89387
PlayStation3
  • mis10
    Hello
    és tuti hogy kell szervíz?
    mennyibe fog nekem kb. kerülni?
  • Foxhound1980
    szervíz szvsz.
  • Foxhound1980
    divxet lejátszik, pendrive-ot bármilyet megeszik. (ha bedugtad, háromszög és display all)
  • Dave0092
    még a internetre, és a pendrivera válaszolnátok lécci?
  • mis10
    Hello!

Segítséget szertnék kérni.
    a Ps3-mam túlmelegedett szerintem.
    Mert amikor bekapcsolom akkor hátul villágit pirosan a tápellátás-jelző.
    be jön a menü és próbálnék belelépni a loginom-ba de nem engedi ott lefagy vagy mi.
    vagy valamikor még az se jelenik meg hogy log in belépés, csak annyi hogy van kép.

előre is köszönök mindent
    remélem minnél hamarabb válaszoltok rá. Üdv:mis10
  • Alien!
    :) mentünk sörözni...amúgy nagyon jó party-k voltak....sajnos van haverom aki most kezdte a játékot(sőt a konzolozást is),úgyhogy ő egyenlőre amolyan fragnek való,de amúgy a phyrrus rise pályás meccs az g*cijó volt(függetlenül attól,hogy buktuk...;)
  • Jimanszky
    Snookert még nem próbáltam.Biliárd jobban érdekelne:)
  • NEXUS6
    Tegnap mikor feküdtél le?
    Én 3 után hagytam abba!
  • Alien!
    érdemesnek érdemes,mert faszán fut,a glitch-eket asszem már javították,bár ha igazán fasza multit akarsz akkor perpill KZ2-őt kötelező
  • Grizzly4x4
    Hát szerintem ha a géped elég jó és nagy felbontáson magas grafikai beállításokon tudtál játszani akkor nem sok értelme van pénzt adni csak a multi miatt, bár te tudod. Én megvettem mert nekem a gépemen még a 2 is akadozva fut csak, de a Cod akkor már inkább a 4 mert annak a multija is sokkal jobb és az ára is olcsóbb (ha már megvan akkor nem szoltam)
  • Dave0092
    és elfeljtettem megkérdezni. Ha pendrive-ra felrakok valamit (pl.: frissités, film, kép, zene) megvan szabva, hogy milyen pendriveot tehetek be? Ha felrakok rá egy divX-et, rálehet birni, hogy lejátszA?
  • Dave0092
    CoDWaW-ot érdemes megvenni? PC-n tetszett nagyon, PS3-on milyen? Ha netet akarok rákötni, és nincs switcherem, csak egy modemem, (UPC (chello gold)-os vagyok, 3 gépre mehet max a net. Amit adtak hozzá modemet, abbol kijövök a PS3-ba, akkor kivitelezhető az internetkapcsolat?
  • Grizzly4x4
    hát kurvajó a Resi5 teljesen korrekt a 9 pont. A video érdekes volt mert hol ps3 jeleneteket vágtak be hol pedig xboxosat. Mondjuk az inkább ne nézze meg aki még nem játszott a játékkal mert nem valami spoilermentes a legtöbb fő boss benne volt, pedig én már lassan a végére érek, már csak másfél fejezet van hátra. Egyébként én a képek alapján amiket láttam azt mondtam hogy a ps verzio picit csúnyább de a mostani video alapján azt mondom hogy pixelre megegyezik mind a két verzió, legalább is így tudtam megállapítani. A játékról meg annyit hogy kizárólag coop-ban érdemes, legalábbis én haverral kezdtem el és egyszerúen nem volt szívem továbbvinni mert annyival rosszabb egyedül
  • Foxhound1980
    LOL Áhh, 10h-re megyek a blahára egy GTA IV-ért. Rámegyek a 100%-ra, nem bírtam tovább.
  • Chris Lowe
    Videogamesplus-on a Ridge Racer7 most 15 CAD - 2500ft körül jön ki.

Április4.én meg jön a PS3-as snooker! Gondolom hatalmas hír rajtam kívül még egy sg látogatót érdekelhet. :)
  • EmThor
    rövid, kemény, férfias válasz :)

szerintem menjünk aludni
  • Foxhound1980
    RE5 GT HD review
  • Foxhound1980
    ja
  • EmThor
    nyálazom ezt a gamecon-os cikket (a többi nagyon jó között!), a külföldi vásárlásról, meg sokan esküsztök a shopto-ra, lehet bepróbálom!

sms-t ide is küldenek?
  • EmThor
    2 ingyen HAWX gép
  • Papesz
    Az szép.

