89387
PlayStation3
  • Alien!
    "A videojáték 72%-kal jobb a szexnél
    2009.04.03. 10:19 - hancu

Egy brit Playstation3-weboldal megbízásából végzett felmérésen [1] 1130 angol férfi válaszolt arra a kérdésre, hogy egy régóta várt videojáték megjelenésének estéjén mit választana szívesebben programnak: a játékot az új szerzeménnyel, vagy szexet a barátnőjükkel.

A tesztben résztvevők 72 százaléka a játékot választotta. Némileg árnyalja a képet, hogy amikor a statisztikát leszűkítették azokra, akik párkapcsolatban élnek, az arány 32 százalékra csökkent."

ezen jót röhögtem...új csajnál azé meginognék.....
  • Foxhound1980
    Betegek :D
  • EmThor
    aki most fizet elő egy évre még nem szedheti le.

nézd meg a képeket alant :D
  • Foxhound1980
    Na igen most a Qore egyik számához jár tehát a mostaniihoz, vagy az szedheti le aki most fizet egy évre elő?
  • Foxhound1980
    Thx. Jah hát Wii alap lesz. Most már igen sok cím van ami mászt hev csak ugye nagyon drága.
  • EmThor
    csak olyan éves előfizetőknek jár a red fekSÜN SÜN demó, akik nem most fizetnek elő, hanem már korábban megtették.

24.-én jön mindenkinek. nem tudni mikor ez a demó.

a fejlesztők meg nemnormálisak

nem nem nem, EZT LÁTNI KELL :) "fuck yeah" szerintem GAF-on moddolták az egyik korai screenshot-ot és és... a fejlesztők vették a lapot és csináltak egy ilyen fegyvert: strucc kalapács

az eredeti

igen, megcsinálták :)

• Chris Lowe
    A Qore most ingyenes, ahhoz is jár a RF demo?

Anno a ps2-es re dFaction nekem bejött ha jön az a bányász fíling....bár akkor is a K2 kell elöbb.

Ha esetleg még valakit érdekel: ma jelent meg a snooker game, enyémet már tegnap elküldték, remélem jövőhéten meggyün. :)
  • Ombika
    Alapmu volt anno, kotelezo volt mind a 3 resze! :)
  • EmThor
    Qore éves előfizuból szedd, 700 akárhány mega, 10 perces időlimit, meghalni nem nagyon lehet, irányítás kicsit 'érdekes', de nem rossz; bár hogy csak különleges robbantásokra kiadjak teljes árat...

de a HAWX-nak örülök, hogy hamar ócsították, na! :)

Grat. a nintendohoz, még mindig wii-n gondolkodom el néha, Project Zero 4, új Silent Hill, MadWorld, Dead Space... csak annyira nem na :D
  • Foxhound1980
    óó köszi, de mindjárt felhívom őket aztán ha ok du-n bemegyek. Gondoltam hátha vki most volt bent aztán épp rálátott a dolgokra. Tegnap vettem egy pár napos Lite-ot 3 gyári gémmel, gyári tokkal 20-ért. Lesz R4 is hozzá 1 gigával de a GTA kell eredetibe.

Szerk: Red faction demó??? Erről lemaradatam. :D Este szedem.
  • EmThor
    OFF

úristen gobliiins 4 pc-re emlékszik erre valaki???? legzseniálisabb játék, fiatalkorom gyönyörűsége!
  • 5c0rp330n
    kz2 1.21
  • EmThor
    jövő héten megyek persona 4-ért, héten éjjeles vagyok, megkérdezem. (hétfő) ha nem lesz véletlenül nem baj, majd talán máshonnan, de hely az zsír!

