89387
PlayStation3
  • Norbi7
    pont erre gondoltam, hogy hány ember vihette el potyára!
  • Alien!
    nagyszerű,de sztem dobj össze egy blogot erről a pslive-on,mert sztem sokan emiatt viszik szervízbe a gépet!

• zsolt1983
    Szivesen.
  • zsolt1983
    Nem a FW rakja ujra hanem a rendszert reseteli. A BR - olvaso es az alapal kozti komunikacios rendszer is ezaltal frissul. Es nekei val szin azzal van a probleme.
    PL. ha te most kicsereled az optikai reszt a ps3 -ban es probalsz majd jatszani nemfog menni. Ugyanis a kulcs meg a regi optikahoz lesz illesztve. A format viszont ujrarakja a BR meghajto WF jet es ezaltal a kulcs is ujrairodik..
    Remelem most nemvoltam felreerthetoo..
  • Dix
    Alien! és Zsolt 1983! Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget. A szerviz menüben a File restore megoldotta a problémát. A PS3 újra a régi. Mégegyszer köszi.

Üdv.
  • Balli
    Nem hiszem el hogy most a blu-ray olvasófej után a bluetooth is bedöglött.
    Semmilyen kontrollert, távirányitót nem észlele ha a kontrollert USB-re dugjuk akkor viszi csak.
    Valakinek volt már hasonló problémája vagy hallottatok már ilyen hibáról?
  • Jimanszky
    Ez hátha segít!
  • Dix
    Köszi! Meg nézem hátha találok valamit.

Üdv.
  • ggeerryy
    Én is rég nyomtam lehet hogy rosszul emlékszem de nem akkor lehet könnyen elkapni hogyha már a katonákkal is csináltunk valamit azaz csak a csaj van már hátra ? lehet hogy hülyeség de nekem valami ilyesmi rémlik.....
  • Jimanszky
    Bénító pisztoly?Bocsi, már régen volt, de összehozzuk neked:)
  • zzeN
    egyből megfordul meg át is megy rajta...videókban a srác full könnyen megcsinálja, de nekem nem akaródzik...
  • Jimanszky
    Ott nem mögé kell állni és úgy beadni?
  • zzeN
    Hy all!
    Egy kis segítségre szorolnék....MGS4-ben amikor Screaming Mantis-t kéne megölnöm, akkor Meryl-t kéne elkapni és beadni neki az injekciót. De hiába nyomom előtte az R1-et nem tudja elkapni, folyton átmegy a csajon... Tipp??
  • Foxhound1980
    köszi
  • EmThor
  • Papesz
    EmThor jóvoltából ( ) bővült a játékvásárlós cikk.
  • predator0
    Biztos? Én amikor vincsit cseréltem sem kellett újra rakni az FW-t. Ha jól emlékszem.
  • zsolt1983
    nemkell varnod a kov. verzara. Csinalj egy restore pontot(ments USB). Majd formatald le az egesz HDD- t. Ez feler egy ujj FW telepitessel. csak hat majd mindent ujra kell masolgatni, Itt a Game data / Home / il. zene kepekre gondoltam.
  • zsolt1983
    Naszoval (nemvolt kedvem forditani, bocs) :
    How to get into the recovery menu:
    1. Hold power button when ps3 is at standby
    You should hear:
    1 beep (power on)
    1 beep (system restore)
    1 beep (power off)
    2. Again hold the button
    1 beep (power on)
    2 beeps (Recovery menu)
    Elárulod nekem, hogyan lehet a szerviz menüt előcsalni? Vagy csak simán a beállításokra gondolsz?
  • Alien!
    nem tudsz mókolni vmit a szervízmenüben? file/system restore vagy hasonló?!?
  • Dix
    Tegnap beleraktam így 5-6 órát, ma meg már hármat. Tökéletesen működik frankón olvassa a lemezt. 3 játékkal próbáltam ezek közül az egyik az Uncharted volt ami köztudottan a legjobban veszi igénybe a fejet. Se akadás, se fagyás,semmi szokatlant nem tapasztaltam. Szerintem a következő frissítéskor, már "simán" látni fogja a lemezt, nem kell ez a procedúra. aztán majd meglátjuk.
  • zsolt1983
    Hello, ilyen fajta dologrol meg csak nem is hallotam. Othon kiprobalom a sajatomon, majd utanna jelentkezek.
  • HAF Rigel
    Megvettem , de én pl nem ájultam el tőle, repkedek ott a virág szirmokkal . Inkább egy jó f1 programra szavaznék . Most a Dead space platinum trofeát gyilkoltam , mikor sok volt a szörnyekből akkor menetem egy pályát , erre tökéletes .
  • EmThor
    fl0wer-ről meg annyit, hogy én nem a Gran Turismo 5-el demóznám a PS3-at, hanem ezzel, 10$, ha csak 1 valamit vehettek meg idén PSN-ről, ez legyen az

