PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ha nem hisztizel, és lõdözöl összevissza, mindíg bõségesen elég az lõszer.

De egyszerûen annyira belerakja az emberbe a parát a gép, azzal, hogy a kisebb nagyobb boszoknál csak õrült rohanás, meg ólompumpálás van, meg sok szituban is az van, hogy reflexbõl teljes tûzerõ, különben halott vagy. Szal az a vége, hogy új pályán be vagy fosva és mindenre lõsz, ami csak mozog.

Amúgy valójában inkább trükkösek a pályák, mint a tûzerõ kérdése, persze néha az is kell, mert jólesik.;DDD

Más oldalról érdekes, hogy kimérák mozgása ugyan maradt tök zombis, kivéve a sikátorban feléd rohanó abi-abi kosaras-zombié, emellett viszont az emberek mozgása soxor nagyon jó, tökélete, nem mindíg, de általában elsõosztályú.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Kicsit belekukkantottam a netes guide-ba, hogy mit írnak a megatankos pályáról, hát nem ez a legkönnyebb a játékban!!!;DDD

Addig megcsináltam úgy az összeset úgy, hogy a pályákon nem is mentettem, legfeljebb ha nagyon gáz volt újrakezdtem. Na itt elõkerült a save opció rendesen. Aztán amikor megjött az erõsítés is, akkor váltott csak igazán dúrvára a játék!<#mf1>

És utána is van 1-2 trükkös pálya, ahol mindent ki kell használni. Olyan ez mint a Fûrész, a fazon folyamatosan mondja, hogy mi van, csak senki nem hiszi el. A játék is folyamatosan mondja a hinteket, amit komolyan is kell venni, csak éppen mire magadtól megcsináltad akkor jössz rá, hogy a sok szövegbõl minek van ugye jelentõsége is.

Az AI meg bekaphatja, ha 1-2 dolgot változtatsz, hogy na majd akkor úgy lesz jó, amire õ is tök máshogy mozog, a szerencse meg pláne forgandó.<#wow3>

Szal imádom!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

aabelus
ja, bocs, LBP-re gondoltam. köszi. 😄 asszem megrendelem.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

EmThor
LittleBig Planet vagy Fallout 3??

LBP-ben van h többször nyomom mások által készített pályákon, családdal, barátokkal, barátnõvel simán ajánlom, korszakalkotó játék! Azt is el tudom képzelni, hogy lemezen majd lesz kiegészítõ, összegyûjtött jelmezekkel, új elemekkel, stb.!

Ha a Fallout 3-ra gondoltál, attól függ bejön-e ez a western RPG style, ha az Oblivion tetszett, ez még jobban fog.

Predator válaszolj majd pls. Fallout 3 topikban PSL-on, thx, PoP meg simán megéri, persze h a gyûjtõt vedd!

predator0
Sima játék áráért kapsz Limited Edition-t, persze ha elõrendeled. Nem csoda, de én valószínû ezt veszem, mert jobban megéri, még ha csak 1 darab lemez és kicsit díszesebb csomagolás az eltérés.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Checkpointokkal mennyire bõkezû a gép?

aabelus
vegyem meg? 😛

te döntöd el 😄

EmThor
jó csak nem maguktól ilyen jófejek, hanem kihasználják az akciót, amit Te vagy én is megtehetek.

lehet dead space-t befejezem de kurvanehéz és keményebb a hangulata, mint az Event Horizon-nek :|

NEXUS6
A Resit2-t az alapból felajánlott legnehezebb szinten kezdtem. Igazából nem olyan nehéz, feltéve ha egyszer már meghaltál az adott pályán és tudod, hogy mi jön.
<#eplus2>
Kb abból lehet következtetni, hogy a check pointnál milyen fegyvereket találsz. Bár soxor abból sem.
<#hehe>

Dúrva, hol valami jókedvû háborús tömeglövöldözés van, hol meg lopakodsz egy házban, ahol a legfõbb segítõeszközöd a zseblámpa, tiszta parahorror. Irányítás szinte tökéletes, a fegyver fíling szintén. A legjobb singleplayer FPS ami az utóbbi 2 évben megjelent, nagyon erõsen súrolja a 10 pontos szintet bár ennek manapság nincs sok értelme van ugye.
A multija viszont sajnos tényleg nem ez a szint, bár a cooperatívot még nem próbáltam.

Sztem senki nem vár csodát ettõl...😄

EmThor
magyarul +1 lemez, mert semmilyen nyomtatott matériát nem látok.

ha elõrendelted, mint magánszemély a PoP-ot valahol, akkor lecserélheted ingyen az elõrendelésed gyûjtõváltozatra, ezt játssza meg az ÜK, csak õk többet rendelnek, gondolod csodát tesznek, vagy mi?

predator0
A Limited Edition tartalma:
*An exclusive look at the making of Prince of Persia
*A Prima digital mini-strategy guide
*A digital art book chronicling the game’s journey
*Original soundtrack scored by master composer Inon Zur
*Collectible Limited Edition packaging.

predator0
Hírlevél szövege: "Prince of Persia Limited Edition (360,PS3): ELÕRENDELÕKNEK mindössze 13900 Ft.!!!"
Nem csoda nem ámítás, ez családi csomagolás 😊

EmThor
biztos lesz egy hogyan készült is nem? amúgy ez milyen motorral jön most, nem az Assassin's Creed-ével? ésszerû lenne.

tököm kéne még fallout-ozni 😊 a világ amúgy kicsit kihalt de az elsõ kisfalu, Megaton nagyon szépen ki van dolgozva

Sima Steelbookban jön, talán egy kis artfüzet lesz hozzá azt csá.