2.70 FW-el kapcsolatban -> egyetlen nagy bajom volt a ps3-al, amit itt is szóvá tettem párszor: hogy 10 megás netemmel mért 1-2 megával tudok letölteni; nos ez megoldódott, 1.3 giga qore lejött 15 perc alatt, red feksün demó is vagy 7-8 perc alatt, hát azt hittem lefosom a bokám, ezek után már nem tudom mit mondjak: YATTA :D

Red Faction: az zsír, hogy alig törik a kép, atomstabil 30fps a frém, kellemes a játékmenet és sandbox lesz ez a cucc is, de hogy a terep nem deformálódik az nem raj... továbbra is azt mondom, hogy Fraction: ilyen szempontból kurvajó volt, mit szóltok?!
  • Alien!
    a fő effektek azért megmaradtak,max a szemcsésséget vették vissza....

a multi meg érdekes...nekem nagyon néha lassul be,de az is inkább a lagnak köszönhetően,mert pl a respawn pontnál is jártam már így,pedig semmi nemtörtént a képen és max 16fős meccseket játszok....Viszont érdekes a KZ2, mert én pl a Cod4-ben is utáltam a tömeghentet meg a kis pályákat,itt meg rohanok bele egy nagyobb balhéba,mert akkora élmény,amikor mondjuk repked 3 repülő + rakétázzák a robotok + 10-12 ember küzd....egyszerűen óriási flash......és itt bejönnek a kisebb pályák is...
  • Alien!
    naja,de hogy is? egy hangsáv,felirat nélkül,VC-1/truehd,DTS-HDMA kilőve...
  • Foxhound1980
    Aki jár Platinum shopba nem tudja véletlenül megmondani nekem, hogy amik vannak nekik DS játékok. Konkrétan GTA China Town, hogy az USA fekete dobozos-e vagy az EU-s átlátszó?
  • DoNorBi
    Én az mkv fiilmeket m2ts-ben nézem rajta,egyszóval támogatja az m2ts kiterjesztést.
  • NEXUS6
    A legutóbbi frissítésben szerintem kicsit visszavettek az effektezésből, tisztábbá vált a kép, de ezzel együtt kicsit sablonosabb, számítógépszerűbb is.

Jó lenne, ha kicsit több grafikai beállítási lehetőség lenne a játék közben is. Az optimalizált singleplayer pályákat inkább full effekttel játszanám, viszont a multiplayernél néha kifofgy a kraft a gépből és darabossá válik a mozgás (bár ez inkább a netes kapcsolat egyfajta lagossága miatt van) ilyenkor jól jönne egy kis butítás.
  • predator0
    Tényleg agyon van csalva a játék grafikailag... Pfff :D Érdemes az egészet végignézni No Post opcióban.
  • Alien!
    vagy csinálsz egy video mappát a pendrive-on,és abba másolod a vobot(akkor elég a ps3 video menü alatt a pendrive-on x-et nyomnod),vagy szimplán csak a gyökérbe másolod,és akkor háromszög + display all kombóval tudod kiválasztani...
  • qper
    mit kell tennem a FAT32 formázáson kívül hogy lássa is a mkv2vob-bal átkonvertált filmet a pendrive-ról a gép?
  • Chris Lowe
    Videogamesplus is akciózik, ma kaptam a mail-t, hogy 20 napon át minden nap átraknak egy játékot a 19.90 CAD szekcióba. Remélem lesz pár fincsi...
  • qper
    Köszi a választ!

Megpróbálom ha lesz végre néminemű szabadidőm.
  • Ombika
    8190ert nemtudtam eladni vadi ujat, nemhogy annyier! Mikor most akciozzak 6500 ftert is!
  • PootieTang
    Eladó PS3 Játékok:
    Resistance: Fall of Men 5000ft
    Haze 6000ft
    Kane & Lynch 4000ft
    Half Life 2 Orange Box 4000ft
    mindegyik 1szer végigjátszva, hibátlan állapotban.
  • Lothargia
    köszi szépen, így ment
  • Alien!
    egyébként ezt én sem vágom,becsülettel fejlesztik,időről-időre egyre jobb....Valszeg az mkv/m2ts támogatás sosem fog belekerülni a bluray miatt,de így is lehet vele HD-zni...Például a Photo Album progi egy gyöngyszem,annyira jól összerakták,állandóal azt használom...
  • Alien!
    pfff.....az usa store-ról tölthető a Behind the Bullet Killzone 2 4d animáció,ami a teaser játszható verziója...

