89387
PlayStation3
  • cloud.strife
    Ratchet Nexus és Book of Potion már vehető. Hátha valakit érdekel..... :)
  • Kongy
    Majd november 2.felében
  • ricsa008
    A binary Domain hogy lesz v. mikor lesz?
  • Fidolorous
    Sajnálom hogy nem vagyok burzsuj, gyerekkorom egyik legszebb emléke visszaidézni azt a "műsoros" PS2 kollekciót aminek a birtokosa...voltam.
    De nyugtasson meg az hogy mivel 60 gigás verziót vettem, és olyan hangos mintha egy repülőgép akarna felszállni a szobámban lehet nem sokáig tart az ingyen öröm :D
  • n000rbi
    Persze, hogy lehetsz.
  • Fidolorous
    Attól még lehetek kíváncsi más véleményére nemde ?
  • n000rbi
    Őszintén szólva nem értem a kérdését, hiszen úgyis lewarezolja, akkor meg nem mindegy?
  • SlickAdam
    bizarr, modern underground horror klasszik PS2-es grafikaval, de legalabb szarul is fut.:D
    (ha teheted, nyomd inkabb pc-n! most jott ki es kvarcoran is elindul kb)
  • Fidolorous
    A Deadly Promonition milyen PS3on ? Most olvastam róla egy cikket, és az alapján teljesen felcsigázott, ilyen játékra vágytam kb. a Silent Hill 2 óta..
  • arty
    újabb "áldozat" :)

kevesen pontozták ezt 10 alá....
  • Evoluti0N
    Mivel nincs külön topicja ezért ideírom. Bazzeg Last of Us 10/10. Úristen, de jó játék. Imádtam minden pillanatát.
  • Fidolorous
    akkor nem lennénk jóban
  • DarkSector
    Egy ember 3 dolgot művelhet ami szerintem 3 dolgot tehet ami az én meglátásom szerint a lerosszabb emberi viselkedés. És a hajam égnek áll ha valakit látok hogy mindenféle emberi mivoltjából kivetkőzve, ilyenekre vetemedik.

1. más magánszférájába belép engedély nélkül
    2. lop
    3. egy személyt ok nélkül bánt, megver, megöl...akár megérinti 1 ujjával!

Én azt mondom aki ezt teszi, annak megjár.
    Nem sajnálom ezeket egyeltalán.
  • davidka003
    Inkább mást. :D

Etilén-glikollal mérgezte meg egy vácszentlászlói gazda a saját borát, mert megelégelte, hogy folyamatosan fosztogatja a pincéjét egy nagy értékű állampolgár - írják a lapok
  • Vadnokedli
    Vagy hashajtót tenni a kávéjába akármijébe. :D
  • n000rbi
    Én megkérném, hogy költözzön el :)
  • Vadnokedli
    általában 0 0 0 0 a kód. az alap kód. Ezután ezt megtudod változtatni. Kódold le még az internetet is ha tudod.
  • pike011
    Lett egy uj lakotarsam es sajna hajlamos hozzanyulni mas dolgaihoz. Ps3at szeretnem jelszoval ellatni hogy ne nyuljon hozza jatszani ne tudjon. Van a security alatt egy un. Gyerekzar. Ez hogyan mukodik? Ker egy 4 szamoa jelszot de soha nem adtam meg es a jelenlegi jelszot keri de az nem is volt. Hogyan tovabb?
  • Robi546
    Értem,az nem gond mivel ott a PC azon neteznék jobban a multi érdekel,csak érdekelt ez is,na ennyit akartam ha valami kérdésem lesz majd még kérdezek,addig is köszi.
  • SlickAdam
    van, csak nagyon lassu.
  • Robi546
    Még annyi hogy a multin kívül rendesen van böngésző is amin tudok internetezni ingyen,ugye ? :)
  • Robi546
    Na az jó,köszi. :D Most már tuti hogy PS-t fogok venni nem pedig xfos-t. :D Ha van itt XBOX-os akkor bocs. :D
  • Evoluti0N
    Pontosan. Ingyenes a multi.
  • Robi546
    Még egy két kérdés,barátomnak van XBOX és ott elő kell fizetni az internetre meg hogy tudj multiplayerezni,és itt nem kell,ugye ? Tehát itt rendesen bekötöm az internet kábelt és tudok internetezni és multiplayerezni is eredeti játékkal.
  • Robi546
    Értem,köszi a választ mindenkinek! :) Hamarosan remélem a kezemben lesz. :D
  • arty
    igen, hdd legyen benne (némi utólagos beépítési macerától kíméled meg magad)

250gb elég szvsz
  • TomStorm
    Újabb-megbízhatóbb=Super-Slim 500GB.Másik,hogy szerintem újonnan Slim már nem is kapható
  • mucsácsó
    Ha tudsz elfogadható áron/állapotban olyan ajánlatot, akkor mindenféleképp sima Slimet vásárolj szerintem :)
  • Robi546
    Hali!

Lassan én is belépek a "konzol világba" lehet ha sikerül venni egyet. :D
    Azt szeretném kérdezni hogy melyiket éri meg venni ? Mindenképp legyen elég nagy HDD,250 vagy 500 GB,és melyiket vegyek ? Slim vagy Super slim ? Melyiket éri meg ? Előre is köszi a választ.
  • The Protector
    Húha.Akkor mikettőnknek nagyon nem egyezik a véleménye ha ezekről a játékokról van szó,mert ha mondjuk valaki egy jó TPS lövöldét szeretne játszani akkor toronymagasan a Spec Ops:The Line-t mondom.Számomra a tavalyi év meglepetése legjobb háborús TPS-e.A sztorija,hangulata,atmoszférája lenyűgöző.
    Kevés olyan játék volt mostanában ami ennyire megérintett engem.

Mondasz nekem olyan játékot az elmúlt 1-2 évről,hogy mi az ami számodra kíváló játék.Csak kíváncsiságból kérdezem.
  • DarkSector
    Már Davidka irt is...:)
    ezekszerint már nem, régen biztos az volt, mert láttam xboxon is...akkor have fun! :)
  • TomStorm
    Na ez jó hír,köszi:)
  • TomStorm
    Hát akkor majd kiderül hétfőn:)
    Max ha kéri akkor végigjátszom SP,úgysincs semmi FPS-em ez meg szinte ingyen lesz:)
  • davidka003
    Már nem.
  • Moby
    Nekem ez egy 1bites lélektelen coverlövölde, valami elképesztően sekélyes és ostoba sztorival, ami sokkal többnek szeretne látszani. Egy az egyben ugyanaz a bajok terén, mint a specops the line.
  • DarkSector
    Szerintem tutkora...bár széljárás változik nemtudom lehet már ingyenesek az EA címek pass-jai.
  • TomStorm
    BF3 igényel Online pass-t multihoz?
  • DarkSector
    Van felirat is. :D

• The Protector
    Pedig kvajó játék minden téren.Sztori,graf,minden rendben van és van benne egy játékvilági mérföldő.Végre egyszer az életben el kell mennie szarni az egyik szereplőnek akció közben és dönthetsz,hogy megengeded-e vagy sem.Én elengedtem és jobban kedvelt vmint jobban is akciózott.
  • Moby
    Azal nincs gond. Viszont falami olyasmit készülsz megvenni, amiről láthatóan minimálinformációd sincs, úgymint miez-hogyműködik-mirejó, én meg fordítva működök: meglátom, megtetszik, megveszem. Szóval amíg nem tudok róla eleget, addig a mitvegyek kérdés biztos nem hangzik el.
    Persze biztos lehet ígyis, énnemtudom :)