89387
PlayStation3
  • Istencsászár
    természtesen, szerencsére már 2 szóból nyilvánvaló volt hogy miről szól az írás...
  • tarti19
    Ja amikor Wesker....... jah ott a..... youtuben fent van... sajnos...
  • Jimanszky
    Kitörölted?
  • Istencsászár
    360 topikba tegnap a Resi 5 végét sikerült beböfögnie egy lököttnek, ami még meg sem jelent...
  • Jimanszky
    Kösz bazmeg
  • 5c0rp330n
    720p-t is még láthatod élesnek.. ha elég intelligens tv-d van, ki kéne tudnia írnia a felbontást. nekem 720p-be fut alapból, de igazából mivel itt szinte egyáltalán nincsenek recék, nem zavaró a dolog, szinte tökéletes így is.
  • predator0
    Szerintem amúgyis kamunick... :D
  • PSfanboy
    Bocs!

Erre nem gondoltam! Na lépek!
    Bocsánat! Nem lehet az a hsz-t törölni valahogy?
  • PSfanboy
    Sziasztok!

Asszem meghülyültem! Eddig szinte biztos vagyok benne 720p-ben menet a KZ2; de most hogy elvittem a végére, asszem nekem is felskálázza a gép a felbontást! Mert amikor a PS gombot megnyomom, az XMB tű élesen jön be a 102 cm-es HDTV-men!
    Na mindegy!
    Ha a Settings/Display Settings/ és only 1080p- a megoldás a felskálázásra, akkor ezt ismerem, de nekem automaticra van állítva, és az összes felbontás be van pipálva 576p-től 1080p-ig!

Cső. lépek
  • Foxhound1980
    Ezt most biztosan örömmel teli olvasta el az aki még nem vitte végig. Kösz a nevükben is.
  • PSfanboy
    JA,
    szóval hülye voltam, a végén Radecet nyírom ki, aztán csak egy bejátszás van, amiben, Radec főnökével Visarival beszélgetek, és Ricco barátom kinyírja! Ez volt az egyetlen szimli tőle! Na mindegy! lépek!
  • PSfanboy
    Sziasztok!

Már megcsináltam a végét, meg vissza is olvastam, szóval köszi!
    Azonban lenne egy kérdésem hozzátok, asszem két helyen is olvastam ezt a felskálázott dolgot, hogyan csináljátok? De tényleg hogy kell 720p-ből 1080p-t csinálni?

Nálam pl.: ez műkszik az Unreal3-ban, de akkor sem tudom, hogy kell!

Előre is ThakX!
  • Foxhound1980
    na végigvittem a KZ2-t. Radecet a végén pofán lőttem egy bazookával.
  • tarti19
    én sehol nem kaptam eddig számlát kivéve a game.co-tól...
  • EmThor
    Chris Lowe: shopto-ról olvastam anno assszem, hogy valami maffia a vezetője

Papesz: gameplay még a nyomtatott számla tekintetében is egyezett a game-el, ugyanaz a bubis boríték, stb., rendeléskor kell mindig beírni kártya adataid; nem volt több 1 hétnél a szállítás emlékeim szerint, nem adták fel rögtön, lehet conan miatt, mert, bontott volt biztos szereztek egyet valahonnan, u.olyan lila matricával, mint amit használtként game-ről küldtek, condemned 2 meg bontatlan fóliás EU volt 18 fontért anno...
  • FRe4k
    Én most adtam le egy rendelést,RE5 - re, pénzt gondolom csak a csomagolásnál vesznek le,azért reménykedek hogy péntekre ideér.Anno a Game-től ideért megjenés napjára a Gta 4.
  • Jimanszky
    Kölcsön kaptam ma a God of War-t.Kimaradt az életemből, van ilyen.Meg a Tekken 5-öt is.Jó, lehet nevetni, hogy kissé el vagyok maradva:)
  • Alien!
    őőő...ezen nem veszünk össze,nálam határozottan csúnyább volt 1080p-ben,az imént csekkoltam.
  • Papesz
    Menny idő alatt jött meg a cucc? A felhasználói feltételekben 3-14 napot írnak európai szállításra.
  • Chris Lowe
    Valaki tud valami infót mi lesz a WipeoutHd dlc-ben?
  • Chris Lowe
    Kerülöd a shopto.net-et?
    Ott van szintén baráti áron.
    Ugyanolyan megbízható mint a game, én a Killzone2 20-25fontos akciót várom. :D

Meg méginkább az április eleji snooker megjelenést!
  • Chris Lowe
    Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! :D

