PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
kösz. a feliratról nem is tudtam, pedig használom a progit 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

MKV2VOB -> ez konvertál és feliratot is éget.

Nekem is jön a Bat Podos CE kiadás de az még majd egy hónap. 😊

aabelus
milyen progival lehet égetni?

egyébként elõrendeltem,de... kell most 😄

Nincs, azt majd külsõ srt-bõl kell égetni. 1-2 nap és kint lesz az is, angol srt már van.

Függtelenül ,hogy müködik vagy nem. Köszönöm

EmThor
Sokan verik a nyálukat, hogy "jó ez a home ('bár nem láttam' - hallgatják el gondosan) de sony, meg nem életképes és 1 hét után nem fogok úgyse felnézni"

WRONG!

most néztem pl. exkluzív quantum theory trailert + egy videointerjút O_o meg ott a rengeteg játék, a Trophy rendszer és a játékoknak dedikált szobák összekötése, tehát a játék újabb dimenzióba emelése, kiterjesztése.

Ombika
Jah lattam en is, de HUN felirat van benne?! 😊 Amugy dec 9.re igertek nemde?! 😊

predator0
Áh, sehova. 0ckH4M kiprobálta és már nem mûködik 😞 Letiltották.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

hova is?

NEXUS6
;DDD

This is Living mi?😄 Fürdõkádban depizõ maffiózó, meg ilyenek? Ó faxom!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Na basszus... pont te nem vágtad ilyen nickkel 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kijöttek a Dark Knight BD ripek. Sinners a fullképernyõs

Óóó vaze, leesett miért nem... You L33t!! 😄

Nekem nem mûködik :-(

predator0
TH15-15L1-V1N6
Ultimate This is Living kód. Ha ezt beírod minden lejön, szomszéddal együtt 😄😄 Remélem valaki érteni fogja.

<#taps><#taps>

NEXUS6
Hrrggg.....
Ó Istenem miért???? Miért kell most mindenkit utálnom!????

Én is kaptam egy levelet a PSU-tól, amiben figyelmembe ajánlották ....magukat, és a Home szolgáltatást.
Kódot azt nem küldtek!<#mf1>
<#falbav><#violent><#boxer>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tomi890125
valami xbox experience x360ra, hasonló mint a home de közel sem olyan jó

The Only One!

( suttogva megkérdem: mi az a XNE?)

tomi890125
XNE nem kulturált...

The Only One!

passz 😄 De kiváncsi vagyok lesz e valamiféle cenzúra vagy rendszerfigyelés, moderálás, home rendõrség...

predator0
Kulturális kérdés rovatunk következik: Lehet benne böfögni? XNE-ben lehet... 😄😄

Az gáz, majd javítkák. Összeségében viszont pozitívan csalódtam, qrva jó megoldásokat mutat fel.

predator0
Nekem kétszer kinyírta totál a wifi kapcsolatomat...

tomi890125
akkor majd arra járok holnap 😄

The Only One!

Én ütköztem ma magyarokkal a játékteremben. Király <#nyes>

tomi890125
hát ez a home nagyon mulatságos 😄 nekem tetszik! megismerkedtem francia és német emberkével is(töröm mindkét nyelvet valamennyire) és nagyon jót sakkoztunk, bowlingoztunk hát ez nagyon jó 😄

The Only One!

predator0
#52074 innentõl kezd el olvasni ezt a fórumot.

Banano
Na ne mond.<#nevetes2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Wireless router kell.

Banano
Sziasztok,
nekem router-el kapcsolatos bajom lenne, szóval a gép/ a router( vezetékes) fent van az emeleten viszont a ps3-on lent a hdtv-n...ezért mikor kell valami demó mindig fel kell vinnem a ps-t, de már nagyon unom + nem is olyan jó monitoron játszani annak ellenére hogy full hd.:/ .
Szóval milyen routert tudnátok ajánlani? Nem kell semmi sok betûs,ilyen támogatás olyan támogatás stb . :B csak az a lényeg hogy gépen is legyen net meg ps3-on is egyszerre, és lehetõleg gépen full sávszéllel tudjak tölteni / a ping netes gameknél ne legyen magas..ez nagyon fontos szempont. :B
Milyen routert tudnátok ajánlani?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tomi890125
na végre kaptam én is home béta kulcsot 😛

The Only One!