a kamera körbeforgatható minden egyes helyszínen,osztott képernyőben kapcsolgatható az 5 SPU által számolt külön effekt,van kommentár,lehet lasssítani,gyorsítani...

eléggé odab*sz a látvány....

tényleg nem kellett hozzányúlni utólag.
  • Foxhound1980
    GAME akciók
  • EmThor
    egyébként meg nem értem miért sír mindenki, hogy így szar FW update, meg úgy, nézzük már meg mit raktak le az asztalra 2006 novembere óta!

mit vártok, skynetet? az már rég benne van :) meg mondom, ilyen apróságok, hogy fogja vinni az x-akták divx-em, amit eddig nem vitt, csak nem kürtölték szét, hogy videocodec-et is frissítettek
  • EmThor
    ennyiért tuti elviszi valaki

2.70-el video codec-et is frissítettek, ami divx avi eddig nem ment, próbáljátok ki

(egyébként ma frissült az én penge kis média lejátszóm, nem tudom eléggé ajánlani!)

game-en meg kötsögök, fizetésnapra berakni a 'payday' akciókat? (megjegyzem gameplay még mindig olcsóbb :)
  • Papesz
    Ennyiért nekem is van egy eladó fóliás, nem kell véletlenül valakinek?
  • EmThor
    LBP, 8990 cd galaxisban, ez se rossz.
  • predator0
    Mielőtt eldobnád az agyad szerintem olvasd el[URL=http://playstationlive.hu/blog/8463]EZT[/URL. Probád ki benne a File Restore-s tippet. Ha így sem megy, akkor szerviz.
  • Lothargia
    Segítség!
    Eldobom az agyam. (60GBos ps2t vivő PS3 a főszerepben)
    Kapcsolom be a gépet, rakom be a játékot, nemindul. KI majd vissza, olvassa,de nem olvassa be a GAME mappába a discet. Hihetetlen, mert most vettem 1használt PS2es játékot gondoltam beszívtam, de sajnos nem...
    Rakom be az eredeti DVD, majd Blu-Ray filmet, gond nélkül beolvassa és le is játsza, ja és a movie mappában is ott vannak. Ellenben a játékokkal: 6 eredeti PS3as és két eredeti PS2es játékkal ismétlem meg 1ik sem indul (mindet olvassa, de nem olvassa BE)
    Kipróbálom az autómata indítást, dettó minden ugan az (dvd blu-ray filmek mennek, blu-ray játékok nem)
    MI A P.I.C.S.A baja van?????
    ÖTLETEK
    Ja, többször íjraindítottam, áramtalanítottam és nem raktam be fordítva a discet és nem volt még ilyen problémám.
  • cloud.strife
    Resident Evil 5 videóteszt PSL :)
  • predator0
    Na, erről nekem fogalmam sincsen sajnos. Nálunk egy routerhez csatlakozik kábellal, vagy anélkül minden eszköz és gond nélkül megy a net, hálózat, médiaszerver.
  • wordsworth
    Én próbálkoztam evvel a média szerverrel, de nekem nem router, hanem switch van, és avval nem igazán akart menni, csak routerrel mukodik?
  • EmThor
    hát deeeeeee :)

na btw köszönjük fibernetnek az egész napos kábelszakadást, jól esett, kézremegés kezd megszűnni, de most go to work... izé előbb árkád, ahol az árak fürdenek :) (untold legends, black)

hawx egyébként nincs akciózva, alapból esett az ára
  • Foxhound1980
    Nem lehet kiírni a külföldi boltok nevét? :D