89387
PlayStation3
-
#59365 újabb szakszerű cikk, az elkövető az index-től: stöki
"Ezt előzte be pár hónappal a C&C: Red Alert 3, ami már tavaly kijött pc-re és Xboxra, de PS3-ra csak most januárban jelent meg." -
0ckH4M #59364 Hali!
Most szereztem be a LittleBigPlanetet. Elég frankó, csak miért lehet az, hogy nem tölti be a közösségi pályákat? Lehet hogy most a PSN-el van valami? A net kapcsolatom tökéletesen megy, és be is vagyok jelentkezve PSN-re. -
Dave0092 #59363 Miért nem gyártanak minden játékos 1080p-re? ha jol hallottam a KZ2- hazsnálja ki a PS3 50%át, nemhiszem hogy megterhelő lenne számára. -
#59362 Várjuk h megjelenjen -
Dave0092 #59361 Tekken 6-ról mi a véleményetek? -
#59360 Megmondom őszintén én is így vagyok egy kicsit, bár még nem vittem végig.
A Resi2 singleplayer is volt ilyen ütős, és pörgős is, még ha grafikában, meg jó néhány dologban le is van maradva. De a horroros beijesztős részek azon rengeteget dobtak.
Sajna ilyen lepukkant techno világból nem igazán lehet annyi mindnent kihozni látványosságban, hangulatban. Nem úgy mint a Resiben, pl a Los Angeles-i nagy jelenetetből, amikor feljössz a felszínre, vagy a Chichago-i elárasztott utcás pályák. A különböző hú-azt-a-kurvaannyát kategóriájú szörnyekről nem is beszélve. De az erdőből rádrontó láthatatlan dögök is nagyon meg voltak komponálva.
Amúgy ráadásul, olyan hiányosságok is vannak, hogy a resi vizefektje habár helyenként kicsit talán csúnyább volt, viszont az teljesen interaktív, ellentétben a KZ2 esetében.
Itt viszont a füst meg szikrák, meg minden ami kicsi és széjjelszana röpköd az sokkal jobb. A múltkor is a multiban csak bennt kempelek az üres szobában és csak nézem a kavargó füstöt, meg a klímából eltörő párát és a rácsról lecsöpögő vizecsppeket.
Most már tudom mi tartott 5 évig, hogy lekódolják!:) -
#59359 megoldottam -
#59358 Nohát, végigcsavartam azt a KZ2 játékot, az elején valahogy nem akart összeállni a dolog, nem tetszett a játékmenet, untam rohadtul. A kinézet annál inkább, kemény nagyon. A végére megbarátkoztam vele, jó ez, de nem kivételes. Legalább pofára nem estünk ezzel is. -
#59357 voltam platinumban ps2-es persona 4-ért, de épp ma zárva voltak :| sebaj, megyek holnap, de le kéne rendelni a dolgot, hogy ne vigyék el, oldalukon nem tiszta a dolog, tudnátok segíteni?
nem kell kipostázni, értemegyek, de le kellene rendelni a cumót az oldalukon, kosárba raktam, név, telefon és megjegyzésbe írjam, hogy értemegyek? nem vagyok gyépé, csak nem egyértelmű, ha nincs is ilyen, akkor bocs, ha van ilyen, kérem aki már csinált ilyet segítsen, jutalma egy nagy köszönöm szépen :) -
#59356 Namivanmá vazze! Tegnap is felmegyek a pléjsztesőnne anetra, erre mindenki kázékettőben utazik, hátmosmárez midig itylesz?
Forumóznimeg mársenki semakar?
Énis csak be ugrott tam, hoty ne feletjcsemel a zírást!
-
#59355 25 a game-en és nagy valószínűsége van annak, hogy újat küldenek, mert nem régen megjelent anyag! (küldtek már nekem gameplay-ről is használtat de az akkor 1 éve kinn volt már) -
Foxhound1980 #59354 remek. thx. fear2 20 font náluk. -
#59353 2.95 volt a KZ2 + RE5-re. -
Foxhound1980 #59352 ott mennyi a posta? -
#59351 Papesz, péntek délelőtti Gameplay rendelésemet ma (azaz a következő munaknapon) feladták Basingstoke-ból, szerintem a héten (csüt.-re számítok) megjön, közös főtulaja van a cégnek a GAME-el, látható is ez, hogy a heti akciók, meg a raktárkészlet is együtt frissül.
(az oldalukon még 'preparing for despatch' van, de jött email) -
#59350 A 2 kozott a HW sporolas a kulombseeg. egyszeruen a emotion engine-nel ellatot gepek jobban melegednek. Ertelemszeruen a SW emulacios PS3 kiseb hot termelnek.
