89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Nagyon jó lesz, de miért T for teen besorolást kap??
  • EmThor
    fú, red baron nagyon rossz, már-már szemét :)
    astro tripper, meg shmup rajongóknak
  • Foxhound1980
    Arkham Asylum trailer. Mászt hev.
  • tarti19
    Igen, szal PSN ID-d még Sirpalee?
  • EmThor
    astro tripper 5$, 10-ből 8 ember aszongya zsír!
  • EmThor
    szóval ez az esélyed nincs megrendelni, elég gáz
  • EmThor
    ja, úgy néz ki a Gyűrűk Ura jogok a Warner Bros.-hoz kerültek az EA-től, ennél persze kicsit bonyolultabbak a dolgok, de még idén lesz (lehet) Lego Gyűrűk Ura (szigorúan max. 30 £) esetleg új játék is lesz...
  • EmThor
    off mert unatkozom: /de legalább hoztak sf4-t/

wii 1000+1 felhasználási módja :)

• EmThor
    amit nehéz elhinni:

előrendelés elkerülése végett (2x postadíj) várom az 1 órát, az UK-ban éjfél, kerül stock-ra az árul, megrendelem jól.

de nem, amint a Persona 4-nél elütötte az óra a hajnali 1-et, úgy out of stock volt, mint a huzat...

:|

ráadásul itthon kb. a platinumban kapni, de ott 5.000 helyett 8.500...
  • sirpalee
    Nah en is elkezdtem tolni multiba a kz2-vel, aki esetleg jatszik felvehetne :), vagy akinel fennvoltam, de torolt, mert sokaig nem leptem fel (fel eves kihagyasom volt kb) az is visszapakolhatna :) .

Amugy epp most raktam fel a YDL 6.1-et (most is onnan irok), nem rossz, bongeszesre meg, chatelesre lehet hasznalni, ha at tudnam irni a billentyuzet nyelvet. Meg most raktam fel az ibm interactive raytracer demojat (melohelyen kitalaltak irjak raytracert, gondoltam akkor megnezem mit tud a cell).
  • jocco
    köszi, nekem ez a display all kimaradt, most már ok
  • Norbi7
    szia! nem kell semmi extra, rámásolod a pendrive-ra a dolgokat, aztán a PS3-on pl.: video-háromszöget nyomsz-display all és már látod is őket. az úgy jó ha FAT32-re van formázva.
  • jocco
    Biztos nagyon alap kérdés, de kell vmi speciális könyvátba tenni a videókat, képeket, ha azt pendriveról karom beolvasni a ps3-al, mert ha csak ugy simán rámásolom a filmeket nem látja azt a ps3. A pendive fat32-re van egyébként formázva.
  • tarti19
    én még nem mentem multiba:D de rakok be képet ide is :P
  • Okami Amaterasu
    üdv nagytudású, sg fórum vámpirok:p
    kérdésem resident evil 5 friend invite bugról mit tudtok,nekem megvan a game de ugyaugy hibás a meghivó kezelése(sötét marad a kép,nem tok hivni)mint a demoban,patchröl tud vki vmit,
    jah akit érdeklek evgyel fel havernak:D
  • Foxhound1980
    Konvertáltam ma egy 7GB-os MKV-t VOB-ra szokásos Fat32-es splittel, szokásos beállíításokkal. Kaptam 3! db 4GB-os fájlt és egy 200 MB-osat. Miért történt ez vajon? Friss MKV2VOB amúgy.
  • 5c0rp330n
    kz2:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    visari mi a f@szért nukolta ki a saját városát? :o
  • Jimanszky
    Csak X360-nál tudsz natív felbontást választani.PS3-on csak 576p, 720p, 1080i, 1080p van.
  • Jimanszky
    Nincs olyan oldal ahol kiírja a feliratokat?
    Más:Lesz online multi a Resident 5-ben!!!
  • Grizzly4x4
    Hali mindenkinek lenne egy kérdésem. Ps3-nál ha LCD tv a megjelenítő és a géppel hdmi-n van összekötve akkor lehet választani nativ felbontást is mint pl a tv-é (1360x768) vagy csak a sima 720p, 1080i, 1080p-ket lehet választani? Előre is köszi a segítséget.
  • EmThor
    mai Qore

Burnout Paradise: Big Surf Island, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, and Alpha Protocol

ill. előfizetőknek ingyen High Velocity Bowling kód, ez elég zsíros (10$, 800 pont :)
  • EmThor
    fock u, motherfunkers :)

uk.ps.com-ról, ez csak egy kép, de html kóddal is be lehet illeszteni, probléma, hogy magyar site-ról természetesen sz@rt se érni el, ezért UK-n keresztül és ezért UK zászlót rak ki :\

