89387
PlayStation3
-
#59405 kosz a privat uziket az ajanlatokka, de erdelyi vagyok, ezert huzos lenne, de tenyleg nagyon ertekelem, hogy ilyen hamar kaptam az ajanlatokat -
#59404 NBA 2K9 vkit nem érdekel,vételbe vagy cserébe?
sry az off-ért -
#59403 jaj de sok értelmes Residentet ismerő ember volt ott :D -
#59402 a fíling megvan,ha gow elött jön ki akkor kipróbálom mindenképpen -
#59401 bayonetta képek
devil may cry rajongóknak, csípem az ilyet! -
#59400 hasznaltan vennek ps3-at, 40gb-os alapszeria 72000 Ft postakoltsegel egyutt. Megeri meg ezt a szeriat venni? Lenyegeben ugyanazt tudja, {mondjuk egy 60 Gb-os jobban esne, a ps2-es visszafelekompatibilitasaval} vagy inkabb legyen 80as? csak az dragabb. -
#59399 Te vagy a kamerás képen?:) -
#59398 Resi 5 party - Kuplung - Budapest -
#59397 kösz a válaszokat!
amúgy még a gt5p is pendingel, de csak ha bejelentkezek a psnre! ha nem akkor simán lehet a játék közben tölteni, pedig az is telepítős! :) -
#59396 Csomó játék közben megy a letöltés, pl. Killzone 2 single kampánya közben is vígan jöttek le nekem a demok. Viszont olyan játéktól, ami a vinyóra installált adatokat pörgeti majdnem folyamatosan ne nagyon várj el ilyesmit. -
#59395 Ugy vettem észre 360on, hogy akkor tölti a háttérbe amikor az adott játéknak nincs multiplayer része és nem használja a netet, ellenkező esetben pending van. -
#59394 nem lehet valahogy megoldani, hogy játék közben lehessen tölteni a ps3-mon? odateszem pl tölteni a fear2 demot, de közbe szeretnék gta4ezni, és mikor elindítom a játékot a downloading egyből átvált pendingbe és nem tölt, csak ha kilépek
nem minden játéknál, de a legtöbbnél ezt csinálja -
#59393 En semmit se kodoltam es nem is akarok, megoldja a pc! :) -
#59392 naja...mondjuk nekem pont semmi hangja a pc-nek,úgylett építve,és ha jobban belegondolok,a tv-m eszik 240wattot,a házimozim mindennel együtt kb 600wattot,a kkor ehhez képest mi a pc-m 120wattja....:) -
#59391 épp ez a lényeg, hogy nincs szükség pc-re, nem hangos, nem fogyaszt annyit és nem kell kódolni, de ti tudjátok, én eddig sorozatot mkv-ből kódoltam mkv2vob-al, ps-re, meg pc-ről tv-re kikötve néztem hd anyagot, de ezzel egyszerűbb, úgyis a ps-ből kivett 60-as vinyóm hordozható rack-ben ott figyel -
#59390 Igy van, e5200 icit meghuzva, esetleg 2-4 giga ram mar vigan jo, meg vga-bol is vannak mar jo arban korrektek, inkab ati az olcsobb ilyen teren, bar en oket nem komalom mar! -
#59389 ez nem rossz,néztem én is,de a Ps3 media server progi borzasztóan gyorsan fejlődik,és bár az mkv-kat a pc transzkódolja,kibaszott kényelmes a ps3 menüjéből nézegetni a filmeket,választható hanggal,felirattal,borítókkal,stb....kellően erős pc esetén simán tolja az 1080p/1,5mbit DTS-es filmeket minőségromlás nélkül....
-
#59388 Jimanszky linkjéből neked EZ kell.
