89387
PlayStation3
-
#59205 természtesen, szerencsére már 2 szóból nyilvánvaló volt hogy miről szól az írás... -
#59204 Ja amikor Wesker....... jah ott a..... youtuben fent van... sajnos... -
Jimanszky #59203 Kitörölted? -
#59202 360 topikba tegnap a Resi 5 végét sikerült beböfögnie egy lököttnek, ami még meg sem jelent... -
Jimanszky #59201 Kösz bazmeg -
#59200 720p-t is még láthatod élesnek.. ha elég intelligens tv-d van, ki kéne tudnia írnia a felbontást. nekem 720p-be fut alapból, de igazából mivel itt szinte egyáltalán nincsenek recék, nem zavaró a dolog, szinte tökéletes így is. -
#59199 Szerintem amúgyis kamunick... :D -
PSfanboy #59198 Bocs!
Erre nem gondoltam! Na lépek!
Bocsánat! Nem lehet az a hsz-t törölni valahogy? -
PSfanboy #59197 Sziasztok!
Asszem meghülyültem! Eddig szinte biztos vagyok benne 720p-ben menet a KZ2; de most hogy elvittem a végére, asszem nekem is felskálázza a gép a felbontást! Mert amikor a PS gombot megnyomom, az XMB tű élesen jön be a 102 cm-es HDTV-men!
Na mindegy!
Ha a Settings/Display Settings/ és only 1080p- a megoldás a felskálázásra, akkor ezt ismerem, de nekem automaticra van állítva, és az összes felbontás be van pipálva 576p-től 1080p-ig!
Cső. lépek -
Foxhound1980 #59196 Ezt most biztosan örömmel teli olvasta el az aki még nem vitte végig. Kösz a nevükben is. -
PSfanboy #59195 JA,
szóval hülye voltam, a végén Radecet nyírom ki, aztán csak egy bejátszás van, amiben, Radec főnökével Visarival beszélgetek, és Ricco barátom kinyírja! Ez volt az egyetlen szimli tőle! Na mindegy! lépek! -
PSfanboy #59194 Sziasztok!
Már megcsináltam a végét, meg vissza is olvastam, szóval köszi!
Azonban lenne egy kérdésem hozzátok, asszem két helyen is olvastam ezt a felskálázott dolgot, hogyan csináljátok? De tényleg hogy kell 720p-ből 1080p-t csinálni?
Nálam pl.: ez műkszik az Unreal3-ban, de akkor sem tudom, hogy kell!
Előre is ThakX! -
Foxhound1980 #59193 na végigvittem a KZ2-t. Radecet a végén pofán lőttem egy bazookával. -
#59192 én sehol nem kaptam eddig számlát kivéve a game.co-tól... -
#59191 Chris Lowe: shopto-ról olvastam anno assszem, hogy valami maffia a vezetője
Papesz: gameplay még a nyomtatott számla tekintetében is egyezett a game-el, ugyanaz a bubis boríték, stb., rendeléskor kell mindig beírni kártya adataid; nem volt több 1 hétnél a szállítás emlékeim szerint, nem adták fel rögtön, lehet conan miatt, mert, bontott volt biztos szereztek egyet valahonnan, u.olyan lila matricával, mint amit használtként game-ről küldtek, condemned 2 meg bontatlan fóliás EU volt 18 fontért anno... -
#59190 Én most adtam le egy rendelést,RE5 - re, pénzt gondolom csak a csomagolásnál vesznek le,azért reménykedek hogy péntekre ideér.Anno a Game-től ideért megjenés napjára a Gta 4. -
Jimanszky #59189 Kölcsön kaptam ma a God of War-t.Kimaradt az életemből, van ilyen.Meg a Tekken 5-öt is.Jó, lehet nevetni, hogy kissé el vagyok maradva:) -
#59188 őőő...ezen nem veszünk össze,nálam határozottan csúnyább volt 1080p-ben,az imént csekkoltam. -
Papesz #59187 Menny idő alatt jött meg a cucc? A felhasználói feltételekben 3-14 napot írnak európai szállításra. -
Chris Lowe #59186 Valaki tud valami infót mi lesz a WipeoutHd dlc-ben?
-
Chris Lowe #59185 Kerülöd a shopto.net-et?
Ott van szintén baráti áron.