A TheHut hasonlót csinál, volt hogy napokig(!) waiting for pick volt a státusza a csomagnak. De legalább ők nem vonták le előre a pénzt, csak akkor, amikor feladták.
  • Jimanszky
    Jim voltam:D
  • Madbaby
    Múltkor beraktam egy dvd-t, 5 percig bírtam.Éjjel, fülessel marhára zavart, annyira hangos volt:(
  • EmThor
    más technika, azért nem kell szólni rögtön, volt nálam egyszer ilyen gép és ott is a dvd volt a leghangosabb
  • Alien!
    hát pedig az,sajnos....a haverjaim 40/80gb-osaihoz ,de még a pc-mhez képest is....a box más kategória...:)
  • Banano
    Nekem is 60-as van ...hangos hmm...:D
    Mihez képest? Haver moddolt boxához képest maga a síri csend.
  • EmThor
    japán store-ról crystal defenders demót szedjétek, angolul van, kb. 30 mega és jó
  • EmThor
    usa store elfogadja kártyámat

PSL profilba trófea listád uk.playstation.com-on keresztül, MOST
  • EmThor
    Papesz, na gameplay rekord gyorsasággal, kb. 1 órán belül levonta a lóvét, csak basztak feladni

tavaly szombaton rendelt cuccot kövi kedden adtak fel
  • NEXUS6
    Ugyan ezek a tapasztalataim.

Az atomos pályán majdnem bepipultam. Megy a rohangálás a szűk folyosókon, a csapat egyik fele értelmetlenül hentelteti magát egy szűk átjáróban, amin a másik oldal sem tudna átjönni, még ha mindenki ott is hagyná tőlünk, mert hogy a köv sarkon ott vannak a bázist védő automata ágyúk!!! Na mindegy.

Egyedül rohangálok, próbálom imitálni, hogy kéne teljesíteni a feladatokat, erre a köv sarkon befordulva valaki hasbalő egy sörétessel. Újraszületés, megint végigrohan a félpályán, megint hasbalőnek.
    Nagy nehezen 1-2 frag oösszeszed, meg még pár felélesztés: 10-20 pont összesen. És természetesen vesztünk, úgy hogy a szorzó is ugrott), ezért nem éri meg ezzel szöszmötölni!
  • predator0
    Ez nézőpont kérdése. Van aki szerint az a LOL, hogy mi PS3-t vettünk... :D Szóval LOL ide LOL oda, aki tényleg Resident Evil gyűjtő, az meg fogja venni. Nekik találták ki, gondolom és nem az átlag halandó játékosnak.
  • NEXUS6
    Az egyik macskám a felállított PS3-ra szeret feltelepülni a maga kis sportos 5 Kg-jával!
    :)

Egyszer volt is belőle baleset, én meg majdnem mentem a börtönbe utána, állatkínzásért.:DDD
  • Chris Lowe
    Ez engem is érdekelne!
    Sendit régen kiírta, ma ez már luxus. Hut sem írja. Szerintem ebay a megoldás, ott legalább meg lehet kérdezni. :)
  • Chris Lowe
    Na ez már beteg!
    Még jópofának tartottam a bábukat a játékokhoz, esetleg artbook, fémdoboz(bár ennek sem látom értelmét). Making of.. szerintem alapnak kéne lennie(mint a filmeknél), nah de egy vacak reklámóra.....ennek semmi értelme. 120font...lol aki megveszi. Egyrészt akkor vegyen frankó órát, ha meg ebben mégis frankó szerkezet van akkor is bohóckodás mivel a számlap egy játék reklámja.
  • Alien!
    szerencséd volt,hogy kicserélték,egyébként sajnos a 60gb-os tényleg hangos......
  • EmThor
    120£, júliustól

• EmThor
    gameplay-ről gyün kz2 + re5, mind2 sima változat, elvégre válság van

322ft\font árfolyamon (321.72-t ír az otp most szal stimmel), 73£ volt (40+30+2.95)

mikor jön meg majd írok, úgy nézem rendben lesz ez!

eternal sonata + hawx marad leárazásig
  • EmThor
    én is :D
  • Lothargia
    sziasztok
    beadtam a szervízbe a ps3am mert szerintem hangos volt. 3hét múlva visszakaptam - mint utóbb kiderült- zsír új gépet. Nagyon meglepődtem, főleg úgy,h 60gbos ps2őt vivős géprő van szó.
    de sajnos továbbra is hangosnak találom ezért valószínűleg velem van a baj...
  • sirpalee
    Jah, szal akinek nem vagyok fenn, psn id : sirpalee