PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben amit le lehet tölteni us store-ról karaktereket,azt csak az us változat tudja használni?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
vhol olvastam,hogy a Little Big Planet-hez fel lehet használni a PSEye-t.
valaki nem tudja,hogy mit lehet kezdeni az Eye-jal ebben a játékban?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Papesz
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy amikor a PS3-on demót töltök le, eléggé lassú a letöltésem viszont a netem meg jó hozzá, mert általában 520 kb/s töltök lefelé. Nem lehet, hogy valamit a ruteren kellene beállítani? W-lanon keresztül megy a netkapcsolódás! Mit tudnátok nekem tanácsolni?
akkor te most az emelés elõtti árat fizetted érte?
\" örökké nem eshet.... \"
aze gaz h 1 evet sem bir ki az olvaso :S
amugy koszi...
Ha garis még, szerencséd van. Ha nem akkor ahogy az elõttem szóló is írta kb 15k lesz a fejcsere :S
Javíttatás 10-15 ezres körül lesz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
mert nekem ma megadta magat az olvaso--- nem olvas semmmit :@
vkinek volt mar ilyen gondja? ha igen mi a megoldas... cseren kivul??
thx
Thx!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Papesz
Valszeg szerzek PS3-at.
A kérdésem az lenne, hogy hol tudnék a neten üzletekbõl rendelni olyan kábeleket, amivel a PS3-at monitorra tudom kötni.
Néhány linkkel sokat tudnátok segítení.
THX.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS3 ID: Csabesz82
PS3-at keresek 60-65000 közötti áron!
Ha valaki tud kérem jelezze priviben.
Üdv.
82 cm-es Hyundai, 1366x768-as felbontás, DVI, RGB, PC, stb. csatival, pixelhibamentesen, 74.000.- HUF-ért. Monitornak is tökéletes, a laptop is erre van kötve. Adok hozzá ajándékba egy Logitech vezeték nélküli rumblepad-et, ami gond nélkül fut PS3 alatt, csak ugyebár ott nem rezeg, PC-n viszont igen. (az óra mellett látható, jobbra) Érdeklõdni pirivátban lehet, nem vagyok egy keményfejû gyerek. <#papakacsint>#papakacsint>
Papesz
The Only One!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Xbox 360 3: általános mag, ami megfelel a pc-kben látott cpu-architekturához....
PS3: 7 mag, melykere nehéz programozni, ez még a jövõ technikája, és a konzolháboruban a sony ezt a potenciált jelenleg nem tudja kihasználni....
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Az X CPU-jában 3 általános célú mag van, nagy gyorsító memóriával ez a PC-ken is található CPU-k felépítésnek felel meg.
A PS3 fejlesztõkészlete fapadosabb, a cell egyszerûbb, kevesebb spec utasítással rendelkezõ, de számát tekintve több maggal rendelkezik. Igazából ez a jövõ architektúrája, szal pont ezért nincs olyan fejlett fejlesztõi környezete, meg nincs még olyan fejlett programozói kultúra mögötte.
A cell dúrván 2X számítási teljesítménye viszont nem jelent olyan elõnyt ami látványosan mutatkozhatna meg, Ilyen értelemben nem várható generációs különbség a két platformon megjelenõ játékok között.
Hasonló a helyzet mint 15 évvel ezelött a PC vs Amiga korszakban. Hiába voltak az Amigában fejlett spec csippek, egyszerûbb volt a PC egyetlen nagyteljesítményû CPU-jára programozni, mint megismerni egy bonyolult architektúrát. Pláne hogy mindenki Doomozni akart. Az ilyen grafikát viszont az Amiga hardvere nagyon gyengén tudta produkálni.
Hiába volt már akkor egy fejlett, kb a windóz 2000-rel összemérhetõ OS-e a gépnek, alapból elég fejlett hangrendszere, stb. a fogyasztók és a fejlesztõk oldaláról mutatkozó igénytelenség megölte a rendszert.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2. Tudomásom szerint nem használják ki az összes magot, mert ennyire bonyolult a programozhatósága.
Lehetne sokkal jobb is, egyszerûbb, ez tény. Viszont vannak páran, akik így is elboldogulnak vele 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
nem arról van szó hogy nem lehetne egyikre vagy másikra jobbat csinálni, hanem hogy van 2 teljesen különbözõ gép, a kiadó meg próbálja minimális eltéréssel elkészíteni mind2 (vagy még több) platformra és beszedni a pénzt mindenkitõl
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)