89387
PlayStation3
-
#86420 Ugyanazt látod azzal is. Viszont csak addig játszol vele, amíg az előfizetésed él. Ha megüjítod ismét elérhetővé válik. -
Fidolorous #86419 miért ? -
ricsa008 #86418 még egy kérdés....
amit a GS adott 14 napos próba kódot azzal én látok mindent? vagy csak korlátozottak a lehetőségek? ha előfizuznák 3 hónapra milyen játékok lennének letölthetők mer most csak néhány cím van... pl Dragon Dogma, uncharted 3 de a pcgurun olvastam hogy novemberben lesz pl binary domain is -
#86417 Azért jöttem ide és kérdeztem meg mert nem vagyok képben és ez ps3 forum, ahol feltételeztem van olyan forumozó aki használ ilyet! -
#86416 Én 90%-ban csak AAA 9-10 pontos játékokkal játszok. Így 7 pontos játék csak akkor jöhet ha nincs más.
De pl Darkness számomra 1 pontos játék. -
#86415 Tűrhetően néz ki, és egy csőben kell lőni meg menni, mást meg nem kő csináni.
Háhogyneteccene a tömegeknek? :) -
#86414 Érdkekes a skálád, amin pontozol. Ha 7 pont az, ami egynek elmegy, akkor ha nincs más, akkor mi kap 4 pontot?
És kettőt? -
#86413 Nem annyira gáz. Olyan 7 pontot adnék rá.
Bőven megfelelő ha nincs más. Én élveztem azért. -
#86412 kamerához van ilyen tévétetejére tevéshez adapter, az nem árt (nekem nem volt, rémálom tv alá jól belőni) -
#86411 érdekes amugy, mert viszonylag sokaknak tetszett... egyszer én is megnézném, de pénzt érte nem adok (elég lecke volt ilyesmire a Syndicate) -
#86410 Néha kell a füst gránát is. -
#86409 Basszus.Erre nem is gondoltam,köszönöm.A paróka már megvan:) -
#86408 Move helyett nem vehetsz pisztolyt, mert az csak egy műanyag héj, amibe a moveot beleteszed. Totál nem vagy képben, miért nem nézel legalább kicsit utána, hogy mi is ez? -
#86407 dehogy kell állvány, rárakod a tv-re és kész XD -
#86406 Szerintem EZ a legtutibb pack, ha move-ot akarsz venni. Nálunk lehet még kapni, kb 15 ezer forintért. -
#86405 A nav a ds3-at vátlja ki akkor, ha move-ot használsz. Az egyik kezedben a fagyi, a másikban meg a ds3 VAGY nav, ha van, nyilván egykézzel fogni a navot sokkal kényelmesebb, mint a ds3-at.
Kamerához nem kell állvány, megáll a tv tetején. -
#86404 Hogy érted hogy kényelmesebben? Ha Nav-om van akkor egyáltalán nem kell a DS3? Viszont ha Move-om akkor DS3-al kell a menüben lépegetni? Kamerához külön kell állvány is? Melyik az apakk amiben minden benne van? Hogyha van pl. csak kamerám, akkor a move helyett vehetek mondjuk pisztolyt is? -
#86403 A Move kontroller kell, meg a kamera, a Nav csak opcionális, kényelmesebben tudod vele irányítani a játékokat, mert amúgy a DS3-at kell nyomkodni. -
#86402 Mi a különbség a navigation és a move kontroller között? Mit kell megvásárolni hogy tudjak játszani, mozgásérzékelős játékkal? -
#86401 Ingyér' azért kipróbálom, ha szar is. Majd hálát adok az égnek, hogy nem adtam érte pénzt. -
#86400 Ritka nagy határ szar az :) -
#86399 Jön a Plus kínálatába a Binary Domain.. :D Anno meg akartam venni, de valahogy elmaradt. Majd most pótlom. -
#86398 A túszokat úgy tudod megmenteni hogy azt a holografikus elterelést használot meg valameilyik elektronikus bénító gránátot. Persze meg kell venned az örök ammo parókát. -
TomStorm #86397 Most kezdtem bele MGR.-be hát igen tényleg remek a game ahogy írtátok.Azt hiszem egyelőre elég is a játék ami van:)
Én még Next-gen akartam venni de kezdek rájönni,hogy az még nagyon messze lesz,annyi játékot kell még végigjátszak Ps3-an.. -
#86396 Pörög az MGR:Rising Hard stáblista,nem volt olyan nehéz kimaxolt main fegyverekkel,én a mellékfegyvereket nem is használtam,egyiket sem.Jöhet a Very Hard majd pedig a Revengeance fokozat,bár lehet h beírom a kódot és egyből revengeance-n kezdem.El is kell kezdenem újra mert egy túszt sem sikerült soha megmentenem.Elérem a területet és elkezdem pásztázni aug-ban a terepet,hogy milyen sorrendben kapjam el őket,erre már ki is nyírják szerencsétlent. -
ricsa008 #86395 Sziasztok
Afrika és Uncharted játéka nincs valakinek eladó? -
#86394 Injustice Ps3 valakinek cserére/eladásra?Félreérthtő...én kínálom. -
#86393 nem, nem ez lett:D -
#86392 +1 -
#86391 xbox, origin, steam.... -
#86390 Mindezek után gondolom nem Szabi84 lett, vagy? :D -
#86389 Nekem fél napom a psn Id-vel ment el. -
#86388 Szerbusztok!
Érdekel valakit 14 napos psplus kód?
Gamestarhoz volt, de nekem boxom van, szóval ha kell valakinek szívesen odaadom.
A Gamestar oldalán kell aktiválni, gondolom kap egy másik kódot a beváltó, aztán hogy azzal mi van, azt már Ti jobban tudjátok.
De beválthatom én is a másik kódra, ha nem lenne ott regisztrált profil. -
#86387 Meglepett volna ha ezért nem gombolnának le pénzt a M$-nál..... -
#86386 Egyébként ez nekem is tetszene, mostani fejjel már más PSN ID-t választanék :) -
#86385 Igen.Az első ingyenes,aztán 3000Ft körüli pénzbe kerül az átnevezés. -
#86384 Boxon tudtommal lehet (pénzért). -
#86383 Miért milyen account átnevezhető? Speciel. -
#86382 hacsak nem accostól vette a ps3at .... :)
az a gáz, h psn juzer nem átnevezhető, ez akkora amatőrség sonytól, hogy 6 éve nem térek magamhoz :( -
#86381 Ajánlom a Quick Format-ot a System menüpont alatt.