• Chris Lowe
    Hát ja, régebben ki volt írva.
    Én azt nem tudom megérteni miért nem tudják az összes eu feliratot rátenni egy blu-ray-re...hány megabájt lehet az összes felirat? 50? 100? Biztos nem marad ennyi szabad terület a lemezen....
  • Jimanszky
    Nem igaz, hogy nem tudják kiírni legalább az audio-t meg a feliratot.Jó lenne tudni melyiken van legalább magyar felirat!
  • Alien!
    32fős multi 2 pályán játszható,a phyrrus rise-on,és a Helghan Industries-on,a többi kicsi hozzá..asszem a blood gracht pályán játszottam ennyi emberrel,de az maga volt a pokol,főleg amikor az egyik átjáróban kellett bombákat telepíteni,na az nagyon kiábrándító volt...
    Meg azokat a hülyéket bírom,akiket egy assassination alatt kiválaszt a gép,aztán rohannak előre harcolni,merugye nem is vágják a lényeget...

• Chris Lowe
    Ha gyorsan kell jönnie jó áron európai blu-ray-nek akkor sendit a megoldás.
  • Chris Lowe
    Szerintem meg most 320 a font. :)
  • Papesz
    A TheHut tényleg jó opció Blu-ray filmekre, csak nagyon lassú a szállítás. Nekem 10-12 nap alatt szokott megérkezni a rendeléstől számítva.
  • 5c0rp330n
    felvettelek. multit eddig főleg öcsém nyomja, én még a single végére sem értem el, de ami késik nem múlik :)
    engem is felvehet aki gondolja, psn-em: scorpeeon
  • predator0
    Dehogynem az van, csak a lassabbik típus :)

KZ2-ben nekem, ami marhára bejött multiban az a sniper vs. sniper body count a phyrrus rise-n :D
  • NEXUS6
    Nagy lelkesen én is csatlakoztam a 32 fős csapatokhoz, de amikor kicsit is profibb emberek vannak, akkor csak egy mészárszék az egész. Akkor jó, ha sok a nagyon kezdő, mert akkor viszonylag könnyű pontot gyűjteni.

De a nagy létszámú csapatoknál egyszerűen képtelenség a feladatokat teljesíteni, max a bodycount-ban elért eredmény ami dönt.

Az oldalválasztásból tényleg soxor van zavar, és mivel nincs olyan 10 percekig tartó lobbyban való várakozás mint a COD4-ben, a közösséget sem építi annyira. Azt a rengeteg baromságot, amit ilyenkor össze tudtunk hordani kicsit sajnálom!:)))

Amúgy összességében, tényleg nagyon jól összerakott multija van, abban is a legjobb lett.
  • nyuszmurusz
    Szerintem még nem jártál Salamun Bridge környékén, onnantól igazán szájtátós a játék a végéig.
    Egyébként a 2005-ös target renderben a fények pl. sokkal szegényesebbnek tűnnek, mint a kész játékban, nyilván a modellek kevésbé részletesek.
    Összhatásban a KZ2 mindent aláz, szvsz.
  • Chris Lowe
    HotShotGolf-hoz ma jön Sackboy játszható karakter. :D
    Azért örvendetes, hogy a ClapHanz másfél év után sem felejti el a golfozókat. 2-3 hete jött egy új pálya(nagyon fasza, dinoszauruszos) és folyamatosan jönnek a játszható karakterek is.
  • Banano
    Én ezt néztem ki :
    Kingston 32gb-os
  • Jimanszky
    Srácok!
    Szeretnék venni PS3-hoz egy frankó pendriveot, minimum 16gigásat filmnézésre.Tudnátok ajánlani valami nagyon jót?ezt a 2-t néztem ki:Kingstone DT 100 meg Corsair Flash Voyager.Pred, neked nem Corsaired van?
  • Ombika
    Az meg rossz! :)
  • EmThor
    330 a font.. szerintem :)
  • Alien!
    pfejj de gyűlölöm a szabotőröket,illetve a phyrrus rise pályán a campelő snipereseket....azok gyak. láthatatlanok....

Grey: péntek-szombat este biztos nyomjuk,jöhetsz a squadba...

ami hiányzik nekem,az a haverokkal/clánnal egyszerűen join-olás,egyoldalra...ha nem kéne evvel szarozni akkor tökéletes lenne a gém...remélem javítják...amúgy a chat patent,nincs lag,megszakadás,semmi..néha van egy-egy kilépő srác aki megmerevedik a pályán,de hamar eltűnik...jól összerakták na.....
  • tarti19
    Téged felvenni:P:D:D na ne viccelj már:P
    KZ 2 amúgy 8vs8 ellen a legjobb:P főleg aljas szabotőrrel lenni:P
  • greyfox
    Tegnap én is nyomtam vagy 2 óra killzone 2 multit. (Alien, épp nem voltál online)
    Beszippantott :)
    Amúgy én is a ~16 fős meccseket preferálom, 32 főnél néhol tumultus alakulhat ki :)
    Aki gondolja vegyen fel: Greyfox_PSN