PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
<#nevetes1>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ez az egész processzordolog azért érdekes, mert sztem nem igen mutatkozhatnak meg a különbségek játékoknál...mármint most fogadjuk el azt, hogy ugyanazon konzoljátékok egyik gépen sem akadnak...mégis egyforam szépek...de továbbmegyek, nagy általánoságban x360-on szebbek a játékok, anno a gta4 összehasonlitó videón volt ez nagyon észrevehetõ....jó, mondjuk ez megint más tészta, na de ha a játékok nem nagyon szaggatnak ps-en és box-on, mondjuk csak grafikában étrnek el, akkor nem értem mire fel a 7proci a 3al szemben, de mondhatnám forditva is, hogyha egyszer a box-on a játékok szebbek, és ugyanolyan élvezetesek, akkor hogyan tudja 3 maggal felvenni a versenyt a 7 maggal szemben...jó persze értem én hogy teljesen más a processzorok és a gépek felépitése is, na de ekkora lenne az a különbség? hogy amihez az egyik oldalon elég 3 proci, ahhoz a másikon 7 kell?
tomy8614
azt lehet ebbõl leszûrni, hogy 2 teljesen más hardverre írják a játékokat. általában azon a hardveren lesz jobb amelyikre csinálták elõször

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

tehát akkor mit lehet leszûrni ebbõl? xboxnak van 3db 3,2ghz-es, 2 szálas procija (mi az a 2 szál) - ami kb. felér 6 procoval...a ps3nak meg 8 van, ebbõl 7 fut, és akkor a box 3 procija mégis felér a ps3 7 prockójával?
Szívesen, ha valami gond lenne szóljál, megpróbálok segíteni. 😊

balla27
köszönöm.most lesz a nagy beüzemelés a haver gépén,és neki csak wifije van.még 1x köszi

Persze hogy megy.

balla27
sziasztok!1 gyors segítség kellene!wifin megy az online játék a ps 3-on?
köszönöm
tényleg gyors segítség kellene

Keresek olcsón Madden NFL 09-et, de nagyon😊

NEXUS6
Hát nem egészen igaz az X CPU-járól írt dolog, mert ha magonként 1-1 szál már 100%-ra kipörgeti a procit az X-ben, akkor a második szálnak nem marad erõforrás!!! Ez a többszálúság korlátja.

A cell hét+1 magja viszont egyszerre tud 100% teljesítménnyel is dolgozni. Más kérdés, hogy tényleg nem teljes értékû magokról van szó.

CPU teljesítményben a PS3 elméletileg 2X akkora képességgel rendelkezik, viszont kérdés, hogy ez mennyire használható ki, hiszen a jelenlegi trend szerint egyre több mindent a GPU-val csináltatnak. Márpedig, ha ebben a tekintetben, ha nem is egyértelmûen mindenben jobb az X GPU-ja, de sokkal flexibilisebb.

A képet árnyalja, hogy a cell kis magjai sok tekintetben viszont hasonlítanak a GPU-k felépítésére. És a KZ2 esetében rendesen használják is GPU szerû mûveletekre.

A 2 gép teljesítménye között nincs akkora különbség, ami indokolná a csak PS3-on/X360-on lehetséges kijelentéseket.
Az hogy melyik mennyire idõtálló, valójában nem a hardver sokkal inkább a cég üzletpolitikájának a kérdése.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Egyformán szépek? Már itt elbukik ez a dolog, a legtöbbnél nem így van.
Pár éven belül kijön a következõ generáció. Addigra talán megtanulja mindenki programozni a ps3-at. Szép lenne, ha akkor indulnának be rá a húdeszuperjátékok 😄 Túl van ez bonyolítva az az igazság.
A kihasználtságról meg annyit, hogy lehet a cell nyolcvanszor erõsebb akárminél. Ott vannak a már elkészült játékok. Ha abban nincs "kihasználva", akkor kit érdekel mit tud elméletben? A valóság a lényeg 😊
Persze biztos lesznek még rá piszok szép és jó játékok.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Rosszak az értesüléseid. A box 3 mag és minden magban 2 szál. Szóval olyan mintha 6 proci lenne, és azok általános processzorok.
A PS3-al talán azért lehet hosszabb távra tervezni, mert a Cache kezelése teljesen kézzel történik, így több optimalizáció lehetséges. A legtöbb hardver és softver, ezen bukik el.
De hogy ez mennyire lessz érdekes ilyen erõs videókártyák mellett, az kérdéses.

