendeltem tőlük, igaz jött használt cucc is, de az régi volt, itt a RE5 nem 35, hanem 30£, a persona 4 sem 18 hanem 15£, stb.
  • EmThor
    pár héten belül Red Alert demo, kíváncsi vagyok az irányításra
  • NEXUS6
    Én még csak ma kaptam meg a KZ2-t.

Az alapból legnehezebb szinten kezdtem és annyira nem veszélyes, mármint még az elején. Persze volt 1-2 érdekes szitu. Pl. amikor máshol voltam a pályán és nem tudtam elérni a tankot, amibe be kellett volna szállni. Az az érdekes, hogy valami módon így is megoldódott a helyzet, bár nem tudtam tankozni, hanem rohangáltam, meg bújkáltam meg ilyenek. Az az érdekes, hogy először fel sem tűnt, hogy nem így kellett volna megoldani a pályát.
    Ilyen szempontból a grafikához képest legalább akkora előrelépés van a játékélményben! Mert valszeg marha ritkán lesz olyan, hogy véletlenül kilépek a pálya szélére ahol csak később jelennek meg a semmiből a szkriptelt ellenfelek.

Próbáltam a multit is, és elég jól lehet lopakodni, meg a távolból leszedni az embereket alap fegyverrel is, szerintem jó móka lesz ez.
    Megnéztem a botok elleni küzdelmet is, az is nagyon faxa, tényleg világklasszis az AI! Szinte ugyan az, mint egy multizás, vagy egy singli pálya.
    Jó lenne, ha a HUD-ot több fokozatban lehetne állítani, mert szerintem tele van zsúfolva a képernyő, és elég rendesen lassítja is a grafikát is. Egy térkép, meg valami kis szövegs tájékoztató már elég lenne.

A FragFX-et is kipróbáltam. Alapból egy fos a COD4-hez képest, de aztán van egy beállítás, aminél viszont elég jól működik. Érdekes módon nem a legnagyobb érzékenységre állítva. Kíváncsi vagyok majd emberek ellen hogy működik, online multiban, kicsit felmerült bennem is a dolog erkölcsi vonzata!
  • predator0
    Nincs install, az a 16 mega szerintem a patch, amit ugye tárolni kell :)
  • nyuszmurusz
    Szánalmasak...egyszerűen mindent aláz technikailag a KZ2. Salamun Bridge-től kezdve olyan szinten beindul az akció, hogy egyszerűen hihetetlen mi zajlik a képernyőn robbanásokkal, fényekkel, árnyékokkal, tükröződésekkel, fizikával stb., totál sima frémmel, egyszerűen döbbenet. Ilyen, de még csak hasonló sem volt még egy játékban sem, egyszerűen büntet. Ja, és lehet példát venni a Guerilla-s srácokról install terén is, 16 Mb-ot!!! tesz fel összesen a játék és nem mondanám, hogy rengeteget tölt.
    Aki ezzel nem ért egyet, vagy nem látta, vagy X-es.
  • tarti19
    fogod magad smg s shoti társaságával beállsz a a két kiugró kis bejárat valamelyikébe... mikor lövöd smg, mikor jön feléd késsel, akkor falra tapadsz s mikor odaér egy lövés s eltűnik:P
    Így szépen lassan mehet a móka:P
    Esetleg , ha kifogy a smg, akkor kp vagy más fegyó:_P
  • Foxhound1980
    ez qrvajó
  • DoNorBi
    nekem a játékmenet telitalálat,a körítés már hagy néhány kivetni valót,egy próbát megér;)
  • Jimanszky
    Mindenképp!A demot is nagyon dicsérik.Tényleg jó lett, mert akkor lehúzom storeról.
  • NEXUS6
    Esszüje!:)))

Amúgy valszeg 1-2 dologban igaza lehet, csak épp más játékokban még ennyi sincs grafikailag.
    Mivel ma még nincs olyan erőmű, ami képes lenne valós időben lerenderelni raytrace módszerrel ilyen összetettségű helyszineket, akkor ezt a logikát alkalmazva mindegyik játék átbaxás.
    :)
  • EmThor
    watchmen
  • Jimanszky
    Mit nézzek meg főnök?.."és ne szólítsatok főnöknek!!Bocs, főnök":DD
  • EmThor
    nekem is megy még, mit össze nem rakott ez a sony nem? :D
  • Chris Lowe
    Köszi de maradok a 60gigásnál!
  • EmThor
    media hub 40 gigásoknak

• EmThor
    off

mindenki sürgősen nézze meg!

• Alien!
    na jóvan...nem múlhat el hét,hogy a KZ2 nagyszerűségét vki ne próbálja meg lehúzni technikai oldalról...

Most éppen egy állítólagos/névtelen "CGI artist" boncolgatja a KZ2-öt,hosszú sorokon keresztül,miszerint az árnyékok nagyrésze kamu.a textúrák gyengék,stb....Persze minő véletlen,hogy a Geow2/Halo/Cod4 trióval hasonlítgatja össze,téhát az egésznek adnék inkább egy ilyen keserű kapaszkodás feelinget mint hitelt.....Sőt még olyan dolgokba is beleköt,hogy a távoli jövőben egyáltalán miért gépfegyverrel/golyókkal lövöldöznek...Ime...

