PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el gondolkodni azon hogy beszerezzek egy játékkonzolt, mivel jobban megéri mint a pc (2 évente gépet újítani stb).
Tanácsotokat szeretném kérni mi érné meg jobban PS2 Vs PS3?
Elõre is köszi
PS3 ID: Csabesz82
PS3 ID: Csabesz82
Utóirat: aki belekóstolt a Call of Duty 4-be PS3-on, annál magas a mérce... <#ravasz1>#ravasz1>
Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy honnan tudok letolteni ps2 softwert ps3ra es hogy mi a neve???
Használ itt valaki PS3-at PAnasonic 42PV80 plazmával? Tapasztalatok?
Most szeretnék venni PS3-at fõleg autós játékokkal játszanák rajta (Colin Dirt fõleg😊 )
A 80 gigás csak a HDD méretében különbözik a 40-es ill. 60-as hdd-s tõl?
Vennék hozzá Logitech G25-öt is.
Hol kapok most legolcsóbban PS3-at?
nálam az év játéka.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: iib
やられたらやり返す。倍返しだ!
Melyik modban lehet más valakivel játszani?
Nekem az jött le, hogy annyi helyen megcsúszhattak volna az alkotók, egy csomó sablonosságot beleraktak, hogy volt esély, hogy esetleg elbaltázzák. Még is emellett meg egy csomó apró kis újítást is, és ott erõs, ahol az fontos,, még ha máshol nem is csiszolták tökéletesre.
Inkább hátborzongató, mint félelmetes, inkább akció dús, mint rejtvényeskedõ, de a legfontosabb, hogy jól átgondolt egységes egészet alkot. Nincsenek inkonzisztens részei, a kevésbé érthetõ részeket is érdemes alaposan felfedezni az újrajátszások során. Egy új univerzumot hoztak létre az alkotók, rengeteg lehetõséggel.
Már alig várom a Dead Space hepimél menût!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 ID: iib
Eladó egy keveset használt FragFx. Ára: 16.000Ft
érd: privátban
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
gyorsabban is töltötte az update-et mint este
királyság van 😄
The Only One!
mondjuk most azon vagyok h az összes pályát életvesztés nélkül csináljam meg és már csak az utolsó 3 kell de megfogok velük szenvedni 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Kell valami regisztráció?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Próbálkozz és próbálkozz és....
The Only One!
de kaptam egy tippet megnézem beválik e
The Only One!
elindítom a játékot és minden király megy is, de mikor online akarom tolni kéri hogy updateljek, mondom ok rámegyek hogy updateljen. Elkezdi frissíteni és pár percre rá kiírja hogy update download faild! A játék eus szal az eus acommal próbálkoztam elõször, majd késõbb az usa-s accommal is kipróbáltam, de egyikkel sem mûködött :S
Hogy lehet updatelni?
The Only One!
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
psn id:Undefeated_HUN
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
gyertek inkább LBP-zni 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Papesz