Sirpalee: Ilyenkor örülök, hogy nekem nincs semmilyen játékélményt elrontó képzettségem. Az általad tényként közölt hibák engem kerültek. Ha nem lenne meg a játék, akkor persze benyelném lazán ezt is, mint ahogy az "állandóan tölt és mindig megakad és hogy ettől mennyire szar és játszhatatlan" szöveget is elhittem... -
#59387 van itt ez a ketyere
Western Digital TV HD, elég jó árban (30-32k), itt van teszt magyarul, hozzászólásokat nézzétek át, a végén van tegnap is, elég friss, rámutat a kis szerkezet 1-2 hiányosságára, de ajánlom mindenkinek, akinek laptopja van pl. csak és nem akar órákat kódolni, meg bohóckodni, hiszen csak egy külső vinyó kell hozzá, hdmi meg optikai kimenet van rajta, szóval mkv + flac is megy gond nélkül, 1-2 divx-re meg dvd + blu-ray-re ott a ps3.
-
Jimanszky #59386 PS3 Settings menüje magyarul -
sirpalee #59385 A cod4 multija sem tetszett (bár azt pc-n játszottam, szóval ilyen gondokkal nem szembesültem).
Bár még nem adom fel, mert még mindig nincs medic classom, akkor már kicsit izgibb lehet :) . Hogy kapom meg ezeket a cuccokat? Érjek el egy bizonyos rangot?
Nekem kb ugyanaz jött le az egészből mint az átlagos fps-ekből. A hangulat lekötött az elején, de utána az egész játék teljesen monotonná vált, kb annyi változatosság volt benne, hogy egy ideig lehetett egy mechában ülni. Grafikáját nem bírálom annyira, voltak benne hibák, de konzolra fejlesztettek, szóval azért kellett visszafogni az egészet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy dolog nagyon tetszett, a végén Vasari beszéde, mielőtt lelőtték, nekem ő volt a legszimpatikusabb karakter az egész játékban. Lehet egy durva, és kegyetlen vezető, de a semmiből felemelte a népét, akik minden erejükkel küzdöttek a saját bolygójukért és földjükért. És ugye mi voltunk a játékban a megszállók, szóval ne várjunk különb elbánást mint az egyszerű eltaposnivaló férgek.
Scorpion, technikai részen kb ez a helyzet, az hogy meg kinek mi tetszik az egyéni szoc problem, ott nem a szakértők számítanak. Nekem végig az volt az érzésem az arcomba nyomnak kb 3 effektet, hogy eltakarják az egyéb hiányosságokat, és hogy elvakítsanak. Az oké, hogy ez jól néz ki, de az AI elég bugyuta volt a single alatt, az animációs bugok tömkelegéről nem is beszélve. És ezek nem szubjektív vélemények, hanem tények. -
#59384 elvileg új FW frissítéssel megy magától, de tudja a gép ez biztos, próbáld meg a beállítások közt -
Lothargia #59383 sziasztok
2cd-s divix filmek lejátszásnál az első résznek ha vége, pause van ki kell lépni és elindítani a 2. részt. ez elég idegesítő. be lehet vhol állítani,h 1ből játsza a következőt ami a mappában van?
köszi -
#59382 Tecmo bejelentése úgy néz ki a Ninja Gaiden 2 szigma lesz ps3-ra -
#59381 Igen, ezek az apróságok fogtak meg engem is. A kavargó füst, az apró srészletek, de leginkább a fényhatások, a túlvilági kékes-narancssárgás szembevilágító fény. Simán adja a hangulatot. Viszont tegnap belemerültem online és nagyon tetszett. Jó ez a játék. -
#59380 Gomibako trailer... 10 pont? :) -
#59379 "Az online meg dögunalom."...gratulálok.
érdekes,hogy a KZ2 multi,nem az elején azonnal tetszős fajta....Miután az ember ráérez a Cod4 rémegyszerű run&gun irányítása után,onnan válik szenzációssá....Most már a megrögzött cod b*zeráns haverom is rákapott az ízére(eddig minden más multit leszarozott)...
Ráadásul lassabb is mint a cod4,ami jó,mert leglább nem hányok be a meccsen pörgéstől...
Ja és nincs host ended game,connection error,lag,stb....
-
#59378 Szia,
örülök, hogy minden rendben megjött, gameplay ha vár is 1-2 napot a feladással, lehet van annyi eszük, hogy nem számoltatnak fel 2x postaköltséget, mert másnap pl. megjelenik adott cucc, ha lesz olyan jó új játék, amit érdemes lesz előrendelni innen, köszi!
