PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foxhound => én érzek csak kicsit ellenvetést ebben a részben az irásodnak?😊 "Használt játék állapota az lutri, általában jók." ... Most akkor ez pozitivat jelent, vagy negativat?😊 Amugy azért gondoltam a games.co.uk-rol, mert van egy két használt játékuk, ami igen igen tetszik nekem 😊
külföldröl való játékrendelésselkapcsolatban szeretnék pár kérdést feltenni, és azokra választ kapni! 😊
- MElyik a legjobb/legolcsobb külföldi játékrendelös site? (a games.co.uk elég jonak néz ki, és használtan nagyon jo áron hozzá lehet jutni a játékokhoz)
- Mennyire megbízható ilyen helyekröl használt játékot venni? (értem ezalatt a játék állapotát)
- MEnnyi szokott lenni a postaköltség általában? Mivel gondolom futár hozza, mennyi szokott lenni a megérkezési idö?
- Csak dombornyomott kártyát fogadnak el?
Válaszokat elõre is köszönöm szépen, és bocsi, hogy nem a topik címánek megfelelp témában irtam 😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
- far cry wallpaper
- gt5 téma
- motorstorm, tomb raider, endwar, sc4, shaun white, bioshock2, shoot kisfilmek
- civilization ingyen multi pálya + fizetõs, everybody's golf kieg, star wars karakterek, rock band + gh számok, fifa 09 + sc4 tartalmak, LBP ingyen és fizetõs tartalom, dead space fizetõs DLC, pain movie studio + david hasselhoff pack
-cube + fifa 09 psp-re
mindet a game.co.uk.-ról rendelted?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ami tuti:
-Pain Movie Studios
-Age of Booty
-LittleBigPlanet DLC
* Sack-Eating Plant (FREE)
* Lilly Pad ($.99)
* Hugo ($.99)
* Great Blue ($.99)
* Frost-E ($.99)
* Animals Costumes Pack ($2.99)
* MotorStormer ($1.99)
Rock Band DLC
* Foo Fighter’s - The Color and the Shape
1. “Doll”
2. “Monkey Wrench”
3. “Hey, Johnny Park!”
4. “My Poor Brain”
5. “Wind Up”
6. “Up in Arms”
7. “My Hero”
8. “See You”
9. “Enough Space”
10. “February Stars”
11. “Walking After You”
12. “New Way Home”
Guitar Hero World Tour DLC
* R.E.M. Track Pack
* Jimi Hendrix Track Pack
Pletyka:
-Need for Speed Undercover Demo --> ennek örülnék
-MotorStorm Pacific Rift DLC
-Buzz Quiz TV DLC
Részletes leírás itt.<#wow1>#wow1>
PSN ID: dualview
szerintem 1 kiba,,,ott hulyeseg h nem gyartanak csere cuccot,,,
a multkor mondta vki h neki is volt olvasocsere... h oldottatok meg akkor???
hy
Megkerestem cuccat 1 srac nyerte Poker versenyen es bontatlan cucc volt Media Markt-os szalggal atkotve!! De nincs cim, hogy melyikbol nyerte , mivel o a poker verseny szervezo cegtol kapta futarral!! DE van 1 ksi fecni, amin rajta van, hogy a kereskedo belyegzoje st, de logikusan nincs ott semmi!!
HOL tudom en ervenyesiteni garijat?! 😮
Tudna nekem ebben vki segiteni?
KOSZONOM!! Fontos lenne!! 😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2. Virtualdubban megnyitod az xvid-es filmedet.
3. File menü / File information-bõl megjegyzed a Data rata mezõben lévõ kbps elõtti számot.
4. Video menü / Compression-nél kijelölöd a DivX (aztán a verziószám jön) codec-et. Majd a Configure-re kattintasz.
5. Feljön egy új ablak. Ahol láthatsz egy olyat, hogy Rate control mode. Itt a legördülõ menübõl válaszd ki azt, hogy 1-pass. Mellette a bitrate-hez írd be a 3-dik pontnál megnézett számot. OK-zd le ezt és 4-es pontnál megnyiló ablakot.
6. File menü / Save as AVI itt megadhatod hova mentse. Utána már csak meg kell várni, hogy átkódolja.
"Unable conduct UDP port check. (0692:00000003)"
Tudja valaki mi erre a megoldás?
Köszönöm elõre is
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Mibõl gondolod, hogy erre lehetõség van?
Papesz
azt szeretném kérdezni hogy online tud játszani egymással egy XboX360 és egy PS3 ???
Mért van az hogy beteszem a Ratchet et és azt mondja a gép hogy nincs elég hej, nem tudja a 419MB ot rámenteni,és töröljek . A gép vadi új, 1 órája csomagoltam ki, 67GB üres lemezt ír ki.