89387
PlayStation3
-
#59445 317 a font
kipróbáltam RE5-t, nagyon tetszik, technikailag lehetett volna rajta biztos csiszolni, de jó játék, coopban mindenképp kipróbálom. ja, kicsit sokszor tölt, de legalább nem sokat.
KZ2 meg veszettül szól, bár még csak a menüig jutottam :) -
#59444 Koszonom kulon kellett ott is profilt valtanom!! -
#59443 zsír játék, de normal-on told majd a 2.-t :)
Gomibako fenn van japán store-on, trófea
'"You have played more than 24 hours!
You are BAUER!"'
:D -
Jimanszky #59442 Végigtoltam a GoW1-et.Hát gyerekek, aki még nem játszott vele, az sürgősen pótolja!Valami hihetetlen hangulat.Maga a játék gyönyörű, igazi hack and slash.Görög mitológián alapszik, útközben találkozhattok majd istenekkel és az ő segítségükkel.Állati jó főellenségek vannak, na meg van pár rész, ahol repülni fog a gamepad:D.Gondoltam elmesélem, mert egy életre szóló élmény volt.Nekem easy-n 10 óra volt(nem röhög) -
#59441 igen érdekel, thx!! -
Papesz #59440 Némi facelift volt (meg még lesz is) a GameCON-on, ha esetleg érdekel valakit, akkor katt. -
Norbi7 #59439 A shopto is lassan elkezd Blu-ray filmeket árulni, még csak egy pár darab van fent az oldalon, de biztos bővülni fog. 12.95Font-ról indulnak, de ez biztos változik majd ha készletre kerülnek. -
#59438 Rendben, reggel megprobalom onnan kezdeni!! -
#59437 nemérted...csinálj egy teljesen új ps3-as profilt....a settings menü pont alatt lehet asszem... -
#59436 Probaltam nevemmel, de ugy meg incorrect ID vagy e-mail or password! Jo mondom uj regisztracio es beadom regieket, de k...tt registralas se engedi, nemtudom hol talalom meg! Ahh felbax!! :( FAQ szerint nem jon be ! -
#59435 csinálj egy teljesen új usert és oda üsd be az űj felh/jelszót.... -
#59434 Persze van masik is, de kijelentkezem elotte belole! Vagy most nemertem mire celzol?! -
#59433 Biztos mert más User ID-t használsz!:))) -
#59432 Én is nagyon szerettem a Crasht PS-re annak idején, kár hogy nagyjából elköltözött róla.
Nagyon jó PS3-ra a Ratchet, nekem felidézi a régi időket, szinte ugyan az a játékmenet, de egy Crashnek én is nagyon örülnék!:))) -
#59431 Ide is beirom nem csak PSL-re:
Mondom illene leszedni RE5 demot stb es regi kodomat megfejtem! Kertem ugye password emlekeztetot, megadtam szzletesem stb es kiirta irjam be uj kodomat! BEadtam neki, majd kaptam is 2szer e-mailt , de mikor beakarok jelentkezni mindig ezt irja ki!
You cannot sign in using another user's sign in ID ( e-mail address)?
De miert? -
Dave0092 #59430 pedig szerintem egy PS3-as Crash ami a Crash 3 (PSX), Crash Warped (PS2)-re hasonlitana, csak kicsit több pályával, több fantáziával, tuti fellenditené az eladási listákat, talán még a PS is jobban fogyna -
#59429 Jak-et rebesgették még,mert nagyon sokan várnák,de sztem az Uncharted most leköti őket....
-
Dave0092 #59428 Crash Bandicoot várható PS-re? -
#59427 azta...pompás lesz -
#59426 Szia,
bankkártya, 3 font játékonként és inkább gameplay + game-re szavazok.
Hétfőn feladott csomagom megjött ma, azaz szerdán, jee. Platinumshop Budán ma sem volt nyitva, nem akarja ez a Persona 4, hogy ott vegyem meg, de holnap végre nyitnak :) -
#59425 heti akciók
disgaea 25£, silent hill 30£ (alig egy tízes) -
#59424 Pár új Uncharted 2 kép...
kemény lesz.....Naughty Dog tud vmit. -
#59423 bezzeg RE 5-ben meg extraként elérhető:P -
#59422 Noise filter, nem lehet kikapcsolni. De asszem jön majd vmi javítás,abban már benne lesz a lehetőség. -
#59421 szia!tudnál -e nekem segíteni?az lenne a kérdésem ,hogy mi kell a senditen a rendeléshez.bankártya vagy utánvétel is lehet?mennyi a postaköltség kb?próbáltad-e már? -
#59420 Afene, a legjobbkor, nincs rá keret, pedig megvettem volna tőled. :( -
#59419 sendit-en 24 óráig mindenre 10% engedmény
új akciók a game-re lehet ma este jönnek -
#59418 gameplay-en resi5 ára 30->33£
?! -
PSfanboy #59417 Bocs a gyorsan írtam a felkiáltó és a kérdőjelen ez látszik!
Csak a második sorba szántam kérdőjelet! Bocs! -
PSfanboy #59416 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Azokhoz szólok, akiknek a FEAR 2 teljes gameben megvan?
Szóval a kép pontozódik benne? A teljesben? Van olyan lehetőség, hogy ki be lehet kapcsolni?
Mert a demoban pontozódott a kép, ezt többen is megerősítették más fórumokon, és a saját szemem is ezt igazolta! Természetesen PS3-as verzióról van szó. De a haverom gépén, is fenn volt a FEAR 2 DEMO, és nála is pontozódott, olyan sáskás volt a kép, mint néhány filmben! Neki X360-a van!
Kérlek segítsetek?
Köszi!
-
#59415 szerintem jobban jársz egy 80gb-os rezgősjoyossal, már 80k körül kapni.
off
Akinek tetszik a Red Alert 3, lesz eladó felesleges példányom (fóliás, pal) jövhéten, 9990.
-
#59414 kosz a tippet, megfogadom, de meg az is lehet, hogy veszek egy vadi ujat. -
Papesz #59413 Ha használtat veszel, akkor mindenképpen legyen még rajta garancia. -
#59412 Jóvanna!Amúgy Jim voltam -
#59411 Szerencsekerék + RA3 demo eddig a héten
meg ps1-es capcom játékok nemsokára -
#59410 Nem. Én a videjós vagyok a képen...... :D:D:D:D:D:D:D:D
Amúgy operatőrnek szoktak hívni, hamár az a szakmám.... :D
A lakodalmas videóst szokták kamerásnak, meg videósnak hívni..... :D:D:D:D:D:D:D:D -
qper #59409 Nem kéne automatikusan frissítenie magát? Eddig mindig úgy volt, hogy addig nem is tudtam semmit csinálni online amíg nem frissítettem.
Én botor meg már azt gondoltam, 2.60-al kaptam vissza a gépet a szlovákoktól. -
#59408 Frissítsd az fw-t. Nem tudod letölteni sehonnan sem. Magától kerül be a menübe. -
qper #59407 Tegnap visszakaptam a gépet, persze szűz vinyóval, amiről nagy meglepetésemre hiányzik a Home.
Miként tudom ezt felrakni ismét? US/UK store-t próbáltam, de ott nem találtam. -
#59406 annyiban szeretnem meg a segitsegeteket kerni, hogy mire kell figyelni ha hasznalt ps3at vesz az ember.