Ez csak felteves, nemolvastam utnna csak a logika utjan mentem..
De szeritem teljesen mind1 hogy melyiket veszzed. De elonyosobb a EU -s venni. Predi jol irta a ps2 jatekok nem regio fuggetlenek. Sott meg a dvd -ket sem jatszana le neked, ill. a nagyreszet a BR filmeknek. -
Lothargia #59349 az angol store-on van Mortalkombat és/vagy streetfighter demó? -
#59348 Mivel EU-s változatban csak egy fajta van (a félig szoftveres), ezért ennek a kérdésnek akkor van értelme, ha külföldről akarnál PS3-t venni. Viszont azt tudni kell, hogy a PS2 játékok nem régió korlátlanok. -
toza #59347 a 60 gbs szoftveres verzios ps2 jaccasi kepesseg az elonyosebb,esetleges updatek miatt,vagy jo a hardveres is e?! koszonom.. -
#59346 Benyomod a masik joyon a PS gombot es lam-lam! :) -
Jimanszky #59345 -
#59344 hogyafaszbanelehetne.. -
#59343 rosszul tudod,1-4 playeres! -
#59342 Hali!
Az létezhet hogy azért nem fogadja el a mastercardomat az amcsi store mert ékezetes betű van a nevemben?
A minap próbáltam vásárolni,erre kidob valami hibaüzenetet hogy az adatok nem megfelelőek,de a poén hogy minden próbánál levesz egy dollárt :S -
janika15 #59341 de a littlebig plantet lehet 2-en jáccani? én úgy tom h nem! -
qper #59340 az enyém ugyanezt csinálta, szervizbe kellett vinni :( -
Chris Lowe #59339 Van benne biliárd is, van sima egyszerütől az amerikai változatig mindenféle. Sőt trickshot is van benne. Mindez természetesen a legjobb fizikával lemodellezve. Grafika lehetne jobb, szerintem az 5%-át nem használja ki a ps3 teljesítményének és ps2-ből kiindulva a programozó csapat sem áll a sony programozásának a csúcsán, de mivel nincs jobb a piacon ezt kell szeretni. :-)
Lesz online mód(remélem ranglistával), az összes híres snookeres az összes helyszín és bajnokság ahol pontverseny zajlik.
Egyébként lehet gratulálni a HotShotsGolfban feljutottam a G0 osztályba ami kábé a felső 100 embert jelenti. Most jönnek az igazi csaták!
Asszem Killzone2 majd akkor jön ha lemegy a 20fontos ársávba.
-
Papesz #59338 Vegyél egy routert és akkor nem kell dugdosni a zsinórokat. -
#59337 a littlebigplanet-re már talán nem mondod h durva :) -
Jimanszky #59336 PC-re van Jancsi és Juliska -
janika15 #59335 esetleg vmi kevésbé durvábbat? :) -
#59334 Nekem tetszik ez a 50Cent game :)
Ígénytelen vagyok de hát kell olyan akinek eladják! -
Dave0092 #59333 Ha netet akarok rákötni, és nincs switcherem, csak egy modemem, (UPC (chello gold)-os vagyok, 3 gépre mehet max a net. Amit adtak hozzá modemet, abbol kijövök a PS3-ba, akkor kivitelezhető az internetkapcsolat -
#59332 50 cent -bits review
ez tragikus, annyira rossz, hogy az már... nem ez rossz :)
"shit, get down fifty"
-
#59331 wii-n mondjuk fatal frame 4 meg madworld miatt már elgondolkodtam, más miatt nem kéne, esetleg a dead space cucc -
Jimanszky #59330 Army of Two -
#59329 army of 2 pl. -
janika15 #59328 sziasztok! tervezem egy ps3 beszerzését! tudnátok nekem javasolni olyan játékokat amiket 2-en is tudunk játszani és naon naon jók? (streetfighterIV, és GT5-ön kívül!) jah és max 5-6 ezret szánnék azokra amiket ajánlotok! köszi! -
#59327 hivatalos sony szervíz
konzolokszervize.hu vagy mi, de előbbit javasoljuk -
#59326 OPM UK 2009-04 hó
Tom Clancy's HAWX - 6
Resistance Retribution - 8
Afro Samurai - 5
Burnout Paradise Ultimate Box - 9
Cuboid - 6
Shellshock 2 Blood Trails - 3
Noby Noby Boy - 7
White Knight Chronicles [Import] - 8
50 Cent Blood on the Sand - 7