89387
PlayStation3
  • Moby
    Mi végigvittük a generációt. Nekem konkrétan 7 ps3-am volt, vagyis 8, a 8. megtartásra vettem, aztán végül Lunky88 fórumtárs hű szolgája lett :)
    Végigjátszottunk mindent, végigdrukkoltuk a sok évet, én bátran mondhatom, minden ps3 játékkal játszottam, amivel szerettem volna (még olyannal is, amivel nem szerettem volna :) ). Rengeteg szép emlékkel búcsúzok én is ettől a generációtól, de itt az új, a remélhetőleg kevésbé fájdalmas psn-el, sokkal kevésbé fájdalmas patch rendszerrel, jobb kontrollerrel, stb. Szóval ahogy ennél, és az ezt megelőző generációnál, úgy az újnál is ott kell lennem a születéstől.
    Szóval ha kipörgettétek a játékokat, találkozunk a másik topikban :)
  • n000rbi
    ...azzal mi van, aki megtartja a régit és vesz újat is? Maradhatok? :)
  • Evoluti0N
    Nem beszélsz hülyeséget. Én is kicsit több, mint 3 hete "tértem át". Szóval PS4 szerintem legalább még egy évig nem kerül a kezem közé. Addiv van bőven bepótolni való PS3/konzol exkluzívok terén. :)
  • TomStorm
    Aki tényleg végigjátszott mindent és megunta az összes többjátékos részt vagy nem érdekli már olyan PS3 game amivel még játszott az igen,búcsút inthet.

Akinek viszont még nincs pénze az újra vagy friss Ps tulaj annak kb esze ágába se legyen lecserélni.Miért is tenné?Azért a pár játékért ami van a NextGen-re?Vagy mert szebb a masina és a kontroller?
    Bőven ráér még az ember lecserélni.Magamból indultam ki persze de nagy hülyeséget nem beszélek.Vagy?:-)
  • SlickAdam
    innen indult a generacio, de itt a bucsu ideje...:(

Playstation 3 topik -fav
    Playstation 4 topik +fav

viszlat odaat!
  • Moby
    Najó, de neki a psnplus miatt egy egy main acc :)
  • Kongy
    Az annyit is ér :D Én hülye 4500-ért vettem még nyáron...
  • Szabi84
    Mindkettő! Ami nincs magyaron azt Uk- veszem meg. Most megvettem a Vanquish-t magyaron, egész olcsó volt!
  • Kongy
    Jobban jársz UK acc-al, mert nagyobb a választék.
  • Lunki88
    Sziasztok! Friss ps3 tulaj révén érdeklődnék hogy ps network-re magyar accountot érdemes-e kreálni, vagy jobban járok uk/us accal?
  • Neoncsoves
    Nekem lehet lesz eladó GTA5-m, megmondom őszintén a multija nem köt le, a singlet sem nyomtam még végig pedig előrendeltem a játékot... Annyira azért ne őrülj meg, még erősen gondolkodom a sorsán :)
  • DarkSector
    Most az kicsit más tészta, de ott sem etikus.
    Most magánszemélyekre gondoltam.
  • The Protector
    Ha valakinek van eladó GTA5-e az szóljon,mert érdekelne.Esetleg olcsó üzlet is érdekelhet ahol nem 15ezer ft.
  • n000rbi
    Ha bepipálod a "bejelentkezve marad"-ot, akkor elvileg beenged. (nekem Nexus 7-ről chrome-ból legalábbis így sikerült)
  • Kongy
    Engem se enged be iPhone-ról sem, néha PC-ről sem, mert szar a fórummotor :D
  • TomStorm
    Nem tudtok megoldást arra,hogy itt SG-n be tudjak jelentkezni Ps3-ról?
    Ne kelljen már a telefon netért fizetnem ez miatt plusszba az adatforgalomért.
    Máshova be tudok lépni de itt nem engedi
  • Fidolorous
    Bár utóbbi kommentemmel biztos nem érek el nagy közkedveltséget azért közlöm hátha valaki hasznát veszi:

CSERÉRE bocsátanám Mayflash Wii és PS3hoz való VGA kábelemet mivel az én monitorommal nem kapok rajta megfelelő képet, és csóró vagyok nem futja másikra. ilyene Más monitoron tesztelve működik, ahogy pár youtubeos videón is látható.