Sziasztok! Bocs lehet nem ide kéne, de egy olyna kérdésem volna a COD5-tel kapcsolatban, hogy van-e benne Splitscreen mód(azaz egy gépen tudok-e a cimborával zúzni). És ha van akkor csak offline, 1 az 1 ellen lehet játszani vagy a PSN-n akár más páros(vagy mégtöbb ember) ellen is? Sõt ha megengeditek tovább faggatózok😄 Ha van split screen mód az kiterjed a Co-op játékra is?
Akinek megvan a játék és már próbálta a multit, vagy csak tájékozottabb a témában az egy rövid felvilágosítást írjon legyen szíves!
Elõre is köszönöm!
NEXUS6
Wii: PléyWiiSztéjethóm röviden PiiSAh nevû kieg lenne, az ami az emberek kis közösségeinek még szorosabb összekovácsolása és más kisközösségekkel szembeni aktivitásra ösztönözné az embereket. Rögtön egy játékkal lehetne bejelentkezni, ami közösségi szintre emelné a regisztráció amúgy elég uncsi eljárását. A regisztráció neve itt GetThe Stick, és úgy mûködik, hogy a családi, baráti társaság a Wiifit, a kontroller, a nuncsaku, valamint a PiiSAh csomaghoz megvásárolható szamurájkard, és uzi kieg felhasználásával eldönti, hogy kié lesz a mesterakkunt. A gyõztes autómatikusan megkapja a nagybajszos keresztapa, alias Marió avatarját és õ dönti el, hogy ki mit kap a családon6közösségen belül, ami szintén jó mókának ígérkezik. Elérhetõk természetesen a Donkykong gorilla, tekiikatona, vagy a meghatározatlan szexuális identitású, a közösségben kis
<#kocsog> szerepét betöltõk számára, a zelda, vagy a Princess avatarok.

Ezután a klasszikus mariópályákat közösen végig játszva szerezhet a közösség megfelelõ számú érmet, amit elkölthetne aztán pl a PiiSAh-n belül virtuálisan elérhetõ, virtuális GC-on használható, virtuális SNES-en mûködõ, virtuális GB-ra is, amelyeket több Wii felhasználásával össze is köthet a család, hiszen ma már amúgy is van mindenkinek saját Wii-je, az eladási statisztikákat látva.

Mivel a verseny mozgatja meg a legjobban az embereket, ezért mint említettem, a klánok egymás ellen vicces kis hadjáratokat indíthatnának. pl az aktuális trendnek megfelelõen, a egymást zombiként látva vadászhatnák le. Ekkor a cél a másik fejének, a kontroller segítségével elegáns mozdulattal történõ leütése és a kijelölt célba juttatása lenne.

Szintén a trendhez igazodva, a Nintendó és a Yutyub közös játéka lenne, a TékoutShop. A játékos ekkor bemegy a közelében levõ szórakoztató elektronikai üzletbe, lehetõleg csapatosan megszállva azt, bejelentkezik az ott látható demogépbe, majd a csapat az elérhetõ kontrollerek széleskörû felhasználásával a lehetõ legtõbb LCD és Plazmatévét tesz üzemképtelenné. A biztonsági kamera videói természetesen automatikusan felkerülnének a Yutyubra, és a legnépszerübbnek kikiáltott akciók rengteg sok coint , hoznának a családnak és sok örömöt az egész Wii közösségnek.

<#nyes>

avengir
Ha nem muszáj, ne szíts flamet.

https://hotshu.wordpress.com/

NEXUS6
Milyen lenne, ha a Home más platformon jelenik meg?

