PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Home: Amúgy kiprobáltam, szóval akkor tudok bárkinek is kódot adni (nekem azt írták, hogy egyszer lehet felhasználni), ha a "két fülem van és nem vagyok szatyor" jelzõért is kiérdemlek egy újabbat 😄
Magáról a cuccról: Azt elhiszem, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. Engem nem vágott földhöz. Pozitívuma, hogy ingyenes és tényleg azokkal a Homingerekkel tudsz kommunikálni/ismerkedni, akiknek van ps3-uk. Én ennél többet nem is várok tõle a látottak alapján. Amúgy magyar accountból (még) nem elérhetõ, de ez mintha alap lenne bétáknál.
Mivel nagyon szórják a kódokat szerintem egy pár héten belül kijön a publikus változata, mert ha jól olvastam, akkor ez az utolsó szerver-terheléses zárt fázis.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

SD456
Hi all!

Hol lehet szerezni Home beta key-t ?

PS3 ID: SDani456

Smuge
Milyen kulcsot , csak nem Home ? 😊 Akinek van feles kulcsa és nem használja fel én szívesen kipróbálnám a h-t!

kaptam kulcsot.

EmThor
gyûrûzik 😊

""Look, I'm sick of all the kerfluffle about how GT is biased towards 360 and how GT favors 360 and how GT hates on PS3. That ends now! The fact remains that 360 has just released better content than PS3. Period. See what I did there? I put a period after Period. That means conclusion; the end of discussion. The reason why GT gives 360 games better scores in the reviews is because the games are simply better experiences. The main reason for this--and it is often an overlooked and underestimated one--is because the 360 controller is a far superior gaming device than the Sony controller."

Written by Dblock (staff member of Gametrailers)"

"I am a video editor not a writer/editorial staff therefore the views expressed in this entry do not represent those of Gametrailers.com."

<#vigyor5>

EmThor
reggelt, kijön idén a home, ez 100%, 1.0 nem is bizonyítja ezt jobban, amint megjön PSU qore kódom, japót odadom.

home meg flash, ott nézhetõ a legújabb watchmen trailer!! az a baj streamelést nem tudom h oldották meg :\

az idei utolsó Qore tartalma:

"Our December Episode celebrates
the season that we like to call
"Interactivus" in a big way. How
big? Well, so big that, like the
mysteries of the holiday itself,
the details will have to remain a
secret for now. But, we know you
are all curious, so we will give
you one small hint - the best
things in life are free!"

Te meg miért nem alszol már? <#fogmosas>

Ha máshogy nem, 1024-ben😉

NEXUS6
Én az open bétára emléxem novemberre, és a megjelenésként évvégére dátum nélkül.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akkor ez a novemberi megjelenés (ilesmi rémlik) csak valami urban legend volt.

NEXUS6
Röviden?

Nincs.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

De most komolyan, ez kijön idén? Van rílílz dét?

NEXUS6
Szerintem mindig marad béka és csak a csókosok részére lesz elérhetõ.<#mf1>

Azt megtudja mondani valaki, hogy mikor lesz tölthetõ a mezei köcsögök részére is? <#hehe>

LOOOL

NEXUS6
Ne tetézd, ne tetézd!!!

;DDD

predator0
Fox, ez a Home egy átok... Elajándékoztam a béna kódomat, erre Playstation Undorgrundról kaptam egy másikat, rohaggyanak meg 😄

predator0
Ja, azt kihagyta, hogy amikor egy héttel megjelenés elõtt vették kézhez a userek, ahogy itthon is... 😄😄

EmThor
flémsztár

egyébként világos, h ilyen cikkek miért vagy miért nem kerülnek be egy lapba. az NFS teszt lapozgatása közben arra gondoltam, hogy lefeküdtek-e (EA-nek, akárkinek), majd a végén megláttam a pontszámot, valami 86 volt asszem (tudott újat mutatni) szöveggel O_o

na mind1, evezzünk kellemesebb vizekre:
valkyria interjú

Milen újság ez?

predator0
Ja, plusz a cikk fele a késésrõl szól... Ha ez nem lenne, akkor valszeg megoldják kettõvel nagyobb betûmérettel, vagy még több képpel 😄

EmThor
"Persze csak ha van mûködõ szerver..." No Fuckin' Comment!

Banano
Áh...far cry 2 fut akkor gta is fut..😊
Vagy ha a crysis megy akkor a gta is ..bebaszna ha nem😄.
De olvastam róla hogy c2d 88-as kari + 2gb-ram tökéletesen maxon... majd kiderül, de két db GTA 4 , pc-re és ps3-ra azért nem kell, ezért lesz LBP😊)). Holnap már meglesz ha minden igaz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
Far Cry 2 DLC 10$, hó végén

- 3 új fegyver (Silenced shotgun; Sawed-off shotgun; Crossbow)
- 2 új jármû (Unimog; Quad)

multi:
4 új pálya + single fegyverei és jármûvei elérhetõek a multiban is

cloud.strife
Nálunk már kapható az EU-s Resi 2.

