89387
PlayStation3
  • Forrest Gump
    Jah, shopto.:)
    Sztem jövőhéten vonják a pénzt.
  • Chris Lowe
    Snooker rendelés elött állsz?
  • Jimanszky
    Szerencsére legalább bekezdésekben írt, így lehet rá válaszolni
  • HAF Rigel
    JA ozt egyvelegben egyábként teso szerintem dobd zaciba a ps3 aztán logjál le a MM be egy xbox360 arcade verzióért az a te géped , mert hát azon van kartya olvaso miatt aggodom.. joggal?!
    negogy már joggal kelljen aggodnod teso . A jog úgy sem a te asztalod , meg a MM ben van top 10 lista is , persze csak xbxo 360 arcade ( szigorúan mert az a legjobb vétel , nehogymár átthuzzák a fejed aztán aggodni kelljen joggal ) veziot listálya . szoval szaz emoskám eladni a géped .
  • HAF Rigel
    Ez azért tényleg kemény , én nem írok szépen , de azért ez nekem is sok .

mi az hogy top 10 ? nem nagyon értem . Mert nálam a top 10 ben van olyan játék is ami nem onyl ps3 még is jó .

De pl
    1 killzone 2
    2. Metal Gear Solid 4
    3. F1 ( régi de jó)
    4. Resistance 1
    5 Resistance 2
    6 Dead Space
    7 Bf: Bad Company
    8 Burnout Paradise
    9 Little Big Planet
    10 Motorstrom 1-2

stb stb , nem írtál játék stilust így nehéz ajánalni .
  • Forrest Gump
    köszi
  • Papesz
    Igen.
    Igen. (Vagy +, vagy 00.)
  • Forrest Gump
    Azoktól kérdezném, akik szoktak shoptoról rendelni, hogy kapnak e sms-t?
    Illetve hogy van megadva az adatoknál a telszám, 0036 és utána 20/30/70....?

Köszi!
  • tarti19
    trop 10 kell nekije:)
    sisaxis meg látod lassú nála:P
    moddolás:D Itt nincs warez:P PS3-t még nem nagyon törték fel:P
    USB elosztót pedig lehet venni, de arra nem kötsz ps2-es kontrollereket:d
  • Alien!
    van szótárad wazz,tuti.....:)
  • predator0
    Bekezdések:
    1. Sixaxis értelmetlen, de legalább olcsó.
    2. Ha nincs kártyaolvasó, nincs warez, ez baj-e?
    3. Van-e olyan exkluzív játék, amit értelmes tolni?

Vagy tévedek és az én pluginom is szar :D
  • Foxhound1980
  • Alien!
    vmi jófajta dekódoló plugin jó lenne a firefox-hoz,amivel tudnám értelmezni az alábbi postot...:)
    kemény.
  • toza #59552
    kul..ez az.. dualshock 3 meg sixaxis ..de igazabol kb 7 k jer lehet hozza venni.. szal nem nagy fless...egyenlore..jatekok kozben biztos.. vvii s tapasztalatok szerint,marha jo mikor harmadik negyedik probalkozasra meg is csinalja amit szeretnel...kiraj..

mindenfele modolashoz..mittomen.. felrakni eztazt,pluszokat akarmit...
    de gondolom van pl ps2 to ps3 usb atalakito kb 5 k jer amire alapbol 4 pad cuppan ra szal nem is akkora baj h nincs annyi usb..
    kartya olvaso miatt aggodom.. joggal?!

kersgeltem top 10 es listat de nem talatam ertelmeset,vagy ojant amiben ne lenne benne legalabb 2 mas konzolra is megjelent frankos jatek!tud vki mondani egy ijet.. top 10 et?mit erdemes kitolni csak azert mert ps3 mon van csak meg?!? kosz
  • predator0
    Milyen modolásokhoz?
    A vincsi méretén kivül annyi a különbség, hogy a 40 gigáshoz sixaxis kontrollert adtak, a 80-ashoz viszont már rezgős-mozgásérzékelős (DualShock 3) jár.
  • toza #59550
    kurva picsa.. akkor annyi a kulonbseg 40 meg 80 kozt h 40 gb? de vicces..
    meg jo h most vettem egy 80 ast,orvendezve h van benne sok minden ize..

