PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Ja mondjuk ez is igaz.. de engem már csak a NAGYON minõségi TPS-ek kötnek le. Remélem a GTA V legalább annyira megfog mint az L.A. Noire.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Ember függõ- egy COD fanatikus 13 évest a COD4 is leköt napi 28 órára.<#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
Hú, gyerekek, ez az L.A. Noire veszélyes. Leültem elé du. 5-kor és 8-ig sehogy se eresztett. Hatalmas játék. Nem sok ilyen van, ami ennyire leköt. És nem, nem a grafikája, vagy a lövöldözés teszi naggyá, hanem a nyomozgatás, meg az odabaszós kikérdezések, és az arcmimika.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Énis ! 😄 Azért érdeklõdtem 😄

Vadnokedli
hát én szét ütöttem a fejemen a kontrollert amikor azt a játékot játszottam. 😄

DarkSector
Elvileg nem, ezért is akarom tesztelni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Ez még mindig olyan baromi nehéz, mint az 1?

DarkSector
IDark Souls 2 BETA (PS3 tulajoknak!)I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dave9004
split seconddal osztottban éjszakákat toltam végig koleszban 😄
Ahh, little big planet, tényleg.
Az meg meg is van talán az accomon.
Majd kiderül ha végre be tudok lepni, megtalán akkor zsakmanyoltam amikor elérhetetlen volt a psn és a sony kárpótlásul több választható játékot ajánlott fel, 2 éve talán.

Vadnokedli
Diablo 3, Little Big Planet: 1, 2, Karting

Kongy
Killzone 3, Motorstorm Apocalypse

Mondanatok pár címet amit coopban lehet tolni, vagy osztott képernyõn?
Utobbira egész jó az uncharted 3.
Rachetet ismerem azon kívül erdekelne még pár cím.

davidka003
90%-a átverés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Aprod.hu

Kongy
Azt hol? 😮 😄 Ennyiért kell nekem is! 😄

Az segít ha azt mondom 15.000ft-ért vettem egy full dobozos 40Gb gépet, Szinte patyolat állapotban 1 Yojjal és tartozékaival?

samsung123
Szia, szerintem egybe (gép+játékok) nem tudod eladni, csak ha hihetetlen nyomott áron árulod. Hírdes gépet+külön játékokat. Esetleg olcsóbban adj a géphez játékot ha vinnék a gépet. Sajna egybe olyan rémisztõ összeg jön ki, hogy aki laikus csak azt látja hogy 70-80+fölött van a gép amikor boltba olcsóbban is megveheti...hiába késõbb ha vesz játékokat hozzá többe lesz neki, de figyelembe kell venni hogy lehet neki más játékok kellenek, így nem lehet ráerõltetni reális áron senkire.
Nézz szét ki mennyiért árul,az átlag alatt 10%-al lõdd be a Te áradat, és az vonzó lesz, miközben jó áron fog elmenni, mert ugye ahogy sejetem nem nyereséggel akarod eladni, hanem hogy relatíve jó áron el is adj mindent. Tény hogy mostanában kell eladni, mert a PS4-re váltás miatt telített lesz még jobban a piac.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Vadnokedli
Szerintetek mennyiért tudom eladni? (Tudom már nincs az EA-nél Kódozgatás)

PS3 Slim 320GB 2011 es 2 darab Kontrollerrel(kék-fekete)

SSX
MetalGearSolid4
MetalGearRising
WH40kSM
BFBC2
Battlefield 3 Limited Edition
NFS:The Run Limited Edition
NFS:MW Limited Edition
Borderlands
Dead Island GOTY
+ opcionális; GTA4, Max Payne 3, Hitman Absolution. Driver:SF, Assassins Creed, FarCry 3, Little Big Planet Karting, Metal Gear Solid (1998) letöltés Account megosztással.
<#nemtudom>

samsung123
<#wink>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DarkSector
Így értettem a Kamu 3D-t, hogy egy kalap szar. 😄