üdv. csak érdekel a dolog, ezért kérdezem, hogy ugyebár a ps3-nak 7+1 processzora van, és a CPU 3,2Ghz-en ketyeg...namármost...az X360-nak meg csak 3 processzora...(most maradjunk ennél a hardvernél) - szal ha azt vesszük, hogy mind a kettõre kijönnek ugyanazok a játékok, mind a kettõn egyformán szépek, akkor miért kell 7 proci a ps3-nak? miért nem lenne elég neki 3? nem hinném hogy a játékok miatt van szökség ekkora processzorteljesitményre, hanem akkor mire? arról van szó, hogy a ps3 univerzálisabb gép mind a box, és amirõl sokan beszélnek, hogy a ps3 még nem is érett be igazán, az majd késõbb fog bekövetkezni? mármint oylan programok fognak majd elkészülni rá pár éven belül, ami szükségessé teszi a 7 magot? ezért mondják azt hogy a sony-nál hosszabb távra tervezték a konzolt mint a microsoftnál?

Papesz

dualview
A JP és a HK storeban már vannak ruhák, de azok nem mûködnek az USA és EU régiós játékokkal, szóval még várni kell egy kicsit.

PSN ID: dualview

musha
nem tudja valaki, hogy LBP-ben hogy a bánatosba` tudok kosztümöt venni? kimondottan a Sephiroth jelmez érdekelne. de játékon belül semmi erre utaló jelet nem találtam, illetve amerikai store-on sem és angol store-on sem láttam egyáltalán kiegészítõt hozzá (úgy, hogy emlékeim szerint a játékban azt írták, hogy menjük a store-ra design és karakter extrákért).
még csak késõbb jönnek ezek, vagy csak vak vagyok és nem veszek észre valamit?

musha
ez nagy királyság lehet, ki fogom próbálni...
sokat szenvedek a Store-on a Mastercarddal, pedig más netes cuccnál nincs vele parám.

dualview
Regisztrálsz, létrehoz neked egy virtuális, netes fizetésre alkalmas VISA kártyát, ami nincs földrajzi címhez kötve, így a PSN Store is elfogadja. Töltesz rá annyi pénzt a normál bankkártyádról amennyit el akarsz költeni (illetve van valami egészen minimális kezelési díj), és már használhatod is. Összesen kb. 2 perc regisztrálástól a PSN vásárlásig.

lobig

szerintem meg az entropay-re vonatkozott a kérdés <#nezze>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hát ha megnézed a linket abból szerintem kiderül hogy mi ez, de csak ha linket nézed és olvasod abból is tudsz következtetni hogy ez egy headset.
az addig oké hogy csak a beszédet fogom rajta hallni mert most is logitech usb fülessel nyomom csak akkor már lecserélem vezeték nélkülire..a lényeg az volt hogy együtt müködik e ps3mal. de ahogy látom igen. szal köszi a választ.
Devidbecsi
Én pont ezt használom, és megkell hogy mondjam eddig ez a legjobb füles amit valaha láttam (én). DE......a ps3-mal csak beszélni és mások beszédét tudod rajta hallani, magát a játékot v-n hallod. egébként valaki segíthetne hamár itt tartunk. hogyan lehet fülessel ps3-mazni úgy hogy a gémet is halljam?

Ombika
Ez mi is lenne pontosan?

halihóó ez vajon muködik a ps3 mal? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/internet_headsets_phones/devices/4226&cl=HU,HU
Vkinek esetleg eladó Dead Space (magyarul)??

\" örökké nem eshet.... \"

Eladó Assassin Creed játék, minden tartozékával. 7500 Huf
[email protected] on lehet érdeklõdni

PS3 ID: hdcsaba

antgecc
Danke <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

OliApa
Így igaz!
dualview
Ha dombornyomott Mastercardod van és nem mûködik az USA store, akkor az Entropay a megoldás.
Nálam legalábbis bevált.

Azzal az USA store nem is fog mûködni.

Sippie
hmmm... infot kérhetnék privibe? érdekel a dolog, itthon ennél jóval több.
antgecc
Mastercard

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

OliApa
Milyen a kartya?
antgecc
Köszönöm a segítséget, de nem mûködik a dolog.

Dombornyomott kártyám van, mindent jól írtam be, usa store-on próbálkozok, de azt írja, hogy a kártya adatok nem megfelelõek. Pedig wow-ot és minden márt is errõl fizetek és sosincs vele gond.

Nem értem most miért nem fogadja el, ha valóban nem ellenõriz címet az usa store.

Gondolom igen, egyébként a F:A:Q.-ban megtalálod a választ.

Viszont ezzel nem foglalkozik senki, ez nem PC.

Papesz

OliApa
Valami ilyesmi... <#ravasz1>
OliApa
Megrendelve. 10.517.- HUF, posta nincs.
üdv. kicsit utánajártam a dolgoknak, és szeretném megkérdezni hogy a következõ értesüléseim helyesek-e?

