89387
PlayStation3
-
#59845 nosztalgia, no offens -
#59844 Április 1. :D:D:D -
#59843 Na, visszaolvastam, mindig jön valami idióta, aki azt hiszi, most megmondja a frankót. Ez a magyar fórummorál. Ehh.... -
Jimanszky #59842 Még idén megjelenik a God of War III!!!!Ez az, elsők között leszek, aki megveszi!!!!! -
Chris Lowe #59841 Shopto-n a Mortal vs DC universe collector's edition 17font. -
#59840 Hát én ezen apszolút nem csodálkoznék! -
#59839 Hú, ezt a játékot egyre jobban várom!
Nagyon kircsi, hogy nem csak egy szuperhíró-vs-világ megalövölde, hanem egy RPG szerű valami lesz.
Grafikailag sem panaszkodhat, szal az egyik kötelező anyag nálam erre az évre. -
#59838 Látom beindult az áprilisi tréfagyár :D -
#59837 szép lesz,de nem az én játékom....btw ahogy néztem az uncharted 2-ből is eltűnt a v-sync probléma.... -
#59836 Június egytől Romániában elérhető a PS Store. -
#59835 Megerősítve. -
Foxhound1980 #59834 3 inFAMOUS gémpléj. Érdemes megnézni a 720p-s videókat. Szvsz nagyon rendesen összekalapálták közeledvén a megjelenéshez. Gyors, nem akad, nincs vsync (pontosabban van :) ), szép textúrázás. -
#59833 Válság van, kevés volt a profit, ennyi volt, mai nap várható a hivatalos megerősítés a ps blogon. -
#59832 Nem baj, én úgyis eladom. -
Foxhound1980 #59831 Épp ideje volt! -
#59830 hazucc!! -
#59829 A Sony a PS2 100$-ra csökkentésével egyidejűleg bejelentette, hogy lejállítják a Ps3 gyártását. -
#59828 egyébként gondolkodtam, hogy a speczba\melóba\kisszobába nem ártana egy ps2... lcd monitorra kikötni trükkös az a baj (meló), otthonra meg majd talán -
Foxhound1980 #59827 Feltehetőleg ennyire érdekelte a népet. -
#59826 Körszakállat neki...
A "nagy" bejelentés PS2 árcsökkentés volt. Miért nem írta eddig senki se itt? :) -
Foxhound1980 #59825 Te állat :DDDD
Szerk: kell neki fotóshppolni szakállt meg szemüveget! -
#59824 LOL,
amelyiket jól esik, csak mindent eredetibe
isten áldja a ps2 játékokat, sikerült ace combat 4-5-0-t szerezni :)
ó és ne feledjük, minden filmben, játékban van egy híres magyar
-
jocco #59823 Hát ja , de legalább a multijával addig is elég jól el lehet szórakozni. -
jocco #59822 Nekem is van egy nagy pc-s barátom, akinek mikor mondtam, hogy vettem ps3-at rögtön az volt a reakciója, hogy mért nem xbox-ot vettem LOL :). Aztán mikor átjött megnézni, s meg mutogattam miket tud (media lejátszás, store, home, net, játékok, stb), a lejobban azon volt fenakadva hogy jééé lehet rajta netezni, meg jééé lehet bele dugni pendrive-ot LOL.
Azt mondjuk mondanom se kell, hogy vagy 1 percig kereste, hogy hova van beledugva a netkábel :) Mondom wireless routerröl még nem hallotál...erre jaaa :) S mikor ps3 mediacenterrel vezeték nélkül nyomtam rajta a divx-et a pc-röl nézett csak nagyokat. Bár tulsokra nem mentem ezzel az egésszel mert ö semmi különbséget nem látott az ö irott dvd-inek sd tv-s képminösége, s az én hd ready bluray filmeim között. Na most az ilyennen mit lehet csimálni... -
Foxhound1980 #59821 Ez meg bokszrajongóknak kötelező. Löncskor veszem. -
toza #59820 ja...szerettem volna ps3 imadok nagy es boldog csaladjaba tartozni de vhogy nem jon ossze... mindegy... -
Foxhound1980 #59819 Hát igen. Gerilla a változatosságon csúszott el. Nem olvastam nemzetközi fórumokat ez ügyben, de szinte biztos vagyok benne, ha vmi kritika is érte őket az szinte kizárólag ezen a téren történt. Majd a 3. -ban figyelnek rá. -
jocco #59818 Az meg hegy mennyire nem a grafika számit, legjobb példa a Re5, mert hiába HD meg csili-vili meg co-op, de NEKEM közelébe se ér a RE4-nek. A KZ2 is nagyon szép meg minden, de a Rachet vátozatossága meg ötlettesége, sokkal jobban lekötött mint a KZ. -
#59817 Mert amit mondanánk az is szar lenne, de mi nem mondunk semmit! :D -
#59816 ebbe ne menjünk bele...igazad van,az xbox olcsóbb,szebb,jobb,lehet moddolni buzizni,taknyoknak legalább akkora élvezet mint egy pc-t tuningolni..f*szé nemolvastál utána mielőtt gépet vettél,akkor nem b*sznád itt az agyad,pénzed is maradt volna,maximum a hengeres verbára kéne költened...
btw le kéne ülni a KZ2 elé,mondjuk egy 16 fős meccsen,amikor komolyabban elindul egy tömeghent,akkor rájönnél mitől az a ps3 ami.meglepődnél. -
#59815 dsi-re? :S
na hajrá :)
akkor most nem értem a problémádat. eladni semmiképpen nem akarod, mert pénzed ugye van. akkor most miért is olyan fontos hirtelen, hogy milyen jó játékok vannak ps3-ra? hogy ne monthasd rá, hogy szar, ennyi? -
jocco #59814 Ha az az anyagi oldalát nézzük tényleg jobb a box, de ott is legikább a warez lehetösége miatt, mert az tény, hogy ps3-ra elég drágák a játékok. De ez is enyhithetö, ha nem rögtön premierkor veszi meg, vagy használtan veszi meg, esetleg csereberélni akkor éves szinten 20-30 ezerböl meg lehet uszni, ugy hogy a huzósabb neveket mind végig játsza az ember, csak okosan kell csinálni.
Ahoz meg hozzá kell szokni, hogy ez nem pc ahol havonta lewarezolnak vagy 20 játékot amiböl jó ha 2-3 emlitésre méltó, s abból jó ha végigjátszik egyet mert, már vár rá a másik 20 tucatjáték.
Ps2-n egy évig simán elvoltam a GTA SA, RE4, Black, Shadow of the Colosus, GOW 1- Burnout, DragonBall, felhozattallal, s ezek közül a RE4, SoC, meg a GOW-ok miatt néha még a PS2-t is is beröffentem. (jöhetne már egy ps2 emu patch a ps3-hoz) -
toza #59813 fojamatban... koszi.. dsi re varok mar csak ,tobbi megvan.... de koszi.. -
toza #59812 lattam mar blurej filmet... de nem a ps3momon meg a tevemen.. cica... ezt montam... szeretlek...koszi -
#59811 ha pénz nem számít, vegyél egy 2 milliós pc-t, vegyél meg minden konzolt, és amelyik játék amelyiken jobb, azon veszed meg, ennyi. -
toza #59810 kosz ...sokat segitettel... szeretlek!... -
#59809 nem sok igényes filmet se láthattál életedbe.
"nemszeretek filmet soxor megnezni."
no comment ismétcsak..
"nemtom mittud blurejen,de majd kiprobalom eccer"
fasza. majd kipróbálod. magyarul úgy fikázod, hogy soha ki sem próbáltad.. eh.. -
Foxhound1980 #59808 Sztem soha ne vegyél, szar az egész. Szervusz! (Emthor után szabadon :DDD ) -
toza #59807 penz nem szamit....
ezen alszom..
-
#59806 "xbox360 nak szvsz sokkal szebb a grafja is pl"
szakértelem vagy apám, szakértelem. egy KONZOLnak jobb grafikája van, mint a másiknak. gratula.
egyébként multiplatform játékoknál talán ott is egyre kisebb a különbség. ezenkívül a killzone 2 grafikai színvonalának a közelébe nem ért eddig egyetlen x360 játék sem.
rendkívül megalapozott véleményed van a dolgokról.
tudod mit? itt senkinek nem lesz azzal jobb, ha mégtöbbször játsz ide és osztod a baromságaiddal a népet, senkinek nem lesz azzal jobb, ha szerinted nem szar a ps3.. akkor legyen inkább szar a fejedben és maradjunk ennyiben.