Doboza, garancia papírja megvan. Bármilyen viszonylag normális SDTV-re elcserélem. Szánjatok már meg..:D
  • Fidolorous
    Szerintem a multiktól meg a bankoktól mindenkinek lopnia kéne egy keveset hogy egyensúlyban legyenek a dolgok..

• TomStorm
    Ezzel a kis trükkel megy is!
    Kösz szépen.Azért sajnáltam volna mert BF3 talán az egyedüli multip.FPS amit terveztem.
    Azért csak jól alakult,thx all
  • arty
    másnak is volt ugyan ilyen gondja, bár nem tudom h itt nem-e valódi pass-beírásról volt szó:

"ˆ Avitt 2013. szept. 22. 15:28 | privát | válasz | #85877 | 

Megoldottam :D. Azért nem fogadta el a kódot mert Magyarország volt a hazámnak beállítva a PSN accounton. Átraktam UK és megy minden. De azért kösz a helpet"

• arty
    szerintem vedd meg a pass-t a UK accoddal és játszd a HU accoddal az immár unlockolt multis Battlefieldet :)

(feltételezem így működik majd)
  • davidka003
    Resistance Platinum kiadás tökéletes állapotban 990 Ft nálam eladó
  • TomStorm
    Majd holnap kipróbálom akkor esetleg de az is lehet,hogy eladom vagy cserélem.Nem szeretnék másik acc.-ot is használni.Egyébként meg ha jól tudom nem region lock-os a BF tehát érdekes ez az only Uk ,hát így jártam már ezt is tudom legközelebb,hogy bármit csak úgy nem veszek..
  • arty
    magyar acc, meg is van a hiba... regelj egy UK accot, ott van pass tutira és ingyenes is tutira :)
  • TomStorm
    Megnéztem a multit de error és pass kell neki,mindenre ezt írja.Account Magyar van ahoz is van a PS+.
  • davidka003
    Amúgy UK accod van?
  • davidka003
    Megnézted egyáltalán a multit? Lehet nem kell telepíteni az online pass-t, mert már nem kell a játékhoz.
  • TomStorm
    Ja így értettem egyébként de most különösebben semmi nem érdekel és semelyik,úgy felcsesztem magam ezen az EA pass baromságon.Mit adtam érte meg mennyit mentem azt nem is írom na mind1
  • TomStorm
    Na jó feladom.Sehol sincs online pass BF3-hoz nagy kamu az egész szerintem ez az ingyenes pass etetés.Most ez miatt elb@sztam a másik játékot.
  • arty
    nyilván én vagyok a véglény, de én berántottam volna valami filléres uc1+2-t, letolom, eladom, megveszem a lastofus-t, letolom, majd uc3

persze ha valaki bírja a darálást, egyben is végiglőheti az uc1-2-3-at, de azt azért nem ajánlom :)
  • n000rbi
    A két játék árából vette, tehát nem UC1-2-őt vett párezerből, hanem Last of us-t. Legalábbis én így értettem, amit írt. (ettől függetlenül nem mondom, hogy bölcs döntés volt, de az ő dolga)
  • davidka003
    Mondjuk én angliából 4+4 fontért vettem a 2 Uncharted-et. Lehet én is cserélnék Last of Us-ra, mert az drágább. :D
  • Kongy
    Uncharted 1-2 a Last of us-ért?? LOL. Hát az baromi szar üzlet volt már megbocsáss. Az Uncharted 2 önmagában kiröhögi a Last of Us-t, annyival jobb nála :D
  • davidka003
    Valahol van pedig.
    Ingame is működnie kéne.
  • TomStorm
    Sehol nem találom.Ingame menjek fel Store-ba vagy dashboard-rol?
    Hol van merre?:-)
  • arty
    Bocs, ez most erős lesz - nem vagy normális.
  • davidka003
    Töltsd le az online pass-t a Store-ból. 0 Ft
  • TomStorm
    A BF3 Multi valamiért sajnos nem akar indulni."Online pass check failed" ír.
    Kell valamit még regisztrálni,hogy működjön?
  • TomStorm
    Mivel az Uncharted 1-2 árából beszerzem én is Last Of Us-t ezért úgy döntöttem elkezdem még ma Uncharted 3-at(ez megvan) és utána Last of Us következik.
    Sajnálom kicsit,hogy nem játszhatom végig az első kettőt de azt se tehetem meg,hogy mindent megvásároljak
  • DarkSector
    Mert, te ilyen vagy? lopsz, csalsz?