PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
köszönöm
tényleg gyors segítség kellene
A cell hét+1 magja viszont egyszerre tud 100% teljesítménnyel is dolgozni. Más kérdés, hogy tényleg nem teljes értékû magokról van szó.
CPU teljesítményben a PS3 elméletileg 2X akkora képességgel rendelkezik, viszont kérdés, hogy ez mennyire használható ki, hiszen a jelenlegi trend szerint egyre több mindent a GPU-val csináltatnak. Márpedig, ha ebben a tekintetben, ha nem is egyértelmûen mindenben jobb az X GPU-ja, de sokkal flexibilisebb.
A képet árnyalja, hogy a cell kis magjai sok tekintetben viszont hasonlítanak a GPU-k felépítésére. És a KZ2 esetében rendesen használják is GPU szerû mûveletekre.
A 2 gép teljesítménye között nincs akkora különbség, ami indokolná a csak PS3-on/X360-on lehetséges kijelentéseket.
Az hogy melyik mennyire idõtálló, valójában nem a hardver sokkal inkább a cég üzletpolitikájának a kérdése.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pár éven belül kijön a következõ generáció. Addigra talán megtanulja mindenki programozni a ps3-at. Szép lenne, ha akkor indulnának be rá a húdeszuperjátékok 😄 Túl van ez bonyolítva az az igazság.
A kihasználtságról meg annyit, hogy lehet a cell nyolcvanszor erõsebb akárminél. Ott vannak a már elkészült játékok. Ha abban nincs "kihasználva", akkor kit érdekel mit tud elméletben? A valóság a lényeg 😊
Persze biztos lesznek még rá piszok szép és jó játékok.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A PS3-al talán azért lehet hosszabb távra tervezni, mert a Cache kezelése teljesen kézzel történik, így több optimalizáció lehetséges. A legtöbb hardver és softver, ezen bukik el.
De hogy ez mennyire lessz érdekes ilyen erõs videókártyák mellett, az kérdéses.
Papesz
PSN ID: dualview
még csak késõbb jönnek ezek, vagy csak vak vagyok és nem veszek észre valamit?
sokat szenvedek a Store-on a Mastercarddal, pedig más netes cuccnál nincs vele parám.
szerintem meg az entropay-re vonatkozott a kérdés <#nezze>#nezze>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
az addig oké hogy csak a beszédet fogom rajta hallni mert most is logitech usb fülessel nyomom csak akkor már lecserélem vezeték nélkülire..a lényeg az volt hogy együtt müködik e ps3mal. de ahogy látom igen. szal köszi a választ.
\" örökké nem eshet.... \"
[email protected] on lehet érdeklõdni
PS3 ID: hdcsaba
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nálam legalábbis bevált.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Dombornyomott kártyám van, mindent jól írtam be, usa store-on próbálkozok, de azt írja, hogy a kártya adatok nem megfelelõek. Pedig wow-ot és minden márt is errõl fizetek és sosincs vele gond.
Nem értem most miért nem fogadja el, ha valóban nem ellenõriz címet az usa store.
Viszont ezzel nem foglalkozik senki, ez nem PC.
Papesz
Processzor mag: 7+1
Processzor órajel: 3.2GHz
Grafikus mag: RSX
GPU órajele: 550 MHz
Memória mérete: 256MB
V-ram: 256MB
Attól is függ persze, hogy eddig PC-n milyen jellegû játékokkal játszottál, mert pl ha stratégiákkal, akkor kár váltani. Mert annak továbbra is a PC a legfõbb platformja.
Akció játékok esetében és ebbe szerintem a FPS/TPS is beletartozik, ma már szerintem mindenképpen a konzol felé érdemes orientálódni.
Ha már konzol, akkor pedig azért a PS3, mert a játékkínálata szerintem ezen az évvégén/köv év elején utoléri és le is hagyja a konkurenciát, végre. Azonkívül nagyon jó rendszere van, tényleg használható multimédia központnak is .
Az internetes rendszere ugyan sebességben manapság még hagy kívánni valót (ez van, én is sokat bosszankodok miatta), de az ingyenességével és hogy a PS felhasználókból közösséget építõ szolgáltatásokkal van teletûzdelve, azt jelenti, hogy a PS-s vásárlással egy fiatalos, bulizós, de a játékokra is igényes társaságnak is tagja leszel, ha akarod.
Nézd meg milyen exkluzívok vannak PS-en, és milyenek a másik konzolokon, szerintem asszerint dönts. De azért érdemes azon elgondolkodni, hogy a világ gémer sajtója azzal volt/van tele, hogy mikor jelenik meg végre, ha megjelenik, pl a GTA, DMC, MGS, FF konkurens konzolokon, és nem azzal, hogy a PS-es közösség már úgy várja hogy legyen végre Márió, vagy PGR a sztésönre is.
Csak pár exkluzív cím a közeljövõbõl, amiket csak itt fogsz elérni: Resistance2, Killzone2, Heavy Rain, InFamous (kb ez utóbbira hasonlított volna a SW Force Unleashed, ha az alkotók komolyan veszik).;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs