89387
PlayStation3
-
Jimanszky #59525 Az InFamous, White Knight Chronicles, MAG, Heavy Rain, Uncharted 2: Among Thieves és God of War III Playstation 3 exkluzív játékok biztosan kijönnek még ebben az évben!!!!!!!
Syphon filter költözik PS3-ra, állítólag a KZ2 motorját használhatják majd!!!
Az Insomniac akció-platform RPG-n dolgozik, amely úgy fest, mint egy Zelda klón.
Ma indul a GDC, érdemes lesz figyelni!!Bemutatják a szétnyitható(!)PSP-t, ami 2010-ben kerül a boltokba!Csökken a mostani PSP ára, meg a PS3-é is.Hideo Kojima életmű díjat fog kapni!Egyelőre ennyi! -
#59524 Ezt megerősítem, én spec így csináltam. Csak azokat a részeket játszottam újra, ahol nem volt meg a nulla halál. -
#59523 Szerintem mission select elég.
(ott minden infót ír az adott missionról: deaths, táskák, szétlőtt jelek száma), és mindig a legjobb eredményt hagyja meg sztem. -
#59522 Hát én azt vettem észre amikor először végigvittem hogy azokon a pályákon ahol meghaltam párszor és ujbol végigvittem őket utána már azt írta ki hogy nem haltam meg egyszersem tehát felülírta! Lehetséges hogy az Untouchable trófeához ez elég nem próbáltam még ki az összes pályán az az igazság! -
ballor #59521 Killzone 2:
Ha végigviszem egy fokozaton, akkor a többiben is kampányban kell a pályákat megcsinálni, vagy elég a Mission Select és úgy lenyomni a szinteket?
Van egy Untachable trophy: ehhez kell kampány? -
#59520 Szörnyű.
Liveon anno ugyanez volt, r6vegas 2.
Felvettek barátnak, örültem, hogy végre magyarokkal nyomhatom.
Erre elmondták, hogy most 100 körön keresztül Pisti viszi be a túszokat, aztán Józsi stb.
"Kurvajó", ennek aztán sok értelme van...
Kilép, delete friend, join public game :)
-
#59519 Na ja.
Ez kb. olyan mint a sport, ha az a cél, hogy jól érezd magad, akkor elég ha hetente 1-2X leugrassz a haverokkal focizni. De ha ugynevezett élsportoló akarsz lenni, akkor lehet hogy valójában sokkal kevesebb örömöd tellik az egészben, az izületeid sem fogják sokáig bírni, a szíved, meg a májad is szétrobban a sok anyagtól.
Szal a magam részéről örülök ha a haverokkal lépést tartok, és róluk azért tudom, hogy kinek mi van a pontszámai mögött. És legalább minden játékot élvezek:D
A toplistásokról meg hasonló a véleményem nekem is. -
#59518 Mennyire igaz! -
#59517 na igen ez sajnos problémás jelenleg... ezért kéne valami ranked meccs megoldás... szerűség... vagy nemtom nem értek hozzá :D -
#59516 persze,ez így szép és jó,csak akkor a képlet roppant egyszerű....összehívom a haverokat,bemegyünk egy meccsbe,lesz egy lúzer csapat,aki csak löveti magát,mondjuk egy alternatív id-vel(USA),perfectre hozok minden feladatot,csinálok egy 60/0-ás kill ratio-t(90% headsot),meccsenként 100-120 ponttal,20-25 meccs alatt kimaxolom a rangokat.impresszív statisztikával...majd jöhetnek az extrák....tükrözi mindez az ügyességemet?!? l*faszt....
Kiindulva abból,hogy a COD5 féle glitch-eket hány csíter használta az átlag 35ezer játékosból(sztem minimum 10%),akkor el tudom képzelni mennyire reális a KZ2 toplista...
-
#59515 ezek csak 1 hétig maradnak meg, vagy ha már egyszer elérted őket akkor megvan örökre? -
Foxhound1980 #59514 Hi! Sry biztos volt már kérdés és válasz is, de mennyi idő alatt is ér ide a gameplay.co-ról a cuccos? (veszek egy Fear2-t) -
#59513 Japán Home-ra száguljdatok fel és csekkoljátok a Siren szobát, ilyet még nem láttam O_O
katt -
Chris Lowe #59512 Szinte biztos, hogy aheteket vasárnaptól-szombatig méri, mivel ez a nyugati szisztéma. Hétfő-vas. itthon elfogadott. -
#59511 Bizonyos országokban van egy szolgáltalás, aminek keretein belül divx-es videókat tudsz kölcsönözni, olyan, mint egy videotéka. Ezt ezzel a VOD kóddal lehet aktiválni, egy regisztráció után. Nem kell vele és nem is nagyon lehet foglalkozni :) Bővebb info
Ezt a hogy is kell megoldani részt nem értem.ITT, angolul.
Mit hogy kell megoldani? -
ztahity #59510 Hello! Feltudnatok vilagositani, hogy a system settings menuben a divx vod regisztracio mire jo, mihaszna van? Ja meg, hogy lenyegeben, hogy is kell megoldani! Elore is koszi a segitseget! -
0ckH4M #59509 Jó neked, nekem nincs ennyi időm ennyit tolni :S -
#59508 Ez egy jó kérdés. Szerintem igen, mert amikor még mindennap nyomtam, akkor egyszer hétfői felcsatlakozásnál adott be egy ilyen rangot. -
#59507 hmm.. és a heteket hétfőtől vasárnapig méri? -
#59506 Igenigen.