Ugyanolyan megbízható mint a game, én a Killzone2 20-25fontos akciót várom. :D
Meg méginkább az április eleji snooker megjelenést! -
Chris Lowe #59184 Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! :D
Bizonyísd be! :D
Én be tudom mivel a t-shirt megvan. Muhahanyihaha!!! :))) -
#59183 Van ami mosottabb, de ez tényleg jobb 1080p-ben. Igaz láthatóan lasabb is. -
#59182 Nem, hanem azt, hogy a Világon csak 1 maradhat!!!
-
#59181 IGen -
#59180 Hello!
A COD4-em oldalán a név alatt van egy földgömb,meg rajta egy 1-es szám.
Ez azt jelzi,hogy 1-es régiójú,tehát USA? -
#59179 sztem inkább játsz 720p-n...nemtudom,de nálam ez a felskálázott 1080p a dead space/resistance 2-höz hasonlóan nagyon mosott képet eredményez,a 720p sokkal szebb!!! -
Jimanszky #59178 Szebb lett a kép a patch-től?EU verziót érdemes venni?Gondolom még mindig nem, ha majd később DLC-kre vágyom..
Csak keményen Tarti kolléga -
#59177 Blast Factor, Super Stardust HD, Pixeljunk Eden készítőinek eltörném az egyik kezét s a hátukba nyomnám:D Ilyen lehetetlen trófeákat... -
Balli #59176 500GB-ra gondoltam en is, akkor jo hogy azt is viszi...
Hoppa, viszont ha FAT32-re kell formazni a vinyot akkor 4GB-nal nagyobb filet nem lehet majd felmasolni ra ha jol tudom, ugye?
Ha egy ennel nagyobb filet szeretnek lejatszani a PS3-on akkor arra van vmi mas megoldas, pendrive esetleg? Gondolom USB keresztul is csak FAT32-es vinyokat tud befogadni -
#59175 Nálam 1080p-ben megy, persze felskálázva, de elég kevés a rece, meg a zsizsegés.
Elég sok a posteffekt rajta, motion blurr miegymás, helyenként elég homályos, bár szerintem az 1.2 patch ezen is segített egy kicsit, naturalisztikusabá, szebbé téve a képet.
Amúgy szerintem a tárgyakkal való interaktivitásban is világklasszis. Az elején amikor a raktárban megy a lövöldözés az dúrva volt, ahogy a raklapok felett lövöldöztönk és szarrá lőttük a tárgyakat. -
ipnightle2 #59174 Bakker, pont tegnap írtam egy esszét, hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó pálya végét!
Egy kicsit nem olvasnál vissza? :) Még csak nem is 3000 oldalt kell visszaolvasni, hanem felet. ;)
Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! :D -
#59173 bazmeg game-en nincs SF4... O_O -
#59172 500gigás vinyókat már olvastam hogy használnak hozzá,nekem speciel egy 320as van benne.A pendrive témát viszont nem kenem. -
#59171 Elméleti határ az FAT32 fájlrendszer esetén két terrabájt, gyakorlatit nem tudom pontosan, de 250 GB-nál biztosan több, mivel jópáran 320 gigás vinyót vettek bele. -
#59170 Enyém 16-án lesz 2 éves... :D Akkor is csókos voltam... :D -
PSfanboy #59169 Sziasztok!
Szóval a Killzone 2!
Nektek is 720p-s?
Ti is tapasztaltatok enyhe fokú szemcsézettséget a képen? Egy kissé kásás a kép!
Az utolsó pályán mit kell csinálni?
A teremben vagyok, és Visari elő-előbukkan, fel kell mennem a 2-ik szintre!! Azt nem tudom hogyan tovább? De Visari lesz a főellenfél hamarosan! -
Balli #59168 Van valami GB korlatja hogy mekkora SATA vinyot rakok bele a regi helyett? Anno mintha azt olvastam volna hogy 250GB a korlat ez el meg?
Pendrive-t korlatlan meretben (64GB) barmilyen gyartotol befogad a gepezet? -
#59167 így van, héten rendelek, persona 4 csak egyszer lesz EU-ban, utólag nem hoznak ha elfogy, márpedig el fogják vinni utolsó darabig -
Chris Lowe #59166 Jah, 576, Mammut, éjfél után 2 perc + egy "tied a hatodik ps3" feliratú poló.
Viszont EmThor már tegnap említette, de ma még tovább szalad lefelé a font! 330 most perpill ez tegnap reggel óta majdnem 30ft-al kevesebb!!!
Mondjuk ez sajnos nem a magyar valuta eredménye, hanem a font gyengélkedése, de végülis édesmindegy.