PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OliApa
Nekem nem mûködik a link...
carterx
Köszönöm OliApa!!!
Már csak az a kérdésem hogy ami esetleg az eredeti vinyón van adat,stb,azt hogy másoljam át,meg formázás stb..?

Köszönöm!!

Köszi papesz, ez baromi jó!!<#eljen><#worship><#taps>

Ezt használd.

Papesz

Na jó, de PSL-en szebb volt 320x240-ben<#hehe><#vigyor3>

NEXUS6
Mit vársz, manapság ennyit kapsz 50 centért!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ezen nem csodálkozom <#nevetes1>

Oké, megnéztem HD-ban és egy nagy fosch!<#levele>

Számomra nem elképzelhetetlen..

szép lesz hát, de beszarnék ha levernék az Unchi-t😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tele van ingame jelenetekkel.Egy biztos, nagyon szép lesz, az tuti.

ezt egy videó alapján?😄 kétlem hogy szebb lenne...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

50 Cent 2
Azt a k.rva!!!Srácok, van olyan szép-ha nem szebb-, mint az Uncharted!!!<#wow1>

NEXUS6
A pénz nem gond! Az a legkevesebb!
<#hehe>

2 éve monnyuk, még a FullHD tv is legendaszámba ment, most meg nem fér el a többi árú a Saturnban, annyi van már belõle.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Egy olyan Sony SRX-S110 digital cinema projectorba csak az izzó másfél milla 😄 Kisebb keresés után sem találtam meg a teljes kütyü árát.
1 milliárd forintból már elég fasza házimozi szettet össze lehet dobni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Simán 4 ps3 kell hozzá, ahogy látható az ábrán.

NEXUS6
Na most vehetek még 3 PS-t, meg Tv-t!

<#rinya>

OliApa
Na. Jóvan.

katt ide
Simán képes rá a gép SZVSZ<#eljen>

DoNorBi
GT5 in Ultra HD(2160p)!!
Elvannak a sonynál a srácok😄

Haverok, Buli, Fight Club!

OliApa
A youtube-on keress rá, lépésrõl-lépésre bemutatják. Lusta vagyok belinkelni... <#nyes>
Majd kérek karira valami gémet, sajna most nem tudok venni😞

Rendeltél már innen?

EmThor
zavvi.co.uk talán.

vagy itthon szerzel egy jóbarátot, saturnból, MM-bõl és õ majd lop neked olcsón 😄

Em.Lécci írj már nekem olyan külföldi oldalakat, ahol olcsó a BD.Eddig thehut.com-ot találtam.Hátha tudsz valami jobbat.<#worship>Játékos oldal is jöhet!

360-on most más játékok élveznek prioritást sztem.

EmThor
bitang erõs a forint, tudják, hogy este Street Fighter jön 15$-ért + PSN exkluzív ingyen soundtrack 😊

remélem a font kitart még egy hétig, idei utolsó rendelés következik a Prince-el, ha minden jól megy

szerk.: a ps3-as tomb raider vezet a többi változat elõtt

Mármint mi köze ennek a warezhez? Gondolom Lara seggére verik a kis pöcsök azért lódult meg. <#action>

EmThor
egy hét után az összes eladás 51%-ával vezet a az új tomb raider játék PS3-as verziója

erre se trófea, se DLC, se demó...

WTF?!

megint a warez?

Zsír

Szerintem nincs, majd ha kijön a BD, de akkorra már meglesz😊.Szép a BatPod-os verzsönöd.Én is megvenném, de inkább BD.Pedig jól mutatna ezek mellett:

Csak 2 Hot Wheels modell,Mo-on nem kapható!Ebay rulez<#nevetes1>

DoNorBi
köszöntem a válaszokat.
én is demók miatt venném részben és csomó netes hd filmeket nézünk rajta,azok viszont zabálják a helyet.Esetleg egy linux telepítésen gondolkodom.Kiváncsi lennék hogy akkor kezeli az mkv vidiket vagy nem.
Apropó,mkv.Én a gotsent és az xvidforpsp progikat használom mkvból mp4 konvertáláshoz,de a feliratot elveszti kreálás után.tudtok modszert esetleg,amivel megmaradna viszonylag rövid konvertálás mellet?

Igen, köszi idõközben megnéztem az nfo-t. Gáz. és nincs olyan rilíz ami kizárólag fullképernyõs, imax mentes? Én megveszem, elõ van rendelve a Batmotoros CE kiadás csak sokat nem érek vele mert JPN a gépem.

Reggelt!
Nagyon egyszerû a válasz:IMAX jelenetek miatt<#szomoru1>
Néztem thehut.com-on, bazz, 5000 Ft postával./0,99 font a posta/!!!!!!

