PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az meg meg is van talán az accomon.
Majd kiderül ha végre be tudok lepni, megtalán akkor zsakmanyoltam amikor elérhetetlen volt a psn és a sony kárpótlásul több választható játékot ajánlott fel, 2 éve talán.
Utobbira egész jó az uncharted 3.
Rachetet ismerem azon kívül erdekelne még pár cím.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nézz szét ki mennyiért árul,az átlag alatt 10%-al lõdd be a Te áradat, és az vonzó lesz, miközben jó áron fog elmenni, mert ugye ahogy sejetem nem nyereséggel akarod eladni, hanem hogy relatíve jó áron el is adj mindent. Tény hogy mostanában kell eladni, mert a PS4-re váltás miatt telített lesz még jobban a piac.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PS3 Slim 320GB 2011 es 2 darab Kontrollerrel(kék-fekete)
SSX
MetalGearSolid4
MetalGearRising
WH40kSM
BFBC2
Battlefield 3 Limited Edition
NFS:The Run Limited Edition
NFS:MW Limited Edition
Borderlands
Dead Island GOTY
+ opcionális; GTA4, Max Payne 3, Hitman Absolution. Driver:SF, Assassins Creed, FarCry 3, Little Big Planet Karting, Metal Gear Solid (1998) letöltés Account megosztással.
<#nemtudom>#nemtudom>
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Akkor majd a ps4-el....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Majd a PS4-nél lesz powa, de ígyis, csak azoknál a játékoknál ahol megvan a 60Fps, és így majd 3D-ben lesz 30, vagy 1080p-ben fut és majd 3D-be lesz 720p. Úgy már élvezhetõ lesz, de amelyik játék 720p be és 30Fps-el fut felejtõs a 3d mert ugyan az lesz mint Ps3-on...
Ezért nem erõltették a 3D-t Ps3-on! PS4-nél lehet jópár játék aminél igazán jó lesz, ebben reménykedek, mert PC-n játszok 3d-ben és valami eszméletlen hozzáad a játék élményhez, szó szerint szebbnek is tûnik a játék.
Gondoltam itt is van erre lehetõség.
De akkor Nupagagyi.
Hello, Anaglyph szemüveggel lehet ps3-on 3D-ben játszani?
Elvileg lehet a video tanulsága szerint, de eléggé akadozik:
http://www.youtube.com/watch?v=S_ZW41zwZkM
Illetve hogy is van ez?
Bármely játék játszható 3Dben?
Vagy csak direkt erre a célre kiadott 3D-re felkészített játékok.
Uncharted 3-ban kerestem a 3D lehetõséget, de nem volt ilyen.
Eladóvá vált 2db PS3 játékom:
- Fight Night Champion (erre van jelentkezõ másik oldalon, de ha mégse kéne neki akkor 2500Ft+POSTA)
- NHL 13 (5000Ft+posta)
Egyik játéknál sincs meg az online pass, de ezek 10 dollár értékében pótolhatóak.
De az ilyen kérdésekkel várjuk meg a megjelenést.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Davidka003 majdnem meggyõzött h egyszerre csak egy lehet, de elsõre én is azt mondtam h lehet több ps-em (3,4,vita)egyszerre. 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Így mindent kimaxolhattam és egyenesen aránylik kb 4-5 acsi is mellé.