PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én DarkCDI-tõl vettem, most nem tudom, mennyi, akkor is olcsóbb volt nála, mint bárhol a világon.
És ez mindössze 20 000 ft alatt van? Gondolom itthon drágább lesz.
Ez mûködne a ps3-al? Genius egér
Eredetileg novemberre ígérték a v.2-t, de valami miatt két-három hete áttették jövõ februárra. <#nemtudom>#nemtudom> US dollárban 17 ezer alatt jön ki jelenleg, így a legolcsóbb.
Hmm És az mûködik mindegyikkel?
Helló! Tudnátok nekem olyan játok mondani, ami (fps) mûködik egérrel? Még egy kérés. Tudnátok ajánlani egy olcsó, de jó vezetéknélküli egeret a ps3-hoz? Elõre is köszi!
R1+L1 hosszan
Burnoutben, hogy is kell Crashtime-ot indítani?
Van, amikor elõfordul, hogy egy 100 ezres konzolon esetenként nem néz ki olyan jól egy game, mint egy 300 ezres pécén. Amúgy passz. Ha meg lenne pécén sem tudnám ultraextrahigh legmagasabb felbontáson megnézni a játékot 😊
Nekem nem volt különösebb gondom a grafikával. Persze bugok vannak, aminek jó része mutáns csótány (SPOILER ezek +2XP-t érnek). Itt bõven a hangulat a lényeg.
Nekem nem volt különösebb gondom a grafikával. Persze bugok vannak, aminek jó része mutáns csótány (SPOILER ezek +2XP-t érnek). Itt bõven a hangulat a lényeg.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Láttam a korábbi képeidet, hogy megvetted a Pacific Riftet. Milyen lett ? Online lehet külön versenyeket csinálni mondjuk ha csak 2-3-an szeretnénk játszani ? Én is szeretném beszerezni 😊
ez nagyon jó: " Bár a Pure idõközben kicsit magasabbra helyezte a mércét minden téren az ilyen játékok terén"
normálisak ezek, most komolyan?
normálisak ezek, most komolyan?
a tube is televan olyan videókkal amin mutatják hogy hogy törik a Grid-ben a kocsi és hogy a GT5P-ban és tényleg "nem értik" hogy hogy lehet ez. jól pofán vágnám õket! 😊
más: egyébként aki gondolkodott a MS2-ön annak ajánlom figyelmébe a shopto-t mert 30 GBP+posta(ajánlott)! az azért elég korrekt!
más: egyébként aki gondolkodott a MS2-ön annak ajánlom figyelmébe a shopto-t mert 30 GBP+posta(ajánlott)! az azért elég korrekt!
Ez olyan mint amikor a Gran Turismo 5 Prologue-t hasonlítják a GRID-hez(!!), és még nekik áll feljebb . Agyam eldobom ilyenkor. A Gamestarról meg inkább ne beszéljünk, nagy kalap **** az egész ahogy van.
Ezt majd ma megnézem még, GS videotesztek külön kategória 😄
OMG hogy néz ez ki bázz...
jó lesz ez az új comb raider
auchanba meg átrendezték játékpultot, kitakarítottak mindent, viszlát silent hill 4 :\
auchanba meg átrendezték játékpultot, kitakarítottak mindent, viszlát silent hill 4 :\
Tényleg! Ezért érdemes olyan helyekrõl vásárolni most, ahol nem euróval vagy dolláral kell csengetni, hanem fonttal. 10 játéknál ez már bitang különbség... <#vigyor>#vigyor> A movietyme-on éppen ezért emelték meg kissé az árakat, de van ami nem változott, ill. sok akció van, rögtön a lap bal oldalán, minden nap újabbak.
Nekem nincs ugyan meg, viszont egy fórumon láttam összehasonlító képeket, ugyan azokról a részekrõl, és nagyon úgy tûnik, hogy a PS3 verzió helyenként (sokkal) nagyobb felbontású textúrákkal dolgozik, mint a másik konzol verzió.
Egyetlen hiányosság ahogy tudom, hogy itt viszont nincs élsimítás.
Szerintem mi jártunk jobban!;D
Egyetlen hiányosság ahogy tudom, hogy itt viszont nincs élsimítás.
Szerintem mi jártunk jobban!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
GAME-et meg szájbaütöm, múlt heti 40£ után már "csak" 36£ a LBP, így haladunk ingyen lesz 2 hét múlva 😊
szóval idén ami tervbe van, de majd review + vélemény függõ:
- Resistance 2 - 34.99£
- Tomb Raider: U - 37.99£ vagy CE 44.99£
- Cod: WaW - 39.99£ (unokáink is ennyiért kapják majd 😊
- PoP - 34.99£
szóval idén ami tervbe van, de majd review + vélemény függõ:
- Resistance 2 - 34.99£
- Tomb Raider: U - 37.99£ vagy CE 44.99£
- Cod: WaW - 39.99£ (unokáink is ennyiért kapják majd 😊
- PoP - 34.99£
Motorstorm 2 ingame HD 720p képek, a játékból szedtem õket a photo móddal exportálva a ps3 vinyójára. Sokkal szebb és változatosabb a játék (van 1-2 új versenymód) persze közelrõl csúnya 1-2 effekt meg az árnyék "érdekes", 3. rész szebb lesz (és ez technikailag is lehetséges)
Üdv.valakinek innen megvan a fallout 3?Mert olyasmit hallok hogy nem annyira szép konzlon.és Most nem tudom beszerezzem e?😊
Okés, várom a beszámolót. Ne készülj rá túlzottan, nálam szemét 😄DD DE KELL!!! 😄
nem beszólni, OTP rulez 😄
lehet warez-ba kipróbálom barátomnál hétvégén a mortalt boxon, majd írok; annyira verekedõs stuffokért nem vagyok oda, csak soul calibur 3 + tekken 5 van meg, utóbbi store-ról, bõven elég.