Olvastam valahol, hogy a kiadványokon nem ilyen lesz, szóval egy kis ösztönzés, hogy vegye meg mindenki😊.Ha jól láttam egy csomó extra lesz benne.Kép a képben, valami mozgó képregény, BD Live, csak a fontosabbak, meg a többi megszokott HD-ban
<#wow1><#eljen>

carterx
Sziasztok.

Hogy kell betenni a vinyót?
Házilag kivitelezhetõ,vagy vigyem ahol vettem?(garanciás)
Nem veszik el a gari ha én cserélem,mármint ha kitudom cserélni.

köszi

A 7000 forint postával együtt értendõ.

Papesz

Ennyiért lehet venni 500GB-os külsõt is...

nekem 250WD van benne tökéletesen muzsikál.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

EmThor
nyugodtan vedd meg az olcsóbbat, itt annyit nem számít a plusz cache, ha teheted inkább nagyobb vinyót, 200+ vegyél, a 160-asamon már alig van 20 giga hely, pedig csak pár video (de sok demo és telepítés) van fenn.

egyébként, SATA, 2.5" teljesen jó

DoNorBi
jó reggelt urak!
vinyó vásárlásra készûlök de kikérném a véleményetek hogy a fordulatszám és az átmeneti tároló méretének van-e szerepe a mûködésbe.Legalábbis hogy érdemes-e
olyat venni ami magasabb értékkel bír.
egyik
másik
Melyik?

Jim! Megcsináltam a Sinners TDK konvertálást. Azzal kellett szembesülnöm ma reggel, hogy nem mindehol full képernyõs. Hogy lehetséges ez? Ilyen rílízt még az életben nem láttam, hogy menet közben váltogatja a képarányt. Mi ez az õrület??

NEKEM!!!! 😄D Amikor nyomja, hogy F.CK, F.,CK, F.CK!! <#nevetes1>

aabelus
ez melyik filmbõl van? 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
imádtam, többször is végigvittem, tesómmal is. de akkor veszekedtünk is sokat 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Bazz,nekem is volt még PS2-re LoTR és kurvajó volt!!Szép is meg tetszetõs!Végig is vittem.Nagyon bejött.Azon gondolkodom, hogy mire cserélhetném el a GT5P-met.Ötletek?Akár PS2 gém is lehet, de az nagyot üssön😊

EmThor
'hideg' jeligére? 😄 pedig hóember volt a jelem xD

amúgy flash, hogy online látom a barátlistám, és h ki mit nyom! Portable ID-t (aka gamercard) megfejleszthetnék mán ezzel

na cakát

EmThor
a lotr videót nézzétek végig, megértitek mirõl beszéltem, full hangulat!

predator0
Basszus.... én most azt képzeltem el, hogy ha annak lenne második része, akkor azt hogy írnánk. Army of 2 II. vagy Army of 2 v2. Esetleg: Army of Tutu? 😄
Bár ezt szerintem Nexus6-nak kéne elemeznie. Õ ért ilyenekhez <#vigyor2>
Amúgy szerintem írjál blogot: "Intelligens, ápolt, sokszor este dolgozó, havat nem szeretõ ember keresi játszótársát egy túlfûtött, egymás mellett NEM ébredõs Army of 2 partyhoz. Jelige: Lõjjük el, amink van" 😊
Mára ennyi voltam.

EmThor
ja, elnézzük nekik 😊

megyek ágyazok meg burkolok valamit, örülök h hazaértem 😊

azon gondolokodok kivel lehetne army of 2-t tolni... megvan vkinek? hat félért újonnan, nem platinum, számlával 😄

szerk.: megfordulhat a fejetekben, hogy mért ad ki vki, 5-6 éves ps2-es játékokra 3 ropit (új, plat.) ?! nos elmondom: mert az EA féle gyûrûk ura 2 torony és a király visszatér a valaha készült legjobb filmadaptációk!

komolyan olyan megoldások vannak, hogy lesz@pom magam! kezdjük, hogy a filmrészlet átmegy játékba és ott találod magad Gandalf bõrében Helm szurdoki csatában O_o sima hack&slash, akár 2en játszva egy gépen, vásárolható kombókkal, választható karakterekkel, elég interaktív pályákon (mikor Szarumán tornyára döntik az entek a gátat, meg kell védeni a fát, ami kihúzza a gát tartóoszlopait az orkoktól akik fel akarják gyújtani, flash!).

conan ps3 video a játék elejérõl, nagy kedvenc a cucc, sima GoW klón, de full véres, nagyon mély kombó rendszere van és igen szórakoztató 😊

és itt az említett LotR jelenet

predator0
EmThor from Hungry, kérdezz! <#email> <#wink>