89387
PlayStation3
-
tibitoth #59725 hath ez oan cg mind az allat. nem a jatekbol van :) -
#59724 eladó egy eu-s normál Resident Evil 5 akit esetleg érdekelne szóljon rám , 11500 huf -
#59723 szép lesz a játék azt boritékolom,főleg a szőrábrázolás ami kegyetlen...
-
#59722 egy külön topicot javasolnék, "elkülönítve" felirattal
ratchet és clank - törés az időben -
#59721 sztem 2009 október-november környéke....
a videóból kiszedett képek -
#59720 ez mikor jön?
eléggé durván kötelező darabnak néz ki. -
#59719 -
#59718 :D Nem tudom ki az, aki meglát itt egy olyat, hogy "akad a KZ2" és rögtön másolgatja át a LOÁLdozottba. Persze nemtevótál.
Nem azzal van a probléma, hogy ide beírogatsz. Hanem sokszor akkora marhaságokat, hogy akkor inkább már csöndben is maradhattál volna. Aztán ha valaki visszaszól még te vagy felháborodva és jössz itt az ellenségeskedéses szövegeddel meg a hülye rinyálással. Ha gondolod összedobunk majd neked egy kamuoscarra, mert valami ilyesmire gyúrsz :D -
#59717 még a fedezékrendszer csak-csak hasonlít,de a kamerakezelés és a mozgás szabadsága(futhatsz a kamerával szemben is) miatt már nem mondanám....A dark sector inkább gow klón,ott még a futásnál is úgy lóbálják a kamerát..... -
#59716 Kémeked? kinek, Billnek?:DD ahhoz kell venni egy Ps3at hogy irhassak ide? majd ha lesz akkor kapok liszenszet? vagy akkor se mert van boxom is? jajjmár, ne legyünk ennyire gyerekesek... -
#59715 Kinek kémeked? Billnek?:DD ahhoz kell venni egy Ps3at hogy irhassak ide? majd ha lesz akkor kapok liszenszet? vagy akkor se mert van boxom is? jajjmár, ne legyünk ennyire gyerekesek... -
#59714 ugrabugrálós, fedezék rendszer használatára értettem... -
#59713 50 centre a gagyi a legjobb kifejezés, lehet hogy hasonlít de köze nincs hozzá, Wanted detto az még másabb. -
#59712 ez mi? MMORPG?
Vccnek elmegy, de minden más kiábrándító, vagy ezt WII trailer volt:P -
#59711 kobra4444!! -
#59710 Kicsit gondolkozz. Nem kellenek ide a megjegyzésed, főleg hogy nagyrészt pitiáner kémkedésből olvasod a topikot. Köszönjük. -
#59709 50 cent is így mozog a játékban , de szerintem a WAnted is ilyen gém:) -
#59708 Jajj istenkém, én csak a harcra írtam, ahogy mozog, ahol gurul, ahogy ugrik, ahogy fut, ahogy kinéz a fedezékből, ahogy fogja a fegyvert és lő 1:1ben mint a GoWban, miért kell állandóan az ellentétet szítani? felesleges, és tudhatnád hogy nem ez a célóm, csak megjegyzés volt, amúgy a GoWhoz lehet hasonlítani, semmiben sem rosszabb mint egy Uncharted, csak más. -
#59707 ehhez hozzűszokhattál volna már az utóbbi években:
minden ps3 exkluzív vs gears of war.... -
#59706 bár lehet rosszul emléxem de az uncharted fejlesztése már javában zajlott mikor jött a gow(2006ban),a trailer is akkor ment az e3-on....szal nem is biztos,hogy az volt az alap...
-
#59705 A Gowig. Utána kiakadt. :D
Bocs, de épp uncharted mámorban úszom, még jó, hogy felöklenezem a reggelimet, amikor benyögsz egy ilyet :D -
#59704 Elolvastad is mit írtam vagy az SDF szűrőd a GoWig jutott?:) tudom a GoW középszar, ez meg gigaex:) -
#59703 Jólvan.
Gow vs Uncharted (azonkívűl, hogy tps mind2)
Ismét nagyot alkottál :DD
-
#59702 Wáááá!
Ez bexarás, sokkal dúrvább, mint ahogy az állóképeken kinéz!