Köszi a valaszokat.
Akkor majd a ps4-el....

n000rbi
A Batman Arkham Asylum és Arkham City-ben van anaglyph 3d opció, de 5 percre, poénnak jó kb.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

samsung123
Pc-n külsõ progival az Anaglyph szemüveggel se "kamu" képet kapsz, hanem rendes 3d-t más kérdés hogy kb 2 szinbõl a játék és használhatatlan, és 1 óra után az egyik szemeddel csak kékkel, másikkal csak pirossal fogsz látni 😄 de kipróblni milyen is lenne arra tökéletes!

samsung123
Amit linketél az PC-s játék és ott meglehet csinálni Anaglyph szemüveggel. PS3 hoz ha hozzá van csatlakoztatva 3D-s tv akkor pár játékban (ami támogatja, pl UC3) megjelenik egy menüpont(játékon belül) hogy 3d bekapcsolása. DE sajnos annyira leveszi a felbontást az élsimitást és a textúrák és látótávolságot, hogy a kb kétszeres számolási igényt ki tudja elégíteni, hogy hiába jó a 3D érzet a kép annyira ocsmány, hogy nem bírtam😊. 2d-ben épphogy jól futnak, ne várjunk csodát.
Majd a PS4-nél lesz powa, de ígyis, csak azoknál a játékoknál ahol megvan a 60Fps, és így majd 3D-ben lesz 30, vagy 1080p-ben fut és majd 3D-be lesz 720p. Úgy már élvezhetõ lesz, de amelyik játék 720p be és 30Fps-el fut felejtõs a 3d mert ugyan az lesz mint Ps3-on...
Ezért nem erõltették a 3D-t Ps3-on! PS4-nél lehet jópár játék aminél igazán jó lesz, ebben reménykedek, mert PC-n játszok 3d-ben és valami eszméletlen hozzáad a játék élményhez, szó szerint szebbnek is tûnik a játék.

DarkSector
Hát pc-n egy szoftver megduplázza a képet, de az kamu3d.

Hát, Pc-n nem egy nagy Wasistdas összedobni.
Gondoltam itt is van erre lehetõség.
De akkor Nupagagyi.

DarkSector
Akkor felejtsd el, hogy gondoltad amugy hogy 3D kompatibillis kijelzõn lesz 3D? 😄

Hát, nekem nincs 3D megjelenítõm, csak egy nyamvadt Anaglyph szemüvegem.

DarkSector
mondták hogy 3d-s kijelzõ csatlakozásakor a ps3 menüben össze kell hozni utána megjelenijk a menüben.

Kongy
Márpedig kellene lennie Uncharted 3-ban, meg a 3D-vel megjelölt egyéb játékokban.

Ehh, Szerk.:
Hello, Anaglyph szemüveggel lehet ps3-on 3D-ben játszani?

Hello, Anaglyph szemüveggel lehet ps3-on játszani?
Elvileg lehet a video tanulsága szerint, de eléggé akadozik:
http://www.youtube.com/watch?v=S_ZW41zwZkM

Illetve hogy is van ez?
Bármely játék játszható 3Dben?
Vagy csak direkt erre a célre kiadott 3D-re felkészített játékok.

Uncharted 3-ban kerestem a 3D lehetõséget, de nem volt ilyen.

Sziasztok!

Eladóvá vált 2db PS3 játékom:
- Fight Night Champion (erre van jelentkezõ másik oldalon, de ha mégse kéne neki akkor 2500Ft+POSTA)
- NHL 13 (5000Ft+posta)

Egyik játéknál sincs meg az online pass, de ezek 10 dollár értékében pótolhatóak.

dzsedi
Ugyanazon felhasználó 2 ugyanolyan gépen érthetõ okokból nem mehet egyszerre, hiszen akkor elég lenne két havernak csak 1szer megvenni valamit a psn-en keresztül, vagy multiplayer esetén is fura lenne. De a ps4 és a ps3 kapcsolatában már árnyaltabb ez a kérdés. De igen, felesleges spekulálni amíg nincs információ.