Processzor mag: 7+1
Processzor órajel: 3.2GHz
Grafikus mag: RSX
GPU órajele: 550 MHz
Memória mérete: 256MB
V-ram: 256MB
Sippie
az a helyzet nekem nagyon bejön az online része. Végre egy rendesen kidolgozott online harcrendszer, nem csak bemész pár játékra, nyersz aztán kész, hanem ott van a térkép USA, Eu, meg oroszország, vannak városok, és azokért mennek a harcok, körökre osztva 1 kör 1 nap, aztán elõbb utóbb megnyeri az egyik oldal, és új hadjárat indul. Ez nagyon bejön 😊
Sippie
mi? dehogy veszik el, épp ezért van több felhasználó. Olyan mintha használnák a testvéreid, és értelemszerûen nem nyúlnak bele a te statjaidba. Annyi az egész hogy az elsõ felhasználó megmarad olyan amilyen, aztán csinálsz párat, azoknak külön külön regeled másikra, és amikor átváltassz egyik felhaszálóról a másikról mindig újra kell logolni az annak beállított storera. Én is ezt csinálom, a biztonság kedvéért regeltem egy magyar store-t, hadd lássa a sony hogy vagyunk páran, és idõvel talán lehet hazai store.
OliApa
A movietyme.com-on most csokkentettek a Playstation Eye arat 33%-al. 19.99 GBP. Ingyen posta, tehat 6.500 forintert bent van a levelszekrenyedben...
OliApa
Kerj egy dombornyomottat a bankodtol, nekem bevalt. Az USA store-on nem csekkoljak a lakcimet.
OliApa
Marmint CoD4-re.
OliApa
Naná! Vegre egy RTS, raadasul remek grafikaval! A PC-s Battle Isle volt a kedvenc jatekom, ma is nyomnam, ha elindulna vmelyik gepen... Az ENDWAR-t OliApa-nak talaltak ki. <#nevetes1>
OliApa
Nem veszik el. En is EU-rol valtottam USA-ra.
Devidbecsi
És nem veszik el az európai? Õszintén szólva a COD4-es statomat féltem😊. Nem kevés munka van benne és ha elveszik azt nem élném túl. 😄

Sippie
csinálsz másik 2 felhasználót a ps-en, és azokra regelsz egyikre US, másikra japán store-t.
Devidbecsi
Üdv mindenkinek.Lenne egy nagy kérdésem.Lehet most sokan hülyének találtok majd, de én ezt nemtudom, nemértem és számomra fontos. Van egy regisztrált Európai, azon belül Német regisztrációm a Store-on. Azt hallottam hogy a Japán és USA Store-n hamarabb kijönnek a Demo-k. Sõt olyat is hallottam hogy van olyan demo-k, amelyek csak ezen a kettõn elérhetõek. Azt szeretném kérdezni hogy, lehetséges az, és ha igen hogy,az hogy a német regisztrációm mellett legyen egy Japán, vagy USA regisztrációm is. Mûködhet ez? Ha igen akkor hogyan? Mi szükséges hozzá? Ha segítene valaki azt nagyon megköszönném, elõre is köszi 😊

kösz a választ.
antgecc
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogy vegyek játékot Store-ról MasterCard kártyával? Regeltem angol és amerikai store-ra is, de nem fogadja el a kártyámat - nyílván - mert magyar. Van erre valami megoldás. Nagyon kéne az az Elefunk 😛

NEXUS6
Mondjuk ebben a topikban valszeg csak azt fogják megmondani az embörök, hogy miért PS3-mat vegyél!😉))

Attól is függ persze, hogy eddig PC-n milyen jellegû játékokkal játszottál, mert pl ha stratégiákkal, akkor kár váltani. Mert annak továbbra is a PC a legfõbb platformja.

Akció játékok esetében és ebbe szerintem a FPS/TPS is beletartozik, ma már szerintem mindenképpen a konzol felé érdemes orientálódni.

Ha már konzol, akkor pedig azért a PS3, mert a játékkínálata szerintem ezen az évvégén/köv év elején utoléri és le is hagyja a konkurenciát, végre. Azonkívül nagyon jó rendszere van, tényleg használható multimédia központnak is .
Az internetes rendszere ugyan sebességben manapság még hagy kívánni valót (ez van, én is sokat bosszankodok miatta), de az ingyenességével és hogy a PS felhasználókból közösséget építõ szolgáltatásokkal van teletûzdelve, azt jelenti, hogy a PS-s vásárlással egy fiatalos, bulizós, de a játékokra is igényes társaságnak is tagja leszel, ha akarod.

Nézd meg milyen exkluzívok vannak PS-en, és milyenek a másik konzolokon, szerintem asszerint dönts. De azért érdemes azon elgondolkodni, hogy a világ gémer sajtója azzal volt/van tele, hogy mikor jelenik meg végre, ha megjelenik, pl a GTA, DMC, MGS, FF konkurens konzolokon, és nem azzal, hogy a PS-es közösség már úgy várja hogy legyen végre Márió, vagy PGR a sztésönre is.

Csak pár exkluzív cím a közeljövõbõl, amiket csak itt fogsz elérni: Resistance2, Killzone2, Heavy Rain, InFamous (kb ez utóbbira hasonlított volna a SW Force Unleashed, ha az alkotók komolyan veszik).;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs