89387
PlayStation3
-
#59565 Jah, shopto.:)
Sztem jövőhéten vonják a pénzt. -
Chris Lowe #59564 Snooker rendelés elött állsz? -
Jimanszky #59563 Szerencsére legalább bekezdésekben írt, így lehet rá válaszolni -
#59562 JA ozt egyvelegben egyábként teso szerintem dobd zaciba a ps3 aztán logjál le a MM be egy xbox360 arcade verzióért az a te géped , mert hát azon van kartya olvaso miatt aggodom.. joggal?!
negogy már joggal kelljen aggodnod teso . A jog úgy sem a te asztalod , meg a MM ben van top 10 lista is , persze csak xbxo 360 arcade ( szigorúan mert az a legjobb vétel , nehogymár átthuzzák a fejed aztán aggodni kelljen joggal ) veziot listálya . szoval szaz emoskám eladni a géped . -
#59561 Ez azért tényleg kemény , én nem írok szépen , de azért ez nekem is sok .
mi az hogy top 10 ? nem nagyon értem . Mert nálam a top 10 ben van olyan játék is ami nem onyl ps3 még is jó .
De pl
1 killzone 2
2. Metal Gear Solid 4
3. F1 ( régi de jó)
4. Resistance 1
5 Resistance 2
6 Dead Space
7 Bf: Bad Company
8 Burnout Paradise
9 Little Big Planet
10 Motorstrom 1-2
stb stb , nem írtál játék stilust így nehéz ajánalni . -
#59560 köszi -
Papesz #59559 Igen.
Igen. (Vagy +, vagy 00.) -
#59558 Azoktól kérdezném, akik szoktak shoptoról rendelni, hogy kapnak e sms-t?
Illetve hogy van megadva az adatoknál a telszám, 0036 és utána 20/30/70....?
Köszi! -
#59557 trop 10 kell nekije:)
sisaxis meg látod lassú nála:P
moddolás:D Itt nincs warez:P PS3-t még nem nagyon törték fel:P
USB elosztót pedig lehet venni, de arra nem kötsz ps2-es kontrollereket:d -
#59556 van szótárad wazz,tuti.....:) -
#59555 Bekezdések:
1. Sixaxis értelmetlen, de legalább olcsó.
2. Ha nincs kártyaolvasó, nincs warez, ez baj-e?
3. Van-e olyan exkluzív játék, amit értelmes tolni?
Vagy tévedek és az én pluginom is szar :D -
Foxhound1980 #59554 -
#59553 vmi jófajta dekódoló plugin jó lenne a firefox-hoz,amivel tudnám értelmezni az alábbi postot...:)
kemény. -
toza #59552 kul..ez az.. dualshock 3 meg sixaxis ..de igazabol kb 7 k jer lehet hozza venni.. szal nem nagy fless...egyenlore..jatekok kozben biztos.. vvii s tapasztalatok szerint,marha jo mikor harmadik negyedik probalkozasra meg is csinalja amit szeretnel...kiraj..
mindenfele modolashoz..mittomen.. felrakni eztazt,pluszokat akarmit...
de gondolom van pl ps2 to ps3 usb atalakito kb 5 k jer amire alapbol 4 pad cuppan ra szal nem is akkora baj h nincs annyi usb..
kartya olvaso miatt aggodom.. joggal?!
kersgeltem top 10 es listat de nem talatam ertelmeset,vagy ojant amiben ne lenne benne legalabb 2 mas konzolra is megjelent frankos jatek!tud vki mondani egy ijet.. top 10 et?mit erdemes kitolni csak azert mert ps3 mon van csak meg?!? kosz
-
#59551 Milyen modolásokhoz?
A vincsi méretén kivül annyi a különbség, hogy a 40 gigáshoz sixaxis kontrollert adtak, a 80-ashoz viszont már rezgős-mozgásérzékelős (DualShock 3) jár. -
toza #59550 kurva picsa.. akkor annyi a kulonbseg 40 meg 80 kozt h 40 gb? de vicces..
meg jo h most vettem egy 80 ast,orvendezve h van benne sok minden ize..
kell memkartya olvaso port modolasokhoz?vagy usb n keresztul is megoldhato e?! kosz -
#59549 Európa változatban biztos nem, de itt szerintem nem erről van szó. Elég régen volt frissítve. Ezt onnan tippelem, hogy pl. a DualShock 3 kontroller sincs benne megemlítve. -
toza #59548 nemazer de a faq ban az van h 80 gbs ba 4 db usb van meg karty olvaso meg szoftveres ps2 jaccas...kozben nem is..lehecseges e ez igy e?!koszonom valaszt!
-
Jimanszky #59547 Vegyétek, vigyétek!!Héten elkezdem a God of War 2-t;) -
#59546 Jó állapotban levő, ritkaság számba menő, PS2 játékokkal is kompatibilis 60 gigás PS3 eladó Platinumshopban, 75k -
#59545 esetleg beírod hogy mit ? mert addig nehezen tudunk segíteni . -
Foxhound1980 #59544 Az első videók óta ráadásul rendkívül látványosan javult a grafika. -
#59543 Te.... ezt én is várom, amióta láttam belőle az első videót, most felvállalom nyilvánosan is... -
Jimanszky #59542 Baromi jól néz ki, csak a framerate elég gáz:( -
Foxhound1980 #59541 Én most a Szellemírtók gémet várom nagyon. Van egy új videó róla ITT. Jók a karaktermodellek. Bill Murray -
Jimanszky #59540 Nem lenne rossz;).Remélem télen már toljuk a GoW III-at is:)Esetleg Syphon? -
Foxhound1980 #59539 Télen már tolhatjuk a Crysis-t :) -
Jimanszky #59538 CryEngine3-az első videó -
ggeerryy #59537 A hétvégén végre sikerült megvennem a Killzone2 :) még leírni is jó és a játékról inkább nem is mondok semmit :D iszonyat rettenet XD el se merem képzelni milyen lehet egy jó tv-n XD -
AdamT #59536 Sziasztok!Tud valaki segíteni abba hogy hogy lehet ps sotre ról vásárolni? addig ok h csináltam egy USA accot meg megadtam a kamu adatokat és utána kiválasztom h mit akarok letölteni és megadom kártya adatait de utána kiirja h vmi nemjó.....!?? -
#59535 naja...bár azért idén nagyon tolja a sony a kis gépet,rengeteg bejelentés van rá,szal lehet magához tér..ahogy nézem japánban tarol hétről hétre. -
#59534 Új PSP? inkább a bejelentett játékokat adják ki, amik minőségileg méltók a harwerhez... totál felesleges uj PSP egyenlőre. -
#59533 Hát én nem hiszem , de a sonynál nem lehet tudni . egy 20millát biztos el lehetne adni a régi tulajoknak ?
-
Jimanszky #59532 Syphonnal anno mennyit zúztam...:)Nagyon várom PS3-ra!!KZ2 motorral meg nem lenne gyenge!!Kíváncsian várom az új PSP-t.Remélem bemutatják. -
#59531 Na végre megadta az egyik online weekly rank szalagot a KZ!
Bár sajna csak egy trófeát adott meg a game :( -
#59530 "Syphon filter költözik PS3-ra, állítólag a KZ2 motorját használhatják majd!!!"
ez érdekes,miután a GG-s srácok egy interjúban kifejtették,hogy a motor a KZ2-höz készült a sajátjuk,de azért egy pár benne lévő technológiát megosztottak a belsős fejlesztők között....mondjuk nyilatkozták azt is,hogy a motor autós játékhoz biztos nem lenne jó,de egy TPS-hez tuti... én csak örülnék neki....
a MAG nagyon izgat,remélem lesz róla vmi... -
Jimanszky #59529 Már eladtam -
#59528 Ha valami mégsem, akkor enyém a PS3-ad, köszi-möszi -
Jimanszky #59527 Úgyis ez lesz -
#59526 Azt kihagytad, hogy
1. Ezek pletykák.
2. Ebben az üzleti évben jönnek ki az említett játékok, ami bőven lehet 2010 is.