DigiCenter

www.digimomentsvideography.com

predator0
Attól félek, hogy amilyen gépigénye van, azt még Paks is csak izzadva tudná futtatni 😄

Banano
Nah kicserélem a GTA4-et Littlebigplanet-re +3k ráfizetéssel szerintetek? Az a baj hogy a GTA 4 már nem igazán kell,mivel 12nap és itt a pc-s verzió.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
új Yakuza 3 trailer (na jó úgy néz ki h nem, de érdemes megnézni)

Kenzan-t felirattal elfogadnám, JPN-ban már platinum

EmThor
Nézd, hamar megy és ingyé van, szívesen csinálom, amíg magam dönthetem el, hol mikor, ahogy kedvem van.

És itt egy újabb, jó napunk van: aranyba ment a prince of persia, ezek szerint a 4. pálya utáni fagyásos bug-ot már nem tudják javítani <#crazya>

"Today, Ubisoft announced that Prince of Persia has gone gold for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, the PLAYSTATION 3 computer entertainment system, and PC. The game will ship December 5, 2008 on consoles and December 12, 2008 on PC."

Emthor lett az elsõdleges hírforrás 😄

Jaaa, hát az kell a halálnak <#vigyor5>

EmThor
jön a terheléses teszt, 100.000 béta kulcsot szórtak szét EU területen Home-hoz

itt meg egy ropogós Lotr: Conquest elõzetes

carterx
Köszi de nekem ez bonyolult,nem tudok külföldrõl vásárolni,nem értek hozzá.

EmThor
tõlem ilyet ne kérdezz 😊 lehet még nem lehet. lehet majd csak a játékból lehet.

Tomb Raider: 10-bõl 10 ember lehúzta ráadásul olyan máshol exkluzív dolgok vannak, mint a pálya újrajátszása, vagy játékbeli kamera fotózási lehetõsége

predator0
Van már Ubisoftos accountom, de sehol sem látok olyan lehetõséget, hogy a PSN accountommal összelinkelhessem. Neked sikerült, vagy még nem is lehet?

EmThor
Ahogy Predi mondja, ez csak egy skin, lesz ingyé Sands of Time-os is. Azt nem tudom, hogy mikor ugrasz, és Elika megdob a levegõben, akkor azt külön gombbal hívod be, ahogy harcban hívhatod a csajt sima támadás meg a karmod helyett, vagy automatice megy?

- Bioshock -> úgy tûnik a 222 megás patch (ami kellett a DLC-hez is) megtette a hatását, 1080p-ben tûéles a kép az elmondottak alapján + egy-két effektet pimpoltak

- A Home béta tesztereket a felhasználói szerzõdés elsõ fejezetében kérik, hogy nyilvános fórumokon NEM lehet írni a zárt bétáról, se kép, se hang

- új Burnout kieg. autó, Carson Extreme Hotrod 2009

- jön a patch (meg trófea patch) Fallout3-hoz, mind3 platformra

- Demon's Souls PS3 exkluzív asszem, hivatalos oldal itt, valami zene hozzá itt.
Elsõ videón kicsit bénácskán néz ki, de nem lesz rossz!

Itt van valami videó.

Van valami csicsa benne, hogy ha meghalsz offline, lélekké válsz és online megidézhetnek és ott segíthetsz, vagy ilyesmi, japánom még nem perfekt (network fül alatt van az infó a játék oldalán)

predator0
Prince of Persiába AC skin. A kép alapján ennek tûnik.

De ez most mi? Le lehet szedni az AC-t?

EmThor
csak kibújt a szög a zsákból 😊

csinálj egy UBI acco-t itt és linkeld a PSN acc-odhoz, voi la, ingyen letölthetõ lesz

Más: a brit Eidos kéri a netes gamer oldalakat, hogy a 80% alatti Tomb Raider Underworld értékeléseket\teszteket hétfõig ne rakják ki az oldalaikra O_o

EmThor
game.co.uk, 10-11 ezer újonnan a Resistance 2, aláírásomban levõ kóddal pedig kapsz kedvezményt, de pont annyi a posta szóval ennyi, ahogy van

carterx
Ti hol veszitek jó áron a játékokat?

carterx
Van egy forrásom,de nem jelentkezik hogy mivan <#boxer>

Már egyes keresekdõknél van az EU verza úgy tudom.

carterx
Ja igen,azt elfelejtettem odaírni hogy az európai érdekel,az ntsc tudom hogy van pár hete.Na akkor belefér a mikulásig,remélem nem csúszik.

Köszi

Tudom, igazából a grafikát akartam megmutatni😛

predator0
EU-s november 28 környékén, USA már pár hete kapható.

carterx
Sziasztok.

Tudja valaki,hogy kb mikor jelenik meg a Resistance2 ??

aabelus
de ugyanezt lehet PS-en is 😛

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

A ps3-am az NTSC/J régiós