X-en: a neve HelóHalóHóm lenne, híres emberek bõrébe bújhatnánk, a saját magunk csinálta avatarok helyett, de valójában csak és kizárólag Bilgéc, Dzsúliaroberc, Ricsárdgír (Hélófanként eddig is résztvettek a halókampányban), avatarok lennének letölthetõk néhány XBL kreditért. Gyakorlatilag a hé! Ló?! juniverzum kiterjesztése lenne, egy nagy ösznépi multipléjermód keretében. Az emberek könnyen gyorsan elérhetõen küldhetnének egymásnak bonyolult üzenetekt a D-padot felhasználva, úgy mint: most meghalsz te szemét!, kabbe! valamint: de szép szemed van! minnyá kilövöm!.
Természetesen lenne egy csomó minijáték, úgy mint: mindenki a saját szobájából indíthatna egy teljesen új, eddig még soha nem látott kepcsõrdeflág nevû játékot, de ezenkívül lenne olyan játék, amikor a szobában levõ zászlót kéne ellopni, valamint, amikor egy zászlót kéne ellopni, ami a másik szobájában van elrejtve. A rosznyelvek szerint terjesztett pletyivel ellentétben ez nem csupán egy Halo3 kieg lenne, hiszen itt olyan jelentõs különbségek vannak, hogy az embereket hátulról a válluk mögül irányítanád, ész aztánn.... nos és még sorolhatnám a különbségeket!
Ebben a világban levõ eligazodást egy virtuális PC segítené, ami a saját szobád asztalán van. Ahhoz, hogy elindítsd néhány xbl kreditért meg kéne venni a WindózVistaXBLHalóHómJúzerAdvancedExpertEdísönt, röviden a WVXH2AE2-t. A néhány órás letöltési, és instalálási processz után a rendszer nosztalgia gyanánt ea jól ismert kék képernyõvel rjelentkezik be, majd a virtuális világon belül létrehozott virtuális csatatéren olyan a PC.s korszakból ismert nagynevû játékok is futtathatók akár teljes sebesséégel, mint a passziánsz, és az aknakeresõ! A virtuálisPC végre valahára webes elérést is biztosítana az xboxon, de csak a M$ oldalai lennének megnyithatók rajta.

<#hehe>

predator0
"Süssük 200 fokon tíz percig..." 😄

tomi890125
ha gondolod egymás ellen is tolhatunk majd meccset 😛 😄

The Only One!

NEXUS6
Hogy tud túlmelegedni, amikor azonnal kikapcsol ha gáz van?<#nemtudom>

nee...kifustolt a ps3 :/ tulmelegedett allitolag. kivancsi vaok hogy mikorra cserellik ki. 60GB verzio volt...amugy a valkyria chronicles ab jo gamma. ajanlom mindenki figyelmebe.

PS3 ID: iib

aabelus
áááááá... kell. 😄

sakkot akarok én is játszani 😄

tomi890125
sakk <#worship>

The Only One!

Buli volt és jó volt<#fogmosas>

Rohaggyále kaptál béta kulcsot?Nem is szólok hozzád többet<#mf2><#vigyor>

dualview
Nem semmi ahogy a hosszú hajú kissrác (vagy lány?) "élvezi" a GTA-t...<#vigyor5>

PSN ID: dualview

EmThor
G@ci hibátlan fejek!

(from PSL blog)

Gyerekek, ezt qrvára összerakták...

Na most meg videót nézek.

Jópofa, van billiárd meg sakk is.

predator0
Jaja. Elsõ körben minden helyszínnél letölti az adatokat. Azon se lepõdnék meg, ha minden helyszínnek lenne egy verziószáma és ha csak azt az egyet módosítják, akkor nem kell egyszerre x gigát töltened.

Nem megy magyar accal, UK-val tolom. Itt vagyok egy szobában. ez volt 77 MB, leakarok menni a földszintre, le kell töltenem újabb 50MB-ot.