EmThor
take

EmThor
Index BR cikk

katt

idézem:

"Sony Playstation 3: játékkonzol és blueray-lejátszó egyben. Ár: 134 990 - 86 900 Ft. Elõnye: rengeteg játék, Hátránya: nem kompatibilis pl. Samsung tévékkel."

😄

EmThor
Az elõrendelõk CE-re válthatják a sima rendelésüket, pár hete volt róla szó.
Szal csodát ne várj 😊

EmThor
Mirror's Edge-ért nem adnék 5-6 ropinál többet, max 20 font.
Pontban pedig annyit ér, ahány óra alatt letolod, max 6-7 😄

Beleraktam 5 órát Fallout 3-ba, nem szar 😊 Nem fagyott, nem akadozott, szépen néz ki, nagyon hangulatos.

Jah azt olvastam, jó áron jön a cucc.

predator0
Hülyén fogalmaztam, úgy értettem, hogy full ingyen kaptad, míg az ME-ért teljes játék árát perkálod le.
ÜK a Prince of Persia elõrendelõknek rendes játék áráért CE-t ad.

Többet ért?? Ne viccelj, Portal az úgy odavert a FPS-eknek, meg úgy anblokk a piacon lévõ játékoknak mint annak a rendje.

predator0
Szép álom, de ha mégis három részes lenne a játék remélem, hogy lesz annyi eszük, mint a Valve-nek és kiadják egybe az egészet egy játék árában. Így talán megvenném.
A leírásod alapján még a Portal is többet ér, pedig az ingyenes vót 😄

EmThor
újra fogom kezdeni, csak egy kicsit muszáj kipróbálnom, eddig iszonyat bejön, Liam Neeson mint apánk hangja nagy király!

és igen, fogok sírni 😄

Linket adjál plz, preorderezem 😄

Aztán meg majd sírsz ha kint lesz a trophy peccs... <#hehe>

EmThor
Na toltam vagy 2.5 óra LBP-t játékosok által készített pályákon. Community cuccokat, kommentálást, rate, stb. kurvajól megoldották, de vmért 2 legjobb pályát levették, megy a botrány + email írás. (nem volt offensive + jogsértõ tartalom benne). Fõsztorihoz alig nyúltam még 😊

Fallout-ot nem bírom ki viszont, megyek elkezdem.

ez az uj kiegeszito..ami a jatek elmenyt teszi meg frankobba.. 9999 er a tied lehet..
Jó kép csak a PS3 nem kéne rá 😛

Lehet érdemesebb már megvárni a frissített verziót.

tarti19
Szerintem FragFX-t 15K-ba már kapsz itthon is...

LOL

Nehézség az egekben?

EmThor
Ja, Günther barátomnak karlendítés után megadtam a küldit, irány a tér (játék kb. 2 küldije) meg kell tisztítani. Ja, mein Führer válaszol enyhe japán akcentussal. Na mondom fasza hajrá, van kb. 3 ellen, nem lesz itt gond, irány elõre, für sieg! Erre nem jön egy böszme tank!! Lehet menekülni 😄

NEXUS6
Na megyek Valkyriázni, az talán lenyugtat.
Az is jó játék, mert ott is végigkáromkodom az összes küldit😉))

NEXUS6
Annyira dúrván intenzív ez a Resi2, hogy napi 1-2 fejezetnél eccerûen többet nem bírok! Istenkáromlásért már így is a pokolra kerülök.
<#mf1>

Shop To-n LBP 28 GBP
katt

EmThor
de végig ugyanazt, ugyanolyan üres helyszíneken kell csinlálni. ugrálj fel, ugrálj le, most falonfutás-elrugaszkodik-ugrikoldalra kombó töküres építkezési részen... 7-8 óráig UGYANAZ! megy tököm bele. kézitusa nem rossz, de mondom, sztori is tök érdektelen.

Pedig lesz <#nevetes1> Mivel ilyen rövid várhatóan évente, maximum kétévente jönni fog az új rész. látszik, hogy nem a tartalomra gyúrtak rá.

EmThor
de a végén is egy kurvanagy ugrást, ha 20x nem próbáltunk akkor egyszer se, mert ha nem jön össze (és a mesterlövészeken meg az áramos kerítésen átjutottál), kezdheted pár háztetõvel odébbról újra...

ennyiért nem szabad megvenni, kurvára nem éri meg, a sztori semmilyen, ahogy az átvezetõk, a végén meg néztem mint a hal, ebbõl ne legyen 2. rész...

predator0
Ha lenne benne super slow motion mód, mint az Unchartedben az sokat dobna a játékidõn... 😊

Remek, majd ha jövõre pangás van megnézem, április fele talán. Valahogy nem vonz ez a parkour fps. Milyen fokozatban toltátok?

EmThor
na letoltuk boxon Mirrors Edge-t, Mortal kombat kimaradt. 5-9. fejezetig, azaz a végéig volt 5 óra, rengeteg újrakezdéssel, ez legjobb indulattal is 7-8 óra, úgy h egy részt 20x újrakezdesz...

Bocs ezt nem tudtam kihagyni<#zavart1>

Ez is ebayrõl jön, ptg-el együtt 1k. 4-es hub. Itthon alsóhangon 2 lett volna ptg nélkül.

Külsõt tekintve csak istenítést hallottam a Resi2-rõl.

aabelus
én is vettem egy noname-et, ebay-rõl. pc-vel megy jól, ps3-al nem. remélem neked menni fog 😛