Bizonyísd be! :D
    Én be tudom mivel a t-shirt megvan. Muhahanyihaha!!! :)))
  • NEXUS6
    Van ami mosottabb, de ez tényleg jobb 1080p-ben. Igaz láthatóan lasabb is.
  • NEXUS6
    Nem, hanem azt, hogy a Világon csak 1 maradhat!!!
  • tarti19
    IGen
  • brodix
    Hello!
    A COD4-em oldalán a név alatt van egy földgömb,meg rajta egy 1-es szám.
    Ez azt jelzi,hogy 1-es régiójú,tehát USA?
  • Alien!
    sztem inkább játsz 720p-n...nemtudom,de nálam ez a felskálázott 1080p a dead space/resistance 2-höz hasonlóan nagyon mosott képet eredményez,a 720p sokkal szebb!!!
  • Jimanszky
    Szebb lett a kép a patch-től?EU verziót érdemes venni?Gondolom még mindig nem, ha majd később DLC-kre vágyom..
    Csak keményen Tarti kolléga
  • tarti19
    Blast Factor, Super Stardust HD, Pixeljunk Eden készítőinek eltörném az egyik kezét s a hátukba nyomnám:D Ilyen lehetetlen trófeákat...
  • Balli
    500GB-ra gondoltam en is, akkor jo hogy azt is viszi...
    Hoppa, viszont ha FAT32-re kell formazni a vinyot akkor 4GB-nal nagyobb filet nem lehet majd felmasolni ra ha jol tudom, ugye?
    Ha egy ennel nagyobb filet szeretnek lejatszani a PS3-on akkor arra van vmi mas megoldas, pendrive esetleg? Gondolom USB keresztul is csak FAT32-es vinyokat tud befogadni
  • NEXUS6
    Nálam 1080p-ben megy, persze felskálázva, de elég kevés a rece, meg a zsizsegés.

Elég sok a posteffekt rajta, motion blurr miegymás, helyenként elég homályos, bár szerintem az 1.2 patch ezen is segített egy kicsit, naturalisztikusabá, szebbé téve a képet.
    Amúgy szerintem a tárgyakkal való interaktivitásban is világklasszis. Az elején amikor a raktárban megy a lövöldözés az dúrva volt, ahogy a raklapok felett lövöldöztönk és szarrá lőttük a tárgyakat.
  • ipnightle2
    Bakker, pont tegnap írtam egy esszét, hogy hogyan kell megcsinálni az utolsó pálya végét!
    Egy kicsit nem olvasnál vissza? :) Még csak nem is 3000 oldalt kell visszaolvasni, hanem felet. ;)

Chris! Csak papíron volt az a 6. ps3 Mo-n! :D
  • EmThor
    bazmeg game-en nincs SF4... O_O
  • DoNorBi
    500gigás vinyókat már olvastam hogy használnak hozzá,nekem speciel egy 320as van benne.A pendrive témát viszont nem kenem.
  • predator0
    Elméleti határ az FAT32 fájlrendszer esetén két terrabájt, gyakorlatit nem tudom pontosan, de 250 GB-nál biztosan több, mivel jópáran 320 gigás vinyót vettek bele.
  • cloud.strife
    Enyém 16-án lesz 2 éves... :D Akkor is csókos voltam... :D
  • PSfanboy
    Sziasztok!

Szóval a Killzone 2!
    Nektek is 720p-s?
    Ti is tapasztaltatok enyhe fokú szemcsézettséget a képen? Egy kissé kásás a kép!
    Az utolsó pályán mit kell csinálni?
    A teremben vagyok, és Visari elő-előbukkan, fel kell mennem a 2-ik szintre!! Azt nem tudom hogyan tovább? De Visari lesz a főellenfél hamarosan!
  • Balli
    Van valami GB korlatja hogy mekkora SATA vinyot rakok bele a regi helyett? Anno mintha azt olvastam volna hogy 250GB a korlat ez el meg?
    Pendrive-t korlatlan meretben (64GB) barmilyen gyartotol befogad a gepezet?
  • EmThor
    így van, héten rendelek, persona 4 csak egyszer lesz EU-ban, utólag nem hoznak ha elfogy, márpedig el fogják vinni utolsó darabig
  • Chris Lowe
    Jah, 576, Mammut, éjfél után 2 perc + egy "tied a hatodik ps3" feliratú poló.

Viszont EmThor már tegnap említette, de ma még tovább szalad lefelé a font! 330 most perpill ez tegnap reggel óta majdnem 30ft-al kevesebb!!!
    Mondjuk ez sajnos nem a magyar valuta eredménye, hanem a font gyengélkedése, de végülis édesmindegy.