Szürke: 7-10%-ba
Fekete: 4-6%-ba
Lila: 2-3%-ba
Piros: 1%-ba kell úgy bekerülni, ahogy írtam.
Trófeák tekintetében ha elértél egy ilyen heti rangot, akkor az alatta levőket is megkapod (tehát ha eléred ezt a pirosat, bekerülsz az 1%-ba, akkor megkapod az összes heti ranggal ezzel kapcsolatos trófeát) -
#59505 értem
és ezekkel tudom megszerezni azokat a trófeákat is,amik....húú nem jut eszembe a neve,de ez áll a nevük alatt: achieve online honor rank #1/#2/#3/#4 -
#59504 Ezeket a színes jelzéseket akkor kapod meg, ha a heti összpontszámoddal sikerül bekerülni a heti összjátékosok bizonyos százalékába. -
#59503 Hello!
KZ2-ben mikor látom a játékos listát,néhány ember neve mellett a rangjuk alatt szoktam látni valami szalag szerüséget:szürke,vörös meg van még néhány szín
ez valami prestige mode szerűség?mint a cod-ban?
ha igen,hogy kell bekapcsolni?
Már megszereztem a general rangot,de semmiféle prestige menü-t nem találtam a warzone részben. -
tibitoth #59502 hi, hol szedted az afrikat? van angolul? kuldjel infot lecci. kozi... -
kgy89 #59501 Hali!
Több sotore-ra hogyan lehet regelni és felmenni? Mert most az uk-n vagyok fent. -
#59500 Hogy kicsit védjem a dolgot, az a helyzet, hogy későn induló klánok másképp nem tudják felhozni rövid időn belül a tagokat, csak ilyen farmolással. Mert csak így tudnak aztán tournamenten résztvenni, és valor pontokat gyűjteni, ha az az elsődleges cél.
Mondjuk én is csatlakoztam egyszer ilyenhez, de én a magam részéről inkább nyomatok 100 "hagyományos" meccset mire összejön a megfelelő ribbon, minthogy így baxam el a játékot. -
Jimanszky #59499 Hejhó!
Srácok, használ közületek valaki a géphez valamilyen Logitech gamepadot?Fontos lenne!!Szeretnék egyet venni, ami rezgős, jó PS3-hoz és PC-hez is! -
sirpalee #59498 Egy kis érdekesség. (KZ2 témában... Na ezért kell maya-t használni :) ) -
#59497 Ahhoz, hogy meg legyen az összes ribbonod minden képességet minimum negyvenszer kell használni. Szóval olyan nincsen, hogy valaki azért nyit meg valamit, hogy ne használja :) -
#59496 minek nyitná meg az extra képességet ha nem használja ? pl Spiner 5* zoom ? Jó tudom van maximalista is , de Kz2 szerintem amúgy is mindig lehet játszani . Gyors , és nagy adrenalin sok az embernek -
#59495 Sokkal többen vannak azok szerintem, akik úgy gondolkoznak, hogy: Megnyílt minden extra, nincs értelme tovább játszani. -
#59494 Nem értelek titeket , bementek megcsinálni pár plecsnit , azért hogy megszerezzék a rejtett dolgokat . Pont szerzés le van szarva szerinten generális után . Egyébként az hogy 5 kill / körben a repcsi leszedjen valakit rendes menet közben az maga a csoda . Szoval megértem öket , mert ha megnyilt minden extra jobban lehet játszani . Ui a Trofeáknak ehez semmi köze , ezt tudhatná az aki játszik KZ 2 vel -
#59493 e-f*sz növelésnek szoktam hívni....mondjuk egy KZ2 kill ratio még érdekel vkiről,de az,hogy az Uncharted-ből hánytrófeát játszott ki,az pont nemérdekel...
-
#59492 be kell menni azt le kell darálni őket... meglesz a játékélmény ;) nekünk :D -
Chris Lowe #59491 Ez a fasza! Gratulálok nekik, meg ehhez a trófearendszerhez is! Sikerült vele elérni, hogy a kölkök nem játszanak, hanem pontokat gyüjtenek meg kupákat. Ezzel pont a játékélmény hal meg, kupagyüjtés fontosabb mint a jó játék! Mégegyszer gratula. -
Chris Lowe #59490 Jaja!!!
Figyelem én is, csak nem mertem írni, mert már annyiszor eltolták a megjelenést.....
Remélem fasza online rendszer lesz, várom a megjelenést. -
#59489 kemény,tegnap egy barátlistás srác után bementem egy KZ2 multimeccsbe,a Radec Academy-s pályán,látszólag csak magyarok,javában folyik a meccs,rohanok ki a térre,látom ott vannak egy csomóan,leszedek 2 ellent,majd hallom,ordítják a mikrofonba,hogy ki ez a f*sz...megyek megint,nézem,megint ott vannak mindannyian,de nem bántják egymást,hanem robotokat reptetnek,és lövetik le magukat,mindkét oldalon....gratulálok....így kell xp-t növelni...legalább védenék le egy jelszóval... -
qper #59488 store-on még csak nem is találtam home-ot, viszont a legnagyobb meglepetésemre ma a bekapcsoláskor már ott virított a home a gépen.
ki érti ezt... -
#59487 letöltöd store képes acc-al -
kgy89 #59486 Erre nem is gondoltam. Köszönet!!!