Anubys
Na jó, de a vitát lehet használni ps3 controllerként is. Nekem logikusnak tûnik, hogy egy user egyszerre csak egy nagygépen és egy kézikonzolon lehessen bejelentkezve. A ps3 is ledob, ha egy másik géprõl is bejelentkezel - tapasztaltam.
De az ilyen kérdésekkel várjuk meg a megjelenést.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Pont, hogy akkor csinalja. Alig hasznalom mert marha messze dolgozom es alig van idom hasznalni a pst. 3 eves. Sokaig nem nyultam hozza olyan 1-2 honapig es teljesen lemerult. Radugtam a toltore es azota csinalja, meg nem is tolti. Viszont usbrol hasznalva megy, csak ha rezzen egyet kikapcsol.
AntiHero
usb-s fejhallgatót nem lehet ps3-hoz belõni? Sehogy sem sikerült :\

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dave9004
szerintem mehet, mert haver is így tolja a vitát és a ps3-at.
Davidka003 majdnem meggyõzött h egyszerre csak egy lehet, de elsõre én is azt mondtam h lehet több ps-em (3,4,vita)egyszerre. 😊
Tibi7
Jól sejtem, hogy ha usb-vel rákötöd a ps3-ra, akkor nem csinálja ezt? Milyen régi kontroller?
Kongy
Teljesen kapcsold ki a rezgést és nem fog kikapcsolni 😊

Hello. Remelem valaki tud valami hasznalhatot mondani. A ps3 kontrolleremnek valami baja van. Elkezdtem jatszani pl. A Last of Usal es amikor a jatekban olyan tortenik, hogy a kontroller rezeg akkor kikapcsol. Bekapcsolom megint mukodik de csak addig amig megint rezeg egyet. Mi lehet a baja? Szetszedtem de nem talaltam semmi szamomra rendelleneset, bar nem is tudom mit keressek. Valakinek volt hasonlo? Mi lehet a megoldas? Elore is koszi!
dzsedi
Ez komoly? Ezt hol hallottad? A Vitámon és a PS3-on tudok egyszerre egy idõben ugyanazzal a felhasználóval játszani (nem ugyanazzal a játékkal). Az rendben, hogy egyszerre csak egy ps3-ra lehet bejelentkezni, de ps vita, ps3, ps4 miért nem mehet egyszerre?

dave9004
de viheted ha jol tudom, csak egyszerre nem játszhatsz a ps3mal meg a ps4-el egy accal egy idõben. azt hiszem erre akartak kilyukadni.
Szabi84
de ha vettem online cuccott akkor azzal 20 év múlva is csak a ps3-on játszhatok nem vihetem tovább az acc-omat? ez így nemjó

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

dave9004
végülis...
mibe kerül egy másik felhasználó kreálása, 1-2perc? 😄
davidka003
Kizárt dolog, hogy egyszerre lehet aktív. Vagy PS3-on játszol VAGY PS4-en. Egyszerre biztos nem engedi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

dave9004
szerintem igen. nem köteleznek tán arra, hogy ha ps4-em lesz akkor dobjam ki a ps3-amat ugye? 😊
Vadnokedli
testvéremnek átadnám a PS3at a jövõben, szerintetek egy account lehet egyszerre aktív PS4en és PS3on?

DarkSector
Amúgy nem lenne gáz, csak eddig az ezelõtti 3 részben minden létezõ ládát megtaláltam (és mindent szétvertem ami ad piros gecit.) ebbe a 2. részben sem szeretnék elhagyni, ha már régen sikerült 1-2-õt.

Így mindent kimaxolhattam és egyenesen aránylik kb 4-5 acsi is mellé.