PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Nekem is jön a Bat Podos CE kiadás de az még majd egy hónap. 😊
egyébként elõrendeltem,de... kell most 😄
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
WRONG!
most néztem pl. exkluzív quantum theory trailert + egy videointerjút O_o meg ott a rengeteg játék, a Trophy rendszer és a játékoknak dedikált szobák összekötése, tehát a játék újabb dimenzióba emelése, kiterjesztése.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
This is Living mi?😄 Fürdõkádban depizõ maffiózó, meg ilyenek? Ó faxom!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ultimate This is Living kód. Ha ezt beírod minden lejön, szomszéddal együtt 😄😄 Remélem valaki érteni fogja.
Ó Istenem miért???? Miért kell most mindenkit utálnom!????
Én is kaptam egy levelet a PSU-tól, amiben figyelmembe ajánlották ....magukat, és a Home szolgáltatást.
Kódot azt nem küldtek!<#mf1>#mf1>
<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
The Only One!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
nekem router-el kapcsolatos bajom lenne, szóval a gép/ a router( vezetékes) fent van az emeleten viszont a ps3-on lent a hdtv-n...ezért mikor kell valami demó mindig fel kell vinnem a ps-t, de már nagyon unom + nem is olyan jó monitoron játszani annak ellenére hogy full hd.:/ .
Szóval milyen routert tudnátok ajánlani? Nem kell semmi sok betûs,ilyen támogatás olyan támogatás stb . :B csak az a lényeg hogy gépen is legyen net meg ps3-on is egyszerre, és lehetõleg gépen full sávszéllel tudjak tölteni / a ping netes gameknél ne legyen magas..ez nagyon fontos szempont. :B
Milyen routert tudnátok ajánlani?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Akinek megvan a játék és már próbálta a multit, vagy csak tájékozottabb a témában az egy rövid felvilágosítást írjon legyen szíves!
Elõre is köszönöm!
<#kocsog>#kocsog> szerepét betöltõk számára, a zelda, vagy a Princess avatarok.
Ezután a klasszikus mariópályákat közösen végig játszva szerezhet a közösség megfelelõ számú érmet, amit elkölthetne aztán pl a PiiSAh-n belül virtuálisan elérhetõ, virtuális GC-on használható, virtuális SNES-en mûködõ, virtuális GB-ra is, amelyeket több Wii felhasználásával össze is köthet a család, hiszen ma már amúgy is van mindenkinek saját Wii-je, az eladási statisztikákat látva.
Mivel a verseny mozgatja meg a legjobban az embereket, ezért mint említettem, a klánok egymás ellen vicces kis hadjáratokat indíthatnának. pl az aktuális trendnek megfelelõen, a egymást zombiként látva vadászhatnák le. Ekkor a cél a másik fejének, a kontroller segítségével elegáns mozdulattal történõ leütése és a kijelölt célba juttatása lenne.
Szintén a trendhez igazodva, a Nintendó és a Yutyub közös játéka lenne, a TékoutShop. A játékos ekkor bemegy a közelében levõ szórakoztató elektronikai üzletbe, lehetõleg csapatosan megszállva azt, bejelentkezik az ott látható demogépbe, majd a csapat az elérhetõ kontrollerek széleskörû felhasználásával a lehetõ legtõbb LCD és Plazmatévét tesz üzemképtelenné. A biztonsági kamera videói természetesen automatikusan felkerülnének a Yutyubra, és a legnépszerübbnek kikiáltott akciók rengteg sok coint , hoznának a családnak és sok örömöt az egész Wii közösségnek.
<#nyes>#nyes>
X-en: a neve HelóHalóHóm lenne, híres emberek bõrébe bújhatnánk, a saját magunk csinálta avatarok helyett, de valójában csak és kizárólag Bilgéc, Dzsúliaroberc, Ricsárdgír (Hélófanként eddig is résztvettek a halókampányban), avatarok lennének letölthetõk néhány XBL kreditért. Gyakorlatilag a hé! Ló?! juniverzum kiterjesztése lenne, egy nagy ösznépi multipléjermód keretében. Az emberek könnyen gyorsan elérhetõen küldhetnének egymásnak bonyolult üzenetekt a D-padot felhasználva, úgy mint: most meghalsz te szemét!, kabbe! valamint: de szép szemed van! minnyá kilövöm!.
Természetesen lenne egy csomó minijáték, úgy mint: mindenki a saját szobájából indíthatna egy teljesen új, eddig még soha nem látott kepcsõrdeflág nevû játékot, de ezenkívül lenne olyan játék, amikor a szobában levõ zászlót kéne ellopni, valamint, amikor egy zászlót kéne ellopni, ami a másik szobájában van elrejtve. A rosznyelvek szerint terjesztett pletyivel ellentétben ez nem csupán egy Halo3 kieg lenne, hiszen itt olyan jelentõs különbségek vannak, hogy az embereket hátulról a válluk mögül irányítanád, ész aztánn.... nos és még sorolhatnám a különbségeket!
Ebben a világban levõ eligazodást egy virtuális PC segítené, ami a saját szobád asztalán van. Ahhoz, hogy elindítsd néhány xbl kreditért meg kéne venni a WindózVistaXBLHalóHómJúzerAdvancedExpertEdísönt, röviden a WVXH2AE2-t. A néhány órás letöltési, és instalálási processz után a rendszer nosztalgia gyanánt ea jól ismert kék képernyõvel rjelentkezik be, majd a virtuális világon belül létrehozott virtuális csatatéren olyan a PC.s korszakból ismert nagynevû játékok is futtathatók akár teljes sebesséégel, mint a passziánsz, és az aknakeresõ! A virtuálisPC végre valahára webes elérést is biztosítana az xboxon, de csak a M$ oldalai lennének megnyithatók rajta.
<#hehe>#hehe>
PS3 ID: iib
Rohaggyále kaptál béta kulcsot?Nem is szólok hozzád többet<#mf2>#mf2><#vigyor>#vigyor>
PSN ID: dualview