néztem videókat a játékról, mintha még vmi story is lenne 😊
lehet warez-ba kipróbálom barátomnál hétvégén a mortalt boxon, majd írok; annyira verekedõs stuffokért nem vagyok oda, csak soul calibur 3 + tekken 5 van meg, utóbbi store-ról, bõven elég.
néztem videókat a játékról, mintha még vmi story is lenne 😊
PS Store meghackelte az OTP-t <#vigyor3>#vigyor3>
Jah EU-st veszem, már biztos. Nagyon sokba kerülne USA-ból a CE, 20 körül.
Csányi bank.
WTF @ bank? melyik bank? lehet már az utolsó dollárok voltak, utána csõd xD
reggel megyek auchan túrámra, utána megnézem mit írnak a warez Mortal Kombat-hoz a boxosok, mert van fenn állítólag usa verzió és vérnélküli... Fox jó lesz az az EU fémdoboz, ha cenzúrázatlan a game!
szerk.: (i luv thiz gomb 😊 a bankod honlapján nézd az árfolyamot, ne a weben
reggel megyek auchan túrámra, utána megnézem mit írnak a warez Mortal Kombat-hoz a boxosok, mert van fenn állítólag usa verzió és vérnélküli... Fox jó lesz az az EU fémdoboz, ha cenzúrázatlan a game!
szerk.: (i luv thiz gomb 😊 a bankod honlapján nézd az árfolyamot, ne a weben
Na gyerekek érdekes dolog történt. Megvettem 5 perce USA Store-ból Burnoutot, 183 forintos árfolyamon...
Így állunk most:
Ötlet? 😄
Így állunk most:
Ötlet? 😄
õõõ... ez most ugye irónia akart lenni? 😄
Megmonták hogy nincs itt semmi gond, dübörög a gazdaság, egyre többet ér a forint!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hajrá, csak így tovább, lenne 1-2 játék ami kéne. 😊
Waoh.. ez új nekem. Konkrétabban miben nyilvánul meg? Nekem USA van de nem tûnt fel semmi extra brutalitás.
Szerintem is eddig is mozgás érzékelõs volt.
Most láttam az N4G-n egy R2-vel kapcsolatos fejlesztõi blog bejegyzést:
These are a few of the known issues in R2, please look them over before starting an entirely new thread about it.
* The game manual says that there is a one-hit kill game mode, but there is not an option for this in the game. There is intentionally no one-hit kill option, the manual is a misprint.
...
Innen
Na 1-2 wMs-es klántag valszeg most kapott a szívéhez, egy csomóan ki vannak bukva, hogy általában 3 hosszú sorozattal lehet kifektetni valakit, ami azért elég hervasztó tud lenni, pláne xarabb pingnél. Remélem azért mégis csak belerakják az egylövéses kill-t.
These are a few of the known issues in R2, please look them over before starting an entirely new thread about it.
* The game manual says that there is a one-hit kill game mode, but there is not an option for this in the game. There is intentionally no one-hit kill option, the manual is a misprint.
...
Innen
Na 1-2 wMs-es klántag valszeg most kapott a szívéhez, egy csomóan ki vannak bukva, hogy általában 3 hosszú sorozattal lehet kifektetni valakit, ami azért elég hervasztó tud lenni, pláne xarabb pingnél. Remélem azért mégis csak belerakják az egylövéses kill-t.
Eddig is volt benne motion control, vagy ez is újítás?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Jól hangzik, az érzékenység növelésével, lehet hogy még több játékkal lesz használható!
A jelenlegi verzió -ahogy beszéltük- gyak a COD4, meg a Resi2-nél mûködik szerintem úgy ahogy az elvárható, a többinél elég nehézkes a fordulás, vagy ha gyorsítassz rajta, akkor rémesen romlik a precizitás.
A jelenlegi verzió -ahogy beszéltük- gyak a COD4, meg a Resi2-nél mûködik szerintem úgy ahogy az elvárható, a többinél elég nehézkes a fordulás, vagy ha gyorsítassz rajta, akkor rémesen romlik a precizitás.
Nálam elég a 40, igaz a filjmeim nem a gépen vannak meg egyszerre csak egy játékot tolok, szóval az install is kevés a gépen.
Nex, Frag FX V2