PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Háde bazze. 😄
Pedig mindent néztem, de ez a trükkös kapu nem jutott eszembe.
a lánc meg figyelmetlenség, nem láttam a fától az erdõt. 😄

Én sem tudhatok mindent. 😄

Te amugy hogy jöttél rá a trükkös kapura? (mert én régebben tuti megcsináltam 1x de tök véletlen, ezért nem emlékeztem, csak arra hogy valami trükk van hozzá. 😄)
Mert a lánc még oké, nem vettem észre. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
DS: biztos neked való ez a GOW? 😄DD

Forza.

DarkSector
Thx kipróbálom, elsõre meg szeretném õket csinálni.
Régen azt ami az elsõn van tutkóra megcsináltam. Csak elfelejtettem, arra emlékszem hogy sokan törtem a fejem mre meglett, elég furfangos modon kell kiszedni. 😄

Köcce addig is. 😄

Most nézem 2. függõleges lánc megvan eddig nem tûnt fel nagyon beleolvad a környezetbe. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dave9004
ja sry, a második. az elsõnél lemész a lánccal majd gyorsan vissza grapple-lel
DarkSector
Most ez melyik a 2-õ közül? 😄

dave9004
felmászik láncon, felugrál, elindul függeszkedve na a függeszkedés elõtt
(2. függõleges lánc)
arty
épp elmosolyodtam volna, de látom gameszar... 😞 😉

Forza.

<#nyes>

hali, Miskolc környékén tud valaki olyan üzletet ahol bevesznek használt játékot?

DarkSector
Következõ.
GoW2. nem tudom miképpen jutok el 3 ládához, szétöltem, lõttem, romboltam mindent, ezek hiányoznak.
A baj ha nem szedem fel õket, elrepülhetek a lóval de visszajönni késõbb nem emlékszem hogy tudok-e majd!
Valami jó tipp?
Vagy elég egy kis utalás is hogy kb mit keressek, vagy nemtudom.

Faszi mögötti rács mögötti láda....

Faszi mögött a falban a résen keresztül van 2 piros láda.

kirol
A PS Store-on ott van egy csomó elõrendelhetõ játék, még novemberi megjelenésû is, de a Beyond - Two Souls sehol. Ez hogy lehet?

DarkSector
Thx
"nem lehet leverni a szobrot a tömbrõl?"

isten az atyám most ültem épp ide a gép elé hogy leírjam mekkora tusko vagyok. 😄
Fél órát tologattam a szobrot, alá akartam vinni a nagy kapu alá, hátha ráesve széttöri, erre elakadt a küszöbbe, mondom a kurva anyád, elkezdtem ütni, erre az arany sólyom széttört a teteján, mondom a kur....<#kuss>

dave9004
nem lehet leverni a szobrot a tömbrõl?
am nincs ötletem 😄
DarkSector
Érdekes a GoW 2-ben a vaíz mintha csúnyább lenne, igaz átlátszóbb, de nincsenek benne fodrozódások, mikor benne lépkedek, amolyan egyszerûbb fehér maszattal van helyettesítve ahogy nézem, ez régebben fel sem tûnt. 😄

DarkSector
Valaki vágja hogy lehet felmászni a Kratos feje fölött lévõ 3 ládához?
Már körbenéztem mindent minden négyzetcentimétert.
És nem értem. Van egy kis tologatható szobor, de annak nem lehet felugrani a tetejére....:S

Nem értem, régebben szerintem ez nekem elmaradt. 😄
Ha továbbmegyek, nem lehet már visszajönni ide. :S

DarkSector
Jaja, az ijjászokat gyaktam elsõre, de ha a madarakat a végére hagyom sem jo mert egyfolytában torpedóznak meg a robbanó nyilak, és az életemet leveszik, és ráadásul lebénitanak hogy a daráló is elérjen, faszomat nem erõs ellenfelek, csak sokan vannak.

Mana-m meg mínuszba van.

n000rbi
Szerintem itt az íjászokon van a hangsúly (próbáld õket legyakni elõször) és azon, hogy haladj elõre folyamatosan. A videón se épp pár madár jött, hanem egy rakat, mert az elején csak azokkal foglalkozott.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
A sima felhasználó gondolja meg jól, mit ír 😄

Elég nagy szemétség, hogy a sima felhasználóknak nincs törlés gomb 😄.

DarkSector
Egyszerûen nem fogynak el a madarak.

WFT eszemfaszom megáll! <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

n000rbi
Ugye-ugye 😛 😄

Egy VIP tagsággal már törölhetted volna a kommentet, de így itt fog maradni az idõk végezetéig 😄

n000rbi
Már bocs, de <#levele>

Nem tudom egyébként ki lenne olyan vakmerõ, hogy egy vadidegennek odaadja a gépét/játékait.

Jó oké ezt a kommentet már megis bántam 😄. Kissé szánalmas már 😄. Ennyire azért nem fontos 😛.

Nem tudtok valami olyan ps fórumot, közösséget ami tele van nemtom 13-14-15-16 évesekkel? Azok szntem simán belemennének a cserébe 😄.

DarkSector
THX.

Hát én úgy szoktam mostanában, ilyet, mármint így kölcsönbe, hogy a tokját felesleges elküldeni, sima ocska kis cd-tokba elég.
És vagy egy kis átlátszó ragasztóval leragasztod a lemezt, vagy egy szalvétát-zsebkendõt raksz be a tokba.
De elvileg ha a tokban körbeforog nem karcolódhat, csak ha leesik a középsõ bigyuláról.

Aztán ha sima cd-tokba teszed, ragaszd le, mert szétnyílhat és a lemez kicsúszik a levélpapírba.

