89387
PlayStation3
  • Moby
    Ugyanazt látod azzal is. Viszont csak addig játszol vele, amíg az előfizetésed él. Ha megüjítod ismét elérhetővé válik.
  • Fidolorous
    miért ?
  • ricsa008
    még egy kérdés....
    amit a GS adott 14 napos próba kódot azzal én látok mindent? vagy csak korlátozottak a lehetőségek? ha előfizuznák 3 hónapra milyen játékok lennének letölthetők mer most csak néhány cím van... pl Dragon Dogma, uncharted 3 de a pcgurun olvastam hogy novemberben lesz pl binary domain is
  • Szabi84
    Azért jöttem ide és kérdeztem meg mert nem vagyok képben és ez ps3 forum, ahol feltételeztem van olyan forumozó aki használ ilyet!
  • davidka003
    Én 90%-ban csak AAA 9-10 pontos játékokkal játszok. Így 7 pontos játék csak akkor jöhet ha nincs más.
    De pl Darkness számomra 1 pontos játék.
  • Moby
    Tűrhetően néz ki, és egy csőben kell lőni meg menni, mást meg nem kő csináni.
    Háhogyneteccene a tömegeknek? :)
  • Moby
    Érdkekes a skálád, amin pontozol. Ha 7 pont az, ami egynek elmegy, akkor ha nincs más, akkor mi kap 4 pontot?

És kettőt?
  • davidka003
    Nem annyira gáz. Olyan 7 pontot adnék rá.
    Bőven megfelelő ha nincs más. Én élveztem azért.
  • arty
    kamerához van ilyen tévétetejére tevéshez adapter, az nem árt (nekem nem volt, rémálom tv alá jól belőni)
  • arty
    érdekes amugy, mert viszonylag sokaknak tetszett... egyszer én is megnézném, de pénzt érte nem adok (elég lecke volt ilyesmire a Syndicate)
  • Vadnokedli
    Néha kell a füst gránát is.
  • The Protector
    Basszus.Erre nem is gondoltam,köszönöm.A paróka már megvan:)
  • Moby
    Move helyett nem vehetsz pisztolyt, mert az csak egy műanyag héj, amibe a moveot beleteszed. Totál nem vagy képben, miért nem nézel legalább kicsit utána, hogy mi is ez?
  • Kongy
    dehogy kell állvány, rárakod a tv-re és kész XD
  • LeventeV
    Szerintem EZ a legtutibb pack, ha move-ot akarsz venni. Nálunk lehet még kapni, kb 15 ezer forintért.
  • Moby
    A nav a ds3-at vátlja ki akkor, ha move-ot használsz. Az egyik kezedben a fagyi, a másikban meg a ds3 VAGY nav, ha van, nyilván egykézzel fogni a navot sokkal kényelmesebb, mint a ds3-at.
    Kamerához nem kell állvány, megáll a tv tetején.
  • Szabi84
    Hogy érted hogy kényelmesebben? Ha Nav-om van akkor egyáltalán nem kell a DS3? Viszont ha Move-om akkor DS3-al kell a menüben lépegetni? Kamerához külön kell állvány is? Melyik az apakk amiben minden benne van? Hogyha van pl. csak kamerám, akkor a move helyett vehetek mondjuk pisztolyt is?
  • Kongy
    A Move kontroller kell, meg a kamera, a Nav csak opcionális, kényelmesebben tudod vele irányítani a játékokat, mert amúgy a DS3-at kell nyomkodni.
  • Szabi84
    Mi a különbség a navigation és a move kontroller között? Mit kell megvásárolni hogy tudjak játszani, mozgásérzékelős játékkal?
  • Kongy
    Ingyér' azért kipróbálom, ha szar is. Majd hálát adok az égnek, hogy nem adtam érte pénzt.
  • Moby
    Ritka nagy határ szar az :)
  • Kongy
    Jön a Plus kínálatába a Binary Domain.. :D Anno meg akartam venni, de valahogy elmaradt. Majd most pótlom.
  • Vadnokedli
    A túszokat úgy tudod megmenteni hogy azt a holografikus elterelést használot meg valameilyik elektronikus bénító gránátot. Persze meg kell venned az örök ammo parókát.
  • TomStorm
    Most kezdtem bele MGR.-be hát igen tényleg remek a game ahogy írtátok.Azt hiszem egyelőre elég is a játék ami van:)
    Én még Next-gen akartam venni de kezdek rájönni,hogy az még nagyon messze lesz,annyi játékot kell még végigjátszak Ps3-an..
  • The Protector
    Pörög az MGR:Rising Hard stáblista,nem volt olyan nehéz kimaxolt main fegyverekkel,én a mellékfegyvereket nem is használtam,egyiket sem.Jöhet a Very Hard majd pedig a Revengeance fokozat,bár lehet h beírom a kódot és egyből revengeance-n kezdem.El is kell kezdenem újra mert egy túszt sem sikerült soha megmentenem.Elérem a területet és elkezdem pásztázni aug-ban a terepet,hogy milyen sorrendben kapjam el őket,erre már ki is nyírják szerencsétlent.
  • ricsa008
    Sziasztok
    Afrika és Uncharted játéka nincs valakinek eladó?
  • The Protector
    Injustice Ps3 valakinek cserére/eladásra?Félreérthtő...én kínálom.
  • Szabi84
    nem, nem ez lett:D
  • arty
    +1
  • arty
    xbox, origin, steam....
  • n000rbi
    Mindezek után gondolom nem Szabi84 lett, vagy? :D
  • Szabi84
    Nekem fél napom a psn Id-vel ment el.
  • blackcalibra
    Szerbusztok!
    Érdekel valakit 14 napos psplus kód?
    Gamestarhoz volt, de nekem boxom van, szóval ha kell valakinek szívesen odaadom.
    A Gamestar oldalán kell aktiválni, gondolom kap egy másik kódot a beváltó, aztán hogy azzal mi van, azt már Ti jobban tudjátok.
    De beválthatom én is a másik kódra, ha nem lenne ott regisztrált profil.
  • Kongy
    Meglepett volna ha ezért nem gombolnának le pénzt a M$-nál.....
  • n000rbi
    Egyébként ez nekem is tetszene, mostani fejjel már más PSN ID-t választanék :)
  • The Protector
    Igen.Az első ingyenes,aztán 3000Ft körüli pénzbe kerül az átnevezés.
  • n000rbi
    Boxon tudtommal lehet (pénzért).
  • Vadnokedli
    Miért milyen account átnevezhető? Speciel.
  • arty
    hacsak nem accostól vette a ps3at .... :)

az a gáz, h psn juzer nem átnevezhető, ez akkora amatőrség sonytól, hogy 6 éve nem térek magamhoz :(
  • Vadnokedli
    Ajánlom a Quick Format-ot a System menüpont alatt.