(csüt.-péntek-hétfő -> 3 nap szállítás) -
Silverford #59377 Múlthét kedden rendeltem meg 3 játékot a Gameplayről tegnap jöttek meg.Szerdán délután adták fel.Köztük van a RE5 is ami akkor még pre-order volt.Érdekesség, hogy ha Game.co.uk-ról rendelem ugyanezen játékokat amiket vettem és ahogy a kosárba volt a pre-order státuszú játék már nem 2.95 hanem 5.90 font szállítási költséget számoltak fel akárhogy is raktam a kosárba.
Durván 3200 Ft-ot spóroltam így is mindennel együtt.Köszi az oldalt. -
#59376 Másrészt ezzel vitatkoznék, még hogy online dögunalom, ez jó!:)))
Pénteken 4-kor hazaértem, hajnal háromkor meg kizuhantam a székből, folytattam volna de fizikailag képtelen voltam. Gondolom az unalomtól.:)
Van egy-két kisebb hibája, de eddig egyszer sem volt olyan, hogy a játék miatt bosszankodtam volna. A COD4nél pl. folyamatosan.
Az elnémíthatatlan lobbiban, majd játékban is huhogó/fütyürésző hülyegyerekek miatt (ezt asszem fél év után kegyeskedtek orvosolni). Attól, ha összejött a klán 8-10 emberrel akkor egyszerűen félóra várakozás után amikor beléptünk mindenkit kidobott. Hogy nem lehetett megválasztani azt sem, hogy melyik pályán játszunk!!!??? Hogy a megnyitható fegyverek igazából túlságosan ki voltak egyensúlyozva és így soxor semit nem értek, az ember vagy visszatért az M-16-hoz, vagy felszerelte valamelyik géppuskát és azt használta távcsövesnek (ami kb a valóság megcsúfolása). Hogy az a fegyver, ami 200 m-ről 1 lövéssel leszedte az ellenfelet, közelharcban használhatatlan, mert egy tárat kell beleereszteni????!!!! Stb. stb, stb.
Ilyen hibák nincsenek a KZ2 multijában. Sokkal több pozitívum viszont igen, még ha az irányítás és a játék folyamatossága el is marad a COD4 mögött. -
#59375 psn alapvetés trailer -
#59374 Szia,
szívesen, ezt megvárom míg megjön meg még utánukolvasok :)
-
#59373 mondjuk úgy, hogy neked ennyi jött le belőle, de ez az én tapasztalataimat és a legtöbb szakértői véleményt összegezve ez nem éppen a fejlesztők hibája :) -
Foxhound1980 #59372 Múlthéten volt még Árkádban 12k-ért egy rakat. -
Foxhound1980 #59371 Gondoltam, hogy már lecsengett a téma ezért nem írtam a KZ2-ről. Amit Nexus írt abszolút egyetértek vele. Van jó pár apróság ami hiányzik és szvsz a pályadesignerek sem voltak végig a csúcson. Nem kívánom részletezni, mert több hónapig ez volt a téma mindenhol. Részemről 9/10. -
sirpalee #59370 Talán azért mért a proci felét használja ki csak átlagban, a videókártya maxon pörög az esetek nagy részében. Aztán próbálj meg cpu-val grafikát csinálni, nem fog menni ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy gyenge lett, főleg a sztori és a játékélmény. Jól néz ki, kb ennyi. Ez már a crysis esetében sem működött nálam. Az online meg dögunalom. -
Papesz #59369 Nem bírja el a gép, ráadásul iszonyú költsége van, úgyhogy sem az időt, sem a pénzt nem éri meg. Majd esetleg 5-10 év múlva. -
Papesz #59368 Kösz, akkor felveszem őket is kedvencnek.
By the way, nincs kedved kibővíteni velük a GameCON cikket? Ha esetleg igen, akkor mehet a Word dokumentum baggins mailcímére. -
#59367 Mondjuk mert ez az 50% kihasználtság egy baromság. A fejlesztők mondták, hogy a nagyobb csatáknál az összes spu-t használja az engine. (Vagy én hallottam valamit nagyon félre.) -
gabesylar #59366 Üdv!
Nem tudjátok, a Saturnban él még a 10000 ft-os GH3 akció?