-
#59701 Akár lehetne egy GoW mod is annyira levan koppintva a harci része:))) de faszányosnak igérkezik. -
#59700 Uncharted = imádom, megunhatatlan! :D
Alig várom, atomkirály gameplay, bődületes grafika, várhatóan kurvajó poénok és story!
Tö-ké-le-tes :) -
#59699 már töröltették!
Itt még fenn van.
eléggé bűntető,amit a Naughty Dog művel... -
#59698 Na, Ace Combat 4-5 meglesz, belkan war-t (ace combat zero) kell megszerezni ócsóé.
uncharted 2 shakycam -
#59697 ps2-es ace combat 5\belkan war-al tolta itt valaki? be kéne szerválni, csak nehezen lehet. sebaj, a táskám nehezebb egy silent hill collection-el + egy ps2-es origins-el :) -
#59696 férfiálom:)
na majd novemberben válthatsz megint:P -
#59695 cod4-nél asszem 4 hónap múlva jött a mute funkció kb,de kb fél év kellett,hogy tényleg jászhatóvá váljon,emléxem az IW nem győzte hangsúlyozni,hogy nagyon sokáig támogatják majd a játékot,aztán jött hozzá összvissz 4 fizetős pálya,szartak a ds3 támogatásra + trophykra...szép....
De a legkirályabb a BF:BC aminél 5(!!!!) hónap kellett a chat beüzemeléséhez...gyalázat....
ehhez képest a KZ2 egy leányálom. -
#59694 Tényleg nagyon komolyan dolgoznak a fijúk!
Visszaemléxem, hogy mikor is jött az első COD4 pacs, talán egy fél év után? És aztán ugye, ha nem is lett sokkal stabilabb a játék, mert mindíg kidobott, de legalább ha már a lobbyban töltötted a fél életedet legalább elnémíthattad azokat akik az unalomba beleőrülve füttyögteg huhogtak! -
#59693 KZ2 1.21 patch
bár jövőhéten jön,de elég sokmindent javít,visszatér a botos multimeccs,értelemszerűen csak unranked változatban....
A későbbi patchekben állítólag javítva lesz a "haverokkal együtt partyba kerülés",is ami most gyakorlatilag egy agymenés és jó sok idő és szerencse kell hozzá,hogy minden passzoljon.... ezt mondjuk nemvágom hogy hogy tudták így elb*szni...mindenesetre 1 hónap alatt azért derekasan javítgatják a stuffot....dícséretes. -
#59692 GOW3 ingame videóóó! -
Jimanszky #59691 Van itt SG-n bicós topik?Menjünk akkor át oda, mert nálam aktuálisak ezek a dolgok;) -
#59690 Tárcsaféket 120 ezer ( bicó ár) alatt venni mazoista cselekedet . Akkor inkább egy jó V-fék . Egyébként áruházban venni is kész öngyilkosság . Tárcsából ha mehanikus akkor Avid ( bb5 , Bb7) hidraulikus ból meg Shimano -Avid - Hayes- Magura Hope . Kb ezeket érdemes beszerezni a többivel szívni fog az ember pl az első fékbetét cserénél nem kapsz majd hozzá valót . -
#59689 A bringához csak annyit értek, hogy gondoltam megspórolom azt a 1000 Ft-ot, amiért az Auchanban vásárolt occsó bringámat beállította volna egy szerelő rendesen.
Hát monnyuk nem lett az igazi, de azért gurul!:)))
Sajna be kell látni, hogy olcsó bicajon a tárcsafék kb annyit ér mint az angol anyakirálynőn a tanga.:D
A középiskolában még szerettem én is Kafkát, így élőben átélni az ilyen dolgokat viszont nem olyan vicces.:) -
#59688 Vazze ne ijesztgess!
Azt tudom, hogy aksit kell vennem, de viszonylag kevésbé volt kitéve az időjárásnak, úgy hogy még reménykedek, a hétvégén azért remélem ez is kiderül. -
#59687 Én is üzembe helyezném, ha találnék errefelé szerelőt hozzá. Ugyanis nem indul. Igaz, egész télen kinn állt, jégcsapok lógtak a kormányról, lehet, hogy ez a baj. Viszont már nagyon, de nagyon nekivágnék a tavaszi határnak... :) (Bocs, az OFF-ért) -
#59686 Ez nem igaz. Voltak ott elektromos bogarak is...