89387
PlayStation3
-
#59885 óriási akció külföldi meg nem nevezett angol gameER webshopon ;)
25£ a hawx, fuck yeah! -
Dave0092 #59884 a kábeles, az olyanra gondolsz, hogy UTP kábel?:
Megkell valljam ezen részéhez nem értek. van egy modemem (UPC), abba csak 1 UTP-t lehet kötni, de lehet USB-vel is kötni... szóval az gy jó, ha PS3, modem között egy UTP, és modem meg PC között egy USB kábel? -
#59883 Ehhez hálózatban kell lennie a két gépnek, tehát router, vagy egyéb megoldás szükséges hozzá. Sima USB kábellal nem fog menni. Egyébként ITT találsz egy jó kis útmutatót mit hogyan kell. Nem csak lejátszatni, hanem másolni is lehet a fájlokat. -
#59882 Media szerver progit akkor ajánlom, ha már valahogy hálózatban van a géped és a PS3. Mondjuk routerral. Egyébként körülményes. A legegyszerűbb, ha EZT használod. -
Dave0092 #59881 Akkor média server programot választanám inkább. mert nincs külső winchesterem, a 20-40 gigás filmek meg nem mennek fel pendrivera :)
Mi a program neve, mivel kössem össze a ps-t, sima USB-vel? -
#59880 Pendrive, külső vincsi, media szerver progival egyből tudsz másolni a kettő között. Van egy jópár lehetőség. -
Dave0092 #59879 Hogyan tudom összekötni a gépet a PS3-al? A winchesterre szeretnék másolni filmeket. -
#59878 Persze, nyomassátok csak!
Én asszem most elmegyek biliárdozom egyet, holnap majd elolvasom, hogy milyen lett!
;))) -
#59877 kötelező:) -
#59876 uj update, szabad tölteni? :D -
Norbi7 #59875 hát igen már én is nagyon vártam hogy legyen folytatás, meglátjuk, még az is lehet hogy jobb lesz. -
Foxhound1980 #59874 Na jah. Remedy most az Alan Wake-et hegeszti, már vagy 5 éve :D . Gondolom a T2 meg nem tudott tovább várni és lerendelte a R*-tól az új MP-t. -
Norbi7 #59873 köszi, nem semmi, erről nem hallottam. jó lenne pedig ha maradna az az irányvonal ami eddig volt, de sajna mostanában egyre kevesebb az ilyen. -
Foxhound1980 #59872 Hát jah csak azért vannak kételyek rendesen. Ugye nem az Ő munkájukkal van a baj, hanem, hogy a MP-t idáig a Remedy csinálta. A Remedy stilusát meg ugye nem kell bemutatni. Ha megnézi az ember a MP3 teaser artot sokkal inkább GTA-s design mintsem a Remedy vonal. Szóval egyelőre nagy talány számomra. Abban mondjuk nem kételkedek, hogy ütni fog csak kérdés lesz-e irányváltás és ha igen merre.
Szerk: Hivatalos oldal -
#59871 Ha az R* csinálja akkor valszeg nem lesz ott gond. -
Foxhound1980 #59870 Kb 2 hete jelentette be a R*, hogy már javában készül. -
#59869 "Fájni fog!!!"
-
Norbi7 #59868 a linkelt oldal alján Max Payne 3 2009 telére datálva, ez mennyire lehet igaz, eddig csak azt hallottam hogy nem is lesz 3. rész. -
Foxhound1980 #59867 Nem hiszem, mivel a többi cím teljesen rendben van. -
Foxhound1980 #59866 :DDDD -
#59865 a chat csak text üzemű,asszem játék közben megnyílik egy kis ablak,amiben 16-an is lehet trécselni....Nekem az browser tűnik kicsit gyorsabbnak,bár az indextől ugyanúgy megfekszik mint eddig....van benne copy/paste is asszem... -
#59864 Tales of Vesperia
Release date: 2009.
Ez most komoly?
Nem april 1? -
#59863 aha
2.70 live, 16 player ingame chat, meg ilyenek -
#59862 ugyanazokat a címeket akciózza le? -
#59861 ha már ócsítás, Gordon kalandjai is 3.5-ért kaphatóak, EP1, EP2, meg Portal társaságában, csak a szokásos... (04.01.-től megint 50% leárazott az EA)
-
#59860 ja, meg egy untold legends-et be kéne szerezni, 3 ropi vadi új :) -
#59859 új játékok ps3-ra ill. mostanában bejelentettek.
lesz tales of vesperia, ez is jó, csomó plusz dologgal, mint az eternal sonata. ami első félévből érdekel a PSN címeket leszámítva (burn fuckin' zombie, burn!! :) az az inFamous, 10$ lesz a soundtrack, többek közt Amon Tobin készítette!
na mi van még, lesz új silent hill wii-re (frak!), minden bizonnyal új ace combat készül ps3-ra, Qore holnap ingyenes mindenkinek, lesz benne Red Faction demo (eu megkapja ingyen?), meg linger in shadows előfizetőknek ingyen, meg új előfizetőknek high velocity bowling + fat princess téma.
ja, meg gomibako (japánul szemetesláda) trash panic néven jön usa store-ra, bár catan-t is ígértek már, jó ideje nyaral a japán store-on -
#59858 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=941
Vettetek már ilyet?
Olcsó és elég praktikusnak tűnik,fpshez vagy racer-ekhez simán adja. -
Jimanszky #59857 Mi a helyzet gyerekek?A fene a beletek:D
Helyzet?Nagyon jó ez a Logitech Dual Action gamepad.PC-n is frankó, PS3 egyből felismeri.Nekem bejön.5000ért jó ezPicit hiányzik a rezgés, de már megszoktam:) -
Foxhound1980 #59856 inFAMOUS lehet csúszni fog. Shopt To szept 26-ra veszi fel az előrendeléseket. -
Foxhound1980 #59855 -
#59854 Nem baj. Legalább megzavarodik és nem tudja kit hülyézzen :D -
Foxhound1980 #59853 LOL. Kajak nem láttam ezt a postot :D -
Foxhound1980 #59852 De szabad. A stílusoddal volt probléma. Nem igazán erről szól a topik, ha visszaolvasod az eddigi hozzászólásokat. -
#59851 Dehogynem szabad. Az a szomorú, hogy fos, szar és egyéb hasonló szavak nélkül nem tudsz véleményt alkotni. Pedig kismillió értelmesebb szinonima van rá. -
toza #59850 anyadat... szal egy forumon nem szabad velemenyt alkotni.. fasza... -
razorback #59849 na igen.... ö kimaradt :) -
#59848 Meg DT! -
razorback #59847 Toza gyerekre gondolsz? Szerintem valami szanatóriumból netezett a gyerek. Ekkora marha csak nem téved ide máshonnan.
Vers lehetett a szobatársa a kórteremben....
-
#59846 A negyven gigás már grillnek is szar :D