sírni fogtok annyira flash!

• EmThor
    Worms - alap, kihagyhatatlan :)

Burn Zombie Burn - 6 pálya, többféle játékmód, zárt pályán több fegyverrel lehet a zombihadakat irtani, cél adott pont elérése, nagyon rideg, van shotgun, kettészakadnak, láncfűrész, fűnyíró, jó játék, 2en osztott képernyőn lehet tolni, elég jól!

• Dix
    99%, hogy az. Legalább is szerintem, de már más is ezt a verziót támogatja, a fej meghalásával szemben. Tökéletesen fut rajta azóta is KZ2! Mivel a merevlemezre nem sok mindent pakol, így gyanítom, hogy a lemezről húzza rendesen az adatokat.
  • Alien!
    ehh....ez elég bizarrnak hangzik...szoftver probléma lenne?!?
  • Dix
    Gyerekek! Egy nagyon érdekes dologra jöttem rá! Mikor bekapcsolom a gépet, akkor nem tudom indítani a játékot, mert nem látja a lemezt, nem látszik az ikon. Viszont ha elindítok egy demót, és finoman megnyomom a ps gombot, akkor ugye előjön a ps menüje. Itt a rejtély. Ilyenkor már látja a lemezt, és ha kilépek a demóból, akkor minden további nélkül tudom indítani a játékot. Ezt most kb. 10x teszteltem különböző játékokkal és működik. A játék menet közben nem akad, tökéletesen fut. Lemez cserénél ismét nem látja a játékot, de az előzőekben leírtak szerint ismét lehet indítani. Akkor most már egyre biztosabb, hogy a fejnek semmi baja. Valakinek van ötlete mi lehet a baj???
  • Jimanszky
    Ha kedd, Kiskegyed meg egy Sony bejelentés
    Ideje lenne már egy in game chatnek..
  • Papesz
    50 dolláros price cut lesz ez szerintem.
  • predator0
    FW frissítésben a PS2 kompatibilitáson kívül mi lehet még nagy bejelentés? (Persze sok minden, de én más miatt nem keltenék ekkora feltűnést) Szerintem valami másról lesz itt szó :)

Egyébként voltak itt is olyan fw-k, amik kinyírtak pár gépet. Ennek ellenére én is az összeset azonnal felrakom :D
  • Alien!
    lehet,cross game chatnek tudnék örülni nagyon...

én spec minden fw-t megjelenés napján tettem fel,és soha semmi problémám nem volt vele...
  • Dave0092
    szerintem frimware. Am, ezeket szabad megjelenés napján már telepiteni? Nincs olyan mint pl.: BOXnál, hogy felteszed a frissitést, aztán dobhatod el a gépet?
  • Alien!
    "* Több amerikai média is levelet kapott a Sony-tól, miszerint március 31-én valami "nagy PlayStation bejelentés" érkezik. Senkinek sincs fikarcnyi konkrétumokra alapuló ötlete sem, mi lesz ez." Pslive

namifene,kiváncsi leszek mi lesz ez...árcsökkentés? game?
  • Foxhound1980
    Jah szemét.
  • predator0
    Látom neked sem jön be az ilyen fosinger GoW, Tomb Raider klón game... :D
  • Foxhound1980
    Jah idióták. Az anyag meg OMFG.
  • NEXUS6
    Köszi!
    Faxom ebbe a védelembe! 5X kellett újatt kérnem mire el tudtam olvasni, pedig xerintem nem vagyok robot!
  • Foxhound1980
    Uncharted 2 sz@r HD minőségben.