89387
PlayStation3
-
qper #59485 2.60-as firmware-em van, hogy tudom felvarázsolni a viccmesterre a home-ot?
2.60-al, home nélkül kaptam vissza a szlovákoktól a gépemet :(
help meeeeee! -
#59484 ha régi tv-d van,akkor húzd ki belőle az antennát! -
#59483 Krétázd a snookerdákódat, még bő 2 hét és itt a game!:) -
kgy89 #59482 Üdv!
Ma vettem egy gépet (használtan), de amikor rákötöm az av kábelt akkor hullámos lesz a kép, és a hang is zúg mint atom. A kábel lehet a gond? Esetleg egyéb ötlet? -
Papesz #59481 Hopp, ezt nem tudtam. Csak azt láttam, hogy a PSP cuccok között van.
Egyébként egyetértünk, a Silent Hill iszonyatosan jó. -
Chris Lowe #59480 Félreértessz. Nem degradálom le a Silent Hill első részét, sőt épp azt írom, hogy mindenképp pótolja! Egyszerűen arról van szó, hogy egy mai 18-28 év közötti fiatalnak egy ps1 szintű grafika valszeg roppant kevés, különösen egy mai csúcsgrafikájú játék mellett. Én tisztában vagyok, hogy a grafika nem minden, sőt nekem pl az utolsó szempont, előnyt élvez a jó történet, jó irányítás, élvezetes játékmenet -ezen vitatkoztam istencsászárral lentebb- ebben viszont a Silent Hill mindentvivő.
Papesz: A ps1 játékok amik felkerülnek a store-ra mind PS3/PSP kompatibilisek.
-
Papesz #59479 Nem PSP-re van az a Silent Hill véletlenül? -
#59478 Ez enyhén szólva hülyeség...SH1 még PS1-es grafikával is szanaszét veri hangulatban a SH5-öt... -
Chris Lowe #59477 Silent Hill-t mindenképpen pótold, mert alapmű. Igazi horrorjáték! Bár tény, hogy ps3-on ps1-es játékkal játszani necces...vagyis illúzióromboló. -
#59476 Hawx az a bajom hogy Coopon kivül nem találok senkit , abban az időben amiben én játszom 0-3 ig . -
#59475 Lassan mindenhol lehet. Sőt, van amit már majdnem ingyen osztogatnak, de az egy másik topik... :D -
#59474 Silent Hill 1 EU store, remélem USA-n is lesz! Ez jó dolog, nekem kimaradt anno!
HAWX-ban meg élvezettel suttogtam a fülesbe, hogy shoot, és erre ki lehet lőni pár rakétát, hiába no, 2009-et írunk :P -
Jimanszky #59473 Coop-ban is lehet kapni?:DDPred után szabadon;) -
#59472 nem vártam mást,mint ahogy a 4. sem érdekelt még ps2-ön...mondom,talán coopban 5e ft-ot megér....
-
#59471 Ebben semmi horror nincs, de ezt lehetett tudni, egy remek akciójáték. Aki mást várt az nem a Resident Evil 5ről beszél, vagy más bolygón élt eddig... a feeling megvan az 5-6 chapter körül minden Resident rajongó észhezkap hogy ez mégis csak az, sok helyszín, sok nappali külső terep van az első fejezetekben... ilyen is kell és látszok hogy a co opra gyurtak a látványra az élvezetre, ez sikerült is. -
#59470 Egy szót sem érdemes erre pazarolni, kérlek ne velem kötekedj, felesleges és még mindig nemértem minek irkálsz nekem ilyeneket amikor max Resi5 volt a téma, nyugodtan fejezd be...
-
#59469 Dead Space mint új belépő ezerszer nagyobb feeling...na az ijesztő volt,és kellően paráztatott.... -
Chris Lowe #59468 Pontosan.
Egyébként szvsz a coop miatt lett így elcseszve az irányítás, meg így inkább van feszültség....horrorhoz köze nincs, sima akciójáték. Ha horror akkor Siren.... -
#59467 Pedig a fejlesztők megnyugtattak mindenkit, hogy még jobban rágyúrnak az akcióra :D -
#59466 majd kiderül egy félév múlva,az RE széria nálam addig tartott,amig még voltak benne fejtörők,parás hegedű alapú sejtelmes zenéje volt,ijesztő tudott lenni,minden ajtó után,stb...ez már egy akció giccsparádé,ami nem rossz,de sehol a régi feeling...meg nálam már kifingott a zombitéma....unalmas, elcsépelt,egyáltalán nem félelmetes ellenfelek.... -
Chris Lowe #59465 Nah ma már idézgetünk...
"A Resi5 irányítása olyan mint az előzőeké"
Az előzőek irányítása alatt a Resi4-et érted? Mert ahhoz tényleg hasonlít, de az csak egy rész nem többesszám....első 3 resinek teljesen már irányítása volt.
"ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig?"
és akkor az idézet folytatása:"éhezek én a Halo Warsal..." ezen jót röhögtem! :D
Visszakérdezek: a HW lefedi a box játékkínálatot fél évig? :DDD
Egyébként szerintem se menjünk bele melyik gépre jött ki több gyári exkluzív az elmúlt fél évben, mert csúnyán alulmaradnál...