kell memkartya olvaso port modolasokhoz?vagy usb n keresztul is megoldhato e?! kosz
  • predator0
    Európa változatban biztos nem, de itt szerintem nem erről van szó. Elég régen volt frissítve. Ezt onnan tippelem, hogy pl. a DualShock 3 kontroller sincs benne megemlítve.
  • toza #59548
    nemazer de a faq ban az van h 80 gbs ba 4 db usb van meg karty olvaso meg szoftveres ps2 jaccas...kozben nem is..lehecseges e ez igy e?!koszonom valaszt!
  • Jimanszky
    Vegyétek, vigyétek!!Héten elkezdem a God of War 2-t;)
  • EmThor
    Jó állapotban levő, ritkaság számba menő, PS2 játékokkal is kompatibilis 60 gigás PS3 eladó Platinumshopban, 75k
  • HAF Rigel
    esetleg beírod hogy mit ? mert addig nehezen tudunk segíteni .
  • Foxhound1980
    Az első videók óta ráadásul rendkívül látványosan javult a grafika.
  • predator0
    Te.... ezt én is várom, amióta láttam belőle az első videót, most felvállalom nyilvánosan is...
  • Jimanszky
    Baromi jól néz ki, csak a framerate elég gáz:(
  • Foxhound1980
    Én most a Szellemírtók gémet várom nagyon. Van egy új videó róla ITT. Jók a karaktermodellek. Bill Murray
  • Jimanszky
    Nem lenne rossz;).Remélem télen már toljuk a GoW III-at is:)Esetleg Syphon?
  • Foxhound1980
    Télen már tolhatjuk a Crysis-t :)
  • Jimanszky
    CryEngine3-az első videó
  • ggeerryy
    A hétvégén végre sikerült megvennem a Killzone2 :) még leírni is jó és a játékról inkább nem is mondok semmit :D iszonyat rettenet XD el se merem képzelni milyen lehet egy jó tv-n XD
  • AdamT
    Sziasztok!Tud valaki segíteni abba hogy hogy lehet ps sotre ról vásárolni? addig ok h csináltam egy USA accot meg megadtam a kamu adatokat és utána kiválasztom h mit akarok letölteni és megadom kártya adatait de utána kiirja h vmi nemjó.....!??
  • Alien!
    naja...bár azért idén nagyon tolja a sony a kis gépet,rengeteg bejelentés van rá,szal lehet magához tér..ahogy nézem japánban tarol hétről hétre.
  • Istencsászár
    Új PSP? inkább a bejelentett játékokat adják ki, amik minőségileg méltók a harwerhez... totál felesleges uj PSP egyenlőre.
  • HAF Rigel
    Hát én nem hiszem , de a sonynál nem lehet tudni . egy 20millát biztos el lehetne adni a régi tulajoknak ?
  • Jimanszky
    Syphonnal anno mennyit zúztam...:)Nagyon várom PS3-ra!!KZ2 motorral meg nem lenne gyenge!!Kíváncsian várom az új PSP-t.Remélem bemutatják.
  • brodix
    Na végre megadta az egyik online weekly rank szalagot a KZ!
    Bár sajna csak egy trófeát adott meg a game :(
  • Alien!
    "Syphon filter költözik PS3-ra, állítólag a KZ2 motorját használhatják majd!!!"

ez érdekes,miután a GG-s srácok egy interjúban kifejtették,hogy a motor a KZ2-höz készült a sajátjuk,de azért egy pár benne lévő technológiát megosztottak a belsős fejlesztők között....mondjuk nyilatkozták azt is,hogy a motor autós játékhoz biztos nem lenne jó,de egy TPS-hez tuti... én csak örülnék neki....

a MAG nagyon izgat,remélem lesz róla vmi...
  • Jimanszky
    Már eladtam
  • predator0
    Ha valami mégsem, akkor enyém a PS3-ad, köszi-möszi
  • Jimanszky
    Úgyis ez lesz
  • predator0
    Azt kihagytad, hogy
    1. Ezek pletykák.
    2. Ebben az üzleti évben jönnek ki az említett játékok, ami bőven lehet 2010 is.