Lehet velem van a baj,hogy mindezt szépnek látom,meghogy most is néha meghökkent,hogy egy-egy multi meccsen iszonyat,hogy mi zajlik a képernyőn reccenés nélkül..Akkor ezekszerint ez csak csalás,viszont akkor a szakma nagyrésze még csalni sem tud......pfffff.........
  • greyfox
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A radec előtti részt én is pont így oldottam meg, valamennyire nyilvánvaló, hogy jobb az rpg elől menekülni.
    Inkább magával radeccal van gondom, nagyjából azt a taktikát nyomtam amit írtatok, lehet, hogy csak türelmetlen vagyok :)

• ipnightle2
    Én 2x játszottam végig az egész játékot katona fokozaton, de az 1. végigjátszáskor a legvége csak easy-n sikerült. Így második kijátszáskor már ment katonán (normálon) is.
    Nekem van egy taktikám, ami bejött normálon:
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
    Mikor felmész az 1. emeletre, akkor gránátvetővel irtsd őket, kicsit utána vegyél fel egy fegyvert lehetőleg a 320 töltényest, utána állj be a bal oldalra a lépcsők után a falhoz. (Tehát mikor felmész az 1. emeletre, akkor a bal oldali ajtón menj fel, és ha kicsit lőtted őket, akkor ugyan oda menj vissza a bal oldalra, csak maradj a fal mellett közvetlenül a barikád mellett, így takarásban leszel a rakétavetősök elől. A lépcsőn fognak feljönni elég gyakran, azokat pontos célzással, esetleg gránáttal szedd mindig le, azzal se törődj, ha közben meghal Rico. Esetleg ha nagyon az elején akkor éleszd fel, aztán ha eleget lőtted őket, jönnek a rakétavetősek, na akkor már csak kevesen jönnek fel hozzád, szerencsére, de azért figyelj! Itt már a halott Ricora sem kell figyelni, nem sokat segítene egyébként sem! :)
    Tehát a sarokból néha lépj ki a barikád elé, és a rakétásokat próbáld leszedni, néha csak 2-3 lövést tudsz leadni, mert lőnek feléd egy rakétát, akkor lépj vissza gyorsan a sarokba (még egyszer mondom közvetlenül a barikád melletti sarokba, ne távolabb!!!) majd így szépen lassan szedd le őket, ha ügyes voltál, beszáll egy "repülő" a falon, megnyitva az utat, itt van egy mentési pont, hála istennek! :D Ekkor szedd le a maradék ellenfélt. Utána Radec fog kergetni egy késsel, itt annyit csinálj, hogy éleszd fel Ricot feltétlenül, mert sokat segít itt már. Próbálj meg körbe-körbe futni, és kitérni Radec elől, közben lődd lehetőleg ha tudod! Ha eleget kapott, visszamegy az "emelvényre", ott már csak lődd, amíg bírod és kész! Jön a kurtajó videó! :) Sok szerencsét! Kövesd az utasításaimat, én kb. 7x haltam meg amíg erre rá nem jöttem, utána már csak 1x! ;)
  • Smuge
    elég szopatós az a rész, folyamatosan mozogj és nagyon figyelj mikor mi jön.
  • greyfox
    Killzone 2 utolsó pálya
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szarrá szopat normalon Radec... ennyire béna vagyok, vagy tényleg nem egyszerű normalon sem? :)
  • greyfox
    vagy bioshock, vagy fallout 3.
    De inkább fallout 3, ha szereted az rpg-ket, és bejött pl. az oblivion.
  • Seth
    Fallout 3. Ebből tudsz a legtöbb játékidőt kifacsarni,ha bejön a hangulata, remekül elleszel vele úgy 30-40 órát minimum,ha van benned felfedezési vágy

Bioshock. Olyan 15 óra elsőre, unatkozni nem fogsz, a sztori csavaros,a hangulat és a környezet kitűnő.

Far Cry 2. 10-15 küldi után biztosan beleunsz abba, hogy egy pár lövésből megoldható küldetésért 10 perceket kell gyalogolni,vezetni, ezt ajánlom a legkevesbé, bár ebből is ki tudsz hozni minimum 20-30 órát,ha minden küldit meg akarsz csinálni.

A 3 közül Fallout 3-mat ajánlanám legszívesebben, Far Cry 2-t pedig legkevésbé
  • Banano
    Egyik se mind van pc-re.
  • Johnny23
    nemtok dönteni......

FarCry 2 vs Bioshock vs Fallout 3
  • predator0
    Mivel cseregép, ezért nem te vagy az első gazdája, így valaki gondolom játszott azzal a játékkal és a lemezről ezeket másolta fel a gép. Tehát maga a játék kéne lemezen neked, hogy játszhass vele.
  • waspika
    Én 3 angol oldalról szoktam rendelni, de ezek is mindig különcsomagolnak. Sose értettem miért jó ez?!?!?
  • waspika
    Nem tudom, én az utóbbi fél évben rendeltem tőlük vagy 25 tételt, de mindig külüncsomagolva jöttek.
  • cloud.strife
    Az a saját GT mentésed, gamedata-d?
  • EmThor
    2 éve rendelek a game-ről, eddig mindig egybecsomagoltak mindent, tavaly karácsony előtt kattantak ment, szóval ne beszéljünk kérlek erről a "mint tudjuk" dologról, maradjunk annyiban hogy visszaállt a rend úgy tűnik, kösz az infót
  • qper
    A Sony-tól kapott kölcsöngép game datájában mazsolázván találtam egy majdnem 6 gigás GT5 Prolouge állományt.

Hogy tudom ezt valahogy installálásra bírni? CSak infót tudok nézni, semmi mást :(
  • Grizzly4x4
    hát ez mondjuk tényle igaz hogy az ide kínálat ps-re veri a boxét aztán majd év végére kiderül, hogy miként lesz, azért szerencse hogy van haverom akinek van ps-e igy legalább kiprobálás szintjén meg tudom nézni a ps exkluzivokat is.
  • waspika
    Én pont pénteken kaptam meg a 2 db psp-s játékomat. Mint tudjuk a game mindig is külön csomagolt hiába rendelt az ember többet. Pénteken meglelődtem, ugyanis a 2 egy csomagban volt.
    Tehát már nem csomagol külön!!