Ami még nagyobb lol az az, hogy nekem a KZ2 még meg sincs, várok vele, majd occón megveszem, speciel most tök jól elvagyok a Flower, Home, Afrika, Motorstorm2, Resi2, régről a HotShotsGolf-al...de ez már nem tartozik a tárgyhoz.
Egy dologban igazad van felesleges az ilyen megjegyzés, csak épp azért írtam, mert Te -kicsikét egyoldalúan- pont a lényeget hagytad le és fényezted szanaszét a RE5-öt.
-
#59464 a demo pálya pont olyan amilyen többet nem lesz, két kis pályarészlet az első chapterből... ott nem is kell mindenkit leölni mert nem is lehet, menekülni és túlélni kell, ki kell húzni amíg a segítség jön, pofon egyszerű... későbbiekben nem lesz több ilyen, mármint ennyire tumultus, seholsem... -
#59463 az RE5 irányítása gyakorlatilag maradt a régi,amikor még max 2-3 zombi kolbászolt a képen,de most amikor körbevesz kb 30 akkor már k*rvár zavaró tud lenni...emiatt fogom csak leértékelve megvenni,mert a demóból pont ez a kreténség jött le....szép meg faszán fut,de tps kategóriában haladni kéne a korral,és nem csak a prezentáció szintjén.... -
#59462 "Mondjuk tény, hogy boxra mostanában éheztetik a népet és ott csúcs lehet egy ilyen játék...."
ezt nem értem, vagyis értem a KZ2 most lefedi a PS3 játékkínálatot fél évig? éhezek én a Halo Warsal... nem mintha PS3ra több játék jönne ki év elején, tudod volt egy november GoW2, Fable 2 meg ilyen apróságok, de erről én nem akarok vitázni viszon ezeket a megjegyzéseket hanyagolhatod mert nem igaz és mert felesleges
A Resi5 irányítása olyan mint az előzőeké, szokni kell utána meg adja magát, semmi olyan gond nincs vele amit rossz lenne... -
Chris Lowe #59461 Lol....lehet, hogy technikailag fasza, meg lehet, hogy rohadt szép csak épp játszani szar vele, mert az irányítás el lett cseszve, a történet meg a C kategóriás filmeket sem üti meg. Jó szórakozást hozzá!
Mondjuk tény, hogy boxra mostanában éheztetik a népet és ott csúcs lehet egy ilyen játék.... -
#59460 "A Naughty Dog nagy büszkesége, hogy elmondásuk szerint mindent kicsiholtak a PS3-ból amit lehetett."
Ettől a szövegtől agyhúgykövet tudok kapni... :D Ezt a játékot csak két részesre tervezik? Érdekes lenne, ha a harmadik résznél már 150%-nál tartanának a kicsiholással. -
#59459 Egy kis info még az Uncharted 2-ről! Érdemes elolvasni!
Uncharted 2 info! -
#59458 ND-s srácok nyilatkozták,hogy megkapták ugyanúgy a 20gurigás büdzsét,mint az elsőnél,csak itt már kész van a motor...olyan is lesz az tuti.... -
#59457 Pár új Uncharted 2 kép! Eszméletlen szép!
-
#59456 teknikailag a játék kiváló, a frémráta tökéletes egy megingás sincs benne, a látvány az egyik ha nem a legszebb, a töltési idő említésre sem érdemes, ezen a része a játéknak tökéletesebb nem is lehetne -
Grizzly4x4 #59455 ja lehet hogy sokalltam de kurvagyorsan tölt az biztos, legalábbis miota fennt van vinyón azóta még gyorsabb. -
#59454 na... 5-10, lényegtelen:) -
#59453 Töltés 10-15 mp? 1-2 mp, mire felügrik a töltőkép már el is tünik, el sem lehet olvasni mi van rá kiírva... -
Grizzly4x4 #59452 Mi a baj a Resi 5-el szerintem pont hogy nagyon odatesz mindenben. Coop-ban valami eszméletlen simán vannak bent olyan jó coop lehetőségek mint az army of two-ban ráadásul a grakika eszméletlen gyönyörű és a története sem gagyi. Mondjuk ha géppel nyomom akkor néha felidegesíteem magam hogy miért ilyen hülye az AI, de ugy vagyok vele ha nincs élő partner akkor inkább nem is játszom, viszont ha van akkor kezdődik az ereszd el a hajamat. Egyébként szerintem nem tölt sokszor és nekem boxra másolva kb 5-10 mp a töltőképernyő. Nálam év játéka. Bár év végéig még lesz húzos név mind a két konzolra rendesen -
#59451 Türelem rózsát terem, jövő héten lesz Platinumshopban Persona 4, köszönjük a nép nevében! -
#59450 nekem minden este leég...:) -
#59449 világmegváltást ha nem is hoz, de iszonyat igényesen összerakott játék, megéri az érte adott pénzt, "keményen" megdolgoztak érte -
#59448 75%nal jarok 3 oraja szedi! :) Addig en meg varakozastol kopaszodok meg! :) -
#59447 hát ma kopaszon megyek munkába, KZ2-től leégett a hajam :) -
#59446 Enn demoit huzom lefele, de tetu lassan jon 8Mb/s nettel! :(