Írd meg mi kell cserébe, ha érdekel valami a játékaimból.
Oks MGS4-et már említetted.

*watchdogs

Watchdog, ac4. Ezt a kettõt beszerzem, aztán kész. De ezeket se egyszerre, elõször AC4, aztán 1 hónapra rá a másik. Utána meg, csak ha valami nagyon nagy dobás jön, max akkor veszek egybõl rá játékot.

Kongy
Én PS Vitát vettem startkor, és akkor megfogadtam, hogy sosem fogok premierkor konzolt venni többet. Alig van rá játék eleinte, ami van is kva drágán, és lehet hogy ami 1 évvel a konzol megjelenése után jön sokkal jobb, mint amit megvettél 15 ezrekért megjelenéskor. PS Vitán remek példa a Resistance Burning Skies. Annyira nem volt jó, de elment, most meg jön a Killzone Mercenary, ami sokkal, de sokkal jobbnak tûnik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Dark!!!Jövõ héten megy a csomagod,hétfõn vagy szerdán küldöm.Privibe kérnék tippeket hogyan adjam fel.Levélen kívül még sosem küldtem semmit sem postán.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Pl? 😄 Most nem jut eszembe God of War, ICO + SotC-on, Ratchet & Clank-en, Jak & Daxter-en kívül nagyon semmi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az új konzolokra meg ilyen 18-19 ropiért lehet játékokat elõrendelni pfff. Jó 1-2t megveszek, mert muszáj lesz, ha már veszek egy ps4-et, de utána szntem kb. fél évvel megjelenés után fogok csak játékokat venni. 10 ezerért még azt mondom megéri, de 15 is marha sok egy új játékért :S.

DarkSector
Ne menjünk ilyen messzire.
Hol vannak az exclusive-ok?

Én pl 1000-1500-é megvenném a retro GoW 1-2-õt, pixeles formájában is magamévá tenném....

Kongy
Keress promos kiadást 😄 1-2 ezerért lehet megkapod. Vagy ha 576-nál veszed vigyél nekik régi játékaidat, és akkor azokat beszámítják, és KP-ban kevesebbet kell fizetned 😄

Amúgy használt ps3 már van 22 ezerért (konzolos boltba árulják, tehát megbízható), de a last of us meg kb. 14-15 ropi még mindig. Vicc kicsit 😄.

Kongy
Hát Last of Us nem mondhatnám hogy reménytelen feelingû 😄 Standard post-apocalypse feelingje van, semmi új. Ami szerethetõ benne azok a karakterek Joel és Ellie.

Kongy
Ez sajnos igaz. Hol vannak a Burnout-ok? Takedown, Revenge?! Imádtam õket, de sehol semmi. Legacy of Kain is tök jó lenne...

Nem vagyok, azért olyan hatalmas gamer, csak ez felkeltette az érdeklõdésem. Szeretem eleve kicsit az ilyen reményvesztett feelinget 😄.

Kongy
Jó hát én nem bírtam ellenállni GTA IV + Episodes 2400ért az enyém lett 😄D GTA IV megvan PC-re, de az epizódokat bevallom sosem vettem meg 😊 Most ez is pótolva van. Dobozosan valami 7 ezreket kérnek érte, hát parádé...

DarkSector
Ugye. 😄

És az a vicces már elnézést, de a legborzasztóbb hulladék fos címeket árulnak PSN-en, mind ps1-mind ps2-re, még meggondolnám esetleg ha a nagy nevekért kéne 3-4k-t fizetni de a noname hulladékokért?

Nem is értem.

Kongy
Igen, ezen felül a PS2 classic játékcsomagokat is jó borsos áron adják 😄

DarkSector
Hát akkor várd meg a ps4-et, és ha nem lehet letölteni, ha le is lehet biztos kurvadrágán, lásd ps3->ps2+ps1

Ps3-on a PS1-es Resident Evil Pack, (1-2-3) annyiba kerül majdnem mint egy használt gép a 3 resident evil warez másolatával.

Kongy
Mondjuk a Last of Us nem a világ legjobb játéka 😄 Ha én PS3-at kérnék kölcsön God of War 3-at meg Heavy Rain-t kérnék hozzá inkább, na meg Uncharted-ot 😄 Last of Us csak ezek után jön nálam

Minek vegyek 3-at, ha venni fogok egy 4-et? 😄D. Eredetileg le lehet majd rá tölteni ps3-as játékokat úgy hallottam, de azért ez még nem egy biztos info.

Meg rengeteg játék fog év vége felé kijönni meg idõm se lesz már annyira, ezért nem bánnék egy ilyen megoldást most.

Na mind1, nem halok bele ha nem, csak most még egy ideig lenne rá time.

Kongy
Én csak jogtiszta játékokkal játszok ·_·

Viccet félretéve inkább hagyjuk 😄

DarkSector
Hát igen patt helyzet.
De ha vennél egy PS3-at? 😄

Vagy nem fér bele? 😄

Vagy ha van olyan hely, ahonnét úgymond ki lehetne kölcsönözni, akkor nekem az is oké.
De 11-12 ezerért kissé luxus lenne megvenni mind2 játékot eredetiben, csak azért, hogy 1-2 hétre kölcsönadhassam 😄. Engem meg ezek annyira nem érdekelnek, tehát nem játszanék velük utána.

Végülis az 😛.

DarkSector
Mond azt hogy "megoldható". 😄

Hát öhm, erre most mondanék valamit de mivel ki van írva, hogy WAREZ=azonnali ban, inkább nem 😄.

Kongy
Ha meglenne Gears of War 2-3 lehetne róla szó... de így felejtõs 😄